2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12404417 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Biz cok çektik sonunda kurtulduk :ishock: :ishock:

Birazda onlar ugrassin onlar kanser olsun :halay:

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

Mayısta da terör vardı zaten.Sadece havaalanı patlamamıştı henüz.Getirsin 8 i yolu açık olsun.Milan 4 veriyorsa 4 de cebinden versin.

8 getirsin kendisine 2 milyon € vericeklerse 1 milyon €'sunu bize versin kendisi 1 milyon € alsın kafası rahat etsin.

tore ve iso gittigine niye seviniyorsunuz anlamadim, yerine daha iyisinimi aldikta benimmi haberim yok?
:kop: :kop: :kop:

Bu ikisinin gitmesi en buyuk transfer zaten :bandit:

Çevrimdışı onurturan

Bize bu cocuklar yeter !

Besiktas ruhu , Takim ruhu , Arkadaslik , Kardeslik , Hirs , Azim , Mucadele..

Herkes gider onlar kalir !
portekiz milli takımına gönderme ve tebrik var bu fotoda  :busted_cop:

Çevrimdışı Besiktasincocugu

:kop: :kop: :kop:

Bu ikisinin gitmesi en buyuk transfer zaten :bandit:
Sizin kadar cok takip edemiyorum takimi, ama benim izledigim kadariyla tore ve ismail okadar kotu oyuncu degiller sonucta milli takim oyunculari.
Besiktask!

Çevrimdışı onurturan

Sizin kadar cok takip edemiyorum takimi, ama benim izledigim kadariyla tore ve ismail okadar kotu oyuncu degiller sonucta milli takim oyunculari.
o konuda içini ferah tutabilirsin abi..

Çevrimdışı mehmetkorfez

Fb Gs kadrolarını korudu üstüne transfer yaptılar,özellikle de Fb

Bizim 2 olumlu hareketimiz var.İsmaille uzatmamak ve GG'yi almak.

Töre'yi ve Sosa'yı kaybettil.Gomez ve Atiba muamma.Bunlar da giderse ben bu sene ilk 2'ye gireceğimizi zannetmiyorum.Sosa'nın ve Töre'nin(bu fiyata) gitmeleri çok kötü oldu.

Her ne kadar dalga geçilse de Gs de seneye iddalı girecektir.

Geçen sene en sıkıntılı 2 bölgemize hala transfer yapmış değiliz.(Stoper+Sol Bek)

Şampiyon olduk diye bir genişlik var taraftarda ama öyle tepetaklak oluruz ki ruhumuz duymaz.Bakın örneği dibimizdeki Gs.Geçen sene yanlış ve yapılmayan transferlerle ne hallere düştüler.

Arkadaslar altyapidan alinabilecek oyuncu varmi a-takima fazla bilgim yok ondan soruyorum? Mesela sol bekte umit karaal yetenekli diye biliyorum
Besiktask!

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Töre'yi ve Sosa'yı kaybettil.Gomez ve Atiba muamma.Bunlar da giderse ben bu sene ilk 2'ye gireceğimizi zannetmiyorum.Sosa'nın ve Töre'nin(bu fiyata) gitmeleri çok kötü oldu.

Geçen sene en sıkıntılı 2 bölgemize hala transfer yapmış değiliz.(Stoper+Sol Bek)

Şampiyon olduk diye bir genişlik var taraftarda ama öyle tepetaklak oluruz ki ruhumuz duymaz.Bakın örneği dibimizdeki Gs.Geçen sene yanlış ve yapılmayan transferlerle ne hallere düştüler.
Stadı unutuyorsun gs bitik hiçbir şey yapamaz fenerinde kadrosu aynı savunması güçlü

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aciklayayim:

Torenin mental sorunları var 1 Ay parasini gec alsin hemen kulube ihtarname çekiyor

Baskanin odasina avukatini yolluyor bu en hafif tabirle TERBIYESIZLIKTIR

Sezonun yarsini sakatim diyerek oynamadi , Devre arasi Anc ye beni satin gitmek istiyorum dedi

Ismaile gelince , Yedigimiz Gollerin en az yarisinda dolayli yada direkt olarak hatasi var bu Videolarla kanitlandi , Adamını takip etmiyor , Surekli yerini kaybediyor , Sadece Ofsayti bozmasindan 4 Gol yedik , inanilmaz pas hatalari yaparak Gol yememize sebep oluyor

Stoperler ismailin Yerini kaybetmesi nedeni ile sürekli sol tarafa yama yapip acigi kapatmaya calisiyor ve bu nedenle bu sefer ortadan acik veriyoruz

Yani ikiside Kulliyen zarar bu takima..

@Besiktasincocugu
[ Son Düzenleme: 12 Temmuz 2016, 20:54:42 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimiçi 38life

Beşiktaş, Kolarov ile 3 yıllık anlaşmaya vardı. Transferin 1-2 gün içerisinde açıklanması bekleniyor. (A Spor)

Eyvah!!!      :by2:

Arkadaslar altyapidan alinabilecek oyuncu varmi a-takima fazla bilgim yok ondan soruyorum? Mesela sol bekte umit karaal yetenekli diye biliyorum
Ümit karaal cok yetenekli bir cocuk , Fiziken zayifti ama inanilmaz geliştirmiş kendini bir vucut yapmis akillara zarar gorsen Şoka girersin :busted_cop:

Çevrimdışı Savaş

Beşiktaş, Kolarov ile 3 yıllık anlaşmaya vardı. Transferin 1-2 gün içerisinde açıklanması bekleniyor. (A Spor)

Şimdi korkabilirsiniz gençler.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

A Spor demeyeydi iyiydi :s20:

Çevrimdışı onurturan

Aciklayayim:

Torenin mental sorunları var 1 Ay parasini gec alsin hemen kulube ihtarname çekiyor

Sezonun yarsini sakatim diyerek oynamadi , Devre arasi Anc ye beni satin gitmek istiyorum dedi

Ismaile gelince , Yedigimiz Gollerin en yarisinda dolayli yada direkt olarak katkisi var , Adamını takip etmiyor , Surekli yerini kaybediyor , Sadece Ofsayti bozmasindan 4 Gol yedik , inaniomaz pas hatalari yaparak Gol yememize sebep oluyor

Stoperler ismailin Yerini kaybetmesi nedeni ile sürekli sol tarafa yama yapip acigi kapatmaya calisiyor ve bu nedenle bu sefer ortadan acik veriyoruz

@Besiktasincocugu
bizim stoperler son paragrafındaki yama yapma özelliklerini kaybetmeseler iyi olur zira kolarov gardaşımız da bu konuda bayağı iyiymiş duyduğuma göre..
ama en azından adam boşu boşuna çıkmaz ileriye tabii ki köpeköldüren  ismailden sonra  kaliteli şarap etkisi yapacaktır..  :ok:

Çevrimdışı mülkübey

Transfer komitemiz değişti bu da etkiledi herhalde transferleri . Geçen sene çok daha net adımlar atıyorduk.

Bu lafı pek tutmam ama eylüle kadar enseyi karartmaya gerek yok illaki birşeyler düşünülür

Özellikle Başkan zeki Adam birşeyler kovalar

Kolarov gelirse Sosanın bozduğu keyifler biraz  düzelir
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı onurturan

sen nezamandan beri aspor izlemeye başladın @38life   :kop:
[ Son Düzenleme: 12 Temmuz 2016, 21:14:13 onurturan ]

bizim stoperler son paragrafındaki yama yapma özelliklerini kaybetmeseler iyi olur zira kolarov gardaşımız da bu konuda bayağı iyiymiş duyduğuma göre..
ama en azından adam boşu boşuna çıkmaz ileriye tabii ki köpeköldüren  ismailden sonra  kaliteli şarap etkisi yapacaktır..  :ok:
Rakip Beklerin ileri cikma imkani olmayacagi icin sorun olmaz

Gg - Q7 ve Olcay - Kolarov kanatlari ile zaten rakibi yari sahasina hapsederiz

Simdi rakip bek bir bakacak hem Q7 hem Gg saldiriyor ayni anda , Simdi bu adam nasil ileri ciksin :D

Çevrimdışı Kemal

Kolarov gelirse ve Atiba / Gomez kalırsa . 1 stoper alarak çok daha güçlü Beşiktaş yakalanır ;

Tolgay Atiba yanında sürekli oynar ve Live performansını geçer . Bunları Necip ve Veli yedekler onliberoda eksik yok 2 as 2 yedek

Oğuzhan sosa yerinde oynar ve gerektiğinde Tolgay ve artik Frei 10 numara oynar .

Töre yerine olan kanatlarimiz ; Quarejma / Kerim / Aras ve sol açık Olcay  ; kanatlara da eksiğini yok , ki Töre geçen yıl Gs maçı ortası disinda hiç bir şey yapmadı , çoğu maç kadroda bile yoktu .

Kolarov gelir ; Atiba Gomez kalırsa ve 1 stoper alırsak bakın net söylüyorum geçen senenin çok daha güçlüsü Beşiktaş yakalanır .

Aciklayayim:

Ismaile gelince , Yedigimiz Gollerin en az yarisinda dolayli yada direkt olarak hatasi var bu Videolarla kanitlandi , Adamını takip etmiyor , Surekli yerini kaybediyor , Sadece Ofsayti bozmasindan 4 Gol yedik , inanilmaz pas hatalari yaparak Gol yememize sebep oluyor

@Besiktasincocugu
tamamda bu elemanlar milli takimda oynamiyormu, torenin gitmek istedigini biliyordumda ismail son zamanlarda baya form tutmustu milli takimdan biliyorum. Cok hatasi olmus olabilir ama bedava gitmesi bence kotu oldu.
Neyse giden gitmis artik yapacak bisey yok. Herseyde bir hayir vardir diyelim belki genc umit karaal oynarda yeni oyuncu kazaniriz
Besiktask!

Çevrimdışı mülkübey

tamamda bu elemanlar milli takimda oynamiyormu, torenin gitmek istedigini biliyordumda ismail son zamanlarda baya form tutmustu milli takimdan biliyorum. Cok hatasi olmus olabilir ama bedava gitmesi bence kotu oldu.
Neyse giden gitmis artik yapacak bisey yok. Herseyde bir hayir vardir diyelim belki genc umit karaal oynarda yeni oyuncu kazaniriz

Milli takımda Caner formsuz diye oynadı  ayrıca
İsmail form tutsa ne olur fb de de saçmalamaya devam edecek ofsayt İsmail
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı BlackEagle26

Medyaya uyupta feneri bu kadar abartmayın ya :s20: Adamlar geçen sezon mükemmel denilen az gol yiyen defans hattını yıktı şimdi yeniden onarmaya çalışıyor ama herkes üstüne koyduğunu sanıyor algı yapılıyor.Bu defans hattı birbirine alışırsa yine az gol yerler belki geçen seneden de az gol yerler ama en skorer oyuncusu olan Nani'yi kaybettiler yine zor pozisyona girip az gol atacaklar.

Hayaller şampiyonluk hayatlar Pereira +2 DOS  :lol: :kop:

Yapma abi sen isin savunma yonune hic dikkat etmemissin sanırım

Gormuyormusun Ismail gittigi icin butun Beşiktaş taraftarinin bir ZIL takip oynamadığı kaldi nerdeyse okadar sevindi herkes

Bunu boyle anlatamam @38life Isonun hatalarından yedigimiz Gollerden bir kesit paylaşırmısin @Besiktasincocugu abi görsün :busted_cop:

Çevrimdışı Bishamon

Kolarov Gomez kalırsa rahat 10 assist yapar.

Fener mi mevcut kadrosunu koruyup uzerine birde güçlendirdi :o_o: :o_o:

Mevcut kadrodan tam 11 tane oyuncu gönderdiler 11 tane :bandit:

Bu baslikta Fb yi konusup ceza almak.istemiyorum ama adami zıvanadan çıkarıyorsunuz yaa
[ Son Düzenleme: 12 Temmuz 2016, 21:10:45 Yunus Emre Dökmeci ]

Etiketler: