2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12342040 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Necmi

Kaleci ben olsam bile defans hattına bak açık ara şampiyon oluruz bu kadroyla

Ben geçen tartıştığınızda fabriye laf edenler ne demiştim belkide öyle bir defans hattı kuruyorlarki
kalecisiz bile oynasak bir şey olmaz demiştim :evillol:

Çevrimiçi Samet Ç

Jose Mourinho, Chelsea döneminde Manchester United'a gönderdiği Juan Mata'yı yine satış listesine koydu.

sosa'yı gönderirsek bu adamı kiralayalım kiralarlarsa 3 milyon €'ya filan kiralarız herhalde :)
Tottenham

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Türkay

Manisa Stadı üst direk

Kolarov Kompany Rhodolfo Gönül

Atiba Ozi

Quaresma Sosa Olcay

Mario
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı cursedofdragon

Ben geçen tartıştığınızda fabriye laf edenler ne demiştim belkide öyle bir defans hattı kuruyorlarki
kalecisiz bile oynasak bir şey olmaz demiştim :evillol:

bu kadar yapmışken bide kaleci olaydı abi tam olurdu ne güzel :)

Türkiye ligi için sıkıntı yokta şampiyonlar liginde'de baya ilerlerdik :)

Çevrimdışı tangaz

Jose Mourinho, Chelsea döneminde Manchester United'a gönderdiği Juan Mata'yı yine satış listesine koydu.

sosa'yı gönderirsek bu adamı kiralayalım kiralarlarsa 3 milyon €'ya filan kiralarız herhalde :)

everton ve southhamptonun 20-25 milyon teklif ettiği söylentileri de war.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tayfun_bjk

kompany mangala mandanda terry mertesacher, bolatelli arkadaşlar tabelaya gurula yazacakları isimler bu youncular bizimde aynı şekilde ilkokul oğrencisi evladlarımızın da.. bir gerçek var ama sosa ve atiba sallanıyor iki derbiyi kazandıran tore gitti zaten biz nereye gidiyoruz acaba? hayaller tepede biz dipte olmayalım da bu sene şampiyonluk herşeyden önemli bence..

Çevrimdışı tangaz

bu kadar yapmışken bide kaleci olaydı abi tam olurdu ne güzel :)

Türkiye ligi için sıkıntı yokta şampiyonlar liginde'de baya ilerlerdik :)

evet yaa olası efsane defans hattı arkasına elit bir kaleci alınsaydı ne müthiş bir seri yakalardık...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Turco

Ben mancester dolaylarından bekliyorum ama kırmızılardan mı olur mavilerden mi ?
Bilemiyorum. Bir ihtimalde chelsea olabilir.

Mavilerden olursa ara transfer döneminde ilgilendiğimiz Tomás Kalas olur büyük ihtimal.

Çevrimiçi Samet Ç

Mavilerden olursa ara transfer döneminde ilgilendiğimiz Tomás Kalas olur büyük ihtimal.
Kalas ismi gibi kalas.

Çevrimdışı s4rc4stic

bi de skrtel geliyormuş..fenerliler ulaşımı sağlıyormuş adam gelip bize imza atıyormuş...bak ozmn da yer yerinden oynar..aman aman :lol: :lol:

Çevrimdışı Türkay

bi de skrtel geliyormuş..fenerliler ulaşımı sağlıyormuş adam gelip bize imza atıyormuş...bak ozmn da yer yerinden oynar..aman aman :lol: :lol:

ahahaha biz Skrtel'in maliyetine bu sene şampiyon takımı kurduk :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı tangaz

sayılan onca efsane isimden sonra kalas da nereden çıktı? sence yer yerinden oynar die sıfatlandırılan isim kalas mı? hedefi yükselt bence  :ok:

Çevrimdışı s4rc4stic

ahahaha biz Skrtel'in maliyetine bu sene şampiyon takımı kurduk :D
aynen öyle..ya konu renkliler oldu mu ciddi düşünemiyorum..daha da ileri gideyim bu denyolar uçağı karşılamaya gidiyorlar uçağın kapısı bi açılıyor skrtel'in üstünde Beşiktaş forması ''merhaba Beşiktaş ben geldim''  :evillol: :evillol: :evillol: :evillol: herhalde yüzyılın kapağı fln olurdu..yemin ederim lig'den çekilirlerdi.. :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı Turco

sayılan onca efsane isimden sonra kalas da nereden çıktı? sence yer yerinden oynar die sıfatlandırılan isim kalas mı? hedefi yükselt bence  :ok:

Abi Allah aşkına sence mantıklı geliyor mu ? Yer yerinden oynar dediğin stoper pahalı olur. Var mı o kadar paramız ?  :alala:

Çevrimdışı tangaz

Abi Allah aşkına sence mantıklı geliyor mu ? Yer yerinden oynar dediğin stoper pahalı olur. Var mı o kadar paramız ?  :alala:

ben mantıklı demedim açıkcası tahmin de yürütemiyorum gönlüm pepe istiyor ama bence mümkün değil, diğer taraftan yeryerinden oynayacak die tanımlanan birinin kalas olmayacağını biliyorum...

+ talip olunan her transfer gerçekleşecek die bir kaide de yok. geçen sene rvp önceki sezon diego yd zamanında baya bir zorlanan tevez gerçekleşmeyen yıldız transfer adaylarımız... en elit 10 stoperi denersin olmaz gidersin kalası alırsın bu da mümkün ama şu an dillendirilen isim olmadığı aşikar.
[ Son Düzenleme: 10 Temmuz 2016, 01:56:19 tangaz ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

aynen öyle..ya konu renkliler oldu mu ciddi düşünemiyorum..daha da ileri gideyim bu denyolar uçağı karşılamaya gidiyorlar uçağın kapısı bi açılıyor skrtel'in üstünde Beşiktaş forması ''merhaba Beşiktaş ben geldim''  :evillol: :evillol: :evillol: :evillol: herhalde yüzyılın kapağı fln olurdu..yemin ederim lig'den çekilirlerdi.. :lol: :lol: :lol:

Arkasında da başkan :evillol:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

resmen birazdan ben seni öpücem! pozu vermiş başkan  :kop:

Çevrimdışı Turco

ben mantıklı demedim açıkcası tahmin de yürütemiyorum gönlüm pepe istiyor ama bence mümkün değil, diğer taraftan yeryerinden oynayacak die tanımlanan birinin kalas olmayacağını biliyorum...

Abi o yer yerinden oynayacak dedikleri şey söylentiden ibaret. Şartlarımız uygun değil, hele ki o tarz bir oyuncu için.

Bonservisi bir yana yıllık maaşı 2,5 - 3 milyondan aşağı olmaz. Bizim bu paraları verecek durumumuz yok. Kaldı ki Kolarov alındıysa hiç yok. Başkan takım içi dengelerden bahsederken takım içi dengeleri bozacak maaşları vermez.

Çevrimdışı tangaz

Abi o yer yerinden oynayacak dedikleri şey söylentiden ibaret. Şartlarımız uygun değil, hele ki o tarz bir oyuncu için.

Bonservisi bir yana yıllık maaşı 2,5 - 3 milyondan aşağı olmaz. Bizim bu paraları verecek durumumuz yok. Kaldı ki Kolarov alındıysa hiç yok. Başkan takım içi dengelerden bahsederken takım içi dengeleri bozacak maaşları vermez.

söylediklerinin tümü mantıklı, AMA şayet pepe düzeyinde birini alsak ve yıllık 3,5 milyon ödesek bence dengeler bozulmaz zira r.madridden transfer edeceğin ve şu an dünyanın en iyi 5 stoperi arasına zorlanmadan yazabileceğin biri olacağı için takımda kimse ses çıkarmaz ve saygı duyar. takımda gomez klasında ve şöhretinde bir stoper bir orta saha bir bek olsa ve yıllık 3er milyon ödense takımda kimse inan ses çıkarmaz yeterki ismler beklenen katkıyı versinler. böyle pahalı isimlerde katkı alamadığın zaman diğer oyuncular mızmızlık çıkarırlar. örneğin gomez gol kralı oldu şampiyonluğa giderken son 6 maçı boş geçmedi ve aldığı para kimseyi rahatsız etmedi...

Çevrimdışı Necmi

daha çok şampiyonlar ligini tekrar kombine satmayı düşünüyormuş gibi bir ruh hali içinde :bandit:

Çevrimdışı tangaz

daha çok şampiyonlar ligini tekrar kombine satmayı düşünüyormuş gibi bir ruh hali içinde :bandit:

şayet yer yerinden oynayacak denecek düzeyde stoper ve kolarov alacaksa ben kabul ediyorum :)

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı Necmi

gomez nasıl takım içindeki dengeleri bozmuyorsa oda bozmaz kardeşim
takım içi denge demek herkes aynı ücreti alacak demek değildir. o dediğin rakamı
oynayan oyuncu seviyesindeki birine verirsen denge bozulur ama kalkıpda dünyada
ilk beşe sokacağın elit bir oyuncuya verirsen kimsenin sesi çıkmaz. Denge vereceği katkıya
göre değişir oyuncunun kendisiyle aynı seviyede olduğunu düşündüğünde fazla alırsa sıkıntı olur.
artık prim sistemide değişti oyuncuların sahada katkı vermeyen oyuncuya tahammülü olmaz

Etiketler: