2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12348083 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

:tabe: boyko da ben oturmaya gelmedim tolgaya saygım var ama ben o formayı alırım mealinde cümleler kurunca herkes işte bu   :sevinc : diyordu...
Ben sevmedim

Boşa ümitlenmemek gerek tabi herkesin kendi fikri saygı duyuyorum :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Turco

bu adam iyi çıkacak hissediyorum :D

Büyük ihtimal yanılıyorsun. Fabri'nin ellerine iyi bak ! Elleri çok küçük, bir kaleci için en büyük handikaplardan biridir.

Çevrimdışı tangaz

3 yıl için 10 m teklif etmiş biz 9 m'a bağlarız bu işi abi

biz yer yüzündeki hiç bir defans oyuncusu için yıllık 3 mio maaş ödemeyiz, üstelik de daha bonservis ödeyecekken...
fener yüksek maaş ödediği 9-10 adamı gönderip 5 adam alıp emenike salih gibi kiradan dönenlerle yola dewam edecek maaş yükleri geçen senenin altında seyredecek
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı 38life

Yani :D

Boyko'nun kendisine verilen fırsatları nasıl harcadığını gördük. Harcamasaydı Tolga formayı şuan çoktaaan kaptırmıştı. Sen Fabri'nin aynı cömertlikle kendisine verilen fırsatları saçma goller yiyerek tepeceğini mi düşünüyorsun?

Kimse kusura bakmasın ve hakaret olarak algılamasın ama Boyko dediğimiz arkadaş biraz alık bir arkadaş. Yani zeka seviyesi pek yüksek değil diyeyim ben kısaca. Bunu saha dışı hal ve hareketlerinden de anlamak zor değil. Fabri ise bambaşka bir profil.

Çevrimdışı mrred

Erdal Torunoğulları çok güzel açıklama yapmış bu saatten sonra Turgay Demir denen yazara itabar edilmemesi gerekiyor. Bu bitti derken şimdi de Faik Gürses çıktı başımıza bu adamların tavuğuna mı kış dedi bizim başkan anlamıyorum bunların dertleri nedir ?
The great gig in the sky

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı tangaz

ben röportajda yıllardır kalecilik yapıyorum lafına takıldım ispanyada hastanelerin FTR servislerinde halı saha falan mı var  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı ekrembaser

Erdal Torunoğulları çok güzel açıklama yapmış bu saatten sonra Turgay Demir denen yazara itabar edilmemesi gerekiyor. Bu bitti derken şimdi de Faik Gürses çıktı başımıza bu adamların tavuğuna mı kış dedi bizim başkan anlamıyorum bunların dertleri nedir ?
Faik Gürses geçen yılda yönetimin içine dinamit koymuştu hatırlarsanız bir yöneticinin Başkan'a verip veriştirdiğini bir sürü yöneticinin istifa edeceğini söylemişti isim ver dendiğinde benle mezara gidecek dedi. Genelde temmuz aylarında bu şahsın karın ağrısı oluyo

Çevrimdışı Tolga

Boyko'nun kendisine verilen fırsatları nasıl harcadığını gördük. Harcamasaydı Tolga formayı şuan çoktaaan kaptırmıştı. Sen Fabri'nin aynı cömertlikle kendisine verilen fırsatları saçma goller yiyerek tepeceğini mi düşünüyorsun?

Kimse kusura bakmasın ve hakaret olarak algılamasın ama Boyko dediğimiz arkadaş biraz alık bir arkadaş. Yani zeka seviyesi pek yüksek değil diyeyim ben kısaca. Bunu saha dışı hal ve hareketlerinden de anlamak zor değil. Fabri ise bambaşka bir profil.
Fabri'ye şans verilmeyeceğini düşünüyorum hadi verildi diyelim öyle fark yaratacak bir kaleci olduğunu da düşünmüyorum.

O yüzden Şenol Hoca Tolga'yı oynatır benim düşüncem bu :)

Çevrimdışı tangaz

yönetim kurulunda bi huzursuzluk olduğu aşikar ve bu normal, bakınız ET basın bildirisinde başkana her görevi yaparım takdir sizin ama sadece sana bağlı olurum mealinde bir satır geçiyor. bu aslında hiyerarşi gereği doğru değil zira 2.başkan var o var bu var, birileri başkan dışında birilerine de bağlı olabilirler ama yönetim kurullarında bu pek mümkün olmuyor çünkü koca koca adamlar pek çoğu da varlıklı kişiler egoları kendi içlerinde büyük oluyor.

bunu aşmanın yolu profesyonel yönetim kadrosundan geçiyor, seçilmiş bir başkan ve ona bağlı çalışan bir profesyonel ekip, organizasyon şeması, kutuların içindeki isimler ve görev tanımları belli olan bir yönetim şekli...

Çevrimdışı 38life

Fabri'ye şans verilmeyeceğini düşünüyorum hadi verildi diyelim öyle fark yaratacak bir kaleci olduğunu da düşünmüyorum.

O yüzden Şenol Hoca Tolga'yı oynatır benim düşüncem bu :)

1- Şans verilmek "zorunda" Öyle bir olay yok. Adam isyan eder. Ben de arkasında olurum, Benim gibi milyonlarca taraftar da...

2- Kaleyi devralması için fark yaratmasına gerek yok. Saçma sapan goller yemez ise kaleyi devralır. Çünkü halihazırda kalede olan kaleci düzenli olarak saçma sapan goller yiyen bir kaleci. Yani kaleyi devralacağı kişi zaten bitmiş, okeye dönen biri.

Çevrimdışı Tolga

1- Şans verilmek "zorunda" Öyle bir olay yok. Adam isyan eder. Ben de arkasında olurum, Benim gibi milyonlarca taraftar da...

2- Kaleyi devralmasına gerek yok. Saçma sapan goller yemez ise kaleyi devralır. Çünkü halihazırda kalede olan kaleci düzenli olarak saçma sapan goller yiyen bir kaleci. Yani kaleyi devralacağı kişi zaten bitmiş, okeye dönen biri.
Açıkçası Fabri'nin yedek olarak alındığını düşünüyorum her neyse sezon başlar değerlendirmeyi tekrar yaparız :)

Umarım ben yanılırım da giyer formayı iyi bir performans gösterir. Ben de yanılmışım derim...
[ Son Düzenleme: 09 Temmuz 2016, 17:17:57 Tolga ]

Çevrimdışı Yalçın

Aksama netlesir

"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı 38life

Açıkçası Fabri'nin yedek olarak alındığını düşünüyorum her neyse sezon başlar değerlendirmeyi tekrar yaparız :)

Umarım ben yanılırım da giyer formayı iyi bir performans gösterir. Ben de yanılmışım derim...

Şu videoyu Allah aşkına herkes seyretsin. Benim yüreğim hala kanıyor. Yüreğinin kanaması dinen varsa bilemem...

Ben hala ara ara açıp bu videoyu seyrediyorum. Ben Günayı bile Tolgaya tercih eden biriydim. Hep! sizleri bilemem.

Çevrimdışı TANERCAN

Beşiktaş a ikinci hatta üçüncü kaleci olarak alınması gündeme gelen Ali Saşal Bundesliga da Darmstadt'a transfer oldu. Sonuçta çöp kaleciydi. (!) YouTube da videosu da yok hayret çöp olduğuna nasıl karar verdiler acaba..

Çevrimdışı Yalçın

Kolarov'dan hala ses yok. Anlasilan Baskan donmeden birsey duyamayacagiz..

"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Yalçın

Bu arada son Osmanli sampiyonluk macini yine izledim de.. O gun sampiyonluk falan derken atlamisim. Yedigimiz golde yine Tolga efendinin bosa cikmasi var, yeni farkettim yine tansiyonum firladi

Suleyman Seba

Çevrimdışı 38life

Bu arada son Osmanli sampiyonluk macini yine izledim de.. O gun sampiyonluk falan derken atlamisim. Yedigimiz golde yine Tolga efendinin bosa cikmasi var, yeni farkettim yine tansiyonum firladi

http://twitter.com/muharrem_acar/status/751789542479388672

Çevrimdışı 38life

Çevrimiçi Necmi

Yeni kaleci forması çıkmamış daha

Çevrimdışı TANERCAN

http://twitter.com/muharrem_acar/status/751789542479388672
Neden sürekli bu hesabı paylaşıyorsunuz. Direkt foruma yazsanızda insanlar siteden çıkış yapmadan görse malum herkes bilgisayardan girmiyor foruma.

Çevrimdışı talha

Noldu hani gelmiyordu gelmeyecek ti transfer politikasıydı adam alındı bile denildiğinde kıyamet koparıyordunuz peh be

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Bishamon

Yeni kaleci forması çıkmamış daha
Buyuk ihtimalle Euro 2016'daki kaleci formalari gibi olur Neuer'in giydiginin siyah beyazi guzel olur bence

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Etiketler: