2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12338165 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ersoy

Para da geçti elimize açıklayalım şu Kolarov'u artık nolur yarın KAP hadi yapabilirsiniz. :biggrinking:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı s4rc4stic

şenol güneş nasıl serdar aziz ve ozan'ı isteyebilirsa eski takımından..bilic'in de eski takımından oyuncu istemesi kadar normal bişey olamaz..oyuncunun kafasını çelmek nedir ya..şenol hoca serdar'ın kafanı çelseydi bize mi imza atacaktı..son sözü kulüpler söyler kardeşim..

Çevrimdışı mylife1903

Bu tercihinde mantıklı bir bakış açısı var. Ben de 9-10 milyonluk bir teklif geldiyse düşünmeye değer bulurum. Ama okunan rakamlar 7-8'di.

Sakatlık olur elbet, ama her transfer risk değil mi? 8 verip Ziyech'i alsak, o da sakatlanabilir sonuçta. Kaldı ki Töre çok kabarık bir sakatlık geçmişine sahip değil.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Olasiliklar nedir,

Tore patlama yapar
Tore sakatlanir
Tore kotu oynar

Suan baska bir olasilik aklima gelmiyor. Tore patlama yaparsa, ucuza satilmis olur. Tore sakatlanir yahut kotu oynarsa en degerli oyuncumuzu mundar etmis oluruz. Bir daha ingiltereye satamayiz, kendimiz de faydalanamayiz sakatlanirsa.

En degerli oyuncularimizdan birini butun riskleri alarak adamlara veriyoruz, west ham risk almiyor benim tepkim daha cok buna.

Evet her transfer risk, west ham risk almiyor ama @tuncaboylu

Çevrimdışı TURKahvesi

şahsen ben başarısız olacağını sanmıyorum
sonuçta sevdiği büyük hayranlık beslediği babacığının yanında çalışacak
hayırlı olsun yolu açık olsun
yalnız şu satın alma opsiyonunda biraz daha yüksek bedel bekliyorum umarım yanılmam.

Çevrimdışı abdusta

Alıntı
City have swiftly rebuffed an ambitious request from Besiktas to sign captain Vincent Kompany though the Turkish side remain optimistic of signing Aleksandar Kolarov following Gokhan Tore's move to West Ham which has been confirmed today.

dailymail 50dk önce haber düştü

Kompany için m.city  Beşiktaşın ısrarlı talebini geri çevirmiş ancak Kolarov bugun westhamın alınan teyidini takiben imzalayacagı bekleniyor.

saygılar
[ Son Düzenleme: 11 Temmuz 2016, 18:54:46 abdusta ]

Çevrimdışı mylife1903

mrmic çalışmalara başlamış :)

https://twitter.com/Besiktas/status/752525754932535296
Topa hala iyi vuruyor. Iyi kaleciydi, kotu calistirici olsa herhalde milli takima almazlardi, bir bilice sorsaydik hele bu bizim mrmicin antrenorlugunu

Çevrimdışı tuncaboylu

Abicim omerou ile fark yeme ihtimalin daha yüksek şampiyonlukta sıkıntı yaşama ihtimalin daha yüksek.

Töre seneye iyi performans gösterirse tottenham 20 verip almak istese bile west ham vericek 10 alıcak çünkü bu hakkı satın almak için 3 verdiler. Bir yerinden tutayım mantıklı olsun diyorum yok yani. 3 e kiralayıo opsiyon vermesen gene diyicem tamam. Ya adam eplde uçar kaçarsa. Eplde bonservisler 20-30-40larda. Ama bz kös kös west hama 10 a satıcaz. Şimdi 7-8 e sat ozaman. Adam almayıp dönünce mundar ediceksin topçunu. Bir daha clde parlatsan bile kimse kolay kolay yanaşmaz. Hiçbir düzgün tarafı yok bana göre bu işin. Fabri bile daha mantıklı bu işten. Merakla bekliyorum nasıl yönetecekler  bu dönemi. Sosayı 4 e satıp kimseyi oraya almayıp stopere takviye hamlesi bekliyorum açıkçası.
Haklısın, daha yüksek. Ama bence bu göze alınabilir bir risk. Seneye Töre'yi 12'ye satarsak, bize toplsm 15 milyon euro kalacak. Şimdi 7'ye satsaydık, ben bunu aklıma oturtamazdım. 9-10 olsa neyse.

Bir de şöyle bir sey var: 3 oyuncu alacağız. 3 milyon euro bütçe var. 7 olsaydı daha iyiydi, ama Töre'nin tapusundan vazgeçmeye ve olası 8 milyonu kaçırmaya değer mi? Bana değmez gibi geliyor.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Beyler neyi tartışıyorsunuz anlamıyorum gitti kurtulduk bu kadar basit
önceki yaz söylemiştim alıcısı varsa paraya bakmadan satılsın onun varlığı takıma zarar verir diye
daha yeni vodafone arenada triplerini görmedinizmi. devre arasında kulübe avukatını gönderip beni satın oynamak istemiyorum diyen
adamdan bahsediyoruz şimdide istersen verme adam gideceğim diye tutturmuş elde tutmanın imkanı yokki
şampiyonlar liginde parlatacakmışık nereye parlatıyorsunuz oynamayacakki önceki senede söyledim satılması
lazım seneye oynamayacak bu adam ve ciddi zarar edeceğiz. Bu arada konan opsiyonunda bir önemi yok
gelecek sene almak isteselerde o parayı vermeyecekler çünkü Töre ben gelmiyorum diye kestirip atacak
sen mecbur pazarlık yapacaksın çünkü kulüpte biliyor zorla getirirse kalmış bir senesi yarım devre burda yatar
sonra ocak ayında atar bir takıma imzayı. Şimdi en azından verdiğimiz bonservisi kurtarmış olduk.

Çevrimdışı Zafer55

mrmic çalışmalara başlamış :)

https://twitter.com/Besiktas/status/752525754932535296

Yavrum Mrmic bee. Doyamamıştım oynadığı dönemde.İnşallah antrenörlüğü de kaleciliği kadar iyidir.

Çevrimdışı LuceGel

Gökhan Töre transferi hayal kırıklığı oldu ffp sıkıntımız olduğunu bilen Westham ve Biliç bu transferde düşük bedeller önererek oyuncu işbirliği ile klubü ver kurtul moduna soktu anladığım.Çok yanlış bir transfer nakit para lazımdı 7-8 M bonservisini vermelidik.Biliç ve Töre koca Beşiktaş klubünü ayak oyunlarıyla altetmiş oldu. :bandit:
[ Son Düzenleme: 11 Temmuz 2016, 19:06:21 LuceGel ]
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

Bu arada  Ismail Koybasi  bugunku  antrenmana  katilmamis. Ozzy Cenk ve Olcay bugunku antrenamnda  yer  alirken  Ismailin olmamasi  ?  :alala: Yeni  moda mi  oldu  bu  ?  :akuma:
Yorgo

Çevrimdışı mylife1903

Bu arada  Ismail Koybasi  bugunku  antrenmana  katilmamis. Ozzy Cenk ve Olcay bugunku antrenamnda  yer  alirken  Ismailin olmamasi  ?  :alala: Yeni  moda mi  oldu  bu  ?  :akuma:
Hanimi istemiyordur bunun da, besiktas semti cok sey ismail, kadikoyde oturalim ismail, diyordur.
Yeni moda, para isteyen antremana cikmiyor galiba.
Belki de ufak bir sakatligi vardir doktor iki uc gun izin vermistir, gunahina girmeyelim.

Çevrimdışı Ersoy

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı mylife1903

Gokhan gonul calismalara katilmis mi?

yok  ozel izinliymis teknik kadro  ve yonetim tarafindan
Yorgo

Çevrimdışı Ersoy

2 gün izinliymiş.
Bundan sonra her sene!

Hanimi istemiyordur bunun da, besiktas semti cok sey ismail, kadikoyde oturalim ismail, diyordur.
Yeni moda, para isteyen antremana cikmiyor galiba.
Belki de ufak bir sakatligi vardir doktor iki uc gun izin vermistir, gunahina girmeyelim.

hahah :))  kadikoy  iskelesi  yakin ! Besiktastan oraya gecmek  20  dk.. Hem  Aziz gibi baskanciklarin da  isine gelri  rovans pesinde  kosuyordur  illa ki kendince  .. Tabi bir  fark var  FB nin Ismail  orad  oynatamsi ancak  parasiyla satin  almakla mumkun  bizim yaptigimiz gibi daha az  paraya BJKli futbolcu getirtemez takimina...    :biggrinking:
Yorgo

Çevrimdışı Mavi Tuna

Töre'nin kiralanması çok iyi oldu. Adam zaten takımda gönülsüz oynadı resmen, kendine iyi bakmadı, sorunlu bir adam olduğu da açık ve net. Vah tüh diyecek bir durum yok. Kiralama bedeli de gayet iyi. Bizim ki biraz "kör ölünce badem gözlü olur" lafına döndü.

Biz olaylara fazla siyah beyaz bakıyoruz. Açıklamalarını da abartmaya gerek yok. Herkesin çalışma hayatında çok sevdiği ve tekrar çalışmak istediği insanlar mutlaka olmuştur Biliç ile kafa ve mantelite olarak uyuşuyorlar ve adamı seviyor anlaşılan.

Lenovo A5500-F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı brkntcnr

Beyler neyi tartışıyorsunuz anlamıyorum gitti kurtulduk bu kadar basit
önceki yaz söylemiştim alıcısı varsa paraya bakmadan satılsın onun varlığı takıma zarar verir diye
daha yeni vodafone arenada triplerini görmedinizmi. devre arasında kulübe avukatını gönderip beni satın oynamak istemiyorum diyen
adamdan bahsediyoruz şimdide istersen verme adam gideceğim diye tutturmuş elde tutmanın imkanı yokki
şampiyonlar liginde parlatacakmışık nereye parlatıyorsunuz oynamayacakki önceki senede söyledim satılması
lazım seneye oynamayacak bu adam ve ciddi zarar edeceğiz. Bu arada konan opsiyonunda bir önemi yok
gelecek sene almak isteselerde o parayı vermeyecekler çünkü Töre ben gelmiyorum diye kestirip atacak
sen mecbur pazarlık yapacaksın çünkü kulüpte biliyor zorla getirirse kalmış bir senesi yarım devre burda yatar
sonra ocak ayında atar bir takıma imzayı. Şimdi en azından verdiğimiz bonservisi kurtarmış olduk.
Abi öyle diyosun da şimdi kimi alıcaz? Bari bi 8-10 a elden çıkarsaydık transfer yapardık. Şimdi 3 e Gomez' e mi para vericen, Kolarov' a mı yoksa stopere mi ?

Çevrimdışı mylife1903

yok  ozel izinliymis teknik kadro  ve yonetim tarafindan
Evini degistirecek herhalde neden izin alsin ki cocuk. Fbnin transfer yaptigi bir gun gokhani antremana cikartmak lazim, soyle sayfa sayfa servis edeceksin basina.
 Hatta haberi ben yazayim, tembellik etsinler

Gokhan gonulun besiktas keyfi

9yil fb formasi giyen milli yildiz, hayatinin en mutlu dakikalarini siyah beyazli takimda geciriyor. Butun antreman boyuncu yeni takim arkadaslariyla sakalasan ve yuzunden gulucukler eksik olmayan gonul, senol gunese cok mutlu oldugunu ve yeniden fbye gelmeden onceki mutlu, umutlu ve istikrarlimgokhan gonulu seyrettireceginin sozunu verdi.

Yeni dostu beck

Butun yaz turkce dersleri alan beck gokhan gonulun bir numarali yardimcisi oldu.

Yeni sezonda buyuk bir rekabete girecek iki futbolcunun iyi bir sinerji yakamalari butun takim arkadaslarini sevindirdi. Beckin gokhana turkce olan "buyuk oyuncu" demesi besiktas nevzat demir tesislerinde gozleri yasartti. Beckin gokhana hem rakibiz hem takimdasiz muhim olan bu rekabetten besiktasin karli cikmasi, dedigi belirtildi.

Takim arkadaslarindan gokhana ayri ilgi

Besiktas takimindaki dovme sever futbolcular grubu gokhan gonulun "kartal" dovmesine ayri bir ilgi gosterdi, sampiyon teknik direktor senol gunes ise kartal dovmesi disindaki dovmelere izin vermem, diyerek futbolcularina takildi.

BesiktasArena ozel haber

Çevrimiçi Samet Demir

WHU resmi siteden açıklama yapmış

West Ham United are delighted to announce that Gokhan Tore has joined the Club on a season-long loan for a fee of £2.5million with the option to buy for a further £10million.

LG-D802 cihazımdan gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı mylife1903

Abi öyle diyosun da şimdi kimi alıcaz? Bari bi 8-10 a elden çıkarsaydık transfer yapardık. Şimdi 3 e Gomez' e mi para vericen, Kolarov' a mı yoksa stopere mi ?
Butun parayi gomeze basip, ismaille oynayacaz.

Ben olsam kolarovu alir, forvete gomez olmuyorsa balotelli ve bir stoper alip onume bakarim ama daha sosa ve atibanin durumu var, artik kale olayini kapatabilirz bence.

Aslinda kolarov, gomez bonservis odemeden biterse bu 3 milyon bizim icin yeterli olur. Transfer doneminin sonuna kadar bu donemi saglikli degerlendiremeyecegiz bence.

Hergun yeni bisi cikiyor, dun dogru olsn hamle bugun gereksiz yahut yanlis olabiliyor. Ilk hazirlik macina kadar takim toplanamazsa transfer planlanmasinda sikinti var, denilebilir.

Çevrimdışı brkntcnr

Butun parayi gomeze basip, ismaille oynayacaz.

Ben olsam kolarovu alir, forvete gomez olmuyorsa balotelli ve bir stoper alip onume bakarim ama daha sosa ve atibanin durumu var, artik kale olayini kapatabilirz bence.

Aslinda kolarov, gomez bonservis odemeden biterse bu 3 milyon bizim icin yeterli olur. Transfer doneminin sonuna kadar bu donemi saglikli degerlendiremeyecegiz bence.

Hergun yeni bisi cikiyor, dun dogru olsn hamle bugun gereksiz yahut yanlis olabiliyor. Ilk hazirlik macina kadar takim toplanamazsa transfer planlanmasinda sikinti var, denilebilir.
Sanmıyorum. Ya Kolarov u kiralık gösterelim seneye bonservisini alalım zorunlu bi şekilde falan diyip halledicez. Ya da Gomez' e bonservisini kendin al gel falan diycez. Üstelik stoper de alıcaz bu üç transfer şart

Çevrimdışı Atkar

Töre türk pasaportlu olduğu için bu rakama gitti,kiralandı denemek istiyorsanız diyorsunuz da töre chelsea alt yapılı,Hamburg,rubin kazan görmüş.O zaman ilkay,mesut,nuri,arda falanda para etmemeliydi.Olay türk olmasından çok takımın törenin bjk'ı kafada bitirmesi,bu durumun iyi idare edilememesi.Geçen devre arasında töre için 12-13mlar konuşulurken satılması gerekiyordu.Bizim hatamız burada.Lige ambargo koyup,CLde çeyrek finallere çıkamadıkça fiyatlar bellidir.Şuan Oğuzhana da verilecek max rakam 18-20dir.Ama oğuzhan bizi clde gruplardan çıkarır,şampiyon yaparsa anca 25-30lara ulaşabilir.Daha takımda sorun çıkartıcak,gitmek istiyecek adamda istemiyorum ben.Sosa gidiyosa gitsin 6-8m'a.Bir futbolcu ederimi bulduğu dakika satılmalı.Geçen sene töreyi satsaydık çok rahat 13ü vardı.Şimdi daha fazlayada gidebilir seneye fakat futbolda 1 gün bile önemlidir.Türk gençlere yatırım yapılmasını da istemiyorum daha çok Emre Mor gibi özel yetenekler değilse.Alalım avrupadan sorun çıkartmayacak genç yetenekler.Brezilyalı/Arjantinli alırsanda parladığı dakika satman gerek.5e aldıysan parlaıysa 12-13e sat 20leri bekleme yoksa biyerleri kalkıyor

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Töre'nin kendi klübüne karşı tutum ve davranışları ve bugün yeni klübünde yapmış olduğu açıklamalara bakıldığında bence gayet iyi bir paraya kiralanmış. Tam hislerimi yazsam bu konuda bu yaşına gelmişin ettiğin laflar yakışıyor mu diye ayıplarsınız inanın. :steamed:
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Etiketler: