2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12342503 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Adamsin abi :claps: :claps:

Biz seni biliyoruz , Forum genelininde sana sahip ciktigini goruyoruz zaten senin boyle birsey yapamayagini da biliyoruz , Yanlis anlasilma olmus @mylife1903 Abi
Bunlar hep transfersizlikten oluyor, bir gece ansizin 82 subotic 83 raketci gulluk gulistanlik olur burasi

Çevrimdışı Doğukan E.

Azicik hantal, hantal olmasaydi hic durduramazlardi zaten 50 gol atardi
Munihte bu kadar değildi abi sakatlıklar hantallastirmis adami

Çevrimdışı mylife1903

tatar gibi paranı alacaksın ne oluyor :alala: hiç duymadım
Aaaa abi tatarlar dogunca yahudiler 40 gun aglamis, derler.

Çevrimdışı murat

Gomez yine olabilecek bir şeydi bu adam dünyanın en iyi stoperlerinden hatta bir dönemin en iyisi şuan bile değeri 30M. Bide 5M ye imza atma durumu varsa niye bekletilsin adam direk kolundan tutulup getirilmesi lazım.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gomezde en iyilerden ama sakatlık sonrası kendini toparlayamadı.maaşından kurtulmak için bedavaya gönderdiler.çok takip etmesemde kompany de sık sık sakatlanan bir oyuncu.üst düzeyde kimse senenin yarısı sakat geçiren adamı beklemez.aldığı kadarda vergisi var bunun.böyle bir oyuncuyuda yine üst düzey takımlar almaz.olmayabilir ama kesin olmaz diye birşey yok.bu sene yararlanmayı düşünmüyorlarsa 5 milyona satıp 7-8 de maaşından kurtulmayı düşünmüş olabilirler.birde satıştan pay filanda koyabilirler.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Zaten öyle ama İtalya'da baya kotuydu çaprazlar gitti iyice dustu değeri ve fio yla da arası iyi değildi fırsatı degerlendirdik.

Gomeze ben Bayern yillarindan beri hayranim bir cok kisi oyleydi

Hatta bir donem Turkiyede Bayern formali bayagi insan görüyordum hepsinin arkasinda da Gomez yazıyordu

Burada ilk adi geçtiğinde bile inanilmaz mutlu olmuştum hele birde formayi giyince tarifsiz mutluluk yasadim

Dzeko , Mandzukoc , Giroud isimleri geçiyor ben begenemiyorum oyle bir seviye bu adam

Bu yazdığım adamlar kotu Golcu mu ? Hayır degiller..

Ama Gomez baska bir Dunya bunlarin yaninda..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kompany gözden düşse bile u
yolu buralara düşmez havada kaparlar o adamı

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gomez bu sene kalırsa 35 golu var

Çevrimdışı mylife1903

Mafya vari degil yahu benim bir tatar partner var konsinye mal verir 3 aylik adamin odemesini 1 haftaya cikartirsin, hergun arar hal hatir sorar, misafirlige gelir, satisa yardimci olur, musteri bulur, bir kere bile sormaz borcu, sen utanir verirsin hemen alacagini iyi taktiktir bizim baskana lazim tatar danisman mesela gokhan torenin parasini alir hemen :bandit:

Çevrimdışı Necmi

@mylife1903  ırkçılık yapmadığını elbette biliyorum ama sözlerini bu gibi hassas konularda
doğru seçmen gerekir bence tersini anlayanda çokça çıkar mesela ben bu konularda yanlış anlaşılmamak
için yabancı gibi global bir kelime kullanıyorum. çünkü türkçe her yöne çekilebilecek değişik bir dil
bu noktada dikkatli olmak gerekiyor çünkü Beşiktaş taraftarı içinde oldukça fazla ermeni vatandaşımız var.
onları üzecek kelimeler kullanmaktan kaçınmalıyız. Bazen lafın gelişi ağzımızdan çıkıyor. kimleri kırdığımızı
farkedemiyoruz.

Çevrimdışı Ersoy

gomezde en iyilerden ama sakatlık sonrası kendini toparlayamadı.maaşından kurtulmak için bedavaya gönderdiler.çok takip etmesemde kompany de sık sık sakatlanan bir oyuncu.üst düzeyde kimse senenin yarısı sakat geçiren adamı beklemez.aldığı kadarda vergisi var bunun.böyle bir oyuncuyuda yine üst düzey takımlar almaz.olmayabilir ama kesin olmaz diye birşey yok.bu sene yararlanmayı düşünmüyorlarsa 5 milyona satıp 7-8 de maaşından kurtulmayı düşünmüş olabilirler.birde satıştan pay filanda koyabilirler.
Ha bide maaşı çok fazla gelir bize o durum var bilmiyorum imkansız gibi duruyor olursa efsaneler efsanesi olur torunlarıma anlatırım Ya sponsor desteği alamıyoruz diye biliyorum alabilsek biraz umutlu olurdum açıkçası.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı murat

abi arkandan neler konuşuyormuş dünya :D tatar necmi

Bunlar hep transfersizlikten oluyor, bir gece ansizin 82 subotic 83 raketci gulluk gulistanlik olur burasi
@Yunus abinin yapisi böyle

Boyle ani sert ve ters çıkışlari vardir , Bana da çok sert çıkışları oldu ama icinde kötülük oldugunu düşününmuyorum , Şahsen tanismisligim ve beraber mac izlemisligim de var kendisi ile

Keza @Necmi abininde cok sert cikislari vardir ama yakindan tanisan alakasi yok , bu klavye , Sanal ortam bambaşka yapiyor adami :alala:

Sonuç olarak dedigim gibi yanlis anlasilma olmuş belliki..

Çevrimdışı Necmi

Mafya vari degil yahu benim bir tatar partner var konsinye mal verir 3 aylik adamin odemesini 1 haftaya cikartirsin, hergun arar hal hatir sorar, misafirlige gelir, satisa yardimci olur, musteri bulur, bir kere bile sormaz borcu, sen utanir verirsin hemen alacagini iyi taktiktir bizim baskana lazim tatar danisman mesela gokhan torenin parasini alir hemen :bandit:
hadi canım bende tatarım o bence kişilikle alakalı bireysel bir durum  tatarlara özgü bir şey değil
bizde tam tersi rahatsız olmasın diye aramayız bile böyle durumlarda tatarlarda
bu tip insani durumlar çok gelişmiştir. Birde paraya pek önem vermezler. :bandit:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

hadi canım bende tatarım o bence kişilikle alakalı bireysel bir durum  tatarlara özgü bir şey değil
bu tip insani durumlar çok gelişmiştir. Birde paraya pek önem vermezler. :bandit:
Necmi abi tatarlar genelde çok içer sendede o potansiyel var mı benim arkadaşım 1 büyük rakıyı bitiriyordu bir şey olmuyordu ben içsem hastanelik olurum

Çevrimdışı ZEKI

http://www.footballfancast.com/premier-league/manchester-city/guardiola-eyeing-17m-move-for-serie-a-ace-as-kolarov-nears-exit?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

Şunun çevirisini yapabilecek var mı
manchester city transfer yapacak ve Kolarov onumuzdeki hafta Besiktasa katilacak diyor özetle  :tabe:
Aras ve Quaresmayi yazmayi unutmusum. Kusura bakmayin affedersiniz

Çevrimdışı mylife1903

Aynen oyle diyorum iste abi adamlar arayip parayi falan sormuyor ki devamli yardimci oluyorlar, para da dedigin gibi cok konusmazlar, is iliskisine girdigin zaman da aileden kabul ediyorlar. Mesela tatarlar disindakiler otelde misafir ederken, tatarlar evlerini acarlar.

manchester city transfer yapacak ve Kolarov onumuzdeki hafta Besiktasa katilacak diyor özetle  :tabe:
@ZEKI abim nasilsin iyimisin :)

Çevrimdışı Necmi

@Yunus abinin yapisi böyle

Boyle ani sert ve ters çıkışlari vardir , Bana da çok sert çıkışları oldu ama icinde kötülük oldugunu düşününmuyorum , Şahsen tanismisligim ve beraber mac izlemisligim de var kendisi ile

Keza @Necmi abininde cok sert cikislari vardir ama yakindan tanisan alakasi yok , bu klavye , Sanal ortam bambaşka yapiyor adami :alala:

Sonuç olarak dedigim gibi yanlis anlasilma olmuş belliki..
hadi lenn ben her yerde aynıyımdır. sert çıkışımda yok :olmaz
ben sadece üslup olarak değiştiğim kişilere aslında onların başkalarına davrandığı gibi davranıyorum
bazı şeyleri anlasınlar diye.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kolarov yüksek ihtimal bu hafta açıklanır

ben sadece üslup olarak değiştiğim kişilere aslında onların başkalarına davrandığı gibi davranıyorum
:bandit: :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

Evet abi sen arasi unutunca, vaziyet alamadan burasi karisti :busted_cop:

Çevrimdışı tangaz

kötü bir sıfatı mecburen kullanmak zorunda kalındığında başına "afedersin" denir. Türkçe'nin bir güzelliğidir bu.
Burada halka açık bir yerde böyle bir ifade kullanılmasını ben açıkçası ırkçılık olarak görürüm.
Aras özelinde gelecek sezon burada böyle çok ifade göreceğiz. Bu platformda bizim Ermeni üyelerimizde var. Onlara sormak lazım nasıl algıladılar diye. Her neyse ben yanlış anlamışım. @tangaz

Tabi şöyle bir konu da söz konusu, burada birileri istediği gibi yazıyor, ben ikaz edince yok öyle değil böyle falan filan. Biraz fazla oldu bu. O zaman hatalı olan gereğini yapmalıdır.

Türkçe ile ilgili bilgiyi hatırlattın ve bu doğru haklısın bu anlamda. böyle düşününce ermeniliğin kötü olması meali çıkıyor ve bende ırkçılığa karşıyım. diğer taraftan mylife ı iyi tanıyorum özelde sohbet ediyoruz ve mantalitesini biliyorum hatta eşi de yabancı ırkçılıkla falan alakası olmayan birarkadaşımız. diğer taraftan sen de çok değerli bir üyesin benim gözümde ve sevdiğim iki üye arasında bir köprü görevi görmek istedim. bu arada adını mı değiştirdin? @Yunus @ysariusta kafam karıştı :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Aslinda Özümüzde hepimiz iyi cocuklariz iyi insanlarızda, Konu Beşiktaş olunca Değişiyoruz :D

Çevrimiçi Samet Ç

http://www.footballfancast.com/premier-league/manchester-city/guardiola-eyeing-17m-move-for-serie-a-ace-as-kolarov-nears-exit?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

Şunun çevirisini yapabilecek var mı
Bruno Peres'e 17 milyon pound verip alacaklarmış. Önümüzdeki hafta Ricardo Rodriguez'in City'e imza atması bekleniyormuş bu gelişme sonrasında da Kolarov City'den ayrılıp Beşiktaş'a imza atacağını yazmışlar.

Etiketler: