Bizde avrupanın gözde takımlarından biriyiz. Gözdeliği başarı olarak görme
city ne kadar başarılı yada liverpool ajax juve bunlar şu anda hiçde başarılı değiller
ama gözde kulüpler bir sürü daha sayarım Beşiktaş avrupada tanınırlığı olan ekonomik olarak
güçlü sürekli hedefi olan bir kulüp buda onu farklı kılıyor. Bizim oyuncuya sağlayacağımız ortamı sağlayabilecek çok az kulüp var. Siz Beşiktaşı gerçekten çok küçük görüyorsunuz. Bazı oyuncuları getiremiyorsak para nedeniyle getiremiyoruz istememe nedeniyle değil.
Abi sorma simdi bu villareal, sevilla, gibi takimlar varya hatta valencia falan bunlar surunuyor yahu, valencia stadini yapamiyor villareal sehrini falan gorsen beckin dedigi gibi mahalle falan degil yahu istanbulun iki sokagi buyuklugunde.
Simdi bu insanlarin mutlu, mesut, rahat yasamasi olaylarina falan girmiyorum o ayri bir konu, cillop gibi stad, harika antreman tesisleri var besiktasin, guzel bir ev tutarlar bogaz manzarali, altina araba verir, vergisiz kazanc, yanina mac basi arti bazi maclara galibiyet pirimi aklima fikra geldi sey fikrasi hani su imkanlar bizde olsa butun sehir futbolcu olur fikrasi.
Bizim bu sampiyonlar liginde biraz gorunmemiz lazim, kimse hayal kurmasin yok ceyrek final falan, sansli kura gelirse %10 gruptan cikariz, %50 eleniriz kalan ihtimal avrupa ligi. Bizim devamli bu kupaya katilmamiz lazim ki uefa bizim borclarimizi odesin. Bunun yolu da sampiyonluktan geciyor.
Suan quaresma formasiyla avrupada gezerseniz herkes besiktasli oldugunuzu anliyor, biraz da mario gomez. Bu tarz bir oyuncu daha olabilir, kolarof cok taninan, fenomen bir oyuncu degil o yuzden ben balotelliyi istiyorum bazen yatirim transferi yapiyoruz ya bu baska turlu bir yatirim markaya yatirim.
Avrupanin gozde kuluplerinden biri degiliz, istedigimiz kadar yirtinalim orta karar bir avrupalinin gozunde turkiye, ortadogu ulkesidir, herifler objektif bakar ve boyle gorurler, on yargilari da zor degisir.
Avrupanin iyi kuluplerinden biri olma sansi elimizde suan. Bu yeni yonetimle, yeni stadla biraz hareketlenmemiz lazim olmasi gereken 4-5 sene lige ambargo ve sampiyonlar liginde bir ceyrek final ve bir uefa kupasidir onumuzdeki 5sene icinde.
Bunu gerceklestirirsek onumuz acik
Yonetimden ricam bu basin mensuplarinin yaptiklari cifte standarti yanlarina birakmamali cunku camianin moralini bozuyor bu pisligler. Ayrica hakemleri, temsilcileri ve gozlemcileri de iyice yola sokmali yonetim isin yayinci kurulusu var bakin biz sampiyonlar ligi oynayacagimiz icin bizim maclari cumaya koyamayacak herifler, bizim maclari gunduze verirler fb macindan once, bu ise bir dur denilmeli boyle serrefsizlik yapilmaz. 4 buyuk takim var 4 gune mac veriliyor. Her takim her mac gununde esit sayida mac yapmalidir, esit sayida deplasman maci esit sayida gunlerde kullanilmalidir. Osuruhtan nem kapan bir futbolcu bol camiamiz var, biz devamli cuma ve pazartesi oynuyorz ben kil kapiyorum mesela.