2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12389952 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Dr.Zeck

Tmm Sosa haklı diyelim esi yasamak istemiyormus burda cocuklarını korumak istiyormus eyw. Teror sadece Turkiye demi var ? 2010da new yorkta teror oldu fransada oldu artık her yere yayılmıslar guvenli ulkemi kaldı Allah askına

o mantıkla hiç bir yabancı durmasın turkiyede

Çevrimdışı mrred

Arkadaşlar kendinize gelin biz neden vergi ödüyoruz ? Biz neden askerlik yapıyoruz ? Biz neden en pahalı benzini kullanıyoruz ? Başımızdakiler "güvenliğimizi" sağlasınlar diye! bu işler yol yapmakla olmuyor terörü biz belki kabulleniyoruz ki o da bir yere kadar. Elin oğlu kabullenmiyor işte... Adama bişey diyemezsin. Bu saatten sonra 4 milyon üstü her fiyat bizim için kardır...
The great gig in the sky

Çevrimdışı sozkul

Dediğim gibi işte bu olay konuşuluyordu ve karısı kesinlikle haklı

Şimdi heryerde oluyor orası ayrı ama Avrupa da yılda bir kere olan olay İstanbul da beş kere falan oldu insanların korkması normal biz resmen öğrenilmiş çaresizlik durumundayız ama onlar için bu olaylar resmen kaos ve korku demek

Hem Sosa yı hem de karısını çok iyi anlıyorum ve inşallah bu durum yeni gelecek transferler etkilemez temennim bu

Olaylar zaten bu şekilde bir yıl daha sürerse seneye kimse kalmaz

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yahu adamın bizimle iki yıllık kontratı var.  Haklı olabilir ama  para önemli değilse, ve gitmek bu kadar önemliyse onun için, milana söylesin ona teklif ettikleri 2 milyonu 1 e düşürsünler ve bize 8 milyon bonservis ödesinler, o korkmakta haklı olabilir, ama onun korkuyor olmasının sonucu olarak bir tek BJK kaybetmesin, madem para konu değil oda kaybı göze alsın.

Çevrimiçi Samet Ç

marko pjaca'yı alsınlar sosa'nın gençliği
Alamazsın.

Çevrimdışı Tolga

Sosa'nın haklı sebepleri olabilir fakat öyle gitmek istiyorum beni bırakın demekle olmuyor bu işler.

Madem gitmek istiyor o zaman getirecek 6-7 m euro'yu o zaman nereye istiyorsa gidebilir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kutay

Sosaya sakın acımasın yönetim böyle bir durum yok. Ozaman diğer yabancılar da desin böyle bedavaya 1-2 milyona gitsin var mı böyle iş. Sen sözleşme yapıyorsan uyucaksın kardeşim. Her gelmediği idmana kes 100bin euro. Seve seve gelicek. a2 de idmana çıkar çok istiyorsa. Ailesinden de kalır uzakta burada.

Çözüm basit acıma yok direk 8 milyon euro bonservisin 1 kuruş inmiyoruz. Eksik kısmı kendin karşılarsın. Ya da a2 de kalırsın.
:claps: :claps:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı 38life

Ne alakasi var arkadaşım? Zorla mi tutacaksin adami?

Kur bakalim empati. Ünlü bi Türk futbolcusun ama atıyorum Suriye'de top oynuyosun. Ülkede terör var patlama var vsvs. Kalma zorunluluğun da yok. Gitmek en dogal hakkın. Gider misin,kalır mısın?

Sanki adamin kendi memleketi de kendi memleketinden kaciyor. Oldu olacak vatan haini ilan edin Sosa'yı.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zorla tutmayacaz. Futbol hayatı bitecek. Ve cezasını ödeyecek. Fifada mahkemelik olacaz. Ve cezası neyse ödeyecek. Sözleşmeli oyuncumuz.

Diğer örneğine cevap bile vermiyorum. Suriye ne alaka?

Çevrimdışı solar

Sosa gitmek isteyebilir, sebebi de kendince hakli, onun üstüne bir laf edilmez ama bunu twitterdan duyurma kararinin hatali oldugunu düsünüyorum.

Çevrimdışı Berat

Sosa'nın haklı sebepleri olabilir fakat öyle gitmek istiyorum beni bırakın demekle olmuyor bu işler.

Madem gitmek istiyor o zaman getirecek 6-7 m euro'yu o zaman nereye istiyorsa gidebilir.

Kısaca  :ok:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ki adam zaten hadi eyvallah diyip bavulunu alıp kaçmamış. Diyor ki "2 taraf için de çözüm yolu arıyoruz. Kulüpteki bütün yetkililerle konuşuyoruz."
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı src35

İnsani bir durum sosanın açıklaması, şu durumda terör olaylarının ayyuka çıktığı bir ortamda huzursuzluk hissetmesi de normal.

İstenen bonservis bedelini ödeyen bir kulüp buldugunda gönderilir.

O zamana kadar profesyonel futbolcuysan antrenmanına çıkarsın yalnız.

Çevrimdışı Tolga

Şampiyon oluyoruz en az sorunlu takım bizim olmamız gerekirken hala sorunlarla uğraşıyoruz.

Her şampiyon olduğumuz sezonun arkasından gelen ilk sezon sancılı geçiyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Aynen açıklama yapıp imaj zedelemeye gerek yok

Çevrimdışı 38life

Forumdaki son birkaç tartışma sırf şu yüzden çıktı işte. Kendi fikrinizin karşısına bi fikir geldiği zaman tribe giriyosunuz.
Ben Sosanin açıklaması yüzünden sinirliyim. Bu saçmalığı hazmedebilem varsa tebrik ederim zaten. Başkalarının fikrine gelince açıkçası Sosa haklı diyenlerin fikirleri umrumda değil. Sadece HAYRET ediyorum. Gomez gitsin Quaresma gitsin. Ozaman da aynılarını soyleyebilecek misiniz bakalim.

Yarın Kolarov vazgeçtim diye açıklama yapsın. Ne. Olacak ozaman bakalim...

Çevrimiçi murat

Ismail gitmis. Ustune bir de fener aliyor  :sevinc :sevinc :sevinc Pektemek'i de bir sekilde yollasin yonetim, kaleci konusunda tek kelime etmiycem Fabri fos ciksa bile. En azindan seneye yaza kadar  :biggrinking:

Sosa konusuna gelince isin icinde cocuklar oldu mu pek birsey diyemiyorsun. Turkiye'deki olaylar yuzunden bu yaz Tr'ye gelip gelmeme konusunda kararsizdim. Havaalanindaki son olaydan sonra 2 cocugumu riske atmamak icin gelmeme karari aldim. Simdi ben kendi ulkeme tatile bile gitmiyorken, Arjantinli adama niye burda yasamiyorsun diyemem. Tabi milyon dolarlarin dondugu bir sektorde oyle ben gidiyorum demekle de olmuyor is. 2 tarafin ortak menfaatlerine olacak sekilde cozulur umarim.
amerikadada ortalık karışmış diyorlar.oradada eline silahı alan ortalığı tarıyor.amerikada nasıl duruyorsun.11 eylül başka bir yerdemi olmuştu.bunlar bence bahane.ölümden korkarak yaşanmaz.cephede savaşmıyorsun sonuçta.bu adam geçen senede gitmek için uğraşmıştı.terör bu denli yakınımızda cereyan etmiyordu o zamanlar.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Şampiyon oluyoruz en az sorunlu takım bizim olmamız gerekirken hala sorunlarla uğraşıyoruz.

Her şampiyon olduğumuz sezonun arkasından gelen ilk sezon sancılı geçiyor.
Tam ismailde gitmişken moralimizi bozdu ya

Çevrimdışı Oktay

Sosa resmen ucuz bi bahaneyle saçmalamış

Çevrimdışı Ersoy

Gitmek istiyorsun anladıkta rakibin eline koz vermesen artık be sosa.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı BlackEagle26

Fikret Orman: Yaşanan terör olaylarından sonra Quaresma hariç yb  futbolcular olayları bahane ederek sözleşmede değişiklik istedi.
Kimse terör olaylarını bahane etmesin. Brüksel'de oldu Paris'te oldu Amerika'da da oluyor. Atiba ve Gomez transfer Hakkında ki açıklaması.(01.07.16)

Umarım kulüp bu durumu iyi yönetir zor iş

Çevrimdışı Berat

Ülke zaten batağın içinde, bir umudum Beşiktaş şu ülkeden Sosa da mahvetti umutları.

Çevrimdışı sallapati

Ben Fikret Ormanı tanıyorsam Reste rest der ve taviz vermez..

Sosayı 3-4 e Milana verirsen tüm takımı kaybedersin...
Sosayı gerekirse Paf a yolla gerekirse mundar et ama taviz verme!

Çevrimdışı BJKTÜRK23

1 kadın nelere kadir !
:D

Bu Caroline de Beşiktaş'ı dağıttı... :akuma:
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Savaş

Zorla tutmayacaz. Futbol hayatı bitecek. Ve cezasını ödeyecek. Fifada mahkemelik olacaz. Ve cezası neyse ödeyecek. Sözleşmeli oyuncumuz.

Diğer örneğine cevap bile vermiyorum. Suriye ne alaka?
Hayal aleminde yaşıyorsun sen kardeşim :) neyse..

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ben Sosanin açıklaması yüzünden sinirliyim. Bu saçmalığı hazmedebilem varsa tebrik ederim zaten. Başkalarının fikrine gelince açıkçası Sosa haklı diyenlerin fikirleri umrumda değil. Sadece HAYRET ediyorum. Gomez gitsin Quaresma gitsin. Ozaman da aynılarını soyleyebilecek misiniz bakalim.

Yarın Kolarov vazgeçtim diye açıklama yapsın. Ne. Olacak ozaman bakalim...

Kişiden kişiye fark var
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yasin02

Gazetelerin ne yazabileceğini şimdiden tahmin ediyorum yeni 10 numara Arda Turan :/
Aquila non capit muscas.

Etiketler: