2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12405880 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı OrhanAker

1 aydır görüştüğümüz oyuncunun bonservis bedeli yeni belli olmuş. :kop: Ayrıca bu haberi yapan adam bonservise 1 buçuk hafta önce 5M diyordu hatta dün %80 bile dedi.Allah'ın işi tam fb ismaili açıklayacakken falan bi anda Kolarov transferi olmayacak haberleri geldi. :kop:
Tasma sıkı olunca işte anında basarlar yalanı..Lan hiç güleceğim yoktu :kop: :kop:

Çevrimiçi Samet Ç

Kaç gün moderasyon yedim. Size bir öneri moderasyon cezası veriyorsunuz iyi güzelde cezayı verdiğiniz kişiyi de bir zahmet bilgilendirseniz kaç gün ceza yediği hakkında güzel olmaz mı ?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kaç gün moderasyon yedim. Size bir öneri moderasyon cezası veriyorsunuz iyi güzelde cezayı verdiğiniz kişiyi de bir zahmet bilgilendirseniz kaç gün ceza yediği hakkında güzel olmaz mı ?
Profilinden uyari seviyesini görebilirsin

Eger uyari seviyen %50 ise 3 gün

Her gun %5 düşüyor cunku , %50 den %35 e düştüğünde  moderasyon onayindan çıkıyorsun ve izlemeye alınıyorsun , mesajlarin mod onayindan çıkıyor ve attigin mesaj görünüyor forumda :busted_cop:

Tecrübe konusuyor burada :bandit:
[ Son Düzenleme: 12 Temmuz 2016, 19:55:14 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ersoy

Her gun %5 düşüyor cunku , %50 den %35 e düştüğünde izlemeye geçiyorsun ama mesajlarin mod onayindan çıkıyor ve attigin mesaj görünüyor forumda :busted_cop:

"Tecrübe konuşuyor burda" :evillol: :evillol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimiçi Necmi

Beşiktaş oyuncusuna hakaretten 3 gün moderasyon yedin
vicdanlı anıma denk geldin :bandit:  @Samet Ç

Çevrimiçi Necmi

1 aydır görüştüğümüz oyuncunun bonservis bedeli yeni belli olmuş. :kop: Ayrıca bu haberi yapan adam bonservise 1 buçuk hafta önce 5M diyordu hatta dün %80 bile dedi.Allah'ın işi tam fb ismaili açıklayacakken falan bi anda Kolarov transferi olmayacak haberleri geldi. :kop:
Beşiktaş taraftarı ismailin gidişine tınmadığı için kolarov gelmeyecek sol beksiz
kaldık havası yaratıp ismaili neden verdik diye tepki verelim istiyorlar. Böylece fener bize madik atmış olacak.
Bilmiyorlarki ismail gitsin Beşiktaş taraftarı sol beksiz bile oynamaya razı olur. :evillol:

Çevrimdışı Ersoy

Beşiktaş taraftarı ismailin gidişine tınmadığı için kolarov gelmeyecek sol beksiz
kaldık havası yaratıp ismaili neden verdik diye tepki verelim istiyorlar. Böylece fener bize madik atmış olacak.
Bilmiyorlarki ismail gitsin Beşiktaş taraftarı sol beksiz bile oynamaya razı olur. :evillol:

ismailin yerine sol bekte daha iyi olur. :kop:
Bundan sonra her sene!

:evillol: :evillol: :evillol:

Aynen oyle valla

ismailin yerine sol bekte daha iyi olur. :kop:
En azindan ofsayti bozup Gol yedirmez dimi ama :bandit:

Çevrimdışı mehmetkorfez

Benim yas olayı ne olacak abi sana attıgım özel mesajlar gelmiyor sanırım

Çevrimdışı Ersoy

En azindan ofsayti bozup Gol yedirmez dimi ama :bandit:

aynen her türlü daha iyidir :lol:
Bundan sonra her sene!

aynen her türlü daha iyidir :lol:
@mylife1903 abi doğum tarihini 11 Temmuz olarak degistirecekmis :evillol: :evillol:

Ismailin gittigi gun benim dogum gunum yeniden doğduğum gundur diyormuş :evillol:

Çevrimdışı Ersoy

@mylife1903 abi doğum tarihini 11 Temmuz olarak degistirecekmis :evillol: :evillol:

Ismailin gittigi gun benim dogum gunum yeniden doğduğum gundur diyormuş :evillol:

:kop: :kop:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı OrhanAker

Her gun %5 düşüyor cunku , %50 den %35 e düştüğünde  moderasyon onayindan çıkıyorsun ve izlemeye alınıyorsun , mesajlarin mod onayindan çıkıyor ve attigin mesaj görünüyor forumda :busted_cop:

:kop:

:kop: :kop:
Hakkıdır valla cok emegi var

8 Ay boyunca hergun Duzenli olarak 7/24 Ismaille ugrasti , Ugruna Surekli Moderasyon yedi ama sonunda göndermeyi başardı :evillol:

Ne demisler azimle .... Tasi deler :tabe: :D

Çevrimdışı Besiktasincocugu

Vay be biz transfer beklerken giden gidene tore, iso, sosa, gomez, atiba gitmek istiyor  :s20: Yonetimin isi gercekten cok.
Besiktask!

Çevrimdışı Ersoy

sosanın bu terör yüzünden gidiyorum olayları falan kolpa galiba milanla mayısta falan görüşülmüş sanırsam.Gittikçe gözümdeki değeri bitiyor.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı onder23

Tore ile iso nun gidişi kötü transfer değil çok iyi transferdir takimda ki çürükleri ayırıyoruz işte

SM-P550 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tore ile iso nun gidişi kötü transfer değil çok iyi transferdir takimda ki çürükleri ayırıyoruz işte

tore ve iso gittigine niye seviniyorsunuz anlamadim, yerine daha iyisinimi aldikta benimmi haberim yok?
Besiktask!

Çevrimdışı onurturan

tore ve iso gittigine niye seviniyorsunuz anlamadim, yerine daha iyisinimi aldikta benimmi haberim yok?
Kolarovu aldık..  :biggrinking:
Törenin yerine Aras geldi..

Bize bu cocuklar yeter !

Besiktas ruhu , Takim ruhu , Arkadaslik , Kardeslik , Hirs , Azim , Mucadele..

Herkes gider onlar kalir !

Çevrimdışı onurturan

Benim yas olayı ne olacak abi sana attıgım özel mesajlar gelmiyor sanırım
Necmi abi adam neredeyse karakartal olacak hala sesini sana duyuramıyor  :D

:claps: :claps: :claps: +41903

Çevrimdışı Zafer55

sosanın bu terör yüzünden gidiyorum olayları falan kolpa galiba milanla mayısta falan görüşülmüş sanırsam.Gittikçe gözümdeki değeri bitiyor.

Mayısta da terör vardı zaten.Sadece havaalanı patlamamıştı henüz.Getirsin 8 i yolu açık olsun.Milan 4 veriyorsa 4 de cebinden versin.

Vallah arkadaslar insallah yeni gelenler gidenleri aratmaz ne diyim.
Umarim yonetim panik yapipta sacma sapan adamlar almaz, istedigin oyuncuyu alamiyosan altyapidan oyuncu alin kimsa itiraz etmez.
Besiktask!

Etiketler: