2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12344030 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mülkübey

5 milyon Euro'ya kompaniyi almışız ama sosa giderse yatacakmış . :)O zaman sosa gitmiş çünkü 5 e değil 55 e kompani gelmez 
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı brkntcnr

Bence transferi bitirdik gibi. O yüzden yazdılar. Yoksa yazacak olsalar şimdiye kadar yazarlardı ama transfer lehine bitmesi için yazmıyoruz, söz verdiğimiz için yazmıyoruz, etkilememek için yazmıyoruz dediler şimdiye kadar hep. Şuan yönetimden izin alıp yazmışlardır.
Ya da tam tersi transfer yattı. Ondan sonra gündem olsun diye yazıyorlar. Bu da bir ihtimal.

Çevrimdışı 38life

City'nin elinde stoper olarak şuan sadece Kompany, Otamendi ve Mangala var. Adamlar gelecek sezona stopersiz çıkacaklar herhalde. Ve elinde lazım olan gerekli olan bir oyuncuyu fiyatının 5te 1'ine satacaklar... Nerden baksan tutarsız.

Çevrimdışı 38life

Kompany transferi'nin tek olur tarafı oyuncunun sakatlık tablosu...

Çevrimdışı brkntcnr

City'nin elinde stoper olarak şuan sadece Kompany, Otamendi ve Mangala var. Adamlar gelecek sezona stopersiz çıkacaklar herhalde. Ve elinde lazım olan gerekli olan bir oyuncuyu fiyatının 5te 1'ine satacaklar... Nerden baksan tutarsız.
City için orası çok şey değil ona bakarsan Clichy den başka sol bek de yok ellerinde. Ama Kolarov' u da bırakıyorlar. Yani para bol olduğu için oyuncuyu gönderip yerini doldurmaları onlar için kolay.

Çevrimdışı 38life

City için orası çok şey değil ona bakarsan Clichy den başka sol bek de yok ellerinde. Ama Kolarov' u da bırakıyorlar. Yani para bol olduğu için oyuncuyu gönderip yerini doldurmaları onlar için kolay.

Rodriguez'i almak üzereler. Almadan da Kolarov'u bırakmayacaklar zaten.

Çevrimdışı brkntcnr

Bu arada Sabah' ın yaptığı habere göre Sosa Milan' a değil Arjantin' e gidiyorum demiş. Tam bu sezon yapılacak iş değil bu yapma be Sosa.

Çevrimdışı Renton

Kompany hikaye yonetimin istegiyle yapilmis haber
See you in another life,brother.

Çevrimdışı brkntcnr

Rodriguez'i almak üzereler. Almadan da Kolarov'u bırakmayacaklar zaten.
Farketmez Kompany' i satsalar zaten yerini çabucak doldurabilirler. Biz acele ediyoruz daha 2 ay var transfer sezonunun bitmesine. Rahat alınır stoper. Ki Bonucci' yi ve Stones u alacaklar gibi.

Çevrimdışı 38life

"Bunun üzerine Kompany 12 Temmuz Salı gününe kadar Beşiktaş'tan haber beklediğini ve başka hiç bir kulüple görüşmeyeceğini iletti."   :kop: :kop: :kop: :kop:

Kompany bizden haber bekliyormuş :D yani bi düşünelim belki alırız bi scoutlarımıza baktıralım :D

Çevrimdışı emrecakmak

Free N'koulou'yu 3M imza parası yüzünden kaçır Glik'i 8m'a kaçır ama 30M luk Kompany'i almayı dene nerden baksan tutarsızlık

Çevrimdışı KadirA

Çevrimdışı Bishamon

Kompany saglamken City'nin en iyi savunmacisi ve lideri yeri oyle kolay doldurulamaz

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı Renton

Boştaki nkoulou almaya glik almaya para yok kompany diyorlar inanan kaldı mı bu haberlere
See you in another life,brother.

Çevrimdışı tuncaboylu

Free N'koulou'yu 3M imza parası yüzünden kaçır Glik'i 8m'a kaçır ama 30M luk Kompany'i almayı dene nerden baksan tutarsızlık
Glik, N'kouolou ve Kompany'i aynı cümlede kullanmak, anlatım bozukluğuna yol açmış.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Haberden komik bir kesit daha: "...Beşiktaş’ın son yıllardaki oyuncuyu yeniden parlatıp değerini bulduran transfer politikası ve ödemelerdeki güvenilir imajına vurgu yapıldı."

Kompany'yi parlatacak mışız :D
Ya aslinda parlatilacak olan bir messi var tam milli takimi birakmisken, kopa amerigayi kazanamamisken hem vergi kacirmaktan imiji zedelenmisken, kacirilmaz bir firsat. Ustelik sosa ile ayni dili konusuyorlar, uyum sorunu yasamaz.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Yav bırakın Allahaşkına ya yönetim herkezle billur geçiyor ya medya Kompany bugün televizyona çıkıp ben kulübümden ayrılmak istiyorum dese yarın ManCity kulüp binasını yıkarlar bak yıkarlar demiyorum yıkarlar euroyla yıkarlar.  :D

Çevrimdışı Ensar

ulan metro da bile Beşiktaş da sosa krizi diye haber var , yazık vallahi gördükçe sinir oluyorum
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı doganay

Yav bırakın Allahaşkına ya yönetim herkezle billur geçiyor ya medya Kompany bugün televizyona çıkıp ben kulübümden ayrılmak istiyorum dese yarın ManCity kulüp binasını yıkarlar bak yıkarlar demiyorum yıkarlar euroyla yıkarlar.  :D

Yonetimden burda konusulan sallamasyon gazate haberlerini dogrulayan herhangi bir aciklama olmadi ki.

Çevrimdışı İhsan

Beşiktaş tan geçmiş dönem alacaklarini isteyen Gokhan töre , aksi halde Whu ya imza atmayacağını bildirdi

NTVSPOR

Ulan gider ayak bile KAZIGINI atıyor , 3 e 5 e bakmadan yollasınlar artik şunu da kurtulalım :akuma: :akuma:

Böyle bir şey olacağını zannetmiyorum
Eğer var ise hatalı Töre değil Kulübümüzdür.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı brkntcnr

PEP: "My dream for @VincentKompany is to be fit. In the last two years he hasn't played many games. He's a magnificent central defender."

Şimdi bu adamı bize mi kiralayacaklar  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı 38life

Beşiktaş tan geçmiş dönem alacaklarini isteyen Gokhan töre , aksi halde Whu ya imza atmayacağını bildirdi

NTVSPOR

Ulan gider ayak bile KAZIGINI atıyor , 3 e 5 e bakmadan yollasınlar artik şunu da kurtulalım :akuma: :akuma:

Böyle birşeye nasıl inanabiliyorsun hayret ediyorum gerçekten. Bukadar kolayca renkli medyanın ekmeğine yağ sürmeyin. Beşiktaştan şuanda hiçbir futbolcunun alacağı yok!

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı abdusta

Sosa yoksa Tolgay var
dahada iyisini yapar

Ama iyiki Atiba var

saygılar

Etiketler: