2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12347159 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Berat

Peki sizce;

Rhodolfo mu Marcelo mu?

Açık ara Rhodolfo , Marcelo'nun gözümde Alexis-Pedro-Milo'dan bir farkı yok.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Peki sizce;

Rhodolfo mu Marcelo mu?

2'side Beşiktaş'ta ancak yedek olabilecek seviyedeler bence.

Çevrimdışı s4rc4stic

Geçen gün övünç'ün yazdığının tam tersini yazmıştı ntvspor sitesi. Öyle sandığın gibi değil işler. Ntvspor mecburiyetten bir BJK muhabiri bulunduruyor. Ama kendileri merkezden kahpeliğe tam gaz devam ediyor.
hadi övünç muhabir işimden olmayayım diye ses etmiyor..Güntekin senin giderin vardır böyle şeylere sen müsamaha gösterme bari..

Çevrimdışı Kalyoncu

@Kalyoncu
Bunu bildiğine göre, galiba seninde gece hayatın var. Bizi diskoya felan götürür müsün  :biggrinking:
Ciddi söylüyorum abi eskişehir küçük yer :) bir batuhanı gördü bu şehir bir ömer şişmanoğlunu :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Açık ara Rhodolfo , Marcelo'nun gözümde Alexis-Pedro-Milo'dan bir farkı yok.
Rhodolfonun hiz disinda tek eksigi temazsiz oynamasi yani rakibi döndürmesi

Sirf bu yizden 3 -4 Gol yedirdi bize

Marceloya gelince Sakarligi var biraz , Ama temas oyununda ve Hiz olarak Rhodolfonun biraz daha onunde

Rhodolfo Kritik mudahale ve AKIL olarak cok daha onde marcelodan

Sonuc olarak : Sakatlik dönüşü durumunu goz önüne alarak suan icin marcelo diyorum

Ama Rhodlfo eski performansına kavuşursa tabiki Rhodolfo tartismaya bile gerek yok
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

2'side Beşiktaş'ta ancak yedek olabilecek seviyedeler bence.
Katiliyorum :ok:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Valla benim en kararsız kaldığım nokta bu :D Rhodolfo-Marcelo

2'sinin tarzları, yaptığı işler, başarılı olduğu noktalar ya da savunmaya kattığı artılar farklı diyebilirsiniz.

Ama ben Marcelo'yu daha çok seviyorum :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Berat

Marceloya gelince Sakarligi var biraz , Ama temas oyununda ve Hiz olarak Rhodolfonun biraz daha onunde

Sonuc olarak : Sakatlik dönüşü durumunu goz önüne alarak suan icin marcelo diyorum

Ama Rhodlfo eski performansına kavuşursa tabiki Rhodolfo tartismaya bile gerek yok

Bize defansta gereken bu, saçma sapan iki kere tokatladı adam topu hala unutamıyorum.

Valla benim en kararsız kaldığım nokta bu :D Rhodolfo-Marcelo

2'sinin tarzları, yaptığı işler, başarılı olduğu noktalar ya da savunmaya kattığı artılar farklı diyebilirsiniz.

Ama ben Marcelo'yu daha çok seviyorum :D
Tarzlari farkli degil aslinda ayni tip oyuncular

Rhodlfoyu 1 adim one cikaran ozellikleri Cok temiz mudahaleleri ve Oyun AKLI..

Çevrimdışı s4rc4stic

aslında marcelo ve rhodolfo ikilisi iş yapar..belki hızlı değiller ama teknik,aynı lisan,hava hakimiyetleri önemli avantajlar..belki de fabri çok hızlı bi kaleci onu hesaba katmadık :lol: :lol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Tarzlari farkli degil aslinda ayni tip oyuncular

Rhodlfoyu 1 adim one cikaran ozellikleri Cok temiz mudahaleleri ve Oyun AKLI..

Marcelo'nun hava toplarındaki geçit vermezliği (Adam 10 hava topuna çıkıyosa ya 10'unu ya da 9'unu alıyo valla :D ) ve ayağının daha iyi olmasını seviyorum.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Berat

aslında marcelo ve rhodolfo ikilisi iş yapar..belki hızlı değiller ama teknik,aynı lisan,hava hakimiyetleri önemli avantajlar..belki de fabri çok hızlı bi kaleci onu hesaba katmadık :lol: :lol:

Komple bir kaleciymiş  :evillol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Fener gibi oynasak güzel iş yaparlardı hatta Kjaer gibi yıldızlaşırlardı belki ama bize hamleli stoper şart. Sürekli önde oynuyoruz.

Marcelo vs Rhodlfo karsilastirmasi

OYUN AKLI : Rhodlfo

TEMIZ MUDAHALE : Rhodolfo

HAVA TOPU : Marcelo - Rhodolfo ikiside iyi

HIZ : Marcelo

TEMAS OYUNU : Marcelo

OYUN KURMA BECERISI : Ikisinde ayaklari iyi bu konuda

IKILI MUCADELE ( 1vs 1 ): ikiside fena degil esdegerler bence

Sahsi fikrimdir..

Gerisine siz karar verin..

Çevrimdışı o2bucak

100. Yılda Zago-Ronaldo'dan bu yana Defans görmedi bu takım neler çektik be...

Çevrimdışı Berat

100. Yılda Zago-Ronaldo'dan bu yana Defans görmedi bu takım neler çektik be...

Birçok mutluluğu kaçırdı bu takımın taraftarı.

Çevrimdışı s4rc4stic

Fener gibi oynasak güzel iş yaparlardı hatta Kjaer gibi yıldızlaşırlardı belki ama bize hamleli stoper şart. Sürekli önde oynuyoruz.
ilk müdahaleleri oldukça iyi bence..ki gg ve kolarov gibi iki bekten sonra rakiplerin kontra yapabilceklerine bile pek imkan vermiyorum..

Çevrimdışı TANERCAN

Rhodolfo adam kaçırdı İsmail adam kaçırdı tolga topu tutamadı.  Hatasız adam olsaydı şayet o adamların oynadığı takımlar gol yemezdi o zaman hiç.

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Peppe olmadi da carvalho oldu o da olumlu

Rodolfo ile marselonun ikisinden biri oynar bence bizim icin ideal ikili rodolfo-alexis olmali.

Hocanin aklindaki Tandem buydu zaten

Rhodo - Marcelo

Nitekim sezonun 2.ci yarisindaki ilk maca da bu tandemle cikti ve sanssizlik işte birlikte oynadiklari ilk macta Rhodonun baglari koptu ve hocanin butun planlari yerle bir oldu..
[ Son Düzenleme: 10 Temmuz 2016, 15:42:06 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Berat

Peppe olmadi da carvalho oldu o da olumlu

Rodolfo ile marselonun ikisinden biri oynar bence bizim icin ideal ikili rodolfo-alexis olmali.

38lik Carvalho mu ?

Çevrimiçi Samet Ç

Kompany'i 5 milyon bonservis ile almak için City'i ikna etmişiz. Arka Direk aşırı sallamış. Bari kiralama falan deselerdi de inandırıcı olsaydı.

Şu Kolarov gelse de Süper Kupa finalinde Gs'yi beşlesek.

Çevrimdışı s4rc4stic

ya ztn kanatlarımız devamlı hareketli birebirde çok rahat adam eksiltiyorlar bi de bunların yanına hücumcu devamlı bindiren hızlı 2 bek ekliyorsun..şimdi rakip takım beki olsan ne yaparsın adamı mı tutacaksın?hücuma mı çıkacaksın?

Çevrimdışı Arena_

Marcelo vs Rhodlfo karsilastirmasi

OYUN AKLI : Rhodlfo

TEMIZ MUDAHALE : Rhodolfo

HAVA TOPU : Marcelo - Rhodolfo ikiside iyi

HIZ : Marcelo

TEMAS OYUNU : Marcelo

OYUN KURMA BECERISI : Ikisinde ayaklari iyi bu konuda

IKILI MUCADELE ( 1vs 1 ): ikiside fena degil esdegerler bence

Sahsi fikrimdir..

Gerisine siz karar verin..

Madem bu kadar iyiler stoper almaya gerek yok o zaman. Bunların haricinde Alexis ve Necip'de stoper oynayabilir. Sol bek, Sosa ve Mario Gomez mevkileri de hallolursa bu iş tamamdır

Kompany'i 5 milyon bonservis ile almak için City'i ikna etmişiz. Arka Direk aşırı sallamış. Bari kiralama falan deselerdi de inandırıcı olsaydı.

Şu Kolarov gelse de Süper Kupa finalinde Gs'yi beşlesek.
:super: :super:

Cok rahat bir galibiyetle kupayi alacagimizi düşünüyorum olaganustu seyler olmazsa

Bu arada bu yoklukta Tellesi Portoya kitlemisler 6.5 milyon € ya olacak is değil

Etiketler: