2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12346044 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı 38life

sosa atiba ile ne alakası var bu transferin anlamadım :)

ayrıca bu photoshop'tur büyük bir ihtimalle o zamanda 209 takip ettiği varmış sözde çıkarmtış halen 209 takip ettiği var.

Elbette Photoshop. Bizimle dalga geçmek için her yolu deniyorlar.

Çevrimdışı Necmi

Simdi size Can alici bir soru

Diyelimki Sosa yi iyi bir paraya sattik yerinede adam almadik

Sizce Orta saha kurgusu

Tolgay

Ozi - Atiba mi olmali

Yoksa

Ozi

Tolgay. Atiba mi olmali

:busted_cop: :busted_cop:
ozi
tolgay atiba geçen seneden daha dirençli bir orta saha olur
ama hiçbirinin yedeği olmadan lige başlamak intihar olur

Çevrimdışı cursedofdragon

ozi

Atiba     (Tolgay)
(Veli)     (Necip)

Oğuzhan
      (kerim)

var abi yedekleri :D

Çevrimdışı MrtBlgc

Beyler Kompany transferine gerçekten inanıyor musunuz? Allah aşkına yapmayın, bu adam dünyanın en iyi 6-7 stoperinden bir tanesi. Yahu kolpa, inanmayın, ergen dediğiniz en berbat duyumcu hesaplar bile bu haberi yapmaya cesaret edemiyorken, siz nerde bu haberi okuduysanız derhal takip etmeyi bırakın bence.. Kompany 1 yıl top oynamasın yine Avrupa'daki bir çok üst düzey kulüpten teklif alır. Beşiktaş'a gelecek kişi o takımdan Demichelis olur bence, Mangala falan da beklemeyin.. Ya da bekleyin, siz bilirsiniz ama büyük hayal kırıklığı olur.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Atiba     (Tolgay)
(Veli)     (Necip)

Oğuzhan
      (kerim)

var abi yedekleri :D

Toparlanamamış Veli, Yetersiz Necip, Kaprisli Kerim :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Beyler Kompany transferine gerçekten inanıyor musunuz? Allah aşkına yapmayın, bu adam dünyanın en iyi 6-7 stoperinden bir tanesi. Yahu kolpa, inanmayın, ergen dediğiniz en berbat duyumcu hesaplar bile bu haberi yapmaya cesaret edemiyorken, siz nerde bu haberi okuduysanız derhal takip etmeyi bırakın bence.. Kompany 1 yıl top oynamasın yine Avrupa'daki bir çok üst düzey kulüpten teklif alır. Beşiktaş'a gelecek kişi o takımdan Demichelis olur bence, Mangala falan da beklemeyin.. Ya da bekleyin, siz bilirsiniz ama büyük hayal kırıklığı olur.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende DEMİCHELİS dir diye dusunmustum ama tekrar bakinca adamin 36 yasina geldiğini gordum ve vazgectim bu degildir dedim
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı 38life

Kolarov ve Kompany'nin istediği ücretlere okey denmiş fakat Sosa gitmek istiyor ve yerine adam alırsak onun maaşı var Atiba giderse onun maaşı var denge bozuluyor. İnşallah hallederler ya.

Sen de buna inanıyorsun? Böyle birşey söz konusu olsaydı eğer Sosaya falan bakmazdı yönetim. Ortasahada Atiba Tolgay ve Oğuzhan oynar rotasyonda da Veli var. Sosa'nın yerine Sosaya verilen maaşla yine yedek bir ortasaha daha alınır olay hallolur. Söz konusu olan KOMPANY!!! hem bu transferin olabileceğine inanıyorsunuz hem de böyle ufak alakasız şeylere bağlıyorsunuz bu transferi. İlginç gerçekten.

ozi
Leivayi aliriz ozaman :tabe:

Leiva her mac oynar bazen 11 de bazen sonradan..

Leiva - Necip - Veli yeter heralde

Çevrimdışı Arena_

Çevrimdışı Necmi

yerini dolduramayacağımız tek oyuncu atiba

Çevrimdışı Bishamon

Sosa yerine de bari David Silva'yi alalim

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Ercan Taner'in 2. sınıf takım dediği West Ham United devleri donunda salladı ama o ne olacak. Hepsini madara etti.
Sonra geldi burada Eskisegire maglup oldu , Balikesire puan verdi sonucunda da sampiyonlugu kaybettik o ne olacak

Kimse kusura bakmasin Bilic hoca falan degil anca boyle Epl de 2.ci sinif takimlari çalıştırılır , Asla Winner bir hoca degil Loser bir hoca ve hayati boyuncada oyle kalacak

atiba'da kaldığına göre sıkıntı yok bütün herkes gidebilir :)

Çevrimdışı Necmi

Ercan Taner'in 2. sınıf takım dediği West Ham United devleri donunda salladı ama o ne olacak. Hepsini madara etti.
Konyada geçen sene Türkiyenin devlerini donunda salladı ama bu onu birinci sınıf takım yapmıyor :busted_cop:

Çevrimdışı can1903

Sen de buna inanıyorsun? Böyle birşey söz konusu olsaydı eğer Sosaya falan bakmazdı yönetim. Ortasahada Atiba Tolgay ve Oğuzhan oynar rotasyonda da Veli var. Sosa'nın yerine Sosaya verilen maaşla yine yedek bir ortasaha daha alınır olay hallolur. Söz konusu olan KOMPANY!!! hem bu transferin olabileceğine inanıyorsunuz hem de böyle ufak alakasız şeylere bağlıyorsunuz bu transferi. İlginç gerçekten.
Abi yapacak bişeyim yok konuştuğum kişi öyle dedi ismi o söyledi. İsim de doğru çıktı zaten.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Sosa yerine de bari David Silva'yi alalim

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk
:evillol: :evillol:

Çevrimdışı 38life

Aras 10 numara pozisyonunda oynayabiliyormuydu :alala:

Quaresma ne kadar oynayabiliyorsa okadar oynayabilir.

Konyada geçen sene Türkiyenin devlerini donunda salladı ama bu onu birinci sınıf takım yapmıyor :busted_cop:
İmza :claps:

Çevrimiçi Kapkarakartal

Sosa olayı böyle devam ederse 1-2 gün sonra gazetelerde Fener 10'unu Beşiktaş'ın 5'iyle çözcek diye haberler bekliyorum.  :money:

Çevrimdışı Arena_

Atiba'ya katılıyorum abi ama tek oyuncu o değil. Pozisyon olarak çok boş yerlerimiz var. Şu ana kadar elle tutulur tek transferimiz Gökhan Gönül. Ne sol bek ne stoper ne kaleci ne de forvet için şu ana kadar atılmış somut bir adım bile yokken bir de Sosa olayı patladı. Umarım Q7 icinde sampiyonadan sonra bir sıkıntı cıkmaz. Ama bize en çok parayı kazandıracak adam Quaresma'dır. Eğer Quaresma bugün finale damga vurursa Çin takımları 20 milyon Euro'dan sıraya girerler. Bence yönetim bugünkü macı ve Quaresma'yı bekliyor.

Tekrar yazıyorum ya Sosa ya da Quaresma satılacak. Yoksa transferi unutun.

Çevrimdışı 38life

Aynen katılıyorum. Fikrim en başından beri böyle. Bir de Gomez var ama onun mevkiisi itibariyle çok can alıcı bir nokta değil. Atiba bu takımın kalbi.

Sosa olayı böyle devam ederse 1-2 gün sonra gazetelerde Fener 10'unu Beşiktaş'ın 5'iyle çözcek diye haberler bekliyorum.  :money:

öyle bir haber atmazlar çünkü sosa Türkiye'de kalmak istemiyor terör'den dolayı ondan yazmazlar :)

Çevrimdışı 38life

Abi yapacak bişeyim yok konuştuğum kişi öyle dedi ismi o söyledi. İsim de doğru çıktı zaten.

İyi de bunların hiçbiri inanmak için bir sebep değil.

Çevrimdışı brci

Feda dan sefaya geçtik sefa kısa mı sürecek ne . ABVermesin SOSA !

Cikmaz cunku mesele para degil

Arjantinlilerin boyle garip huylari var adamlar ulkelerinden ayrılamıyor belli bir sure sonra ozleyip geri dönüyorlar..

Buna en guzel.ornek olarak Tevezi verebiliriz mesela , Veronu da verebiliriz ornek olarak

Etiketler: