2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12402565 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Ağırlığı sorun olur mu tek soru işareti o

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ağır değil ki

Çevrimdışı ayayhan

WalterZenga ‏@zenga_walter  · 26 dk.26 dakika önce 

Mario Gomez konusunda maalesef iknası zor. Artık ben ümidimi kestim. Çok az ihtimali var bir araya gelmemizin.

gailba yeni bir santraforumuz olucak.

Çevrimdışı mülkübey

çok fena uçak takip edesim var , havada bulut bile yok. 

(menajere de subliminal mesaj içerir ) :D

Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gomezde sorun çıkmaz gibi kolarovla gomez takıma katılsın rahatlayacağım

Çevrimdışı Berat

Mario Gomez konusunda maalesef iknası zor. Artık ben ümidimi kestim. Çok az ihtimali var bir araya gelmemizin.

Abi takılma böyle hesaplara lütfen.

Çevrimdışı brkntcnr

Bu walter geçen sene YEVHEN! diye mesaj atıp duran değil mi  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı saricasi

m.city zamanında lescott transferinde de bizi boyle oyaladı biz m.cityden oyuncu alamayız.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı s4rc4stic

Kesinlikle kolarov mathieu rholdofo beck çok iyi defans hattı olur sol tarafı daha efektif olarak kullanırız

taş gibi

Çevrimdışı abdusta

Bana göre Kolarov işi bitti,sadece yerine sol bek bakıyor M.C

İşimiz Pep'in istediği sol beki Manchester City e bulmak olsun
Acaba Guardiola İsmail i istermiydi :)) ?

saygılar

Çevrimdışı mülkübey

tanıyan var mı , matıhyööö adam mıdır
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı can1903

A.Bulut JEREMY için İspanya'ya uçmuş. Pazartesi yöneticiler gidip işi bitirebilirmiş
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Necmi

Erdal Torunoğulları nın geçen sene çok emekleri olduğu malum.

Bu sene menajer menfaatlerinin Beşiktaş menfaatlerinin önüne geçince yapıl(amayan) ve yapılan transferler de malum.

Beşiktaştan menfaat bekleyenlere çok söylenecek var da neyse...

Biz 2004 yılında ağzımızın ortasına şamarı yedikten  beri ikinci bir şans bekliyorduk. Anlaşılan 2016 da gelen şans ta menfaat , çıkar , siyaset (artık ne sebeple ise) kullanılamayacak.

Bir 20 yıl sonra belki tekrar o şans gelir.

Menajer transferleri ,  transferi çok kötü etkileyecektir. Yeni çöpler kadroya sokulmak istenebilir. Neyse Atiba kalıyormuş en azından..
Ne diyelim , Beşiktaşımıza yazık.
Menejer menfaatleri dediğin mesela hangi transfer oldu topu topu iki oyuncu katıldı kadroya marcello zaten opsiyonlu kiralıktı opsiyon kullanıldı Gökhan Gönül rakibini dağıtmak için eline altın tepside sunulmuş fırsattı bunların neresi menejer menfaati ha olmamış transferlerin olmamış menfaatini konuşuyorsan bunun adına dedikodu denir
o sevindiğin atiba içinde transfer edilirken menejer menfaati dendiğini çabuk unuttunuz.
merak ettim hangi transferler hangi menejerlerin nasıl bir menfaatinden dolayı yapılamadı öyle laf olsun ben söylerim diye itham olmaz bir şeyi itham edeceksen bunu detaylarıyla açıkla lütfen bizde bilelim birlikte tepki koyalım @mülkübey

Çevrimdışı TANERCAN

A.Bulut JEREMY için İspanya'ya uçmuş. Pazartesi yöneticiler gidip işi bitirebilirmiş
O kim?

Çevrimdışı ALDENYX

gomez işi bence pazartesiye kadar biter...  :)
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı alimm

kolarov bonservisini alır gelir, mathieu barcelona tarafından bedelsiz bırakılır, kompany de kiralanır (sınırları biraz zorlamış olabilirim)....
Alın size şampiyonlar ligi savunma hattı :

g.gönül - kompany - mathieu - kolarov
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı worns

Mathieu çok iyi sol stoper olur. Sol bek için düşündüğümüzü sanmam. Bizim oyun yapımıza uygun ve hatta en ihtiyaç duyduğumuz stoper tipi. Girişimler sevindiriyor. Konuya doğru yaklaştığımızı düşündürtüyor. Umarım alabiliriz. Çok büyük bonservisler talep edilmeyebilir gönderme kararı aldılarsa. Takım ortalamasının üzerinde bir yıllık ücret vermek gerekecektir. Bu sene zaten ortalama üstü oyuncu sayısını 2 ya da 3'e çıkartmak gerekli.

Pek ihtimal vermesem de Kolarov ve Mathieu'yu alabilirsek takıma beklentilerin üzerinde seviye atlatabiliriz. Tabi orta saha ve Gomez'in muhafaza edilmesi koşuluyla.

Çevrimdışı Berat

kolarov bonservisini alır gelir, mathieu barcelona tarafından bedelsiz bırakılır, kompany de kiralanır (sınırları biraz zorlamış olabilirim)....

Gönlün düşüncen sağolsun  :)

Çevrimdışı sozkul

GG vs İsmail

Arkadaşlar Ismail ve GG nin maliyetlerini karşılaştırdım 4 yıl için.
GG için 2 milyon Ismail için 900 bin imza parası ekledim.
yıl başına Gökhan için 80puanx4 bin Ismail için 30maçx15 bin ekledim
Gökhan'ın 4 yıllık maliyeti 10.130K İsmailinki ise 9.700K yapıyor.

Gökhan'ın  yıllık maliyeti 2.530 a geliyor Ismail'inki ise 2.425.

Şu gerçeği kabul edelimki Ismail yetenek verim başına alına para anlamında asrın transferini yapmış, inanılmaz gerçekten.

Çevrimdışı worns

Kolarov ve Mathieu alınsın Kompany olmasa da çok iyi bir defans hattımız olur.

Çevrimiçi Kapkarakartal

O kim?

Jérémy Mathieu ancak 3 ay sonra 33 olcak büyük bir ihtimal bonservissiz denenecektir umarım 2 yıldan fazla sözleşme yapılmaz.
[ Son Düzenleme: 15 Temmuz 2016, 15:28:48 Kapkarakartal ]

Çevrimdışı tangaz

resmen ağzımın suyu aktı ohh miss taşşşş  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı yigitcan1903

Kesinlikle kolarov mathieu rholdofo beck çok iyi defans hattı olur sol tarafı daha efektif olarak kullanırız

Beck mi
Gökhan gönül geldi ya

Çevrimdışı onurturan

gomez işi bence pazartesiye kadar biter...  :)
Gustavo mu normal mi  :D

Çevrimiçi 38life

Gülmekten geberdim :D Bu videoyu kim yaptıysa Allah ne muradı varsa versin :D

http://twitter.com/fansmatik/status/751402038085365761

Çevrimdışı OrhanAker

Barcelona sol bekini ve stoperini aldı.
Mathieu ve adrianoyu komik bedellere rahatça :D bitirebiliriz.

Etiketler: