2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12405386 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Berat

kompany :)

kolarov değil :)

Bugün var bende bir şeyler Kompany de omg  :evillol:

Çevrimdışı Berat

Mümkünse son gün konuşulmasın tekke gibisi geliyor

Yaşınızı girmeniz gerekiyor.

Çevrimdışı Turco

kendince bir derleme yapmışsın G.Gomez hakkında
peki merak ettiğim bir şey var bu G.Gomez'in ilk taliplilerinden biri Porto idi
Porto kulübü bu Paraguay'lı defans oyuncusundan neden vazgeçti bir zahmet açıklarsan sevinirim.

Derleme Gustavo Gomez ile ilgili değil yalnız. Cuesta ile ilgili.

Çevrimdışı F1903

Huracan'a transfer olduğundan beri izlerim. Çıplak gözle çok maçını izlemişliğim var. Benim gözümde sıradan bir futbolcudur, sıradan bir stoperdir. Ama onu bu noktaya getiren zekası. Gerçekten çok ama çok zeki bir oyuncu ve çevre hakimiyeti mükemmelin ötesinde. Önsezileri de çok kuvvetli. Müneccim gibi, hani bazı futbolcular vardır ya top daha ayağına gelmeden ne yapacağını bilir kafasında kurar. Cuesta da öyle bi stoper. Topun nereye düşeceğini, rakibin topu nereye süreceğini, nereye hamle yapacağını zekası sayesinde tahmin eder. Stoper olarak çok eksiği var ama zekası sayesinde bu eksikliklerini kapatıyor. İyi form tuttu, biraz daha olgunlaştı bu futboluna da yansıdı.

Safi yetenek, kemik stoper olsaydı 27 yaşına gelene kadar en azından kendini gösterirdi. Bana sorarsan Beşiktaş'ın stoperi olacak seviyede değil, ama gelirse en azından Alexis'in verdiği katkının kat kat fazlasını vereceği kesin.

CL için düşünülüyorsa büyük fiyasko olur onu da söyleyeyim.

İndependiente'nin ikinci başkanı Noray Nakış. Hasta Beşiktaşlıdır ama derdi dili para. Zamanında Carrusca'yı Maradona'nın veliahtı diye GS'ye Higuan'i de abisinden daha iyi futbolcu olacak ayağına bize itelemişliği vardır. Kapıyı 4 milyondan aşağı açacağını sanmıyorum.

Tesekkurler yorum icin.

Çevrimdışı TURKahvesi

Derleme Gustavo Gomez ile ilgili değil yalnız. Cuesta ile ilgili.
G.Gomez hakkında düşüncenizi (derlemenizi) alayım o zaman bir zahmet :D
Cuesta kim Beşiktaş kim niçin böyle asparagas haberler çıkarılır hayretler içerisinde kalıyorum.
[ Son Düzenleme: 15 Temmuz 2016, 00:03:52 Özgür ]

Çevrimdışı cursedofdragon

neyse arkadaşlar cümletten herkese iyi geceler inşallah yarın bir kap gelir artık özledik :)

Allah'a emanet olun :)

Çevrimdışı abdusta

Alıntı
Pep yeni solbek alınan kadar Kolarovu bırakmayalım diyor

Keşke İsmail Manchester city gitseydi, Pep in oyun sistemine uyardı..

Fırsat kacmış!!

saygılar

Çevrimdışı bjk4ever

Kompany'i girgir olsun diye bile yazmayin. Sonra ergenler hayal kuruyor olmayinca yonetime baski oluyor. Imkansiz oldugu bilinen bir transfer icin niye bu kadar bosa enerji harcanir anlamiyorum....

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Çevrimdışı BlackEagle26

Vodafone Arena'da turnuva işi ne oldu  :alala: 3B dediler (Beşiktaş - Bayern- Barcelona ) Hadi o olmamış olabilirde sonradan İnter - Atletico dendi yapılmayacak mı acaba ?

Çevrimdışı brkntcnr

Vodafone Arena'da turnuva işi ne oldu  :alala: 3B dediler (Beşiktaş - Bayern- Barcelona ) Hadi o olmamış olabilirde sonradan İnter - Atletico dendi yapılmayacak mı acaba ?
Fiorentina yla da hazırlık maçı yapacağımız söyleniyordu.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ekrembaser

Fiorentina yla da hazırlık maçı yapacağımız söyleniyordu.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Başkan dün günlerimiz uyuşmadı dedi

Çevrimiçi 38life

Fransa, Nice'de zafer kutlamalarında terör saldırısı olmuş. Şuan en az 12 ölü var.

Çevrimiçi murat

Fransa, Nice'de zafer kutlamalarında terör saldırısı olmuş. Şuan en az 12 ölü var.
şimdi fransada sosa sendromu görürmüyüz ve haklı bulanlar olurmu aramızda? bizde her ay olurken onlarda 40 yılda 1 olmuyormuş demekki.

Çevrimdışı TANERCAN

Fransa da aylardır ohal var hayret...

Türkiye de 1 senede 100 canlı bomba yakalandı onlarca saldırı engelledi adamlar da tehdit bizim kadar değil ama engel olamıyorlar...

Beslersen terörü Avrupa o yılan seni de ısırır...

Olan sivil masuma oluyor...

Geçmiş olsun

Merak ettim twitter kullanmiyorum da bizde olan saldırılar da sansürsüz fotolar çıkıyor Fransa için çıktı mı? Bakan varsa söyleyebilir mi?
[ Son Düzenleme: 15 Temmuz 2016, 01:23:43 TANERCAN ]

Çevrimdışı Arena_

Türkiye de 1 senede 100 canlı bomba yakalandı onlarca saldırı engelledi adamlar da tehdit bizim kadar değil ama engel olamıyorlar...

Geçmiş olsun

Merak ettim twitter kullanmiyorum da bizde olan saldırılar da sansürsüz fotolar çıkıyor Fransa için çıktı mı? Bakan varsa söyleyebilir mi?

Youtube'de sansürsüz videolar mevcut.

Çevrimdışı Çağatay

Le figaro ölü sayısını 73 olarak vermis sanırım. Ölenlerin sansursuz resimleri derken de gordugum fotolarda zaten ölenlerin üstünü kapatmislardi yani gorunmuyorlardi.
Terör bumerangdir sen atarsin elinden ama doner yine sana gelir.
Ve ne zaman Ortadoğu'ya baris gelir bizler o zaman rahat ederiz.
Ve Ortadoğu'ya oradaki bir ülke varoldugu müddetçe asla baris gelmez.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı 'TaNeR'

Geçmiş olsun

Hocam twitterde sansürsüz video bile var  :isad:
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Kutay

Le figaro ölü sayısını 73 olarak vermis sanırım. Ölenlerin sansursuz resimleri derken de gordugum fotolarda zaten ölenlerin üstünü kapatmislardi yani gorunmuyorlardi.
Hangi ülke abi israil mi ?
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Arena_

Saat 1.30 Haberturk'e bağlanan birisi tam ismini hatırlamıyorum. Patlama saat 23.30'da olmasına rağmen halen daha camdan dışarı baktığında yerde kanlar içinde cansız yatanların olduğunu bile söyledi. Olaydan 2 saat geçmesine rağmen. Durum o kadar vahim yani.

Çevrimdışı Turco

G.Gomez hakkında düşüncenizi (derlemenizi) alayım o zaman bir zahmet :D
Cuesta kim Beşiktaş kim niçin böyle asparagas haberler çıkarılır hayretler içerisinde kalıyorum.

Öncelikle biz bu adamı CL stoperi olarak alırsak hata ederiz. Çünkü gerçekten ihtiyacımızı karşılamaz. Bir kere uyum süreci çok sancılı olur. İkincisi koşullara ayak uydurana kadar çok başımızı yakar.

Bir örnek vereyim. Sizce Gomez hayatında kar görmüş müdür ? Karlı zeminde top oynamış mıdır ? HAYIR
O zaman bu adam karlı zeminde top oynamayı bilmiyor demektir. Kış şartlarında bocalayacak, hata yapacak demektir. CL'de bir Rus takımıyla eşleşirsen deplasmanda başını yakacak demektir. Karlı zeminde oynamayı öğrenene kadar, tecrübe edene kadar başına iş çıkaracak demektir.

Bu adam yüksek rakımlı yerde top oynamış mı ? HAYIR Yüksek rakımlı bi yerde maç oynarsa canını yakabilir. Soğuk iklim görmemiş ağır kış şartlarında zorlanabilir.

Bu adam büyük oyunculara karşı oynamış mı ? HAYIR Bu demektir ki CL de büyük oyunculara karşı tecrübe eksikliğinden başını yakacak.
Bu adamın kondüsyonu ne durumda peki ? CL seviyesini kaldıracak kondüsyonu var mı ? Şüpheli... 

Büyük statlarda ateşli deplasmanlarda oynamış mı ? HAYIR O zaman CL deplasmanlarında baskıyı kaldıramayacak demektir.

CL stoperi alıyorsan bi kere tecrübeli olacak, yıldız oyunculara karşı oynamış, tecrübe kazanmış olacak. Her türlü iklim ve saha şartını görmüş olacak. Ateşli deplasmanlarda büyük statlarda oynamış baskıya alışmış oyuncu olacak. Taktik bilgisi üst düzey, iyi hocalar görmüş onlardan birşeyler kapmış olacak. İyi oyuncularla bir arada oynamış birşeyler tecrübe etmiş olacak. Kısacası bütçene göre en kötü bi Subotic, Garay, Corluka, R.Albiol tarzı olacak. Gomez'de bunlar var mı ? Yok...

Gelelim Gomez'in eksilerine.

Pres yiyince saçmalamaya başlıyor, hata yapıyor. Sertliğin derecesini ayarlayamıyor. Ya çok yumuşak kalıyor yada adamı indiriyor. Yorulunca aptallaşıyor. Tekniği üst düzey oyuncularla baş edemiyor. Zamanlaması çok iyi değil ya çok erken hamle yapıyor yada geç kalıyor. Tecrübesiz, adaptasyon sorunu yaşayacak. Avrupa futboluna alışması zaman alacak, CL deplasmanlarında baskıyı kaldıramayacak. Genç ve tecrübesiz oyuncunun noksanı çok olur Gomez'den CL stoperi olmaz.

Geleyim artılarına.

Hava toplarında gerçekten iyi. Hem kesici hemde süpürücü stoper olarak oynatsan sırıtmaz. Kayarak müdahaleleri çok iyi. Duran toplarda etkin. Ortalama hız ve çeviklikte. Sert oynuyor, ellerini kollarını iyi kullanıyor. İleri çıkıp gol arıyor, atıyorda. Karambollerde bocalamıyor.

Özetle Gomez bizim aradığımız stoper özelliklerini taşımıyor. Biz CL stoperi arıyoruz. Defansa level atlatacak, liderlik özelliği olan, soğukkanlı, baskıdan etkilenmeyen, taktik bilgisi üst düzey, tecrübeli, büyük maçlar oynamış, her türlü iklim koşulunda tecrübe kazanmış, çabuk adapte olabilen, tanınan bilinen, takım arkadaşlarına güven veren birini almamız gerekir. Bana göre o isim Gomez değil. CL için alınıyorsa eğer büyük hata yapılıyor. CL için henüz kendini tam ispatlamamış oyuncuyu almak intihardır. Hele ki Güney Amerika'dan almak ya tutarsa mantığıdır. Aksini iddia edenle sabaha kadar tartışırım...

Çevrimdışı TANERCAN

Sosyal medya denen şey lanet bir şey...

YouTube dâhi kullanmıyorum.

Facebook twitter instgram periscope falan anca Beşiktaş ile ilgili gelişme olunca tarayıcıdan bakıyorum o kadar..

İnternet ilk zamanlar güzeldi artık .oku çıktı..

Geçmiş olsun tekrardan

Çevrimdışı BlackEagle26

Gökhan Keskin GGomez için hayatımda böyle bir stoper izlemedim hayran kaldım tarzı bir açıklama yapmıştı twitterda gördüm bilmiyorum doğrumu 5-6 ne verirsek şaşırmam yani

Çevrimdışı TANERCAN

Gökhan Keskin GGomez için hayatımda böyle bir stoper izlemedim hayran kaldım tarzı bir açıklama yapmıştı twitterda gördüm bilmiyorum doğrumu 5-6 ne verirsek şaşırmam yani
3.5-4.5 arası biter bence

Çevrimiçi Samet Ç

Mathieu olur inşallah. Barca Umtiti ve Digne'yi kadroya kattı bırakabilir Mathieu'yu. Bu arada adam sakat değil en son Kral kupası finalinde  22 Mayısta Sevilla'ya karşı 74 dakika oynadı.
[ Son Düzenleme: 15 Temmuz 2016, 03:37:40 Samet Ç ]

Çevrimdışı legendmaster

o sansürsüz videoyu izledim çok kötüydü vaziyet

Etiketler: