2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12399690 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Erdal torunoğulları bence "şu futbolcuyu al" dan daha fazlasıydı . Geçen sene Gomez transferine ve gomezin şu anki tavrına bakarak bile dış transferde ne kadar ivme kaybettiğimizi görebilirsin.
Bence göremeyiz, çünkü Gomez aynı Gomez değil.

Geçen sene bitikken, şimdi Alman milli takımının ilk 11 santraforu.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet57

Mathieu. Zamaninda en cok istedigim oyunculardan biri. O donem solbek oynuyordu. Yuk treni gibi sol kanatta onune geleni devirerek cikiyordu ileri. Stopper hattinda aradigimiz isim. Rhodolfo-Mathieu cok guzel olur.

Çevrimdışı cursedofdragon

Stoper ve sol bekle kadro böyle olur.

Ek olarak kalede de Tolga oynar :D

tolga yok artık unutun onu :)

Mathieu. Zamaninda en cok istedigim oyunculardan biri. O donem solbek oynuyordu. Yuk treni gibi sol kanatta onune geleni devirerek cikiyordu ileri. Stopper hattinda aradigimiz isim. Rhodolfo-Mathieu cok guzel olur.

sol bekte oynuyabiliyor orası güzel işte :)

Misal adriano yu aldık sakatlandı cezalı çek oraya mathieu'yu tamamdır :)

Çevrimdışı Tolga

tolga yok artık unutun onu :)
Benim unutup unutmamam çok önemli değil eldeki malzeme belli :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Benim unutup unutmamam çok önemli değil eldeki malzeme belli :)

fabri daha iyi şenol hocanın istediği bir kaleci :)

Çevrimdışı talha

İyi falan değil kandırmayın kendinizi

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı bjk4ever

6 milyon euro butce
3 milyon euro Tore
-1.2 milyon euro Marcelo

Yani 7.8 milyon euro harcayabiliriz, Sosa, Atiba ve Boyko'nun kalacagini var sayarsak.
Bu paranin 4'u Gomez'e gitse 3.8 milyon euro geriye kaliyor.
Bu parayla solbek ve stoper alinacak, baska transfer olmayacagini var sayarsak.
1 tane kallavi adam alsak digeri mutlaka bonservissiz ya da bedelli kiralik vs olmasi gerekiyor.
3 tane bonservisli adama butce cikmiyor.
Bence solbeki kiralik alip (Adriano olur, City birakirsa Kolarov olur, Mathieu'ye ezelden gicigim istemem) stopere
parayi gommek daha dogru. Olmadi su an bosta olan Caceres veya Kolo Toure gelir, solbeke parayi yatiririz (Kolarov bonservisle).
Fiorentina'nin Gomez konusundaki tutumunu merak ediyorum. Onlarin tatmin edecek baska teklifin gelecegini sanmam (zaten bonservisin 40%'i bizim).
Seneye sozlesmesi bitiyor ve Fiorentina'dan ciddi bir para aliyor. Eger biz bonservis odemek istemezsek ve baska ciddi teklif gelmezse 1 yil daha kiralarlar mi gerekirse ufak bir bedel karsiliginda? Seneye transfer free olur, ama en azindan 1 yil maasindan kurtulmus olurlar. Ya da boyle bir teklife hayir diyecekler ve takimda tutacaklar fahis maas odeyip (Italya'daki vergilendirmeden dolayi adamin maasi 7-8 milyona geliyor onlar icin). Bu riski yonetim alabilir mi sizce?

Çevrimdışı Tolga

Fabri ya da Boyko fark yaratacak performans ortaya koymadığı müddetçe Şenol Hoca'nın tercihi Tolga olur.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

Tolga biz seninle ufak bir tartışma yaşasak .. hemen gelip necmi abi bizi barıştırsa barışırız değil mi..
ama o ufak tartışmayı yaşarken bir tane (küfür yasak) gelse seni bana kışkırtasa beni sana kışkırtsa olayı ateşlese yapmadığımız şeyleri yaptı söylemediğimiz şeyleri söyledi derse..
ufak tartışmamız büyüse ve çok daha ağır boyutlara ulaşsa .. artık necmi abi bizi barıştırabilir mi.. hem de o küfür yasak arkadaşımız ortalığı karıştırırken necmi abiyi de laflarına katıyor ara yerlerde diyor ki necmi zaten Onura haketmediği paraları yediriyor Tolgayı da zaten sistem yöneticisiyken aldı başkasının elemanı yaptı artık Tolganın bir vasfı kalmadı ben tolganın yerinde olsam iki dakka durmam forumu bırakır giderim dese ve necmi abinin de ikimizin gözünde akilliğini düşürse .. bu ateşi kim söndürebilir... Hem de bu insanlar zengin bir yerlere gelmiş ve doğal olarak  göstermeseler de egoları ve gururları yüksek insanlar.. 
Başkan erdal beyin beklediği gibi ahmet buluta değil de sosa olayındaki gibi akıllı davranıp Turgay demire dönüp deseydi ki

"Kimse benim aklımla alay etmesin sayın turgay demir kendi işine bak benim transfer komiteme anlaştığım menecerlerime kime ne para verdiğime karışamazsın bu takım bu heyetle bu menecerlerle çalışarak aldığı oyuncularla şamppiyon oldu yürü git işine" deseydi ...
İşte ozaman bizim bileğimizi kimse bükemezdi o a spor denilen magazin kanalı da bir daha Eûzu besmele çekmeden Beşiktaşın adını ağzına alamazdı..
ben böyle bir olay yaşasam balta sapını alır herkese dalarım
aradada masumlar gidebilir :D Tabi ilk adımı bu işin içine sokana dalarımki
bir daha kimse adımı kullanmaya cesaret edemesin.

Çevrimiçi Samet Ç

6 milyon euro butce
3 milyon euro Tore
-1.2 milyon euro Marcelo

Yani 7.8 milyon euro harcayabiliriz, Sosa, Atiba ve Boyko'nun kalacagini var sayarsak.
Bu paranin 4'u Gomez'e gitse 3.8 milyon euro geriye kaliyor.
Bu parayla solbek ve stoper alinacak, baska transfer olmayacagini var sayarsak.
1 tane kallavi adam alsak digeri mutlaka bonservissiz ya da bedelli kiralik vs olmasi gerekiyor.
3 tane bonservisli adama butce cikmiyor.
Bence solbeki kiralik alip (Adriano olur, City birakirsa Kolarov olur, Mathieu'ye ezelden gicigim istemem) stopere
parayi gommek daha dogru. Olmadi su an bosta olan Caceres veya Kolo Toure gelir, solbeke parayi yatiririz (Kolarov bonservisle).
Fiorentina'nin Gomez konusundaki tutumunu merak ediyorum. Onlarin tatmin edecek baska teklifin gelecegini sanmam (zaten bonservisin 40%'i bizim).
Seneye sozlesmesi bitiyor ve Fiorentina'dan ciddi bir para aliyor. Eger biz bonservis odemek istemezsek ve baska ciddi teklif gelmezse 1 yil daha kiralarlar mi gerekirse ufak bir bedel karsiliginda? Seneye transfer free olur, ama en azindan 1 yil maasindan kurtulmus olurlar. Ya da boyle bir teklife hayir diyecekler ve takimda tutacaklar fahis maas odeyip (Italya'daki vergilendirmeden dolayi adamin maasi 7-8 milyona geliyor onlar icin). Bu riski yonetim alabilir mi sizce?
Marcelo'nun opsiyonu kullanıldı yaz dönemi transferi olarak sayılıyor benim bildiğim. Bir kaç yerde de böyle okudum.

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı talha

Mathieu olursa güzel olur zaten olacağı da o olur kompany falan hayal

Gustave alınmaz büyük ihtimalle Kolarov alınırsa olay tamamlanır

Mathieu bize gelir Barca yerine adam alıyorsa onlarda bırakır

Kolarov Mathieu Rhodolpho Beck öküz gibi defans önde Atiba ile Tolgay koydun mu Barça bile gol atamaz

Çevrimdışı sozkul

Başkanın Pektemek güzellemeleri de bitmiyor.

Sanki göndermeden önce yıkama yağlama faslı gibiydi bu defa...
Herkes Biliç yüzünden oldu diyor ama aralarında ilginç bir ilişki var sanki, paraları hiç doğru dürüst pazarlık yapmadan saymıştı Pektemeğe.
Sanki Pektemek sırtını bizim başkanı bile ürperten bir yerlere dayamış gibi. Spekülatif hissim bu yönde..

Çevrimdışı Arena_

Sol beke Kolarov yazmanızı rica ediciğim. :D

Sol beke Kolarov'un gelme ihtimalinde önünde oynayacak ismin Olcay'ın oynayacağını düşününce kahroluyorum :steamed:

Çevrimdışı tangaz

şimdi bu fener monacoya elenince uefaya gidiyor mu yoksa orda noktayı koyuyor mu? bizim paramıza bulaşmamaları açısından burada sordum dostlar  :money:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı onurturan

ben böyle bir olay yaşasam balta sapını alır herkese dalarım
aradada masumlar gidebilir :D Tabi ilk adımı bu işin içine sokana dalarımki
bir daha kimse adımı kullanmaya cesaret edemesin.
Turgay demir paparayı yemiş olabilir başkandan ama masumların gittiğini ben de düşünüyorum..
son paragraftakini söyleseydi ama keşke turgay demire (CANLI YAYINDA)..
 ozaman istifa da olmazdı camiamız renkli terör örgütlerine sert ve yüksek surları olan fethedilemeyecek bir şehir gibi görünürdü hem..

Çevrimdışı sozkul

hoş bulduk kardeşim

bende farkettim, çoğunluk medyada dönen oyunun farkında çok mutlu oldum bu duruma.

şampiyonluk ışığı ile aydınlandık hepimiz  :)

Çevrimdışı tuncaboylu

İyi falan değil kandırmayın kendinizi

"İyi" dememiş, "daha iyi" demiş.  :tabe:

Çevrimdışı Arena_

şimdi bu fener monacoya elenince uefaya gidiyor mu yoksa orda noktayı koyuyor mu? bizim paramıza bulaşmamaları açısından burada sordum dostlar  :money:

Şikeciler elenirse Avrupa Ligi Play-Off maçı oynayacak

Çevrimdışı KUMANOVALI

Adriano Correia diyorlar beyler
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı tuncaboylu

Herkes Biliç yüzünden oldu diyor ama aralarında ilginç bir ilişki var sanki, paraları hiç doğru dürüst pazarlık yapmadan saymıştı Pektemeğe.
Sanki Pektemek sırtını bizim başkanı bile ürperten bir yerlere dayamış gibi. Spekülatif hissim bu yönde..

Öyle değil abi, o dönem sözleşmeyi en geç imzalayan Pektemek'ti.

Veli, Ersan, Cenk Gönen ve Atınç'la sözleşme yenilenmişti, Pektemek'le pazarlıklar uzadığı için 3-4 gün sonra atmıştı.

"3. forvet Cenk 1.6 alırken ben 2. forvetim 1.6 alırım" diye tutturmuştu, 1.4 pazarlıklı haliydi yani.

Çevrimdışı onurturan

Yapma bunu yapma bunu sözkul abi.. :upto:
ben bi google a kadar gidip geliyim fazla uzun sürmez..

Çevrimdışı talha

Mathieu ismi olursa Skertel den çok daha iyi bir ismi çok daha az maliyetine alıyoruz

Ulan uzun zamandır Leiva transferinden beri böyle heyecanlanmamıştım dualarımız kabul inşallah amin

Çevrimdışı MrtBlgc

kim o fransız ?
Jeremy Mathieu
Edit : geriden takip edince böyle oluyor demek ki :))  50 kişi yazmış zaten Jeremy Mathieu olduğunu..

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 15 Temmuz 2016, 16:36:02 MrtBlgc ]

Etiketler: