2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12341982 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Bishamon

Bana göre 1

Hemde hic tartismasiz :bandit: :busted_cop:
Ben ilk ona bile sokmam :D

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Beşiktaş tan geçmiş dönem alacaklarini isteyen Gokhan töre , aksi halde Whu ya imza atmayacağını bildirdi

NTVSPOR

Ulan gider ayak bile KAZIGINI atıyor , 3 e 5 e bakmadan yollasınlar artik şunu da kurtulalım :akuma: :akuma:
[ Son Düzenleme: 10 Temmuz 2016, 11:17:47 Yunus Emre Dökmeci ]

Ben ilk ona bile sokmam :D

Yok artik :o_o:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Beşiktaş tan geçmiş dönem alacaklarini isteyen Gokhan töre , aksi halde Whu ya imza atmayacağını bildirdi

NTVSPOR

Ulan gider ayak bile KAZIGINI atıyor , 3 e 5 e bakmadan yollasınlar artik şunu da kurtulalım :akuma: :akuma:
Bende sinir oldum gerçekse parası kalacak değil ya çok oldu bu adam cins midir nedir

Çevrimdışı Bishamon

Yok artik :o_o:
Cok hata yapiyor ve cok fazla kart goruyor

Bende sinir oldum gerçekse parası kalacak değil ya çok oldu bu adam cins midir nedir

1 degil 2 degil bu yaptığı

Daha oncede kulube 3 kez ihtar çekmişti

10 - 12 veren varsa hic dusunmeden satalim yeter artik

Bu kulupte kimin parasi kalmis bugune kadarda senin paran kalacak...

Çevrimdışı atalay

Aynı kurum 1 hafta önce borçlar ödendi diye haber yapmadı mı? Bu ne perhiz...

Gokhan bu konularda sabikali yalnız

Daha once kulube 3 kez ihtarname cekmis , Baskanin odasina avukatını yollamis bir adamdan bahsediyoruz

Ayrica heber heryere son dakika olarak dustu , Transferin gerceklesmeme ihtimali varmis

Başkası olsa inanmazdım bu habere ama konu Gokhan olunca isler değişiyor

Çevrimdışı İsmail Özyurt

NTVSPOR

Başkan oyuncuların alacakları ödendi borcumuz yok demişti yakın bir tarihte. Özellikle son 3 maçlık kombine paraları bu iş için kullanılmıştı galiba. Bence kötü niyetli yapılmış bir haber.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Türkay

Ya inanmayın şunlara.

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Türkay

Bu arada malum site Kolarov için Fb de devreye girdi diyor.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı murat

bu haber doğruysa töreye özel ödeme yapılmama durumu olmuş olabilir.hem transferini istiyor hem top oynamıyor.pazarlık ederken başkan eski yükümlülükleride kitlemek istemiştir. :D

BACCA yi 30 milyon € ya Whu ya satan Milan , Baccanin yerini Mario Gomez ile doldurmayi planliyor :s20: :s20: ( TUTTOSPORT )

Ulan Biliç Saga sola Milyon € lari saciyorsun bize Gelince Para yok :akuma: :akuma:

Ulan ne kadar kufur etsek azdir sana :bandit:

Çevrimdışı atalay

bu haber doğruysa töreye özel ödeme yapılmama durumu olmuş olabilir.hem transferini istiyor hem top oynamıyor.pazarlık ederken başkan eski yükümlülükleride kitlemek istemiştir. :D

1 hafta önce 'geçmiş döneme ait oyuncu ve vadesi gelen ödemeler' yapıldı diye haber yapıyorsanız, birinden biri yalan olsa gerek. Haberde değil, kurumda sıkıntı var.

Çevrimdışı OrhanAker

Kolarova salça olmuşlar :D

Çevrimdışı mylife1903

Heheh hep mustafa beyin sucu bunlar. Yattigi yerden parasini tikir tikir aliyor, kalanlar da zam istiyor. Su adami bu kulube soktugu icin ydyi affedemiyorum. Bak del bokse olayini anlayabilirim ama tabata, ismael ve pettemek resmen facia.
Gokhan ister tabi parasini ama haber yalandir, borclar odendi haberi cikmisti, belge uefaya gonderildi herhalde.

Kolarova salça olmuşlar :D
Her zamanki gibi :D

S.L kozu ile bizde rahatim ben :bandit:

Çevrimdışı OrhanAker

Her zamanki gibi :D

S.L kozu ile bizde rahatim ben :bandit:
Bende rahatım ama bitti filan denirken 2 3 gündür ses seda yok bakalım ne olacak :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

BACCA yi 30 milyon € ya Whu ya satan Milan , Baccanin yerini Mario Gomez ile doldurmayi planliyor :s20: :s20: ( TUTTOSPORT )

Ulan Biliç Saga sola Milyon € lari saciyorsun bize Gelince Para yok :akuma: :akuma:

Ulan ne kadar kufur etsek azdir sana :bandit:
Terbiyesizlik, serrefsizlik gibi bir giris yapmak istiyorum ama iste olmuyor adamlar turkiyeyi ucuncu dunya ulkesinden beter goruyorlar, onlara gore herkes kacmak istiyor ulkeden falan filan ama firsatcilik yaptiklari konusunda hem fikiriz, firsatciligi sevmem.
Bacca kim ya 30 milyon euro, sosa ya gelince 3-4 gokhana 2-3
Bu ne lan pis herifler, gokhanin mesut gibi alman pasaportu olsaydi hani var da pasaport oyle demedim yani alman milli takiminda oynasaydi yani
Bugun 40-50 veriyordu serrefsizler simdi sifir atiyorlar tekliflerden. Sinirim bozuldu, sosa bugun almanyada oynasaydi 15-20 verirlerdi.

Çevrimdışı abdusta

Gökhan Töre ve Sosa hatta Gökhan Gönüle sözlü sataşma olayından sonra şahsi yorumum:

en ufak kıvılcım bazı yanlı basın tarafından Orman yangına dönüştürülüyor,ben itibar etmiyorum
Gökhan Töre ptesi imzalar neticede bugun Pazar ingilizler piknikde tatilde..

Sosa arjantin de oynamak istiyormuş,1 ay idmanlara katıl çözüm bulacagız denmiş,umarım katılır
Sosanın eşi terör nedeniyle Türkiyeye gelmek istemiyormuş,saygı duyarım.
Lakin Beşiktaş sözleşmeyi sosanın eşi veya aileyse yapmadı Sosa yla yaptı.
Zaten eşi de sözleşmede İstanbulda yaşayacak diye madde yoktur sanırım.
O zaman Arjantinde mi,Parisdemi,Belçikadamı yaşar kendi tercihi
Sanki Arjantin çok güvenli!! Fidye için zenginleri kaçırıyorlar,İkizleri kaçırırlarsa ne olacak?
Diğer yandan Sosa da bende teror nedeniyle oynamak istemiyorum diye sözleşmeyi bozmaya kalkarsa haklı yanı yok
zira daha 5 ay önce Avrupa birliği Türkiyeyi güvenli Ülke ilan ettiler UEFA ve FIFA dan döner.
Uzun yazmama gerek yok,kafasındaki hesap başka bizi istemiyorsa Beşiktaşı da memnun edecek bir çözümle bu iş olacak
öyle ben oynamayacağım gitmek istiyorum la bu iş olmuyor,

Nasıl biz Oyuncugu sözleşmesinin sonuna kadar yollayamıyorsak ,oda hakedişlerini zamanında aldığı surece sozleşmesine uyacak

Saygılar

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

İlk gelmesi gereken kap kolarovun acil gelmesi lazım

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Pektemek olayının tek çözümü kiralamak kimse bonservis verip almaz hatta yıllık ücretinin bir kısmını da ödeyebiliriz yeter ki gitsin....

Çevrimdışı mylife1903

Gökhan Töre ve Sosa hatta Gökhan Gönüle sözlü sataşma olayından sonra şahsi yorumum:

en ufak kıvılcım bazı yanlı basın tarafından Orman yangına dönüştürülüyor,ben itibar etmiyorum
Gökhan Töre ptesi imzalar neticede bugun Pazar ingilizler piknikde tatilde..

Sosa arjantin de oynamak istiyormuş,1 ay idmanlara katıl çözüm bulacagız denmiş,umarım katılır
Sosanın eşi terör nedeniyle Türkiyeye gelmek istemiyormuş,saygı duyarım.
Lakin Beşiktaş sözleşmeyi sosanın eşi veya aileyse yapmadı Sosa yla yaptı.
Zaten eşi de sözleşmede İstanbulda yaşayacak diye madde yoktur sanırım.
O zaman Arjantinde mi,Parisdemi,Belçikadamı yaşar kendi tercihi
Sanki Arjantin çok güvenli!! Fidye için zenginleri kaçırıyorlar,İkizleri kaçırırlarsa ne olacak?
Diğer yandan Sosa da bende teror nedeniyle oynamak istemiyorum diye sözleşmeyi bozmaya kalkarsa haklı yanı yok
zira daha 5 ay önce Avrupa birliği Türkiyeyi güvenli Ülke ilan ettiler UEFA ve FIFA dan döner.
Uzun yazmama gerek yok,kafasındaki hesap başka bizi istemiyorsa Beşiktaşı da memnun edecek bir çözümle bu iş olacak
öyle ben oynamayacağım gitmek istiyorum la bu iş olmuyor,

Nasıl biz Oyuncugu sözleşmesinin sonuna kadar yollayamıyorsak ,oda hakedişlerini zamanında aldığı surece sozleşmesine uyacak

Saygılar
Yahu bu mustafa pektemek neden gitmek istemiyor ben anlamiyorum ki, al esini git memleketinde yasa kardesim, bak sosaya ornek al yahu

Çevrimdışı OrhanAker

Sosa gidecek galiba.

Etiketler: