2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12346254 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı onurturan

sağol toprağım eksik olma aydın cennet gibi yer herşey mevcut zaten :D
sıcaklara dikkat et babam geçen gün bayılıyodum nerdeyse gözüm karardı bi gitti geldi dedi..

Çevrimdışı kyiv

Papy djilobodji olabilir Şenol Güneş Trabzonsporu çalıştırırken çok istemiş bu Djilobodji'yi...Hakanda verdi gazı yer yerinden oynayacak.Hiç yerin oynamasına gerek yok keşke Rhodolfo sağlam ve formda dönsede hiç transfer yapılmasaydı savunmaya. Bu kadar çok ismi ne yapacağız?Sonra göndermek de ayrı bir dert oluyor.Delgado ne olacak mesela?Kasımpaşadan gelen çocuk ne ara oynayacak?Tosic geçen sene sonuna doğru form tutmuştu.O bile düşünülebilirdi.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

hemen herkes turnuvada boateng bir numara derken ben ısrarla pepe diyordum sanırım haklılığım her maç ortaya çıkıyor ve ben olası yıldız stoperinin ısrarla pepe olmasını diliyorum. süperligin gelmiş geçmiş en iyi stoperi olur...
Abi pepe iyide beşiktaş formasıyla kafadan 5 kırmızısı var

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Abi pepe iyide beşiktaş formasıyla kafadan 5 kırmızısı var

o kadar büyütmeyin biri direkt diğeri çift sarıdan 2 kırmızı ile ligi tamamlar. alexis delgado için de kart manyağı olur deniyordu olmadığı görüldü...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı onurturan

hemen herkes turnuvada boateng bir numara derken ben ısrarla pepe diyordum sanırım haklılığım her maç ortaya çıkıyor ve ben olası yıldız stoperinin ısrarla pepe olmasını diliyorum. süperligin gelmiş geçmiş en iyi stoperi olur...
pepe karaktersiz bence..

Çevrimdışı Berat

pepe karaktersiz bence..

Üst seviye, centilmenlik dışı yaptığı hareketler cabası.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ersoy

Mascherano? :naughty:
Premier ligden mascherano,pepe falan değil.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı kyiv

En az Melo kadar çirkef Pepe...

Çevrimdışı Necmi

pepe kim ya :alala:

Çevrimiçi murat

Necmi abi transfer duyum işinde patlıyor.  :D O nedenle ısrar etmeyin.

Çevrimdışı tangaz

En az Melo kadar çirkef Pepe...

çirkefliğin kitabını yazan adamdır. pekii hala ağzımızın suyu akarak andığımız zago neydi???
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı TANERCAN

Mascherano :/
Boyu kısa derler.

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Berat

Pektemek-David Luiz takası yazmışlar hahaha :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

O kadar adamı kovalıyorsunuz cityden 3lü paket yapalım orta sahaya brezilyalı adamı da  alalım kel adını hatırlayamadım

Çevrimdışı celiker1

Atiba-Oğuzhan-Sosa-Gomez bozulmasın.Transfer olmasa bile dert etmem
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Necmi

Papy djilobodji olabilir Şenol Güneş Trabzonsporu çalıştırırken çok istemiş bu Djilobodji'yi...Hakanda verdi gazı yer yerinden oynayacak.Hiç yerin oynamasına gerek yok keşke Rhodolfo sağlam ve formda dönsede hiç transfer yapılmasaydı savunmaya. Bu kadar çok ismi ne yapacağız?Sonra göndermek de ayrı bir dert oluyor.Delgado ne olacak mesela?Kasımpaşadan gelen çocuk ne ara oynayacak?Tosic geçen sene sonuna doğru form tutmuştu.O bile düşünülebilirdi.
yok bunu göndermeye uğraşmazsın kalsın diye uğraşırsın :evillol:

Çevrimdışı tangaz

tabii çok istediğin GG geldi keyfin yerinde di mi :)

Çevrimdışı Berat

Dürüst olalım şimdi  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Seneye de ospinayı alırız :)

Çevrimdışı Necmi

Necmi abi transfer duyum işinde patlıyor.  :D O nedenle ısrar etmeyin.
valla benim söylediğim isim imza atmış olsa sözleşme yırtılıyor :bandit:
ben tövbeliyim duyum vermem  :D

Çevrimdışı tangaz

yok bunu göndermeye uğraşmazsın kalsın diye uğraşırsın :evillol:

bu cümleden kiralık olduğu anlaşıldı  :)

Çevrimdışı Necmi

Pektemek-David Luiz takası yazmışlar hahaha :evillol:
bugün boyko balanda takasıda duydum :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

valla benim söylediğim isim imza atmış olsa sözleşme yırtılıyor :bandit:
ben tövbeliyim duyum vermem  :D
Lucasta mı böyle olmuştu abi

Etiketler: