2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12348755 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sosanın yaptığı akıl alır gibi değil ya sözleşmen var böyle bir şey yapmaya Hakk'ın  yok cezaları verin bonservis parasını versinler alsınlar yok öyle 3 4'e

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

kaleci konusunda kamp bitimi süpriz gelişmeler olabilir kamp hazırlık maç performanslarına göre boyko  fabri ikiside  kiralık gidebilir  gelen ücretlede  kiralık ospina neto gibi kaleciler görebiliriz agustos ayı süprizi olabilir  :alala:
Hayaller paris hayatlar muş

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Para istiyor Atibaya yapıldı Sosayada yapılacakmış 300-400 bin € civarı Şenol hoca özellikle Sosa kesinlikle gitmesin demiş yönetime.
Tam çingene ya para istiyorsa da adam gibi istesin böyle bir şey yapmasının izahı yok

Çevrimdışı talha

Para falan değil dert adamlar adam akıllı bir hayat istiyor ikizi oldu eşinin İstanbulu ve Türkiyeyi istememesi normal biraz kendisinin yerine yolun her ay bomba patlayan yerde siz kalır mısınız

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Para falan değil dert adamlar adam akıllı bir hayat istiyor ikizi oldu eşinin İstanbulu ve Türkiyeyi istememesi normal biraz kendisinin yerine yolun her ay bomba patlayan yerde siz kalır mısınız

Haklısın ama dünya karışık sadece bize özel değil ederini bulsun satılsın bence kabak tadı verdi 7 den aşağı gitmemeli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

kaleci konusunda kamp bitimi süpriz gelişmeler olabilir kamp hazırlık maç performanslarına göre boyko  fabri ikiside  kiralık gidebilir  gelen ücretlede  kiralık ospina neto gibi kaleciler görebiliriz agustos ayı süprizi olabilir  :alala:
Hayaller , Hayaller :kop: :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı brci

harbiden anlamıyorum sorucam sorucam şimdi nane olmayım diyorum da bu forumda adamlar geliyorlar gidiyorlar hergün birileri alınıyor falan ama hiç ülkenin hali konuşulmuyor . Arkadaşlar farkında mısınız bilmiyorum ama havalimanı olayı bildiğiniz damga vurdu transfer sezonuna . Bence (hatta kesin ) terör olayları sanıldığından fazla etkiliyor .

Çevrimdışı Ersoy

Tamam hadi gitmek istemesi normal diyelim.Bu yaptığı takıma saygısızlık.2 gün idmana çıkmıyor.Hatta bugün tesislerde olduğu halde çıkmadı.Hem de kulübü zor durumda bırakıyor şuan ederinden az bir miktara gidecek herhalde.Sevdiğimiz birisiydi ama şu yaptığı hareketlerle benim gözümde iyice bitti.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

harbiden anlamıyorum sorucam sorucam şimdi nane olmayım diyorum da bu forumda adamlar geliyorlar gidiyorlar hergün birileri alınıyor falan ama hiç ülkenin hali konuşulmuyor . Arkadaşlar farkında mısınız bilmiyorum ama havalimanı olayı bildiğiniz damga vurdu transfer sezonuna . Bence (hatta kesin ) terör olayları sanıldığından fazla etkiliyor .
Haklısın istemesi doğal ama yaptıkları kabul edilemez

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı kartal190321

Hayaller paris hayatlar muş

bekleyip görelim süper kupa finali sonrası agustos ortası gibi  herşey olabilir...her an sakatlık riski taşıyan tolga    1 senedir hastalıktan kurtulmayan fabricio ..lig şampiyonlugu bu sezon çok çok önemli yönetim bu riski göze alamaz bence flaş bir hamle bekliyorum açıkcası kaleci konusunda
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı brci

Haklısın istemesi doğal ama yaptıkları kabul edilemez

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kafası karışıktır düzelecektir bence o da ne yapacağını bilmiyor şuan . Umarım ülkemizde artık hiçbir zaman böyle olaylar yaşanmaz , yaşanmamalı sonuçları çok ağır oluyor . bknz. 2016 Türkiye transfer dönemi .

Çevrimdışı mehmetkorfez

Sosa'nın derdi para değil belli ki.Çünkü Milan bizde aldığının daha azını veriyor.Derdi para olmayan adamı tutmak imkansız gibi bir şey.Eşinden dolayı kalmak istemiyor işte.Ukrayna'dan ayrılma sebebi de benzerdi.Evhamlı bir aile heraldi,aslında pek de evham denmez orası da ayrı

Çevrimdışı Berat

Bebekleri doğana kadar biz dokuz doğurken şimdi bu mesele , Sosa ne yapmaya çalışıyorsun allasen.

Çevrimdışı TANERCAN

Ozan Tufan Neustader Mehmet Topal da Euro 2016 da idi. İsmail Olcay Cenk Gokhan da.. Adamlar hazırlık maçında oynuyor bizimkiler  hala tatilde..

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı TANERCAN

Adam karizma

4 senelik sözleşme yaptı 1.1m Euro sanırım.

Çevrimdışı mylife1903

Adam karizma

Yooo omere bak hele. Taniyamadim yeminlen.
Severim ben omeri 15 dakikalik futbolcu ama olsun. Pektemekin 30 dakika oynadigi sezonda sampiyon olduk, pektemek hic oynamazsa, omer de 300-350 dakika oynarsa uefa kupasi hayal deel

Çevrimdışı Ersoy

Kolarov'un bizden başka talibi yoktu dimi ? fb hariç.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı EMİR EMRE

Sosa idmana cikmadiysa camiaya ayip etti. Yakismadi. Yakisani da yapmisti aslinda sampiyonluktaki katkisi cok buyuktu.

Madem kalmak istemiyor, ki ulkemizin icinde bulundugu durum ve aile yapisi gozonune alindiginda normaldir, gitmeli.

Çevrimdışı BlackEagle26

https://twitter.com/MCFClnfo/status/751045017783963648  :tabe:

Haberlere çıktı yakıt dolduruyormuş 2.5 milyonluk. Pek transfer için olacaģını sanmam

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Gomez gider mi acaba diye korkarken Sosa ve atibayi kaybedeceğiz herhalde :by2: en azından atiba kalsa bari

Çevrimiçi Necmi

Ozan Tufan Neustader Mehmet Topal da Euro 2016 da idi. İsmail Olcay Cenk Gokhan da.. Adamlar hazırlık maçında oynuyor bizimkiler  hala tatilde..

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bizim ön eleme oynamayacağımızdan olmasın bu

Etiketler: