2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12342575 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

NTVSPOR :

Beşiktaş Kompanye teklif yapmaya hazirlaniyor :evillol: :evillol:

Günaydın NTVSPOR :kop:
Onu bunu bilmem ama senin avatarda karijma, karizmayi koymus.kupa degil vucuda bak herifte bu yasta daha 3 sene oynar bu. Baklavalar falan gulluoglu gibi
Bugun tolgayin fotografi gordum gobek yekpare yahu, sabri bey gorse bu avatari aglar herhalde.
Bu mactan sonra tam kaslarin siskin halidir, belki bizimki fotograf cekilecez kupa toreninden evvel ronaldo ile bi 50-60 mekik cekeyim, demistir. Helal olsun karizmaya herif kendine bakiyor demekki

Çevrimdışı Berat

Ntvsporda çıktıysa haber olumsuzluk yakındır.

Çevrimdışı mylife1903

Ümraniye’ye SPA yapılıyor
Ümraniye’ye SPA yapılıyor
Teknik direktör Şenol Güneş'in geçen sezon ilk geldiğinde, "Oyuncum en iyi yerde yaşamalı, en iyi şartlarda kamp yapmalı" diye başlattığı Nevzat Demir Tesisleri'ndeki yenilenme çalışmaları devam ediyor.

FACEBOOK TWITTER
Güneş'in isteği doğrultusunda şimdi de yeni sezona hazır olacak bir şekilde, eski fitness salonun bulunduğu alana, bir SPA merkezi yapılıyor. Burada hamam, sauna, buhar odası ve dinlenme odaları olacak..

Haber Kaynağı: FotomaL

Yasahhli lingde bu haberi gordum, altina biri yorum yapmis mustafa pektemek bunu begendi, diye aksam aksam tuvalette oturmasam altima kaciracaktim

Çevrimdışı abdusta

Töre fiatlandırması sadece 3milyon euro degil

Muhasebe hesapları şöyle,

- WHU ödeyecegi                         3milyon euro
-Töre nin vazgectigi primler            400 bin euro (beşiktaşla anlaşarak bu alacaklarından vazgeciyor hicde oyle odemezseniz imzalamam modu yok)
-Törenin 2016-17 almayacagı ücret  1,6 milyon euro(garanti para)

toplamı                                     5milyon euro

Gökhan Töre WHU gitmek için fedakarlık yapmış ve bazı alacaklarından vazgeçmiştir.Beşiktaşın kasasında günün sonunda gelir gider hesabıyla 5milyon euro olacaktır.

Acaba Sosa da olası transferinde alacaklarından vazgececekmidir?görecegiz

saygılar

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Facebooktan buraya video nasil atılır bilen varmi?

Quaresmanin oturdugu yere bak bizde SAKAT cok :D

Az once bunun videosunu izledim , Quaresma yine ayni yerde oturuyor portekiz Takim otobusu Sehir turu atiyor ve Otobus Buyuk tabelanin altindan geciyor az daha Quaresma kafayi vuruyordu o kocaman tabelaya :nerd:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Facebooktan buraya video nasil atılır bilen varmi?

Quaresmanin oturdugu yere bak bizde SAKAT cok :D

Az once bunun videosunu izledim , Quaresma yine ayni yerde oturuyor portekiz Takim otobusu Sehir turu atiyor ve Otobus Buyuk tabelanin altindan geciyor az daha Quaresma kafayi vuruyordu o kocaman tabelaya :nerd:
Zaten basimiza boyle abuk sabuk bir is gelmezse hayra alamet degil, @tangaz hatirlar simdi hangi macti benim aklimda konya diye kalmis, feyyaz 90.dakikada gecirince cok kritik bir galibiyet almistik, mac sonrasi sevinirken bizim taraftar feyyazi omuzlardan dusurup sakatlamisti.

Biliç aklını çelmeseydi töre bizde çok başarılı olurdu . İnanmayan açsın sezon başındaki Avrupa maçlarına baksın . Her maçta her atak onunla gelişiyordu sadece özetleri izleseniz bile farkedersiniz .

Ama Biliç efendinin verdiği akılla  bu oyuncumuz 5 aydır oynamayarak resmen kendini bize unutturdu
Oynadığı maçlarda da isteksiz umursamaz oynayarak tüm kapıları kapattı

Satarken bir sonraki satışta %20 yle 8 e bile satılsa şimdiden iyiydi . Ola ki orada tuttu bize verecekleri 10 m falan olmaz en fazla 4-5 daha verip alır westham . Riski de satamadık .Yani her türlü zarardayız

Chelsea Arsenal falan anlarım da Adam resmen burayı kafasında küçük görüp İngiltere'nin Akhisarına gitti . Bu da üzücü.

Olmuşa çare yok bu gelen para en azından kolarovu bile getirse işe yaramış olur . Bu parayla çöp bir stoper falan almazlar umarım

Çevrimdışı can1903

Aziz Yıldırım haydi İsmail'i kopar bizden
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Savaş

8-10 milyona razıydık diyenler satılsaydı bu seferde az paraya gitti diyeceklerdi adım gibi eminim.

Bu adam bizde son 2 senede oynamadı beyler. Bunu anlayın, oynamayacaktı da. Giderken alacaklarını bıraktığı söyleniyor, bu kadar gitmek isteyen bi adam zaten kalsa da bizde oynamayacaktı.

Demekki whu'dan başka da alıcısı yoktu adamın. Bizimkilerde mecbur kaldı. Sanki adamlar nakit verdi de bizimkiler kiralık olsun dedi. Şaka gibisiniz yemin ederim.

Herşeyin en iyisini biz biliyoruz. Yönetim hiçbişey bilmiyor. Eleştiri yaparken biraz mantıklı düşünerek yapın allah aşkına.

Bizde oynamak istemeyen adam orda kendini yırtar seneye opsiyonu aldırır merak etmeyin. 15 milyon euro güzel para, rekor para. Seneye gelecek 12 milyon euro para iyi para. Germeyin birbirinizi bu kadar.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Olm dikkat et kafaya lan :money:

Yeminle bizde sakat Cok
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı MrtBlgc

Sadece fm de yıldız kalacakmış gibi geliyor Balanta bana artık.

Arjantin'den bir dışarı adımını atsa göreceğiz ne olacağını ama adam FM efsanesi şuan dediğin gibi..

Çevrimdışı tuncaboylu

Olasiliklar nedir,

Tore patlama yapar
Tore sakatlanir
Tore kotu oynar

Suan baska bir olasilik aklima gelmiyor. Tore patlama yaparsa, ucuza satilmis olur. Tore sakatlanir yahut kotu oynarsa en degerli oyuncumuzu mundar etmis oluruz. Bir daha ingiltereye satamayiz, kendimiz de faydalanamayiz sakatlanirsa.

En degerli oyuncularimizdan birini butun riskleri alarak adamlara veriyoruz, west ham risk almiyor benim tepkim daha cok buna.

Evet her transfer risk, west ham risk almiyor ama @tuncaboylu
Töre patlama yaptı, 7 yerine 15 e satarız.
Töre kötü oynadı,  bize döner 3 milyon cebimize kalır.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Savaş

Lan! Ismail gitti allaaaahhhhh!!! Aciklama yapıp teşekkür etmişiz! Gitsin fenere :D

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı D-MAN

ismail gitti sonunda bee  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Kutay

15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı Tolga

Aha İsmail gitmiş ne güzel bir haber :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı MrtBlgc

Yemin ediyorum besiktasarena olarak yolladık adamı, gitmesinde çok büyük pay sahibi olduğumuzu düşünüyorum  :ishock: :ishock: :halay: :halay:

Çevrimdışı can1903

hahahahahahahahah
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı 38life

An itibariyle Beşiktaşlılar:

Çevrimdışı acan07

şimdi fener istediği kadar alsın :D yaptıkları yüksek teklif gene ellerinde patladı :D
ismail köybaşı gider ayak koydu gene "köybaşı" :D

Çevrimdışı brci

ismail gitmiş  :lol: ulan yeminle bu forum gönderdi ismaili  :evillol:

Çevrimdışı Kutay

mylife1903 abiden uzun bir konuşma metni bekliyorum  :evillol:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimiçi Samet Ç

Günün ikinci güzel haberi İsmael ile yolları ayırmamız oldu  :super:

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

As bayrakları as as as...

:ishock: :ishock:
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Etiketler: