2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12340315 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sol bek içi  yedek olarak Beck i düşünüyoruz heralde Gerçi Tosic reis de var

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Bishamon

Kolarov o müthiş sol ayağıyla fülker arenada bir füze yollasın be!

Çevrimdışı Ensar

alllaaaaaaah :D  haberi gördüm ağzım açık kaldı :D başkan ellerine sağlık sana bir daha olumsuz eleştiri yapanın dişleri dökülsün be :D oh be kurtulduk şu heriften :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimiçi Samet Ç

https://twitter.com/Besiktas/status/752045960235192320

Dünkü twit İsmail demek ki Fener ile anlaştı ki apar topar kulüp böyle bir karar aldı. Ulan Aziz 40 yılda bir bize de bir faydan dokundu.  :D :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Laaaaannnnnnnnnn ulaaaannnnnn ver muzugu ver muzugu :sevinc
Sevincten agliyorum suan arkadaslar, en son cocugumu gogsume koyduklarinda boyle aglamistim
Sen gonderdin abi adami :biggrinking: :biggrinking:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Gokhan-

İlk postumu İsmail'in gitmesi şerefine atıyorum, avrupa şampiyonu olan has portekizliler kadar mutluyum şu an.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Yasin02

Klüp dün doğum gününü kutladı bugünde "ayrıldık" dedi   :D  :evillol:  :evillol:
[ Son Düzenleme: 11 Temmuz 2016, 20:36:28 Yasin02 ]
Aquila non capit muscas.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Artık sol bekimize kaleye vur diyeceğiz ne büyük bir lüks

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Berat

Diğer konuya Köybaşı zu fener yazmak istiyorum :D

Çevrimdışı acan07

fener ismaile imzalatsada sosyal medya sallansa bi şu vidyo ile :D

Çevrimdışı tangaz

Allahım ne güzel bi haber  :halay: :halay: :halay:

@Necmi abi resmi olarak bizim oyuncumuz olmadığına göre ismaylll için güzelleme yapabilirmiyiz :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı onder23

Bayramdir bugün Beşiktaş ailesi sezonun en iyi transferi yapılmıştır şimdi onlar düşünsün

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şaka yapmayın laaannnnn İsmail İsmail ylan İsmail gitmiş

Bugün en büyük bayramdır

Kutlu olsun

Çevrimdışı brkntcnr

İsmail gitti ama Ümit Karaal' ın veya başka birinin de altyapıdan yetişip yavaş yavaş kupalarda falan oynaması lazım artık. Kolarov gelirse zaten o oynar bütün sezon.

Çevrimdışı celiker1

İsmail'in yolu açık olsun.Türk statüsünde oyuncu olmasından dolayı uygun bir fiyata sol bek yedeği olarak kalması iyi olurdu.2 kere çapraz bağ yaşamış olup,sakatken kontrat yenileyen takımının önerdiği sözleşme şartlarını kabul etmeyerek ayıp etmiştir.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Ersoy

@mylife1903 abi nolursun pektemek avatarı  :kop:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı abdusta

Oynamayacağı sezonun alacaklarını hesaplamak biraz saçma olmuş ama o 400.000 olayı doğruysa elbette hesaba katılmalı.

eksik yazmışım,sorry

eger WHU satın alma opsiyonunu kullanmayıp geri yollarsa hesabıdır..
o nedenle alamayacagı ücret sözleşmesi devam edecegi için hesaplanmıstır

saygılar

Çevrimdışı mrred

Bir tek ben mi üzülüyorum anlamadım Türk kontenjanımız git gide azalıyor farkındasınız değil mi arkadaşlar? Ben bu federasyona hiç güvenmiyorum yarın bir gün çıkıp 14 yerli kuralını değiştiriyoruz derlerse hiç şaşırmayın
The great gig in the sky

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ulan cidden şuan çok şaşkınım. :D

Ne? İsmail gitti mi? Olamazzz olamazzz kesinlikle olamazz! İsmail'in şutları..

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı MrtBlgc

Yalnız Kolarov gelirse yedeği Tosic olmaz söyleyeyim.

Çevrimdışı 38life

Sol bek içi  yedek olarak Beck i düşünüyoruz heralde Gerçi Tosic reis de var

Ümit Karaal

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İsmail'in yolu açık olsun.Türk statüsünde oyuncu olmasından dolayı uygun bir fiyata sol bek yedeği olarak kalması iyi olurdu.2 kere çapraz bağ yaşamış olup,sakatken kontrat yenileyen takımının önerdiği sözleşme şartlarını kabul etmeyerek ayıp etmiştir.

Katılıyorum.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yalnız Kolarov gelirse yedeği Tosic olmaz söyleyeyim.
Ondan önce Beck oynar.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı acan07

mustafa pektemekte ile tolgada gitsin şu forum komple kartal yuvasına akın eder adam almalarına gerek yok başka :D

Etiketler: