2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12343006 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı BlackEagle26

Gaston ramirez alsak free oyuncu 25 yaşında Uruguay'lı düşüşte olan bir oyuncu 21-22 yaşında 15 milyon pd değeri şuan 5 milyon denemeye değmez mi ?

Çevrimdışı Necmi

Tosic'i Kolarov'u getirmek için kullanıyoruz sonra sepetlicez mi abi :D
birini göndereceksin kimi göndermeyi düşünüyorsun sürekli yabancı oyuncu dilleniyor kimse dönüp kadromuzda kaç yabancı var demiyor
fabriyi neden bildirmedik deniyor neyi bildiriyorsun şu anda acil mevkiler var fabri bildirsek kadro doluyor
eldekileri gönderemediğin anda kıç üstü oturursun kolarov ve bir stoper almak için iki kişi göndermek gerekiyor.
bir tane daha alacaksan gönderilecek isim ya tosiç yada boyko olacak tabi becki gözden çıkartmadıysak

Çevrimdışı onurturan

neler olmuş böyle :D
Necmi abiye akşam yalvardım sabaha kadar o yüzden geç uyandım yine en son ben öğrendim  :ebebe:
 Ayağına cızlavet üzerine 7000 liralık takım elbise gibi durmasın..
(Cızlavet fabri değil Fabri pırlanta gibi çocuktur) ..

Çevrimdışı mylife1903

Milosevic - Kompany kıyası yapılmışsa daha da okuyacak bir şey yok. @mylife1903
@Yunus milosevic besiktasin oyuncusudur, iki istisna haric butun besiktasin oyunculari benim icin dunyanin en iyisi ve en degerlisidir, citynin realin barcanin oyunculari yerinde agirdir.

Besiktas formasini giyerse tinerimizi ceker guzellememizi yapariz.
Eldeki serce, daldaki atmacadan daha iyidir ve degerlidir
Bindigim murat124un benim icin komsunun ferrarisinden daha degerli ve daha pahali olmasi gibi

Çevrimdışı onurturan

birini göndereceksin kimi göndermeyi düşünüyorsun sürekli yabancı oyuncu dilleniyor kimse dönüp kadromuzda kaç yabancı var demiyor
fabriyi neden bildirmedik deniyor neyi bildiriyorsun şu anda acil mevkiler var fabri bildirsek kadro doluyor
eldekileri gönderemediğin anda kıç üstü oturursun kolarov ve bir stoper almak için iki kişi göndermek gerekiyor.
bir tane daha alacaksan gönderilecek isim ya tosiç yada boyko olacak tabi becki gözden çıkartmadıysak
hopp Andreas Beckin askerleriyiz..

Çevrimdışı mylife1903

Necmi abiye akşam yalvardım sabaha kadar o yüzden geç uyandım yine en son ben öğrendim  :ebebe:
Cizlavet lafini ilk defa duyuyorum bu foruma, ulan benim aklima neden gelmedi diye sabaha kadar uyuyamam simdi.
Cizlavetin ustundeki o bagcik motifleri ile spor ayakkabisini andirmasi gibi bizim de futbolcuyu andiran profesyonellerimiz mi var acaba?

Çevrimdışı Necmi

Acayip dedikodu donuyor @Necmi abi bu seninle omer arasinda acayip bir sogukluk varmis, diyollaaa

Tribunden saydirir, diyolaa

Birah bu cocuk oynasin be abi, en azindan oynamak istiyor bu omer, 10-15 dakika sans bulur, takimin morali bozulmaz.

Ruyalarima giriyor yahu gs ile oynuyoruz bir oyuncu degistirme hakkimiz kalmis, cat adam bana bir daliyor, capraz baglarim kopuyor dakika 75. Kulubeye donup bakiyorum, bilic mustafayi cagiriyor ben oynamak icin uste para verirken mustafa para aliyor, donuyorum hocaya yerim ulan capraz baglarini oynayacagim ben derken, ter icinde uyaniyorum, ruya dedim de kabus, karabasan geliyor boyle
o koşsa ben yürüsem onu geçerim :D
hayatımda bu kadar yavaş oyuncu görmedim
seyrettiğim erciyes maçıydı sanırım maç olimpiyatta olmasa
sahaya dalardım mesafe çok uzaktı üşendim :evillol:
son on dakika oyuna sokuyorsun dokuzuncu dakikada pili bitiyor :akuma:
mustafayı mumla aratır emin ol.
Benim gibi bir adamı çileden çıkardı ya gerisini sen düşün
mustafaya ismaile katlanıyorum tolga'ya bile tamam olabilir diyorum bu ömer ve töreye katlanamıyorum :akuma:

Çevrimdışı ZEKI

yabancıları sayalim 14 e kadar yolumuz var
boyko, beck, rhodolfo, alexis, marcello, atiba, sosa, gomez, tosic, milosevic, franco, motta

franco gitti, motta gitti, milosevic gidecek

gelecekler veya gelenler

fabri kolarov kompany :)) kısacasi bence yabanci sinirinda bir sikintimiz yok

Çevrimdışı mylife1903

mustafaya ismaile katlanıyorum tolga'ya bile tamam olabilir diyorum bu ömer ve töreye katlanamıyorum :akuma:
Filinta gibi de cocuk aslinda o fizikle daha hareketli ve hizli olmasi lazim. Geceleri cok kosuyor diyolaaa yoruluyordur belki bu sene sahalarda hizlanir be abi. Mustafayi aratmaz be abi. Mustafanin attigi golu bizim sivok atiyordu, sivoku 3. Forvet olarak oynatsaydik bilic zamani belki sampiyon olurduk yahu

Çevrimdışı mylife1903

boyko, beck, rhodolfo, alexis, marcello, atiba, sosa, gomez, tosic, milosevic, franco, motta

gelecekler veya gelenler

@ZEKI abi afedersin ermeni oyuncumuz var, aras

Çevrimdışı can1903

Kamuoyu Aydınlatma Platformu.. Özlendin.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı onurturan

Gerisini düşünüyoruuum .. Bence @Efe yi çileden çıkartamaz  :kop:

Çevrimdışı Necmi

yok bir şey olduğu sağdan soldan gelen haberleri paylaşıp yorum
yapıyorlar. :D yoksa bilgi düşmedi gerçi @ZEKI den bir şeyler geldi ama
onun sözü onu bağlar :busted_cop: adam akşam tatilden geldi foruma hızlı bir giriş yaptı :evillol:

Çevrimdışı Necmi

Gerisini düşünüyoruuum .. Bence @Efe yi çileden çıkartamaz  :kop:
ooo sen efeyi birde maç seyrederken gör olimpiyatta koltuk bırakmadı :bandit:

Çevrimiçi Kapkarakartal

Kamuoyu Aydınlatma Platformu.. Özlendin.

Kamuoyu Aydınlatma Platformu : Tatildeyim kardeşim 2 hafta daha bekle. :super:

Çevrimdışı onurturan

Filinta gibi de cocuk aslinda o fizikle daha hareketli ve hizli olmasi lazim. Geceleri cok kosuyor diyolaaa yoruluyordur belki bu sene sahalarda hizlanir be abi. Mustafayi aratmaz be abi. Mustafanin attigi golu bizim sivok atiyordu, sivoku 3. Forvet olarak oynatsaydik bilic zamani belki sampiyon olurduk yahu
Boşver abi geceleri hızlı olsun enazından evlenir evlenmez kasık fıtığı olmaz..  :akuma:

Çevrimdışı Arena_

Vermaelen ve Kolarov gelsin yeter.

Forvet hattına Pektemek cenk yeterli diyorsun yani :)

Çevrimdışı Necmi

gelecekler veya gelenler

franco gittimi açıklanmadı daha bizim oyuncumuz görünüyor
fabriyi ekle quaresmayı ekle arası ekle @ZEKI

Çevrimdışı onurturan

yok bir şey olduğu sağdan soldan gelen haberleri paylaşıp yorum
yapıyorlar. :D yoksa bilgi düşmedi gerçi @ZEKI den bir şeyler geldi ama
onun sözü onu bağlar :busted_cop: adam akşam tatilden geldi foruma hızlı bir giriş yaptı :evillol:
Zeki abi söylediyse benim için iş bitmiştir..

Çevrimdışı Arena_

Jose Sosa bugünkü antrenmana da katılmadı. Gecmis olsun

Çevrimdışı mylife1903

Forvet hattına Pektemek cenk yeterli diyorsun yani :)
Gs ile fb yi pekmetekle de bagirta bagirta kanirtiriz da osmanli, basaksehir ve konya zorluyor o yuzden transfer sart. Yoksa pektemek bugun gsde ilk 11 fbde de her mac sonradan oyuna girer :bandit:

Çevrimdışı cagdas44

franco gittimi açıklanmadı daha bizim oyuncumuz görünüyor
fabriyi ekle quaresmayı ekle arası ekle @ZEKI

Resmi sayfada görünmüyor abi ayrıca Fabri var 4 kalecimiz var resmi sayfaya göre

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Inter, chelsea falan siraya girer abi pepe icin ama belki bizim baskan yandan girer sirayi bozar :bandit:
Araya kaynak yapar diyorsun yani :biggrinking:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Jose Sosa bugünkü antrenmana da katılmadı. Gecmis olsun
Sosa biraz yorgun takimi sampiyon yapmakla mesguldu gomez, oguzhan ve quaresma ile birlikte o yuzden onlar kadar tatili haketti. Atibanin ise motoru kapatmamasi lazim, o yuzden atibayi ucakta bile kosturuyoruz.

Çevrimdışı murat

@ZEKI abi afedersin ermeni oyuncumuz var, aras
o yerli ama hangi yerliden sayılıyor bilmiyorum.

Etiketler: