2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12369202 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Aras sağlıklı ise Töre'nin yerini çok rahat doldurur. Artı şut atma konusunda kant bölgesinde baya sıkıntılıyız onu da gidermiş olur. Yeri gelir 10 numara oynar Sosa'yı kanata koyarız.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Bu haber doğruysa borçlar falan kapanmaz.. Şu mobilyacıyada verdiksek bu paraları haram olsun  ne diyelim.. Şöylede bi gerçek var Bu haberi Hiçbir zaman öğrenemiyeceğiz kap'a bildirim yapılmadığından ( karar alınmıştı belli miktara kadar söylenmiyor istedikleri miktarı söylüyorlar)

Yuh bu ne hocam 2.000.000 Euro'da Annesine verseydik süt parası.

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Menejerlik parası oyuncunun ücretinin %10 'u değilki, bonservisin belli kısmı.. Eğer doğruysa dedim zaten

Çevrimdışı tangaz

Aynen!  Benim de aklıma gelmedi değil :D Kesin bizim bir yönetici Bodrum'daki evine Sosayı ve eşini davet etmiştir :D biraz tatil havası biraz alkol hop! Sosacım sen bizim canımız ciğerimizsin.. Ertesi gün bir bakmışız ki Sosa sözleşmeyi uzatmış :D

yengeyi getirmemiş o yüzden küçük bir kaçamak die eklemiştim  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Samet Ç

Derin Beşiktaş ve Raskolnikov'a itibar etmeyin ikisinin de söylediği yalan.

Benim güvendiğim bir yerde okuduğum yıllık 1.1 imza parası 300 bin Euro

Çevrimdışı 38life

Beşiktaş Fabri transferi için bana 250.000 Yeni Zelanda dinarı verecek.

Çevrimdışı MrtBlgc

yengeyi getirmemiş o yüzden küçük bir kaçamak die eklemiştim  :evillol:
Zaten araya nifak sokan yenge! Arjantin'de kalmış o galiba :D birisi demişti, adam İstanbul'dan 3 bavul gitti 1 sırt çantasıyla döndü, ne iş diye :D

Çevrimdışı mylife1903

Fabriyi elestirmemem icin de bana bir okuz verdiler, ilkokul ogretmenine de bir kutu pismaniye vermisler, ucan ispanyolum benim

Çevrimdışı Bishamon

Beşiktaş Fabri transferi için bana 250.000 Yeni Zelanda dinarı verecek.
Bana da 100.000 florin sessiz kalma payi var

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı MrtBlgc

Derin Beşiktaş ve Raskolnikov'a itibar etmeyin ikisinin de söylediği yalan.

Benim güvendiğim bir yerde okuduğum yıllık 1.1 imza parası 300 bin Euro
O güvendiğin yeri paylaş kardeşim biz de okuyalım. Ne paylaşsak inanmayın, yalan dolan deniyor. Zaten kimseye inandığımdan paylaşmıyorum hepimiz twitter üzerinden duyumcuları okuyoruz ve burada paylaşıyoruz. Yalnız RASKOLNIKOV diğer hesaba göre daha güvenilir, aklı selim şeyler yazıyor. Doğrudur yalandır onu tartışmıyorum ..

[ Son Düzenleme: 08 Temmuz 2016, 16:47:00 MrtBlgc ]

Çevrimdışı tangaz

Zaten araya nifak sokan yenge! Arjantin'de kalmış o galiba :D birisi demişti, adam İstanbul'dan 3 bavul gitti 1 sırt çantasıyla döndü, ne iş diye :D

yeterli malzemeyi getirmiş işte o 3 bavulun 2si bebişlerin 1i de yengenindir zaten adam kampa girecek kıyafet ihtiyacı olmayacak eşofman şort vb zaten kulüp verecek işte  :D ben zaten bu herifler kadar kazansam her sene gardrobumu yenilerim  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

beyler paraları cukka yapmışsınız bize haber vermiyorsunuz. biz karın tokluğuna forma aşkına susmuşuz walla  :bandit:

Çevrimdışı MrtBlgc

yeterli malzemeyi getirmiş işte o 3 bavulun 2si bebişlerin 1i de yengenindir zaten adam kampa girecek kıyafet ihtiyacı olmayacak eşofman şort vb zaten kulüp verecek işte  :D ben zaten bu herifler kadar kazansam her sene gardrobumu yenilerim  :icool:
Bak işin o tarafından hiç bakmamıştım konuya :D Yalnız Sosa süslü bir futbolcu, giyinmeyi seviyor, öyle bir sırt çantasıyla dolaşacak adam değil :D

Çevrimiçi Samet Ç

O güvendiğin yeri paylaş kardeşim biz de okuyalım. Ne paylaşsak inanmayın, yalan dolan deniyor. Zaten kimseye inandığımdan paylaşmıyorum hepimiz twitter üzerinden duyumcuları okuyoruz ve burada paylaşıyoruz. Yalnız RASKOLNIKOV diğer hesaba göre daha güvenilir, aklı selim şeyler yazıyor. Doğrudur yalandır onu tartışıyorum..

Abi Twitterda takip etmemen üç hesap Walter Zenga, Derin Beşiktaş ve Raskolnikov.

Çevrimdışı brkntcnr

Abi Twitterda takip etmemen üç hesap Walter Zenga, Derin Beşiktaş ve Raskolnikov.
Walter Zenga Konoplyanka reis  :lol: :lol: :lol:

Çevrimiçi Samet Ç

Walter Zenga Konoplyanka reis  :lol: :lol: :lol:
Dün bütün yalan twitlerini kopyalayacaktım buraya da 12 Mart tarihinden önce attığı twitleri silmiş.  :D Keşke zamanında ss alsaydım.

Çevrimdışı MrtBlgc

Bir tek Raskolnikov'u takip ediyorum ArtSporla beraber, Walter Zengayı bilmiyorum. Takip etmem gereken hesaplar hangileri? Söylersen onları takip ederim...

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Olması muhtemel kadro önerisi

Gomez
Sosa/olcay    Ozi.     Aras/kerim
               Atiba.    Tolgay
Kolarov.  Djilobodji.  Marcelo.  Gg
                     Fabri

Djilobodji kiralık bide kolarov var zaten
Q7 zu çin >8m€+

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bak işin o tarafından hiç bakmamıştım konuya :D Yalnız Sosa süslü bir futbolcu, giyinmeyi seviyor, öyle bir sırt çantasıyla dolaşacak adam değil :D

Yahu adam askere mi geldi evi var burda :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi sozkul

Bu haber doğruysa borçlar falan kapanmaz.. Şu mobilyacıyada verdiksek bu paraları haram olsun  ne diyelim.. Şöylede bi gerçek var Bu haberi Hiçbir zaman öğrenemiyeceğiz kap'a bildirim yapılmadığından ( karar alınmıştı belli miktara kadar söylenmiyor istedikleri miktarı söylüyorlar)

mobilyacı kim?
bişey var bu transferin altında ama nedir? önceden şartlı imza atmış olabilirsin ama 1 milyon cezayı ödemek şu sözleşmeden daha iyi olabilirdi ama ben ben inanmıyorum, inanmak istemiyoruym senelik 1.500 verdiğimize.

Çevrimiçi Samet Ç

Bir tek Raskolnikov'u takip ediyorum ArtSporla beraber, Walter Zengayı bilmiyorum. Takip etmem gereken hesaplar hangileri? Söylersen onları takip ederim...

Ben bir tek Cihan Lazoğlu'nun takip ediyorum o da her dakika öyle duyum paylaşmıyor net bir şey varsa paylaşıyor.

Çevrimdışı MrtBlgc

Sosa Fikret Orman'la görüşecek kararını görüşmeden sonra verecekmiş @tangaz :D Başkan nerde?  Bodrum'da değil mi? :D Tamamdır o zaman o iş, aklını alır kesin Sosanın, sıkıntı yok...  Haber Övünç Özdem'in bu arada..

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Olması muhtemel kadro önerisi

Gomez
Sosa/olcay    Ozi.     Aras/kerim
               Atiba.    Tolgay
Kolarov.  Djilobodji.  Marcelo.  Gg
                     Fabri

Djilobodji kiralık bide kolarov var zaten
Q7 zu çin >8m€+

Ozinin 10 numaraya alışması gerek yoksa milli takımdanda kopacak terim 8 numara oynatmıyor

Çevrimdışı 38life

Beşiktaş Fabrinin haklarını almak için yeğenime 50 adet Pokemon tasosu teklif etmiş.

Ya arkadaşlar benim haberlerimi niye kimse ciddiye almıyor? Bu kolpacılardan daha güvenilmez bir insan mıyım?

Etiketler: