2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12285393 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Iskenderun durumu ne yahu tantuni gibi bisi mi o
Hehe senin olay romada roma dondurmasi yiyene benzemis, tembihliyormus ya hep ulan bak roma dondurmasi ver kafani kirarim diye

biz çocukken izmitte bir de çobanın dondurması die dondurma satılırdı içinde kırık buz parçaları olurdu çok güzeldi canım çekti  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı brkntcnr

Para yoksa Sosa yerine free Gaston Ramirez' de denenebilir bence siz ne düşünüyorsunuz?

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

@Necmi  abi bir de gurme başlığı mı açsak napsak yahuu   :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı brkntcnr

Kucka Sosa'nın yaptığı skor katkısını yapamaz.
Zaten Kucka yapmayacak ki Oğuzhan ı öne atıp Kucka - Atiba yapılır. Fiziken orta saha çok güzel olur ama tabi Sosa' nın alması gereken sorumluluğu Ozzy alması gerekecek.

Çevrimiçi Samet Ç

Yapar demedim zaten.

Su an kadroya Kucka profilinde oyuncu lazim. Ozellikle Atiba giderse. Takas'dan sonra bir CAM alinabilir yinede tabii.
Sosa-Kucka takası oldu diyelim başa baş bir şekilde. Atiba'da 3 milyona gitti diyelim Atiba'dan gelen para ile Sosa'nın yaptığı katkıyı yapacak oyuncu bulamazsın.

Çevrimiçi Samet Ç

Zaten Kucka yapmayacak ki Oğuzhan ı öne atıp Kucka - Atiba yapılır. Fiziken orta saha çok güzel olur ama tabi Sosa' nın alması gereken sorumluluğu Ozzy alması gerekecek.

Ozi 8 gibi oynarken daha rahat oynuyor. Beşiktaş'ta 10 numara pozisyonunda oynadığı ve katkı yaptığı maç hatırlamıyorum ben.

Çevrimiçi Samet Ç

Para yoksa Sosa yerine free Gaston Ramirez' de denenebilir bence siz ne düşünüyorsunuz?

1 ay önce yazmıştım kimse olumlu ya da olumsuz bir tepki göstermedi bence iyi olur.  Ama Sosa giderse Edwin Cardona'nın alınmasını isterim.

Çevrimdışı LuceGel

Aaaa abi tatarlar dogunca yahudiler 40 gun aglamis, derler.
O söz Tatar değil Özbekler için söylenmiş diye biliyorum(adamlar ticarette fena yani)
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı tangaz

sosa ayıp ediyor, 8 milyon getirsin ve gitsin. kısa ve net...

Çevrimdışı tangaz

O söz Tatar değil Özbekler için söylenmiş diye biliyorum(adamlar ticarette fena yani)

ikisi de çekik gözlü kardeşlerimiz bakınca ayıramıyoruz zaten  :biggrinking:

Çevrimdışı brkntcnr

1 ay önce yazmıştım kimse olumlu ya da olumsuz bir tepki göstermedi bence iyi olur.  Ama Sosa giderse Edwin Cardona'nın alınmasını isterim.
Cardona ya Ziyech kadar bonservis isterler.

Çevrimdışı tangaz

Cardona ya Ziyech kadar bonservis isterler.

bence cardona ziyechten pahalıdır

Çevrimdışı mylife1903

@Necmi  abi bir de gurme başlığı mı açsak napsak yahuu   :)
Gurme basligi iyi gider, elimizden geldigince tarifleri yazariz dunya mutfagindan ornekler ile hanimlarinizin gonullerini fethedersiniz.

Çevrimdışı brkntcnr

Ozi 8 gibi oynarken daha rahat oynuyor. Beşiktaş'ta 10 numara pozisyonunda oynadığı ve katkı yaptığı maç hatırlamıyorum ben.
Ozi yi 10 yapmak yerine çifte 8 le de oynayabiliriz. Şenol Hoca öyle taktik bağımlısı bir adam değil. Oyuncuya göre taktik yapar. Kucka fizik gücüyle top saklar ve rakip eksiltip dikine çıkar, gerektiğinde iyi ara pası da atar, sadece şutlarını pek beğenmiyorum ben. Ozi de kilit paslarla sonuca götürür. Bence fena olmaz.

Çevrimdışı TANERCAN

Oynamadığı pozisyon da nasıl katkı yapsın ki?

Çevrimdışı tangaz

Gurme basligi iyi gider, elimizden geldigince tarifleri yazariz dunya mutfagindan ornekler ile hanimlarinizin gonullerini fethedersiniz.

patron şu fotoyu ne zaman değiştiriceksin yahuu  :D

Çevrimdışı mülkübey

ben 98 mezunuyum mühendislik fakültesi bademlikteydi ve dürüm hala şehre ayak basmamıştı :) konya tespitin doğru bir  konya seyahatimde efes pilsen bölge koordinatörü de bilgiyi doğrulamıştı.
Sen dönerken biz gidiyormuşuz . :)

ben bademliğin son demlerini yaşadım . Sizden sonra zaten meşeliğe göçtük

Neyse çok konu dışına girmeden konuyu değiştireyim bu gün sosadan haber gelmediğine göre bu çocuk gidici . Asist kralımızdı yeri dolar ama zor dolar . Hayırlısı
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı tangaz

Ozi yi 10 yapmak yerine çifte 8 le de oynayabiliriz. Şenol Hoca öyle taktik bağımlısı bir adam değil. Oyuncuya göre taktik yapar. Kucka fizik gücüyle top saklar ve rakip eksiltip dikine çıkar, gerektiğinde iyi ara pası da atar, sadece şutlarını pek beğenmiyorum ben. Ozi de kilit paslarla sonuca götürür. Bence fena olmaz.

güzel taktik bence iş görür ayrıca ben sosa giderse forvet arkası Q7yi de serbest adam oynatabilirim.

Çevrimdışı brkntcnr

bence cardona ziyechten pahalıdır
Abi Ziyech' in etiketi daha iyi. Hollanda Ligi' nde bu istatistiği yaptı ve Hollanda pasaportu var. Cardona ise Meksika Ligi' nde oynuyor Copa America' da biraz isim yaptı ama dediğim gibi ligi çok kaliteli bir lig değil. O yüzden bence Ziyech daha değerlidir. Tabi Cardona' nın takımı Monterrey le Twente' nin durumu bir değil Twente' nin paraya çok ihtiyacı var o yüzden daha kelepir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kocaer7 den efsane bir video daha :claps:

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

patron şu fotoyu ne zaman değiştiriceksin yahuu  :D
Ne guzel yahu, bu gerzek kisisel gelisimciler var ya ustad nlp falan filan bu amerigalilarin sistemi deniyorum, avatar adi ustunde kendimi ismailin yerine koyup, bir sinerji yaratiyorum bu sinerjiyi ismail vasitasiyla takima yayacagim, sonra sahada rakipler kacacak delik arayacak, kelebek etkisi miydi o neydi o iste, ben forumda ismaillen kelebek gibin ganat cirparaktam vodafone arenada firtinalar gopartacaam

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

kötü bir sıfatı mecburen kullanmak zorunda kalındığında başına "afedersin" denir. Türkçe'nin bir güzelliğidir bu.
Burada halka açık bir yerde böyle bir ifade kullanılmasını ben açıkçası ırkçılık olarak görürüm.
Aras özelinde gelecek sezon burada böyle çok ifade göreceğiz. Bu platformda bizim Ermeni üyelerimizde var. Onlara sormak lazım nasıl algıladılar diye. Her neyse ben yanlış anlamışım. @tangaz

Tabi şöyle bir konu da söz konusu, burada birileri istediği gibi yazıyor, ben ikaz edince yok öyle değil böyle falan filan. Biraz fazla oldu bu. O zaman hatalı olan gereğini yapmalıdır.
Ben Rumum  ama sanirim arkadas  affedersin Ermeni kelamin a godnerme  yapmak amaciyla  masumane  kullanmak istemis  bu  ifdeyi  ..  Bu arda  konuyla alakali 2011'de  Agso gazetesinde bir makale yazmistim.. orada  oyle masumane  kullanilmmaisti ama burada  sadece  bir ironi yapmak istemsi  herhalde  arkadas .. 
Yorgo

Çevrimdışı brkntcnr

güzel taktik bence iş görür ayrıca ben sosa giderse forvet arkası Q7yi de serbest adam oynatabilirim.
Valla quaresma ne kadar az serbest o kadar iyi. Hazır düzeltmişiz adamı şimdi bozmayalım tekrardan serbest bırakıp  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı tangaz

Sen dönerken biz gidiyormuşuz . :)

ben bademliğin son demlerini yaşadım . Sizden sonra zaten meşeliğe göçtük

Neyse çok konu dışına girmeden konuyu değiştireyim bu gün sosadan haber gelmediğine göre bu çocuk gidici . Asist kralımızdı yeri dolar ama zor dolar . Hayırlısı

ben eskişehire gittiğimde meşelikde sadece tıp fakültesi bir de yurt wardı oralar bomboş tarlaydı bilseydim 2-3 bahçe satın aldırırdım babama şimdi paraya para demezdik :) biz son seneye geldiğimizde kimya ve elektronik taşınmıştı.

sosa giderse gitsin iyice kabak tadı verdi her sene ve bulunmaz hint kumaşı değil bence...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Buda mantıklı abi

Gomez

Olcay Şahan       Quaresma.       Aras ozbiliz

Atiba.       Oguzhan
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Etiketler: