2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12344105 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Feda dan sefaya geçtik sefa kısa mı sürecek ne . ABVermesin SOSA !
Asil SEFA seneye cunku Ffp bitiyor

Paramiz var ama.kullanamıyoruz , seneye oyle olmayacak

Ozaman renkliler kara kara dusunecek cunku onlar Transfer yapamayacak..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Tolga

Pepe'nin daha oluru var :bandit:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cursedofdragon

oda olur hatta 2'si gelsin kompany and pepe :D

Çevrimdışı Tolga

oda olur hatta 2'si gelsin kompany and pepe :D
Bir tanesi gelsin yeter diyeceğine ikisi de gelsin diyorsun taraftarız işte gözümüz hiç doymuyor :evillol: :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı brci

Asil SEFA seneye cunku Ffp bitiyor

Paramiz var ama.kullanamıyoruz , seneye oyle olmayacak

Ozaman renkliler kara kara dusunecek cunku onlar Transfer yapamayacak..

demin bir arkadaşın dediği gibi daha Quaresma haberleri yapılacak hele bir turnuva bitisn :) neyse kazasız belasız atlatalım şu transfer dönemini bi sezon başlasın da Futbolcular artık havaya girsin .

Çevrimdışı cursedofdragon

Bir tanesi gelsin yeter diyeceğine ikisi de gelsin diyorsun taraftarız işte gözümüz hiç doymuyor :evillol: :evillol:

çok çektik be abi... :D

Şu defans ve kale ömrümüzü yedi ömrümüzü :D

Çevrimdışı can1903

FFP uzayacak bence seneye.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Necmi

Atiba'ya katılıyorum abi ama tek oyuncu o değil. Pozisyon olarak çok boş yerlerimiz var. Şu ana kadar elle tutulur tek transferimiz Gökhan Gönül. Ne sol bek ne stoper ne kaleci ne de forvet için şu ana kadar atılmış somut bir adım bile yokken bir de Sosa olayı patladı. Umarım Q7 icinde sampiyonadan sonra bir sıkıntı cıkmaz. Ama bize en çok parayı kazandıracak adam Quaresma'dır. Eğer Quaresma bugün finale damga vurursa Çin takımları 20 milyon Euro'dan sıraya girerler. Bence yönetim bugünkü macı ve Quaresma'yı bekliyor.

Tekrar yazıyorum ya Sosa ya da Quaresma satılacak. Yoksa transferi unutun.
ben boş yerimiz yok demedim atibanın yerini dolduramayız dedim
iki kelimenin arasında dağlar kadar fark var.
elinde boş mevkii varsa getireceğin bir vasat üstü oyuncuyla doldurursun
sosa gider yerine ozi kayar onun yerine tolgay girer elinde böyle dönebileceğin imkanlar
var.ama atibanın yerine ne elinde oyuncu var nede piyasada bu ayarda oyuncu var yerine alacağın her
oyuncu oyun şamblonunu değiştirir. quaresmada dahil diğer oyuncular oyun şamblonunu değiştirmez
sadece oyuncu değişir.
mesela pepe gibi bir stoper alırsan şu anki oyun şamblonun değişmez ama kompany gibi bir stoper alırsan
bu bütün oyun şamblonunu değiştirir kolarov kompany GG üçlüsü ikinci stoperin kim olduğunun hiç önemi yok
bu defans hattı seni 3-4 kat daha hücumcu bir takım yapar. o zaman atibaya çokta ihtiyaç kalmaz
ön libero mevkisini tolgay bile çok rahat götürür. Pepe gibi stoperin olursa atibaya deli gibi ihtiyaç duyarsın

Çevrimdışı Necmi

niye lastikmi bu çektikçe uzasın :alala:

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı mülkübey

Arkadaş Bayram'da tatlıya fazla abandınız galiba . Hadi kolarov falan tamam da kompany epl den bir isim daha falan :)

Neyse gomez + sosa + Atiba yı ikna edelim de önce
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı Arena_

Konyada geçen sene Türkiyenin devlerini donunda salladı ama bu onu birinci sınıf takım yapmıyor :busted_cop:

Abi istersen Konya ile West Ham performanslarını karşılaştıralım mı.

Konyaspor 1 - 4 Galatasaray M
Galatasaray 0 - 0 Konyaspor B
Beşiktaş 4 - 0 Konyaspor M
Konyaspor 2 - 1 Beşiktaş G
Konyaspor 1 - 0 Beşiktaş G
Beşiktaş 1 - 2 Konyaspor Türkiye Kupası G
Fenerbahçe 1 - 0 Konyaspor M
Konyaspor 2 - 1 Fenerbahçe G
Konyaspor 0 - 3 Fenerbahçe Türkiye Kupası M
Fenerbahçe 2 - 0 Konyaspor Türkiye Kupası M

West Ham 2 - 1 Chelsea G
Chelsea 2 - 2 West Ham B
Man Utd 0 - 0 West Ham B
West Ham 3 - 2 Man Utd G
Man Utd 1 - 1 West Ham Kupa B
West Ham 1 - 2 Man Utd Kupa M
West Ham      2 - 1       Liverpool Kupa G
Liverpool       0 - 0      West Ham Kupa B
Man City       1 - 2      West Ham  G
West Ham      2 - 2       Man City B
West Ham      3 - 3       Arsenal B
Arsenal       0 - 2      West Ham G
Tottenham       4 - 1      West Ham M
West Ham      1 - 0       Tottenham  G

Türkiye'nin devleri dediğin takımlar Beşiktaş'ımız hariç Galatasaray'ı da adamdan sayıyorsan o ayrı. İkisin performansı ortada bak bakalım kim kimi sallamış. He unutmadan biri Premier Lig diğeri de Süper Lig. Bence onu da gözünde canlandır abi :) Kolay gelsin

Çevrimdışı 38life

ben boş yerimiz yok demedim atibanın yerini dolduramayız dedim
iki kelimenin arasında dağlar kadar fark var.
elinde boş mevkii varsa getireceğin bir vasat üstü oyuncuyla doldurursun
sosa gider yerine ozi kayar onun yerine tolgay girer elinde böyle dönebileceğin imkanlar
var.ama atibanın yerine ne elinde oyuncu var nede piyasada bu ayarda oyuncu var yerine alacağın her
oyuncu oyun şamblonunu değiştirir. quaresmada dahil diğer oyuncular oyun şamblonunu değiştirmez
sadece oyuncu değişir.
mesela pepe gibi bir stoper alırsan şu anki oyun şamblonun değişmez ama kompany gibi bir stoper alırsan
bu bütün oyun şamblonunu değiştirir kolarov kompany GG üçlüsü ikinci stoperin kim olduğunun hiç önemi yok
bu defans hattı seni 3-4 kat daha hücumcu bir takım yapar. o zaman atibaya çokta ihtiyaç kalmaz
ön libero mevkisini tolgay bile çok rahat götürür. Pepe gibi stoperin olursa atibaya deli gibi ihtiyaç duyarsın

Abi yoksa sen de Kompany transferinin olabileceğini düşünenlerden misin? :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

yerini dolduramayacağımız tek oyuncu atiba

Abi geçen böyle dediğimizde kızıyodun :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Arena_

Kompany ve Mangala haberlerine inanmayın Twitter'da.  Ne Pepe ne Mangala ne de Kompany gelmez. Başşak geçiyorlar.

Çevrimdışı Necmi

Pepe ye real takım bul demiş diye duydum gelecek seneki kadroda düşünmüyorlarmış
pepeyi oyuncuyu ikna edersen bonservissiz bile alabilirsin.
ama pepe gibi oyuncuların isteyenide çok olur.

Çevrimdışı onder23

FFP zaten 2019 senesine kadar var.
Sadece transfer kısıtlaması seneye kalkıyor. O da verilen sözlere uyulursa tabi.
Kulübümüzün yaptığı açıklamanın tamamı

"UEFA Kulüp Finansal Kontrol Komitesi tarafından Şirketimiz hakkında yürütülen UEFA Mali Fair Play Kriterleri; başabaş hesap durumu soruşturma süreci sona ermiş olup, Şirketimiz ile UEFA Mali Kontrol Komitesi arasında yapılandırma anlaşması imzalanmıştır.

Yapılan anlaşmanın detayları şu şekildedir:
* Yapılandırma anlaşması, 2015/16, 2016/17, 2017/18 ve 2018/19 sezonlarını kapsamaktadır.
* Şirketimiz, 2018/19 izleme periyodunda (2015/16, 2016/17, 2017/18 ve 2018/19 sezonları) UEFA başabaş hesap kriterlerine uymayı taahhüt etmektedir.
* Şirketimiz, 2015/16 sezonu için azami 20 milyon avro, 2016/17 sezonu için azami 10 milyon avro başabaş hesap açığı vermeyi taahhüt etmektedir.
* Şirketimiz 2015/16 ve 2016/17 sezonlarında personel giderleri/toplam gelirler oranında ve futbolcu haklarına ait amortisman giderlerinde getirilen sınırlandırmalara uymayı taahhüt etmektedir.
* Şirketimiz, 25 kişilik UEFA A listesine 2015/16 sezonunda 22 oyuncu, 2016/17 sezonunda 23 oyuncu dahil edebilecektir. Önümüzdeki sezonlarda bu anlaşmada yer alan operasyonel ve mali kriterlere uyum gösterilmesi durumunda, 2017/18 sezonundan itibaren bu sınırlandırma sona erecektir.

* Şirketimiz, bu anlaşma süresince, UEFA A Listesine dahil edilebilecek yeni oyuncu transferlerinde belirli bir sınırlandırmayı kabul etmektedir. Bu sınırlama, sezon bazında net transfer gelirlerinin (transfer gelirleri-transfer harcamaları) pozitif olması şartını içermektedir. Bu sınırlama, önümüzdeki sezonlarda bu anlaşmada yer alan operasyonel ve mali kriterlere uyum gösterilmesi durumunda 2017/18 sezonunda kaldırılacaktır. Halihazırda UEFA 2014/15 A listesinde yer alan oyuncular ile, sözleşmesi bitmiş ve serbest oyuncular ile imzalanacak sözleşmeler bu sınırlama kapsamında değildir.

* Şirketimiz toplam 5.5 milyon Avro tutarındaki UEFA Katılım gelirlerine tedbir konulmasını kabul etmekte olup, bu tutarın 1.5 milyon avroluk kısmı 2015/16, 2016/17 ve 2017/18 sezonlarında 3 eşit taksit halinde UEFA'ya ödenecektir. Kalan 4 milyon avro üzerindeki tedbir şarta bağlı olup, önümüzdeki sezonlarda bu anlaşmada yer alan operasyonel ve mali kriterlere uyum gösterilmesi durumunda UEFA tarafından kaldırılacaktır."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abi geçen böyle dediğimizde kızıyodun :D

Aha :D

yok ya gs nasıl sürekli iyi kaleci bulabiliyorsa bizde her zaman en iyi ön liberoları buluruz
bizim her zaman göbekteki adam sağlamdır. Türkiyenin bu güne kadarki en iyi ön liboralarının listesini yapın
%80 i beşiktaşlıdır.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı can1903

El Sebep?
Uzayacağını tahmin ediyorum inşallah da uzar. Çünkü şu an FFP olmasaydı parayı basıp herkesi alıyorduk. Hayrımıza oluyor.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı murat

Abi istersen Konya ile West Ham performanslarını karşılaştıralım mı.

Konyaspor 1 - 4 Galatasaray M
Galatasaray 0 - 0 Konyaspor B
Beşiktaş 4 - 0 Konyaspor M
Konyaspor 2 - 1 Beşiktaş G
Konyaspor 1 - 0 Beşiktaş G
Beşiktaş 1 - 2 Konyaspor Türkiye Kupası G
Fenerbahçe 1 - 0 Konyaspor M
Konyaspor 2 - 1 Fenerbahçe G
Konyaspor 0 - 3 Fenerbahçe Türkiye Kupası M
Fenerbahçe 2 - 0 Konyaspor Türkiye Kupası M

West Ham 2 - 1 Chelsea G
Chelsea 2 - 2 West Ham B
Man Utd 0 - 0 West Ham B
West Ham 3 - 2 Man Utd G
Man Utd 1 - 1 West Ham Kupa B
West Ham 1 - 2 Man Utd Kupa M
West Ham      2 - 1       Liverpool Kupa G
Liverpool       0 - 0      West Ham Kupa B
Man City       1 - 2      West Ham  G
West Ham      2 - 2       Man City B
West Ham      3 - 3       Arsenal B
Arsenal       0 - 2      West Ham G
Tottenham       4 - 1      West Ham M
West Ham      1 - 0       Tottenham  G

Türkiye'nin devleri dediğin takımlar Beşiktaş'ımız hariç Galatasaray'ı da adamdan sayıyorsan o ayrı. İkisin performansı ortada bak bakalım kim kimi sallamış. He unutmadan biri Premier Lig diğeri de Süper Lig. Bence onu da gözünde canlandır abi :) Kolay gelsin
.biliçin handikapı bu zaten bizdede ingiliz devlerine odaklandı.üstündeki takımları yenmesine rağmen altında kalmış.

Çevrimdışı 38life

Uzayacağını tahmin ediyorum inşallah da uzar. Çünkü şu an FFP olmasaydı parayı basıp herkesi alıyorduk. Hayrımıza oluyor.

Başımızda zaten parayı saçmayan bir insan var. Para çar çur olmaz. Transfer kısıtlaması gereğinden fazla sıkıyor bizi. Asla Beşiktaşın menfaatine değil. İnşallah da uzamaz. Uzarsa kötü olur...

Çevrimdışı mylife1903

Pepe ye real takım bul demiş diye duydum gelecek seneki kadroda düşünmüyorlarmış
pepeyi oyuncuyu ikna edersen bonservissiz bile alabilirsin.
ama pepe gibi oyuncuların isteyenide çok olur.
Inter, chelsea falan siraya girer abi pepe icin ama belki bizim baskan yandan girer sirayi bozar :bandit:

Çevrimdışı Necmi

Abi yoksa sen de Kompany transferinin olabileceğini düşünenlerden misin? :D
ben yorum yapmayanlardanım kardeşim :bandit:
sadece oyuncu profiline göre örnekleme yapıyorum.
bu arada geçen sene 1000 euraya gomezi alacağız deselerdi kim inanırdı
şu anki kompany güzellemesinden dahamı inandırıcıydı.
bu arada benim duyduğum stoper kiralık olarak geliyor bonservisiyle değil
sizin sorununuz Beşiktaşı çok küçük görmekten kaynaklanıyor hiç inkar etmeyin bilinçaltınızda böyle
buda bu şekilde dışa vuruyor. mesela renkli taraftar böyle bir haber karşısında asla kompany
kim biz kim demez alınabileceğine inanır çünkü onlar takımlarına sizin takımınıza baktığınız gibi bakmıyor.
adamların ffp si var ama zyech alıyorlar kimsede biz kim zyech kim demiyor. inanmasalar bile asla sosyal medya ortamında
bunu dile getirip takımlarını aşağılamazlar. ama bizim taraftarın maşallahı var bu konuda o nedenle bize ezik dediklerinde
hiç gocunmayın çünkü davranış şekliniz bu.
ben inanırım inanmam bu mühim değil ama asla alamayız biz kim kompany kim demem

Çevrimdışı canU

Sosa da yeri zor doldurulacak bir futbolcu bence. 1.7 maaşa sosadan alacağımız bonservisle kolay kolay adam bulamayız.

Çevrimdışı Necmi

Aha :D

iyi ön libero bulamayız demedimki yerini dolduramayız dedim.
sonraki mesajımdada açıklamasını yaptım oyun şamblonumuzla alakalı bu @Yusuf Tekeli
iyi bir oyuncu bulursun almanyada dolu var ama oyun tarzın değişir.

Etiketler: