2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12402781 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Ntvspor, Mathieu diyorsa o iş olmaz. :)
İlk Murat Özen yazdı sonra millet haber yaptı.

Çevrimdışı saricasi

Millet Rhodolfo sezon başına yetişecek zannediyor, tam randımanlı dönmesi ikinci yarı olur ancak.
yok seneye abatmayın bu kadar sakatlıgı suresi geçtide de adam iyileşti bile en fazla ligin ilk maçında oynamaz rhodolfo çok fit bir oyuncu.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı tuncaboylu

Murat Özen ve ntvspor Jérémy Mathieu diyor ciddi girişimler var deniyor.

Soruyorum nasıl olur?

Stoper olarak düşünülüyorsa olabilir, sol bek olmaz.

Çevrimdışı Forza.55

barcelona umtiti ve digneyi aldı.mathieu yu gözden çıkarmış olabilirler.

mathieu yu stoper olarak düşüyorlardır bence.sol beke mutlaka yine adam alınır gibi geliyor bana.
[ Son Düzenleme: 15 Temmuz 2016, 14:54:58 Forza.55 ]

Çevrimdışı Akil Emre

Murat Özen ve ntvspor Jérémy Mathieu diyor ciddi girişimler var deniyor.

Soruyorum nasıl olur?

Sol bek oynarken çok beğenmediğim bir isim, geri dönüşlerde çok sıkıntı yaşıyordu birde bunu hep ilerde oynyan Barcelonada çekiyordu.

Sol stoper için bence gayet uygun , akıllı bir isim gibi geliyor. Sol bekede Kolarov gelirse .;

GG  Marcelo(Rhodolfo)  Mahhieu( Tosic)  Kolarov (Ümit) işimizi gayet görür, Omerue da gelirse , hem Tosici hem de Omerue joker gibi kullanırız.

Çevrimiçi Samet Ç

Stoperden bozma sol bek mi? Elimizde aynı özellikli Tosiç var zaten, çok içime sinmedi.

Full back almamız lazım bence.
Mathieu'yu hayatında hiç izlemediğin belli.  :) Sol bek performansı da yeterli olur bizim için ama ben alınırsa stoper olarak alınacağını düşünüyorum.

Çevrimdışı ayayhan

Stoperden bozma sol bek mi? Elimizde aynı özellikli Tosiç var zaten, çok içime sinmedi.

Full back almamız lazım bence.

ilk tercih kolarov zaten ama bir adam barçada defansta oynuyorsa ben hayır demem

o tempoda defansta oynamak kolay iş degil

Çevrimdışı Berat

yok seneye abatmayın bu kadar sakatlıgı suresi geçtide de adam iyileşti bile en fazla ligin ilk maçında oynamaz rhodolfo çok fit bir oyuncu.

Görüşmek üzere diyorum o zaman :)

Bu arada benim önceliğim lig şampiyonluğu tekrardan, seneye kalkacak transfer sınırlaması ile şampiyonlar ligi kadrosunun kurulması taraftarıyım.

GG Rhodo/Marcelo Tosic Beck + Vodafone Arena faktörü bize içeride yetecektir.

Çevrimdışı sozkul

bu dünyada menajeri olmayan kendisi sadece tek çalışan futbolcu var mı acaba çok merak ettim..

Kolarov, ben menejerlere yedi yetimin hakkını yedirmem demiş  :D :D

Çevrimdışı brkntcnr

Fransız isim cissokho da olabilir belki he olmasın o ayrı  :D

Çevrimdışı Türkay

Sol bek Kolarov olmadıktan sonra stoper Ramos gelse kesmez beni  :ebebe:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Kapkarakartal

Kolarov'da bence tek engel kulüp sol bek transferini bekliyorlar.

Çevrimdışı tuncaboylu

Mathieu'yu hayatında hiç izlemediğin belli.  :) Sol bek performansı da yeterli olur bizim için ama ben alınırsa stoper olarak alınacağını düşünüyorum.

Sol bek performansı yeterli olur olmaz ayrı mesele, 33 yaşında 1.90'lık adamı bek olarak kullanmak içime sinmiyor çok.

Zaten son 3.5 senedir sol bek olarak da kullanılmamış genelde.

Çevrimdışı onurturan

Kolarov, ben menejerlere yedi yetimin hakkını yedirmem demiş  :D :D
:kop: hatta demiş ki biz halk için varız onlar rant için var .. 
 biz emri menejerlerden almadık haktan ve halktan aldık ..

Çevrimiçi Necmi

E.torunoğulları kulübe faydası vardır yoktur bilemem. Transferleri o mu ,menajer mi yada direk başkan mı yaptı onu da bilemem.

Fakat görünen ve çok açık birşey var ki, şampiyonluk sonrası bir kulüp nasıl yönetilemez çok açık şekilde görüyoruz.

Hergün aspor denen renkli kanalına çıkan başka bir yönetici, tv kanalına çıkıp senin kulübün hakkında konuşan bir menajer, sana sallayan gazete yazarları. O kanal senin bu kanal benim çıkıp konuşan bir başkan.  Sonunda istifa eden bir yönetici. vs

Özetle şampyion olmuş bir takımda resmen kaos var. Güllük gülistanlık olmamız lazımken. Herkesle kavgalı durumdayız.Kimin ne yaptığı kimin ne dediği belli değil. Bu süreci yönetemediler.

Hele takım? 1 ay sonra lig başlayacak sol bek, stoper ve forvet yok. Bekliyoruz bakalım. Biz hala geçen sene gomez'i A.bulut mu E.Torunoğulları mı aldırdı onu tartışalım.
kulüpte kaos falan yok kaos senin gibi niyeti olan insanların kafasında var.
bir oyuncu gitmek ister gidebilir bu kaos demek değildir bir yöneticide görevi bırakabilir buda kaos değildir
görevdende alınır zaten bunlar aktif çalışan mekanizmada olağan şeylerdir arada yıpranan dişliler eskiyen kayışlar olur
değiştirilir. bu sistemi kaosa sürüklemez tersine yeniler. kimse çıkıp dediğin gibi aspora röportaj vermiyor
zaten asporun karın ağrısı bu yüzden tekrar söyleyeyim kaos yok kaos yaratmaya çalışan aspor ve ona inanıp konuşan aptallar var. Kendini bu aptal gruhunun içine sokup Beşiktaşa zarar vermek isteyen bir kuruma destek vereceksen o senin sorunun.
transfer uzun sürer çünkü almak istediğin oyuncu ne kadar iyiyse o kadar kopartmak zordur bazende kopartamaz boş dönersin sadece iş bilmez aptallar bedelsiz alabileceği bir oyuncuya 5-6 M bonservis verip işi çabuk bitirir.
yada çabuk olsun diyorsan milletin işine yaramayan bitik oyuncuları ne kopartsam kardır der satar kolayca alırsın sonrada renkli gibi 11 oyuncu alır 70 M verir ertesi sene 11 oyuncu gönderirsin. bunun adıda iş bilmek olur.
adamlar ismaile 1.750 maaş 1 imza parası 4 yıllık sözleşme verdiler bumu çabuk transfer yapmak
buysa ben almayayım kalsın oyuncunun istediğini ver hemen getir mantığı edermi etmezmi önemli değil
yeterki çabuk olsun @halvetifarazi
bir şey daha söyleyeyim çıkabilecek her olumsuz durumda hiç bir şeyi sorgulamadan sırf eleştirmek için ortaya çıkıp bıdı bıdı konuşmak iyi Beşiktaşlı olmak demek değildir. Beşiktaşlılık Beşiktaşı kişisel menfaatinin önünde tutabilmektir varsa böyle bir istifa bunun tek nedeni Erdal Beyin egoları olur buda Beşiktaş menfaatlerinin önüne geçmektir.  herkesin açıklamalarında tek görünen basının erdal beyin egolarını gıdıklaması erdal beyinde buna tepki vermesi

Çevrimdışı s4rc4stic

mathieu stopere iyi transfer olur..sistemimiz barca ile hemen hemen aynı..sert,tekniği,hava topları iyi ve tecrübesi ortada..

Çevrimiçi Samet Ç

Sol bek performansı yeterli olur olmaz ayrı mesele, 33 yaşında 1.90'lık adamı bek olarak kullanmak içime sinmiyor çok.

Zaten son 3.5 senedir sol bek olarak da kullanılmamış genelde.
Orjini sol stoper zaten. Alınırsa bek olarak düşünülmüyordur.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kap gelmez oldu :(

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı TANERCAN

Cuma 22.00 özel uçak kiralandı falan diyordu birisi forum da.. :)

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

mathieu stopere iyi transfer olur..sistemimiz barca ile hemen hemen aynı..sert,tekniği,hava topları iyi ve tecrübesi ortada..
Kesinlikle kolarov mathieu rholdofo beck çok iyi defans hattı olur sol tarafı daha efektif olarak kullanırız

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Orjini sol stoper zaten. Alınırsa bek olarak düşünülmüyordur.
Ağırlığı sorun olur mu tek soru işareti o

Çevrimiçi 38life

omerou alırsak başka stoper almayız artık.

Rhodolfo,Marcelo,Tosic,Milosevic,Alexis,Omerou

Omeruo zaten alındı ve başka stoper aranıyor. Nerden çıktı şimdi bu?

Çevrimdışı s4rc4stic

bu da kolarov için gelsin ulan...

Çevrimdışı can1903

Kolarov transferi 25-30 temmuz bandı biter.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Etiketler: