2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12391315 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

:iblush: :iblush: ben ilk defa görüyorum çok ilginç bişey her şeyi okuyorum diye övünürüm bide kendi kendime  :D
Benim gibi tuvalette okuyacan forumu, tam beyin hormonlarinin bangir bangir oldugu yerdir, bakmbir daha okudugunu unutuyor musun

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bi Kaleyi alsin Gercek performansini göstersin ozaman soracagim ben size :bandit:

Quaresmada da herkes öyle diyordu ! NE OLDU ?????
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı kartalBaz

Bu 2+6 olayini @tangaz da yazmisti ama galiba uefa ile oturup konusmak lazim bu konuyu. Baskan bir oturup konusursa uefaylan fbnin payini bile maclar baslamadan alir zaten ismail kozuyla.
Acaba ismael suan napiyodur. O bakislariyla kaynasmismidir arkadaslariyla...

Çevrimdışı mehmetkorfez

22.20'de ispanyadan ahmet bulut dönüyodur kesin.Matheiu'yla görüşmeye gitmiş sabah

Çevrimdışı kartalBaz

Bi Kaleyi alsin Gercek performansini göstersin ozaman soracagim ben size :bandit:

Adam hakli beyler :)

Çevrimdışı cursedofdragon

Pişşşt 1 saat 15 dak kaldı . Yine gelecek ben .. 
:)

yaşınızı girermisiniz :)

Çevrimdışı mylife1903

Karijma bitti yahu bu sene yatisa gecer, gecen sezonun ekmegini yer dinlenir biraz seneye dunya kupasi zamanlarinda son kupam hesabi yardirmaya baslar. Sen cok iddiali olma bu karijma konusunda bu sene, ha gelecek sene ise kuduz kopek gibi parcalayacak butun rakipleri 35 yasinda.

Çevrimdışı kartalBaz

Benim gibi tuvalette okuyacan forumu, tam beyin hormonlarinin bangir bangir oldugu yerdir, bakmbir daha okudugunu unutuyor musun
Abi yatmaya yakinda iyi oluyor. Ama bazen ruyana giriyor cok okursan.

Çevrimdışı cursedofdragon

Quaresma'da yetenek var kanki :) Boyko'da yok :D

Herkes adami oynadığı 3 maca gore değerlendiriyor Ben bu adamin 30 tane macini izledim..

Diyorumki iyi kaleci Tolganın en az 1 Gomlek üstü

Adam geldiginde Onunde ki defans oyuncularini bile tanımıyordu ne bekliyordunuz ?

Mrmic tam tersini söylüyormuş ama

Çevrimiçi murat

3 Maçla herkes kotu kaleci olduguna karar veriyor ama..

1 haftadir hergun onlara antrenman yaptıran adam karar veremiyor oylemi ?

İlginç...
rüştüyüde 3 maçla postalamışlardı yanlış hatırlamıyorsam hemde yerine oynayan adam valdesti.

Çevrimdışı BlackEagle26

Milan yeni bi teklifle tekrar SOSA icin bjk ye gidecek .. [skysport ita ]

Çevrimdışı abdusta

Aspor simdide  Q7 yi ayriliyormu diye alt yazi gecmeye basladi

Saygilar

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Tarih 26 Ocak 2016
@Yunus Emre Dökmeci 'nin mesajı :
''Beşiktaş Transfer dedikodulari sayfasindan Alinti :

Aldigim bilgiye gore , Sambade Boyko dan memnun kalmis , " Bu adami niye erken getirmediniz " demiş''

Anlaşıldı Mrmic'in de başını yiyeceğiz :)

Çevrimdışı onurturan

sen ofis gibi dizayn etmişssindir şimdi orayı yayla gibidir evler sizin oralarda kesin..
benimki küçük ve boğucu Esenlerde insan yoğunluğu evleri küçültmüş tuvaletleri daha da küçültmüş abi ilk fırsatta kaçıcam Aydına da işte Beşiktaşı bırakamıyorum  :money:

Çevrimdışı mylife1903

Ulan soruya bak, hic calismadigim yerden :evillol:
Sarisin kiz kardeslerin futbolcu gecinen topcularini baska baslikta konusuyoruz, ulan yazarken sesli guldum, hatta kahkaha attim ulan hava ne guzel ya. Baska takim topcusu, baska baslik, asure dagitacam en kisa zamanda

Çevrimdışı kartalBaz

O kadar degil :). Boyko gibi kaleciler cok tehlikelidir aslinda. Adamin keyfi yerinde olsun kendine guveni olsun tek basina mac alir. Ama ayaklar biraz titresin macin icine eder. Boykonun sikintisi yeni takima geldi kendini kanitlamak istiyordu ve ilk macta kotu gecince psikoljik olarak coktu. Ama yetenek olarak tolgadan iyimi dersen bence ikiside ayni yetenekte. Fabri ikisindende yetenekli kaleci olarak. Kim oynar kim formda olur onu gorecegiz.

Gecen sezon Quaresma geldiğinde bütün forum Son 10 dakika 15 dakika oynar hamle oyuncusu olur diyordu

Ben hayır ilk 11 oynayacak dedim ! sonuç ortada

Bu sezonda herkes kadro yaparken 11 e yaziyor ilginç :alala:

Yahu bu adam takimin huzurunu bozuyordu , Showmenlik yapıyordu , Hamle oyuncusuydu niye ilk 11e yazıyorsunuz anlam veremiyorum doğrusu :alala:

Çevrimiçi murat

Bu 2+6 olayini @tangaz da yazmisti ama galiba uefa ile oturup konusmak lazim bu konuyu. Baskan bir oturup konusursa uefaylan fbnin payini bile maclar baslamadan alir zaten ismail kozuyla.
2 +6 nın 6 olanı bjk altyapıysa oluyordu sanırım.

Çevrimdışı Berat

Gecen sezon Quaresma geldiğinde bütün forum Son 10 dakika 15 dakika oynar hamle oyuncusu olur diyordu

Ben hayır ilk 11 oynayacak dedim ! sonuç ortada

Bu sezonda herkes kadro yaparken 11 e yaziyor ilginç :alala:

Yahu bu adam takimin huzurunu bozuyordu , Showmenlik yapıyordu , Hamle oyuncusuydu niye ilk 11e yazıyorsunuz anlam veremiyorum doğrusu :alala:

Kızma ama ben hala Olcay ve Aras'ı yazıyorum :D

Çevrimdışı mylife1903

Aspor simdide  Q7 yi ayriliyormu diye alt yazi gecmeye basladi

Saygilar
Yakinda sureyya soner fbde diye yazar bunlar, heriflerin ben neyse aksam aksam

Çevrimdışı s4rc4stic

22:20'de uçaktan bi transfer inerse herhalde bugüne kadar ki en sessiz ve derinden transferimiz olacak

Çevrimdışı kartalBaz

sen ofis gibi dizayn etmişssindir şimdi orayı yayla gibidir evler sizin oralarda kesin..
benimki küçük ve boğucu Esenlerde insan yoğunluğu evleri küçültmüş tuvaletleri daha da küçültmüş abi ilk fırsatta kaçıcam Aydına da işte Beşiktaşı bırakamıyorum  :money:
Valla ordayken saat farki oldugu icin geceleri yogun olmuyor forum. Bende sabahtan biriktiriyorum okumuyorum tam yatarken basliyorum. Valla evler buyuk genis ama oglen 11 de besiktas macini izlemek zulum. Herseyin guzel kotu taraflari var :)

Çevrimdışı Berat

22:20'de uçaktan bi transfer inerse herhalde bugüne kadar ki en sessiz ve derinden transferimiz olacak

Zor , çok zor :)

Etiketler: