2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12348241 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı 38life

Gomez.

Fotoğraf tarihi: 08.07.2016

Kendimi alıntılayarak kendime cevap vermek istiyorum şimdi:  :lol:

Muhtemelen bu bir türk berber. Zaten örtüde de Berlin Kreusberg yazıyor. Bu fotoğraf nasıl dün çekilebilir? Gomez yarın Fransada yedek kulübesinde olmak zorunda?...

Çevrimdışı kyiv

Kimse saldırmazsa Fabri'nin başarılı olacağını hissediyorum :iblush: Adamın üstüne taraftarlar olarak çok gittik haklı olarak ama ben de ummadığımız taş yarar baş diyorum.Yeter ki abuk sabuk hatalı gol yiyerek başlamasın hazırlık maçlarında.

Çevrimdışı tangaz

Muhtemelen bu bir türk berber. Zaten örtüde de Berlin Kreusberg yazıyor. Bu fotoğraf nasıl dün çekilebilir? Gomez yarın Fransada yedek kulübesinde olmak zorunda?...

almanya elendi neden yedek kulübesinde olsun ki?
2008den beri turnuvada 3.lük maçı oynanmıyor panzerler ülkesine döndüler...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

http://lmgtfy.com/?q=berlin+cutbusser+kreuzberg
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

sonra demesinler şenol hoca memleketlisi fabri'yi kayırıyor diye :D  :evillol:
Bence boyko gönderilmeli 2 yabancı çok fazla kanka be fabri + boyko kulak'a  hiç hoş gelmiyor...

Çevrimdışı cursedofdragon

naptın içkiyi çokmu kaçırdın alamanya elendi ya fransa'da ne işi var artık gomez'in :D

Çevrimdışı 38life

almanya elendi neden yedek kulübesinde olsun ki?
2008den beri turnuvada 3.lük maçı oynanmıyor panzerler ülkesine döndüler...

Arkadaşlar benim biraz uyumam lazım galiba :D  :lol:

Ben hala Almanyayı finalde sanıyorum. Nasıl şartlandıysam artık Almanya finale çıkacak diye  :kop:

Bence boyko gönderilmeli 2 yabancı çok fazla kanka be fabri + boyko kulak'a  hiç hoş gelmiyor...

fabri,tolga,veysel mi kalsın sadece :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

küçük bir takımdan gelen fabricio bakalım nasıl çıkacak
Tabiki yetersiz

Çevrimdışı tangaz

Tabiki yetersiz

bu sene de kaleci kazağı alamadın  :eyes
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bu sene de kaleci kazağı alamadın  :eyes
Bu gidişle alamayacağım abi sol bek gibi beklersek daha çok bekleriz kolarov'u bekliyorum şuan onu alamazsak da üzülürüm....

Çevrimdışı tangaz

Arkadaşlar benim biraz uyumam lazım galiba :D  :lol:

Ben hala Almanyayı finalde sanıyorum. Nasıl şartlandıysam artık Almanya finale çıkacak diye  :kop:

ramazanda bitti oysa ki  :)

Çevrimdışı emrecakmak

Kendimi alıntılayarak kendime cevap vermek istiyorum şimdi: 

Fotoyu nerden aldiniz orj. Link alabilir miyim?

Çevrimdışı tangaz

Bu gidişle alamayacağım abi sol bek gibi beklersek daha çok bekleriz kolarov'u bekliyorum şuan onu alamazsak da üzülürüm....

fenere gidecek

Çevrimdışı Tolga

Zaten sevmiştim daha da ısındım Fabriye :) Kaleye Tolga'nın geçeceğini söyleyenler bence hayal görüyor.

Fabriyi Şenol Güneş istedi ve kavuştu. Fabri de kendini hazırlık maçlarında kanıtlayıp kaleyi alacaktır.
Boyko geldiği zaman da öyle diyorduk :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ardiles

Zaten sevmiştim daha da ısındım Fabriye :) Kaleye Tolga'nın geçeceğini söyleyenler bence hayal görüyor.

Fabriyi Şenol Güneş istedi ve kavuştu. Fabri de kendini hazırlık maçlarında kanıtlayıp kaleyi alacaktır.

sevmek-ısınmak-istemek-kavuşmak-hayal görmek-kendini kanıtlamak...hep duygusal kelimeler seçmişsin. ruh halini az çok anlıyorum ama fazla ümitvar olma.

Beklentini yüksek tutarsan düş kırıklığın o derece yüksek olur.

Fabrinin transferi hepimizi farklı etkiledi. Görüldüğü üzere bünyemde bir Okşan Abla bir Rezzan Kiraz etkisi yarattı  :evillol:

Çevrimdışı 38life

O Boyko bu Fabri :)

Çevrimdışı 38life

sevmek-ısınmak-istemek-kavuşmak-hayal görmek-kendini kanıtlamak...hep duygusal kelimeler seçmişsin. ruh halini az çok anlıyorum ama fazla ümitvar olma.

Beklentini yüksek tutarsan düş kırıklığın o derece yüksek olur.

Fabrinin transferi hepimizi farklı etkiledi. Görüldüğü üzere bünyemde bir Okşan Abla bir Rezzan Kiraz etkisi yarattı  :evillol:

Ben taraftarım. Benim işim ümit etmek.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

fenere gidecek
3 yıl için 10 m teklif etmiş biz 9 m'a bağlarız bu işi abi

Çevrimdışı tangaz

:tabe: boyko da ben oturmaya gelmedim tolgaya saygım var ama ben o formayı alırım mealinde cümleler kurunca herkes işte bu   :sevinc : diyordu...

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ben sevmedim

Çevrimdışı ekrembaser

3.lük 4.lük maçları oynanıyo mu benim bildiğim oynanmıyo artık

Etiketler: