2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12350795 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı 38life

Kaçıranlar ve tekrar seyretmek isteyenler için:

Çevrimdışı talha

Bu arada umutlanan arkadaşlar da niye umutlanıyor anlamıyorum yani ne olacağı o kadar belli olan bir olay

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu arada umutlanan arkadaşlar da niye umutlanıyor anlamıyorum yani ne olacağı o kadar belli olan bir olay

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

umut olmadan yaşanılmaz :)

Çevrimdışı Bishamon

Umut bu topraklari terkedeli cok oldu

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı onurturan

Yeni kaleci forması çıkmamış daha
Formalardan birini secemedim ben de kaleci bekliyorum suan..

Çevrimiçi Necmi

Formalardan birini secemedim ben de kaleci bekliyorum suan..
antrenman formalarını çok beğendim dün baktım özellikle siyah harika
beyazda güzel kolları gri olan  :o_o:

Yalnız şuan Turgay Demir Twitter da doğruyorlar...kimse kusura bakmasın fazlasıyla hakketti..herkes Beşiktaş üzerinden prim yapmayı bırakacak şampiyonluktan snr benim programıma gelmediler bundan snr görüşücez dediğin günleri unutmadık.gomez için %1 diyordu şimdi de çıkmış %99 kaldı diyor...Çok iyi oldu bu sana Turgay Demir camiayı karıştırmak neymiş görürsün böyle dayı imiş yok ya...

Çevrimdışı MrtBlgc

Sosa çıkmıyormuş antrenmana, gitmek istiyorsa yol verelim gitsin..

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Turco

Kaçıranlar ve tekrar seyretmek isteyenler için:

Arkadaş bu tercüman ayrı telden çalıyor, konuşmaların %70'ini ya çeviriyor ya çevirmiyor. Geri kalanı da kafadan sallıyor.

Çevrimiçi Samet Ç

https://twitter.com/ovuncozdem/status/751802931528228864

Sosa dün Bodrumdaydı bugün tesislerde bir karar verin artık :D

Çevrimiçi Samet Ç

Sosa gitmek istiyorsa 6-7 milyon Euro getirecek ondan sonra yolu açık olsun.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı fore_kazık

Büyük ihtimal yanılıyorsun. Fabri'nin ellerine iyi bak ! Elleri çok küçük, bir kaleci için en büyük handikaplardan biridir.

önemli olan boyu değil işlevidir. bkz. Fernando Muslera  :ok:

Çevrimdışı mrred

Şu sosa olayı bir tatlıya bağlansaydı keşke çok canımı sıkıyor. Antremana gidip bağırsak mı ne yapsak adama biraz beşiktaşın nasıl bir büyük camia olduğunu tekrar hatırlatmak lazım . Adam Arjantine girince eşi mi anası mı babası mı çevresi mi artık neyse kanına giriyor.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Savaş

Bu Sosa ne istiyor ya? Güvenlik mi? Para mı? Transfer mi?

Adam burda pamuk, Arjantin'e bi gidiyor değişiyor. Her sene aynı terane.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Ç

Sosa antrenmandan sonra Şenol hoca ile konuşacakmış. Bu adam gitmek istiyor anlaşıldı.

Çevrimdışı OrhanAker

Bu arjantinliler hep böyle huyları bu adamların :D

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş'ta transfer konusu henüz sonuca varılmayan Jose Sosa belirsizliği devam ediyor. Özellikle Arjantinli oyuncunun eşi, Türkiye'ye dönmemek için ciddi baskı uyguluyor.

Dün Bodrum'da yapılan görüşmenin ardından bugün Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'ne gelen Sosa, antrenmana çıkmadı. Transfer belirsizliği devam edene kadar antrenmana çıkmayacağı belirtilen Jose Sosa için disiplin cezası uygulanmasına karar verildi.

Milan'ın ve Estudiantes'in Beşiktaş'a Sosa için teklifler yaptığı, ancak rakamların istenen seviyede olmadığı için reddedildiği belirtildi. Jose Sosa'nın ise Beşiktaş'ın bu teklifleri kabul etmesini istediği belirtildi.

Kaynak : bjk.org

Çevrimdışı LuceGel

Para istiyor Atibaya yapıldı Sosayada yapılacakmış 300-400 bin € civarı Şenol hoca özellikle Sosa kesinlikle gitmesin demiş yönetime.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı brci

Sosa kharkiv den bize geldiğinde ukrayna rusya krizi vardı . Adamın belli ki tek derdi güvenlik . belki de sosa da bi uğursuzluk vardır gittiği ülkeyi karıştırıyor  :alala:  ne bilyiim benim de beynim sulandı artık :/

Çevrimdışı Savaş

Para istiyor Atibaya yapıldı Sosayada yapılacakmış 300-400 bin € civarı Şenol hoca özellikle Sosa kesinlikle gitmesin demiş yönetime.
Ne demek para istiyor ya? Arkadaş sen bi sözleşme imzalıyorsan o paraya zaten tav olduğun için imzalıyorsun. Kötü oynayınca benim paramı düşürün diyebiliyor musun?

Saçmalık! Saçmalığın daniskası! Vermesinler 5 kuruş fazla. Getirsin 7-8 milyon euro gitsin nereye gidiyorsa. Yoksa aldığı paraya tıpış tıpış oynayacak.

Sözleşmeli adamla tekrar anlaşmaya varmak nedir ya? Ulan zaten sözleşmen var. İki iyi oynayanın bi tarafları oynamaya başlıyor hemen şaka gibi.

Çevrimdışı Turco

önemli olan boyu değil işlevidir. bkz. Fernando Muslera  :ok:

Fernando Muslera'nın elleri küçük olmasaydı şu an dünya devlerinden birinin kalesini koruyor olurdu. Lazio Muslera'yı bu yüzden bıraktı.

Kaldı ki Fabri, Muslera ayarında bi kaleci değil  :ok:

Çevrimdışı kartal190321

kaleci konusunda kamp bitimi süpriz gelişmeler olabilir kamp hazırlık maç performanslarına göre boyko  fabri ikiside  kiralık gidebilir  gelen ücretlede  kiralık ospina neto gibi kaleciler görebiliriz agustos ayı süprizi olabilir  :alala:
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Etiketler: