2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12340464 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

konu dışının dibine vurayım avrupa atletizm şampiyonasında devşirme sporcularla destan yazıyoruz  :D hatunun adı yasemin can ve türk sporcu die haber yapıyor gazeteler, yahu hatunun sadece ismi türk kendisi african. bari milli sporcu deyin de ortaya haber çıksın. haberciliğiniz kötü en azından türkçeyi doğru kullanın !!!
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Ersoy

Diego Godin  :bandit:
Abi stoper premier ligden yahu.  Bence büyük ihtimal Mangala kiralık,opsiyonlu kiralık bir şeyler deniyoruz herhalde.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Tolga

İsimler çıkmış ortaya hımmm :bandit:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ersoy

İsimler çıkmış ortaya hımmm :bandit:
Nerde ortaya çıkmış biz göremedik abi. 

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı tangaz

Abi haklısında biz bu adamların bonservislerini nasıl ödeyeceğiz ? Pepe 33 yaşında ama bonservisi 6-7 civarında.

Şu anda 3,8 milyon net kazanıyor bonuslarla beraber 4,5 milyon. Zaten Gomez'in yıllık maaşı 4,5 civarında Pepe'ye 4 Kolarov'a 3 versen bu sefer maaş giderlerin tavan yapıyor. Takımda çok çöp oyuncu var, P.Franco, Milosevic, Pektemek, Boyko, Alexis.

Veli 1,7 Pektemek 1,6 maaş alıyor o da maç başılar hariç. Diğerlerini saymıyorum bile. Bonservisten kıssak bile maaşlar baya bi zorluyor.

Benim bildiğim FFP maaşları da denetliyor. Özetle o yer yerinden oynayacak dedikleri transferi pek mümkün görmüyorum.

2 veya 3 oyuncuya ortalama maaşların üzerinde para ödersek birşey olmaz ona göre ürün satışın artar sponsor gelirlerin artar kamplarda uluslararası turnuvalardan dawet alırsın para kazanırsın. o isimler nedeniyle izlenirliğin artar maçların ilgi çeker diğer oyuncularının da pazarı oluşur bonservis gelirleri hanen büyür. vbvbvb... büyük düşünmeden büyüyemezsin.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Tolga

Nerde ortaya çıkmış biz göremedik abi. 

Forumda konuşulmuş o kadar isim :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı alimm

Ben geçen tartıştığınızda fabriye laf edenler ne demiştim belkide öyle bir defans hattı kuruyorlarki
kalecisiz bile oynasak bir şey olmaz demiştim :evillol:

abi bişe sorabilirmiyim... Bu kiralamak için çalışılan ismi saklı süper star stoper  haricinde bastırp parayı alacağımz bir adet daha stoper olacak mı yoksa + Omeruo mu...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Necmi

Abi stoper premier ligden yahu.  Bence büyük ihtimal Mangala kiralık,opsiyonlu kiralık bir şeyler deniyoruz herhalde.

EPL den olduğuna dair bir bilgimi geldi :alala:
city 25 yaşındaki oyuncusunu neden versin hemde kiralık
bence gelecek seneki as stoperi olacaktır mangala gözden çıkaracağını sanmam.

Çevrimdışı tangaz

preier ligden birileri için transfermarkta bakarken muadiller arasında godin çıkınca hedef değiştirdim ve la ligaya kaydım  :eyes

Çevrimdışı brkntcnr

Ee kimdir bu süper yıldız stoper acaba :D :D

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Necmi

abi bişe sorabilirmiyim... Bu kiralamak için çalışılan ismi saklı süper star stoper  haricinde bastırp parayı alacağımz bir adet daha stoper olacak mı yoksa + Omeruo mu...
sır değilki gomez le uğraşıyorlar alabilirlermi bilmiyorum
alırlarsa alexis ve milosevic elden çıkarılır. şu anda gomezle birlikte 13
yabancımız var ve bir tane hakkımız var. kolarov artı iki stoper demek
16 yabancı demek oluyor ve en az ikisinin elden çıkması gerekiyor.

Çevrimdışı tangaz

gözden çıkarmak değil de guardiola Şenol Güneş üstadımın tedrisatından bir geçse de bana öyle gelse deyip kiralasa bize  :upto:

Çevrimdışı Necmi

twitterde hangi isimler konuşuluyor :D

Çevrimdışı Türkay

Stoper de ben isim duymadım varsa yoksa Kolarov. :D Bir de akşam Turgay Demir'e linç vardı  :biggrinking:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı alimm

bonucci ile rodriguez transferleri gerçekleşse de biz de işimize gücümüze baksak..  ;d

Çevrimdışı Necmi

gözden çıkarmak değil de guardiola Şenol Güneş üstadımın tedrisatından bir geçse de bana öyle gelse deyip kiralasa bize  :upto:
etinden sütünden yararlanamadıktan sonra neden inek besleyesinki :bandit:
alabileceğimiz bir opsiyonu olmadan oyuncu kiralayacağımızı sanmıyorum :D
bizim bu sene elimiz rahat her oyuncuyu kiralayabiliriz seneye FFP sıkıntısı yok
kiralar opsiyon koyar seneye alırız. :busted_cop: renkliler düşünsün daha işin başındalar sancısı seneye vuracak onları
bu sene kiraladıkları oyuncu olursa seneye alabilmek için oyuncu satmak zorundalar
yoksa parlatırlarsa kuş elden kaçar.

Çevrimdışı Ersoy

Abi herkes öyle diyordu zaten transfermarkttan eleyerek gidersen Mangala çıkıyor başkasına ihtimal veremiyorum zor.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı alimm

sır değilki gomez le uğraşıyorlar alabilirlermi bilmiyorum
alırlarsa alexis ve milosevic elden çıkarılır. şu anda gomezle birlikte 13
yabancımız var ve bir tane hakkımız var. kolarov artı iki stoper demek
16 yabancı demek oluyor ve en az ikisinin elden çıkması gerekiyor.

alexis ve milosevic gitti gözüyle baktığım için stope rotasyonunu rhodo - Marcelo - X(kiralık ) - Y   olarak düşündüm

Çevrimdışı tangaz

bizim bu sene elimiz rahat her oyuncuyu kiralayabiliriz seneye FFP sıkıntısı yok
kiralar opsiyon koyar seneye alırız. :busted_cop: renkliler düşünsün daha işin başındalar sancısı seneye vuracak onları
bu sene kiraladıkları oyuncu olursa seneye alabilmek için oyuncu satmak zorundalar

büyülü nokta bu; opsiyonlu kiralama  :D renkliler kiralama işini bilmez opsiyonlu kiralamayı hiç bilmez kazık tarife almayı iyi bilirler. yabancı sebestisi sonrası herifler rayiçleri düşürmek yerine hala yüksek tutmayı marifet sanıyorlar (bknz.serdar aziz)

Çevrimdışı Necmi

alexis ve milosevic gitti gözüyle baktığım için stope rotasyonunu rhodo - Marcelo - X(kiralık ) - Y   olarak düşündüm
mantıken boykonunda gitmesi gerekiyor iki yabancı kaleciyi kaldıramayız.
tolga yiyeceği ilk hatalı golden sonra sakatlanacağı için 18 kişilik kadroya alabileceğimiz yerli kaleci olmuyor elimizde
böyle bir handikapla lige başlayacaklarını sanmıyorum. illaki bir yerli kaleci almak zorundalar.

Çevrimdışı alimm

opsiyon koyup alabileceğimiz isim ?=? çok iyi bi stoper

abi bu denklemde eşitsizlik yok mu, hatta pepe bile ona göre olabilirliği varkn...

Çevrimdışı cagdas44

Abi dedin diye baktım

İtalyan basını; Sosa için Milan baskı yapıyor özellikle kulüpten ayrılma konusunda ama bunun yanında Çinlilerle yapılması planlanan bir anlaşma iptal edilmiş Milan sağlam kese ile hareket edemiyor.

Arsenal taraftarı Mathieu Debuchy Beşiktaş ile görüşüyor demiş

Çevrimdışı Necmi

Abi dedin diye baktım

İtalyan basını; Sosa için Milan baskı yapıyor özellikle kulüpten ayrılma konusunda ama bunun yanında Çinlilerle yapılması planlanan bir anlaşma iptal edilmiş Milan sağlam kese ile hareket edemiyor.

Arsenal taraftarı Mathieu Debuchy Beşiktaş ile görüşüyor demiş
çinlilerle yapılması gereken bir anlaşma dediğin milan çinli konsersayuma satılıyordu
omu iptal olmuş milan çöker bu sene o zaman :D
arsenal taraftarı desteksiz atmış :D bizim sağ bek aldığımızdan haberleri yok herhalde :evillol:

Çevrimdışı cagdas44

çinlilerle yapılması gereken bir anlaşma dediğin milan çinli konsersayuma satılıyordu
omu iptal olmuş milan çöker bu sene o zaman :D
arsenal taraftarı desteksiz atmış :D bizim sağ bek aldığımızdan haberleri yok herhalde :evillol:

@Necmi abi tam anlamadım ama 12 Temmuz'da imzalanması planlanan anlaşma şimdilik ertelenmiş henüz tarih yok

Çevrimdışı onurturan

konu dışının dibine vurayım avrupa atletizm şampiyonasında devşirme sporcularla destan yazıyoruz  :D hatunun adı yasemin can ve türk sporcu die haber yapıyor gazeteler, yahu hatunun sadece ismi türk kendisi african. bari milli sporcu deyin de ortaya haber çıksın. haberciliğiniz kötü en azından türkçeyi doğru kullanın !!!
Ben Türküm diyrn herkes Türktür..  :bandit:

Etiketler: