2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12369624 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mrred

Ben Gökhan Törenin gidişini kayıp olarak görmüyorum çünkü geçen sene beklerimizden bir verim alamadık sadece sağ açık sol açık ve ofansif orta sahamızdan ve tabiki santrafordan çok katkı aldık. Şu an elimizde hücum yönü çok iyi bir sağ bekimiz var sağ  bek ve sağ açık hücum açısından bence gayet yeterli geriye sol bekimiz kalıyor oraya da hücumcu bir bek ile alternatif yaratabilirsek oyun şablonumuz zenginleşmiş olacak böylece hücum varyasyonları da artmış olacak diye düşünüyorum. Tabi bu beklerin savunma görevlerini ihmal etmeyeceğini varsayıyorum
The great gig in the sky

Çevrimdışı Alper1903

GG, İsmail, Ozi falan milli takım kadrosunda oldukları için biraz daha fazla tatil yapacaklar. Gomez, Q7 daha geç katılacaktır.

Gomez katılır inşallah  :icool:

Çevrimdışı MrtBlgc

Yahu Övünç Özdem NTV Spor'da muhabir değil mi?  Adam twit atıp diyor ki Sosa Fikret Orman'la görüşecek onun için Bodrum'a gitti, sonra NTV Spor Sosa antrenmana izinsiz katılmadığı için yönetin para cezası uygulayacak diyor. Badem Fırat da  Sosa ayrılmak için yönetimle görüşecek ondan antrenmana katılmadı diye twit atıyor. İnanılır gibi değil.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Ç

Sosa izin almamış antrenmana katılmamak için.

Çevrimdışı 38life

Yahu Övünç Özdem NTV Spor'da muhabir değil mi?  Adam twit atıp diyor ki Sosa Fikret Orman'la görüşecek onun için Bodrum'a gitti, sonra NTV Spor Sosa antrenmana izinsiz katılmadığı için yönetin para cezası uygulayacak diyor. Badem Fırat da  Sosa ayrılmak için yönetimle görüşecek ondan antrenmana katılmadı diye twit atıyor. İnanılır gibi değil.

Anlayın işte gerisini...

Çevrimdışı ekrembaser

Şenol hocanın kaderi başarılı bir sezonun ardından yaprak dökümü çok üzüldüm şu an adam mazeretsiz çıkmamış idmana bide Bodrum'a gidip galericiyle keyif yapıyo

Çevrimdışı 38life

Fabri antremana çıktıktan sonra 7 gün içinde Kap'a bildirilmek zorunda.
Aksi takdirde ceza veriliyor.

Yani kimse laga luga yapmasın...

Çevrimdışı can1903

MCFC akıllı ol Kolarovu bırak artık
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı 38life

Sosa bir görüşme yapacak ve görüşme sonrasında kalacak. Sosa 400 bin zam istemiş yönetim 200 bin teklif etmiş. Ortada anlaşılır.

Çevrimdışı OrhanAker

Anında asmayın şu adamları arkadaş.

Çevrimdışı MrtBlgc

Şimdi Bademin attığı twitte bak.. Az evvel ne diyordu şimdi ne diyor. Yahu adam kafasına göre Bodrum'a gidebilir mi?      Demek ki Anç tarafından çağrılmış apar topar gitmiş görüşmek için, belki konuşup anlaşacaklar. Yalnız bizim basın kadar olmayan krizden beslenen başka bir basın organı daha yok..

[ Son Düzenleme: 08 Temmuz 2016, 18:35:31 MrtBlgc ]

Çevrimdışı cursedofdragon

En az Fabri kadar bizim oyuncumuz :)

Fabri burda where is ismail ¿ :D

Çevrimdışı 38life

Şenol hocanın kaderi başarılı bir sezonun ardından yaprak dökümü çok üzüldüm şu an adam mazeretsiz çıkmamış idmana bide Bodrum'a gidip galericiyle keyif yapıyo

Yaprak dökümü derken? geçen sene hiçbir katkısı olmayan futbolcular Pedro, Serdar, Günay ve Gökhan Töre gitti. Yaprak dökümü mü bu?

Çevrimdışı 'TaNeR'

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Yaprak dökümü derken? geçen sene hiçbir katkısı olmayan futbolcular Pedro, Serdar, Günay ve Gökhan Töre gitti. Yaprak dökümü mü bu?

hay ağzın bal yesin :D

Çevrimdışı mrred

Bu takımda kritik iki adam var bence biri atiba diğeri sosa bu ikisinin mutlaka kalması lazım. Sosanın hiç kimse defansif açından katkısını ön planda tutmuyor ama çok tempolu bir 10 numara hücum pres konusunda gayet başarılı atibayı anlatmıyorum bile
The great gig in the sky

Çevrimdışı 38life

Fabri burda where is ismail ¿ :D

Transfermarkt neye göre oraya koyuyor adamları onu bilmiyorum :)

Neyse yeni sezonu açtık mutlaka tavkiyeler olucaktır inşallah sakatsız bir sezon geçiririz ve yine şampiyon oluruz inşallah :)

Şampiyonlar liginde'de gruptan çıkarsak ben kendi adıma başarı sayarım şenol hoca'da böyle düşünüyor hem para geliyor.

Transfermarkt neye göre oraya koyuyor adamları onu bilmiyorum :)

alınca koyuyorlar :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Alper1903

bismillah neyse ona ihtiyacımız yok zaten :)

Mario gomez
Cenk tosun
Ömer Şişmanoğlu

Aynen bu 3'lü yeter. Bu Pektemek artık bize sadece yük ve yattığı yerden para kazanıyor.

Çevrimdışı 38life

https://twitter.com/firatgunayer/status/751439883265269760

:D

İçimden öyle şeyler söylüyorum ki... Buraya yazsam anında üyeliğim silinir.  Bi yolunu bulup yolları ayırmak gerek bu adamla.

Etiketler: