2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12369182 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Harika bir transfer dönemi geçiriyoruz gerçekten. Aynen 3 kupalı basketbol takımı nasıl dağıtıldıysa futbol takımına da aynen rezerv uygulanıyor. Yaşa Fikret Başkan  :ok:

3 kupalı basketbol takımı dağıtıldı çünkü sponsor yoktu gelir yoktu borç ve yüzlerce uefa davası yönetimin kucağındaydı. nasıl dağıtılmayacaktı? bu kadar olumsuz satırları yazarken çözüm önerilerini de (mantıklı ve uygulanabilir olmak koşulu ile) getirmelisiniz. sürekli negatif enerji nedir böyle? şampiyon takımdan giden sadece Töre var (geçen sene o yokken şampiyon olduk) transfer sezonunun daha başındayız dünyada kimse fazla transfer yapmadı halen ve sürekli negatif yorumlar. anlamak da güçlük çekiyorum.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı s4rc4stic

transfermarkt denen siteye göre volkan demirel 2 sene önce 10 milyon euroydu o siteye bakmayın fiyatı arz talep olayı belirler aynı siteye göre bu satırlarda yazılan cardono isimli genç 5 milyon gözüküyor ama alıcısı çıktığı anda 15 civarına satışı gerçekleşecektir. uzun lafın kısası o sitedeki rakamlara çok takılmayın.

şunu belirtmek istedim arkadaşlar yazıyor fiyatı şu kadar fln diye ama almaya niyetlendiğinde o rakamlar devede kulak kalıyor

Çevrimdışı OrhanAker

Töre kap gelmiş :sevinc: bakalım bedel ne kadar olacak :bandit:

Çevrimdışı can1903

Tahminim: Sosa kalacak Atiba gidecek gibi
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Ersoy

Leiva bonservis ne kadar olur ?
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı tangaz

şunu belirtmek istedim arkadaşlar yazıyor fiyatı şu kadar fln diye ama almaya niyetlendiğinde o rakamlar devede kulak kalıyor

sizi anlıyorum ama kısa bir bilgi geçmek istedim. size özel yanıtmış gibi dursa da aslında genele bir hatırlatma gibiydi  :ok:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

3 kupalı basketbol takımı dağıtıldı çünkü sponsor yoktu gelir yoktu borç ve yüzlerce uefa davası yönetimin kucağındaydı. nasıl dağıtılmayacaktı? bu kadar olumsuz satırları yazarken çözüm önerilerini de (mantıklı ve uygulanabilir olmak koşulu ile) getirmelisiniz. sürekli negatif enerji nedir böyle? şampiyon takımdan giden sadece Töre var (geçen sene o yokken şampiyon olduk) transfer sezonunun daha başındayız dünyada kimse fazla transfer yapmadı halen ve sürekli negatif yorumlar. anlamak da güçlük çekiyorum.

Adam Gökhan Gönül'ü bize ve Nani'yi Valnecia'ya kaptırmanın üzüntüsünü atlatamamış abi, normal karşıla.

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Bu adam defanasta kötüydü ama önliberoda denenebilirdi..top ayağına geldiğinde heycan yapmıyordu,çalım falan atıyordu :)) yolun açık olsun.. Ne sevmişler adamı

Çevrimdışı s4rc4stic

Harika bir transfer dönemi geçiriyoruz gerçekten. Aynen 3 kupalı basketbol takımı nasıl dağıtıldıysa futbol takımına da aynen rezerv uygulanıyor. Yaşa Fikret Başkan  :ok:

3 kupalı basketbol takımın sponsoru malum şahıs Basketbol'dan desteğini çekmeyip kulübü ona bağımlı hale getirmeyip sağa sola paraları savurmayıp hibe ettim sözünün arkasında dursaydı eğer..biz de o sezon ne feda derdik ne de basketbol takımı dağıtırdık..

Çevrimdışı Bishamon

Bu adam defanasta kötüydü ama önliberoda denenebilirdi..top ayağına geldiğinde heycan yapmıyordu,çalım falan atıyordu :)) yolun açık olsun.. Ne sevmişler adamı

Fizik yok,yavas ve pas atamiyor sen on libero dusunuyorsun adami :D

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Berat

Önümüze çıkan fırsatları kaçırmamalıyız...

Çevrimdışı tangaz

pedro franconun ön libero olduğu takımın orta sahası paspas olur :)
avrupa futboluna uygun olmayan bir gençti.
diyaloğa çooook kapalıydı ve antrenman temposu ciddi düzeyde düşüktü.

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı tangaz

:busted_cop: :busted_cop:

heyecan yaptım, yüzümde anlamsız bir tebessüm belirdi  :D
bu arkadaşı alıp üstüne de ismaylle sözleşme yenilemezsek mutluluğum katlanacak

Çevrimdışı Bishamon

Çevrimdışı tuncaboylu

Fizik yok,yavas ve pas atamiyor sen on libero dusunuyorsun adami :D

Defansif orta saha oynayabilirdi bence de, tekniği ve oyun zekası fena değildi.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kacinciya sahte hesaba inaniyorsun :/
Inanmadim zaten feyk oldugunu da biliyorum :)

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Adam Gökhan Gönül'ü bize ve Nani'yi Valnecia'ya kaptırmanın üzüntüsünü atlatamamış abi, normal karşıla.

caneri de intere kaptırdılar, takımın genç yeteneği as oyuncusu da kampta sakatlandı sezonu kapattı doğru yaa atlamışım bunları

Çevrimdışı tangaz

bence pedro franco sadece sarkık libero oynayabilirdi.

Çevrimdışı Berat

bence pedro franco sadece sarkık libero oynayabilirdi.

Ama başka takımda :D

Çevrimdışı Bishamon

Paf takiminda oynayabilir

Çevrimdışı tangaz

Ama başka takımda :D

3-6-1 oynayan orta düzey her takımda olabilir ama bu denli düşük antrenman temposu olan bir oyuncuya kaç hoca tahammül gösterir işte orası muamma. geçen sene başı kampında Şenol hocayı çıldırttığını iyi biliyorum.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

caneri de intere kaptırdılar, takımın genç yeteneği as oyuncusu da kampta sakatlandı sezonu kapattı doğru yaa atlamışım bunları
Fener'in toplama olmayan tek bölgesi savunmaydı . Bu sene sağ olsunlar oraya da el attılar, kadro mühendisliğini doğru yapmadan yeterince araştırmaksızın isim üzerinden transfer yaptılar . Bunu yaparken aynı zamanda batıyorlar da.
Beşiktaş'ın önünü açmak için gerekli hamleleri yaptı iki renkli takım. Kendilerine ne kadar teşekkür etsek azdır .Şampiyonluğu kaçıncı haftada ilan edeceğimiz  özellikle savunma bölgesine yapılacak transferlere bağlı.

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Bunların bu kadar ortasaha oyuncuları var atibayı neden istesinlerki,ofans olsa neysede oda değil.. Kimsenin istediği yok bence.. Menejerlerin oyunu..Kusura bakmayında parasını artırmak için yapıyor atiba bence

Etiketler: