2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12396688 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Turgay Demir'e o kadar laf söyledik ama maalesef haklı çıktı.

Başkan, Umut Güner'i oraya getirerek büyük bir hata yaptı. Herşey güzel ve doğru giderken gereksiz yere problem çıkmasına neden oldu.

Bunu söylemeyecektim ama Umut Güner'in o pozisyona getirilmesinin nedeninin Erdal Torunoğulları'nın çok fazla ön plana çıkması olarak görüyorum.

Ve geçen gün de yazdım ne zaman bu kulüp başarılı oluyor kendi içimizde bir sürü problem çıkartıyoruz.
Turgay Demir haklı falan çıkmadı hiç bir şey giderken mükemmel değildir sürekli sorunlar çıkar
çözülür ama bunun gibiler kişisel menfaatlerini Beşiktaşın menfaatinin önünde tuttuğu için her sorunu büyütüp kaosa dönüştürme arzusundalar bumu haklılık çok ufak sorunlar bile basının önünde çok büyük soruna dönüşür.
Turgay Demirin yaptığıda buydu a sporun sürekli yapmak istediği bu nerdeyse her programda bilgi vermediği için Beşiktaş  yönetimine sallıyorlar. Aslında sorun yönetimde değil aspora oyuncular röportaj vermeme kararı aldılar
Beşiktaş oyuncuları birlikte haraket ediyor biri hakkında yanlış haber veren kurumu tüm oyuncular boykot ediyor.
hiç bir bilgi çıkışı yamıyorlar buda en sağlıklı bilgi kaynaklarını tüketmiş oluyor. Beşiktaş çalışan elemanlardanda bilgi sızmasının önüne geçti. buda onların saldırmasına neden oluyor. şimdi bu noktada Beşiktaşın direncini kırabilmek için taraftarı kullanıyorlar kendinizi kullandırmayın @Tolga

Çevrimiçi Samet Ç

Kolarov olmayacak ya Mas gelir ya da çok sürpriz biri. Kolarov'u beklemeyin derim ben boşuna.

Çevrimdışı onurturan

GG vs İsmail

Arkadaşlar Ismail ve GG nin maliyetlerini karşılaştırdım 4 yıl için.
GG için 2 milyon Ismail için 900 bin imza parası ekledim.
yıl başına Gökhan için 80puanx4 bin Ismail için 30maçx15 bin ekledim
Gökhan'ın 4 yıllık maliyeti 10.130K İsmailinki ise 9.700K yapıyor.

Gökhan'ın  yıllık maliyeti 2.530 a geliyor Ismail'inki ise 2.425.

Şu gerçeği kabul edelimki Ismail yetenek verim başına alına para anlamında asrın transferini yapmış, inanılmaz gerçekten.
ismail kazıkladı zaten feneri net  :lol:

Çevrimdışı tuncaboylu

GG vs İsmail

Arkadaşlar Ismail ve GG nin maliyetlerini karşılaştırdım 4 yıl için.
GG için 2 milyon Ismail için 900 bin imza parası ekledim.
yıl başına Gökhan için 80puanx4 bin Ismail için 30maçx15 bin ekledim
Gökhan'ın 4 yıllık maliyeti 10.130K İsmailinki ise 9.700K yapıyor.

Gökhan'ın  yıllık maliyeti 2.530 a geliyor Ismail'inki ise 2.425.

Şu gerçeği kabul edelimki Ismail yetenek verim başına alına para anlamında asrın transferini yapmış, inanılmaz gerçekten.

İsmail'in 4 sene boyunca 30 maç yapacağını düşünmek fazla iyimserlik olmuş abi.  :D

1.5 seneyi sakat geçirir o, kafasının çalışma hızını anladıklarında 1 sene de yedek bekletirler. Sene başına 15 maç oynasa iyidir kendi adına.

Çevrimdışı brkntcnr

Kolarov - Mathieu ikilisi sol tarafı çok iyi idare eder. Keza Adriano - Mathieu da olur. Sağ taraf zaten iyiydi geçen sezon Rhodolfo sakatlanana kadar Rhodolfo - Beck ikilisi taş gibiydi.

Çevrimdışı tangaz

Kolarov ve Mathieu alınsın Kompany olmasa da çok iyi bir defans hattımız olur.

seviye atlatır resmen bize...

aldığım sağlam bilgilere göre hoca sosayı bile çok önemsemiyormuş gomez konusunda giderse gider bana uzun boylu havadan etkili pivot özellikli birini alın işimi görür demiş AMA her işin başı savunma hattımı halledin demiş...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı abdusta

WalterZenga ‏@zenga_walter  · 26 dk.26 dakika önce 

Mario Gomez konusunda maalesef iknası zor. Artık ben ümidimi kestim. Çok az ihtimali var bir araya gelmemizin.

gailba yeni bir santraforumuz olucak.

Kim bu arkadaş? Gomezin içinemi kaçmış

Olumsuzluk oldugu kadar olumluluk da var!

Nice olayı Aileyi 1 kez daha olumsuz düşünceye götürmüş olabilir ama

Mario Gomez nereye gidecek?İspanya haberleri cıktı,Atletico Madrid ama gelişme olsa ,Gomez Fiorentanın sözleşmeli oyuncusu oldugu
için temasa geçmeleri görüşme izni almaları gerekirdi.
Böyle birşey olsa zaten Beşiktaş ın haberi olur.

Bana göre Gomez bir umut adadan teklif gelirmi diye bekliyor,aradıgını bulamazsa Beşiktaş a dönecek

Başkan her ne kadar karar Gomez in diyorsada ,ilgisini ve tatlı baskısını Gomez üzerinde kurmuştur

Kolarov ve Kompany görüşmeleri mutlaka Gomezi etkiliyordur.

Sabır diliyorum ay sonuna kadar

Saygılar

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Beck mi
Gökhan gönül geldi ya
Dönüşümlü oynarlar bence beck fena oyuncu değil bence sen beğenmesende

Çevrimdışı Berat

Kolarov - Mathieu ikilisi sol tarafı çok iyi idare eder. Keza Adriano - Mathieu da olur. Sağ taraf zaten iyiydi geçen sezon Rhodolfo sakatlanana kadar Rhodolfo - Beck ikilisi taş gibiydi.

Katılıyorum, benim de ilk yarıdaki favori üçlüm Beck - Rhodo - Atiba'ydı.

Çevrimdışı s4rc4stic

erdal torunoğulları yaptığı güzel işler ile birlikte zor ve akıl dolu transferlere imza attı dolayısıyla aldığı övgüler onu ön plana çıkarttı..Başkan bu durumdan rahatsız oldu..ve görev değişikliğine gitti..Dünya'da her şirkette her işyerinde siyasette bile bu böyledir..Biraz sivrildin mi hop derler:))

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

aldığım sağlam bilgilere göre hoca sosayı bile çok önemsemiyormuş gomez konusunda giderse gider bana uzun boylu havadan etkili pivot özellikli birini alın işimi görür demiş AMA her işin başı savunma hattımı halledin demiş...
Benim bilgi alacağım hiç kimse yok senin kaynağın kolarov'a ne diyor abi

Çevrimiçi Samet Ç

Twitter'da Kompany ismi geçtikten sonra adı geçen hiç bir stoper beğenilmiyor. Adamlar Mathieu'yu beğenmiyor.  :D

Çevrimdışı 38life

Önümüzdeki sene "orta - kafa - gol" hedefliyor herahalde hoca. Böyle dediğine göre. Eh zaten Kolarov ve Gökhan Gönül geldiğine göre. Quaresma da formdayken kafacı forvetle oynamamak saçma olurdu.

Peki Gomez olmazsa bu özelliklere sahip kim var piyasada?

Çevrimdışı onurturan

erdal torunoğulları yaptığı güzel işler ile birlikte zor ve akıl dolu transferlere imza attı dolayısıyla aldığı övgüler onu ön plana çıkarttı..Başkan bu durumdan rahatsız oldu..ve görev değişikliğine gitti..Dünya'da her şirkette her işyerinde siyasette bile bu böyledir..Biraz sivrildin mi hop derler:))
Bizim isot gibi yandan yandan gidicen hiç çaktırmadan ne uzuycan ne kısalıcan göze girmcen göze de batmıcan sonra fener gibi bi saf buldun muuu tak... 4 sene pirzola yiycen  :kop: :kop:

Çevrimiçi Samet Ç

Murat Özen Mario Gomez bu akşam karar verebilir diyor.

Çevrimdışı tangaz

Benim bilgi alacağım hiç kimse yok senin kaynağın kolarov'a ne diyor abi

farkındaysan isim zikretmedim mevki bazlı hocanın görüş ve taleplerini öğrendim ve bunu paylaştım. haber kaynağım direkt kulüp içinden ama isim zikredemem... (aynı isim hocanın serdar azizi çok istediğini de doğruluyor)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Kapkarakartal

Jérémy Mathieu'da şöyle bir sıkıntı var menisküs yırtığı yaşayıp 1 ay civarı bir sürede geri dönmüş ve maça çıkmış şuan gene yırtmış 26 Mayıs'ta bunun iyileşme süreci dikişe göre değişir ama asgari 2.5-3 ay düzeyindedir diye biliyorum yani kampın belli bir bölümünde olmayabilir bilgi amaçlı yazayım dedim.

Çevrimdışı 38life

İsteksizmiş bilmem ne...

Çevrimdışı onurturan

Önümüzdeki sene "orta - kafa - gol" hedefliyor herahalde hoca. Böyle dediğine göre. Eh zaten Kolarov ve Gökhan Gönül geldiğine göre. Quaresma da formdayken kafacı forvetle oynamamak saçma olurdu.

cenkin kafaları da iyi bence..
Gomez olmazsa diye hiç forvet düşünmedim ben öyle birşey olmaz insallah..
[ Son Düzenleme: 15 Temmuz 2016, 15:42:34 onurturan ]

Çevrimdışı s4rc4stic

Bizim isot gibi yandan yandan gidicen hiç çaktırmadan ne uzuycan ne kısalıcan göze girmcen göze de batmıcan sonra fener gibi bi saf buldun muuu tak... 4 sene pirzola yiycen  :kop: :kop:
mustafa pektemek ne kadar gol demekse ismail'de o kadar bek demektir :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı tuncaboylu

Fernandao?  :icool:

Santrafora kimi alırsak Şenol Güneş yıldız yapar, rahat olun.

Çevrimdışı 38life

cenkin kafaları da iyi bence..

Kesinlikle iyi. Ama boyu Gomez'e oranla kısa. Hoca "uzun" istiyorsa Cenk tatmin etmeyebilir.

Çevrimdışı alimm

Gönlün düşüncen sağolsun  :)
eyvallah sağolasın... Hatta kadroyu tamamlayayım :-)

Arsenal deplasmanında ilk 11 ;)

g.gönül kompany mathieu kolarov
              tolgay        atiba
         sosa     ozzy       quaresma
                     gomez
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı TANERCAN

Jérémy Mathieu ancak 3 ay sonra 33 olcak büyük bir ihtimal bonservissiz denenecektir umarım 2 yıldan fazla sözleşme yapılmaz.
Mathieu derseniz tanırım da soyisimlerini pek bilmiyorum :D

Etiketler: