2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12392145 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Abi yatmaya yakinda iyi oluyor. Ama bazen ruyana giriyor cok okursan.

Ben 20'saat online forumda, her mesajin her harfini okurum ama avatarlar degisince basim donuyor, midem bulanmaya basliyor, mesela @tangaz ferdinandti simdi metin tekin oldu bugun galiba yazi oldu, beyin travmasi gecirecem @cursedofdragon mesela boyle yumurtalarini yaymis deli iboydu gitti citynin dandik sol bekini koydu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

rüştüyüde 3 maçla postalamışlardı yanlış hatırlamıyorsam hemde yerine oynayan adam valdesti.
Sans işte :)

Yetenek olarak , Kalecilik olarak Valsldesten iki gomlek daha ustun bir kaleciydi halbuki demekki bazi kisiler Ulke disinda yapamıyor veya alışamıyor uyum surecini atlatamıyor

Boykoda boyle , Devre arasi gelip bir anda el bombasi gibi kaleye gecri ilk mac kötü gidincede psikolojik olarak çöktü

Kamp yerse düzelir diyordum Hala arkasindayim sözümun , Göreceğiz..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı özgür

gomezi bir yıl daha kiralamışız....

aspor verdi şimdi.

Çevrimdışı Berat

gomezi bir yıl daha kiralamışız....

Gizli kaynaklar heralde :D

Çevrimdışı onurturan

Ulan soruya bak, hic calismadigim yerden :evillol:
Sarisin kiz kardeslerin futbolcu gecinen topcularini baska baslikta konusuyoruz, ulan yazarken sesli guldum, hatta kahkaha attim ulan hava ne guzel ya. Baska takim topcusu, baska baslik, asure dagitacam en kisa zamanda
Ben de aynı böyleyim.. İsmail konusunda kutlama havası hiç bitmiyo.. araya başka olaylar giriyo sonra ismail aklıma gelince halay  :halay:
O zaman dans  :ishock: ...... Renk :mj:

Çevrimdışı abdusta

Aspor gomez 1yil daha besiktasta kiralik diye sondakika gecti

Çevrimdışı s4rc4stic

Ben 20'saat online forumda, her mesajin her harfini okurum ama avatarlar degisince basim donuyor, midem bulanmaya basliyor, mesela @tangaz ferdinandti simdi metin tekin oldu bugun galiba yazi oldu, beyin travmasi gecirecem @cursedofdragon mesela boyle yumurtalarini yaymis deli iboydu gitti citynin dandik sol bekini koydu
Beni hemen tanirsin ozaman en rahati benimki hic değişmiyor :D

Gerci resimi surekli degsitiriyorumda Profildeki adam hiç değişmiyor :D

Çevrimdışı kartalBaz

Gurbette yasadinmi abi boyle oluyor. Ben fazla yazmam ama cok okuyorum ayni sekilde. Allahtan evli degilim kizlarda anlamiyor ne yaptigimi bide onun tribiyle ugrasirdim. Benimle ilgilen ne var bunda okuyosun. Yetmyomu maclari izlemek bide yorum kaldi.

Çevrimdışı mülkübey

Gelmiş mi gelmiş mi ?
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı mylife1903

sen ofis gibi dizayn etmişssindir şimdi orayı yayla gibidir evler sizin oralarda kesin..
benimki küçük ve boğucu Esenlerde insan yoğunluğu evleri küçültmüş tuvaletleri daha da küçültmüş abi ilk fırsatta kaçıcam Aydına da işte Beşiktaşı bırakamıyorum  :money:
Tuvalet kendi dizaynim ufacik ama rahat ve konforlu eskiden bir dizi vardi married with children diye hah o adaminki gibi yapamadim ama iyi, butun herkes bilir zaten benim ofisimin wc oldugunu. Gecen cocukla konusuyor annesi, cocuk soruyor babam hala tuvalette besiktas mi okuyor, diye. Ikimgun once boyadim zaten, duvarlari, maclari izlerken sigara ictigim icin sararmisti bu sene son maclarda ekstra sarardi zaten

Çevrimdışı Berat

Beşiktaş zoru sever:))

Valla extreme,hardcore gibi tarifleri sever aşırı zorluk yani :D

Çevrimdışı Kutay

Twitter'da her yerde yazıyor gomezi bir yıllığına daha kiralamışız umarım doğrudur.
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Berat

Seneye yine Gomez'i konuşuyor olacağız haberler doğruysa :D

Çevrimdışı s4rc4stic

Valla extreme,hardcore gibi tarifleri sever aşırı zorluk yani :D
:evillol:

Çevrimdışı saricasi

Ucakla gelcek kisi marıo gomez beyler  :evillol: :evillol:
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı s4rc4stic

kolarov'da gelirse gomez'in altın ayakkabısı hayırlı uğurlu olsun..

Çevrimdışı onurturan

Valla ordayken saat farki oldugu icin geceleri yogun olmuyor forum. Bende sabahtan biriktiriyorum okumuyorum tam yatarken basliyorum. Valla evler buyuk genis ama oglen 11 de besiktas macini izlemek zulum. Herseyin guzel kotu taraflari var :)

Öğlen maç iyi değilmiş  harbiden ama nba maçlarında akarsın    :You_Rock_Emoticon: 

Çevrimdışı özgür

Çevrimdışı mylife1903

Beni hemen tanirsin ozaman en rahati benimki hic değişmiyor :D

Gerci resimi surekli degsitiriyorumda Profildeki adam hiç değişmiyor :D
Yok! Senin keci sakallimbir avatarin vardi o avatarla beyne attim, beyin bedava, atiyorum hepsini icine
Benim beyin farkli calisir, insanlari iki kelime ve cektigim fotografla database atarim ve unutmam, degistirmek icin beyin depoma girmem lazim, tembel adamim yani sen benim icin hep gunes gozluklusun @Yunus Emre Dökmeci

Çevrimdışı kartalBaz

Öğlen maç iyi değilmiş  harbiden ama nba maçlarında akarsın    :You_Rock_Emoticon:
Normal saatte oldumu cekici gelmiyor izlemiyorsun :). Sabaha karsi izlerdim eskiden simdi elimde rahat ya bakmiyorum bile. Insanoglu iste zor olan tatli geliyor.

Yok! Senin keci sakallimbir avatarin vardi o avatarla beyne attim, beyin bedava, atiyorum hepsini icine
Benim beyin farkli calisir, insanlari iki kelime ve cektigim fotografla database atarim ve unutmam, degistirmek icin beyin depoma girmem lazim, tembel adamim yani sen benim icin hep gunes gozluklusun @Yunus Emre Dökmeci
:D :D

Çevrimdışı mylife1903

Gurbette yasadinmi abi boyle oluyor. Ben fazla yazmam ama cok okuyorum ayni sekilde. Allahtan evli degilim kizlarda anlamiyor ne yaptigimi bide onun tribiyle ugrasirdim. Benimle ilgilen ne var bunda okuyosun. Yetmyomu maclari izlemek bide yorum kaldi.

8-10'sene icinde alisiyorlar mesela zorla hanimi postaladim bugun evden sinirim bozuk diye oturdum forumun basina. Kadinlarin anlamadigimsey gercek futbolun 90. Dakika bitince basladigidir

Çevrimdışı Berat

8-10'sene icinde alisiyorlar mesela zorla hanimi postaladim bugun evden sinirim bozuk diye oturdum forumun basina. Kadinlarin anlamadigimsey gercek futbolun 90. Dakika bitince basladigidir

As siyah beyaz bayrağı bu sözden sonra  :bandit:

:evillol:

Etiketler: