2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12369722 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Savaş

Konu dışının dibine vurucam şimdi :D 2 hafta evvel Fethiye'ye gittim uçakla. Indik havaalanina bi baktım ismail önde oturuyo. 

Uçak sabah saat 6'da. Bilet 100 TL. Dedim ismail daha sözleşme imzalamamış demekki tasarruf yapıyo :D

Şahsen ben senelik 4 milyon TL'ye sözleşme imzalasam özel jet tutarım be.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Şu ismaille 1.4m€ diyorlar.. Yazık walla.. Bu adamın parasını çıkarmak için kaç forma alacağımızı hesaplayalım>>>

Senelik 1.4m€
Kontrat 3 yıl
Dolar kuru 2.9 tl

1.400.000€X3yılx2.9=12.180.000tl
Formadan kulübe 50 tl kalsa
12.180.000/50=243.600 forma almamız lazım, tosiç varken bu adama ne gerek vardı yedek olarak!

Tolgada 1.250.000 € alıyormuş.. Bunun içinde 200.000 forma alalım lütfen..

Çevrimdışı tangaz

yönetim, uefa ile görüşüp ffp.nin bu son senesinde ŞL gelirlerimizi de göz önünde bulundurularak bize bir opsiyon tanımalarını talep etmeleri gerekiyordu bence. bu rakam oyuncu satmadan 10 M euro bonservis harcaması olabilirdi. böylelikle töreyi kiralama zorunluluğu ortadan kalkardı. yönetim bu hamleyi yapıp elini güçlendirseydi de sonra dilerse kullanmasaydı.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı sallapati

kaleci : alındı
sağ bek : alındı
sol bek : kolarov alınmak üzere
stoper : omeruo nun neler yapacağı belli değil.. rhodolfo da nasıl döner? 2 takviye yapılabilir

takımdan gidenler : pedro , serdar , töre

pektemek dışında kimse elden çıkarılmamalı artık...

1 stoper daha kiralayalım .. 1 tane de bonservisiyle alalım .. transferi kapatalım.. Kadroyu korursak ligde 2 yıl daha şampiyon oluruz.. Sosa-Atiba-Oğuzhan- Gomez kesinlikle kalmalı

Çevrimdışı tangaz

Konu dışının dibine vurucam şimdi :D 2 hafta evvel Fethiye'ye gittim uçakla. Indik havaalanina bi baktım ismail önde oturuyo. 

Uçak sabah saat 6'da. Bilet 100 TL. Dedim ismail daha sözleşme imzalamamış demekki tasarruf yapıyo :D

Şahsen ben senelik 4 milyon TL'ye sözleşme imzalasam özel jet tutarım be.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

göz göre göre moderasyon verin bana diyosun yanii :D biz sabah beri yapmayın etmeyin gençlere mod vermeyin die yönetime rica edelim sonra bu hamleler gelsin. ooff offf  :bandit:

bu arada sen bileti 1 ay önceden 100 tl.ye alıyorsun ismayll son dk. 425 tl.ye alıyor  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Bishamon

stoper : omeruo nun neler yapacağı belli değil.. rhodolfo da nasıl döner? 2 takviye yapılabilir

1 stoper daha kiralayalım .. 1 tane de bonservisiyle alalım .. transferi kapatalım.. Kadroyu korursak ligde 2 yıl daha şampiyon oluruz.. Sosa-Atiba-Oğuzhan- Gomez kesinlikle kalmalı
10 tane stoperle mi baslayalim sezona?

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı Arena_

Harika bir transfer dönemi geçiriyoruz gerçekten. Aynen 3 kupalı basketbol takımı nasıl dağıtıldıysa futbol takımına da aynen rezerv uygulanıyor. Yaşa Fikret Başkan  :ok:

Çevrimdışı tangaz

en gerçekçi taleplerden biri olmuş sevgili dostum. bence kiralık omeruo transferi dışında başka stopere gerek yok. alexis giderse gerekir onu göndermeden mantıklı olmaz.

Çevrimdışı sallapati

en gerçekçi taleplerden biri olmuş sevgili dostum. bence kiralık omeruo transferi dışında başka stopere gerek yok. alexis giderse gerekir onu göndermeden mantıklı olmaz.

alexis ve milosevic bu takımda oynayacak kapasitede değil bence.. alexis mecburen kalırsa 1 tane çok çok iyi stoper almalıyız

Çevrimdışı sallapati

Sosayı satan bence takıma inanılmaz zarar verir... FB ve GS forumlarında Sosa ya övgüler diziyorlar.. Şampiyonlukta kilit adam diyorlar..

Sosa neden bizim Hagi miz olmuyor? maaşını iyileştirin 3 yıl daha kalsın.. Sosa giderse Gomez de kalmaz... adamın ruh ikizi takımda Sosa.. (hagi-hakan şükür gibi)

Çevrimdışı tangaz

alexis ve milosevic bu takımda oynayacak kapasitede değil bence.. alexis mecburen kalırsa 1 tane çok çok iyi stoper almalıyız

tespitin doğru kapasiteleri yok ama sonuçta kadrodalar. elimizde sadece töreden gelen kira bedeli var ve 3mü 5 mi ne olduğu belli değil. bu para ile kolarovu mu alacağız stoperi mi? hem kolarov hem stoper alalım desek bütçe alexis düzeyinde adama ancak yetecektir. daha gomez için fio.ya ne ödeyeceğimiz durumu soru işareti. çok fazla belirsizlik var gibi duruyor. alexis ve miloseviç gönderilebilirse chelsaden  omeruo ve cilobodji ikilisini satınalma opsiyonlu kiralamak bence doğru hamle olabilir. rofolfo, marcelo, ameruo, cilobodji dörtlüsü mantıklı olabilir.

Çevrimdışı emrecakmak

Bu gelecekse atiba gidebilir..

Çevrimdışı sallapati

tespitin doğru kapasiteleri yok ama sonuçta kadrodalar. elimizde sadece töreden gelen kira bedeli var ve 3mü 5 mi ne olduğu belli değil. bu para ile kolarovu mu alacağız stoperi mi? hem kolarov hem stoper alalım desek bütçe alexis düzeyinde adama ancak yetecektir. daha gomez için fio.ya ne ödeyeceğimiz durumu soru işareti. çok fazla belirsizlik var gibi duruyor. alexis ve miloseviç gönderilebilirse chelsaden  omeruo ve cilobodji ikilisini satınalma opsiyonlu kiralamak bence doğru hamle olabilir. rofolfo, marcelo, ameruo, cilobodji dörtlüsü mantıklı olabilir.

aynen.. kiralık stoperlere yönelebiliriz... İngiltere ve İspanya da şampiyonluğa oynayan takımların rezerv stoperlerini kiralama yoluna gidebiliriz...

Çevrimdışı tangaz

Sosayı satan bence takıma inanılmaz zarar verir... FB ve GS forumlarında Sosa ya övgüler diziyorlar.. Şampiyonlukta kilit adam diyorlar..

Sosa neden bizim Hagi miz olmuyor? maaşını iyileştirin 3 yıl daha kalsın.. Sosa giderse Gomez de kalmaz... adamın ruh ikizi takımda Sosa.. (hagi-hakan şükür gibi)

%100 doğru adama iyileştirme yapıp kadroda mutlu ederek tutmalıyız. ben bu sene vodafone arena etkisi ile 20ye yakın asist bekliyorum Sosa'dan.

Çevrimdışı brkntcnr

Atiba Sosa Ozzy Gomez ekibi takımın iskeleti. Ütopik bi teklif gelmedikçe, yerine daha iyisi alınmadıkça kalmalılar kesinlikle. Bu iskelete ek çok iyi iki bek aldık avrupa kalitesinde. Aynı şekil bi stoper daha alırsak takımın sırtı yere gelmez. Tüm iskeleti birden değiştirmek doğru değil çok über bi teklif gelmezse. Bence bu sezon eksikleri halledelim seneye Sosa Atiba yerine daha gencini daha güzelini buluruz. Yeter ki bu sene 3. yıldızı takalım.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sallapati

%100 doğru adama iyileştirme yapıp kadroda mutlu ederek tutmalıyız. ben bu sene vodafone arena etkisi ile 20ye yakın asist bekliyorum Sosa'dan.

terör yüzünden akılları çelindi biraz.. ama 1-2 futbolcuya teror yüzünden yol verirsen bu sefer diğer oyuncuları da İstanbulda motive edemezsin.. Ne yap et takımı koru... transferden ziyade bence takımı korumak daha önemli ( Töre istisna idi çünkü kafa olarak Beşiktaşı uzun zaman önce bitirmişti)

Çevrimdışı brkntcnr

Bir de şu Kerim artık formayı alsın yahu. Töreden daha yetenekli daha hızlı. Belki daha az güçlü ama bilekleri Töreden daha iyi. Şutu daha zayıf ama hep geliştirebileceği özellikleri bunlar. Bu sezon sürpriz olarak Ozzy gibi takımın süper genci olmasını bekliyorum. Şenol hocam sende yap artık bi güzellik :D :D

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı s4rc4stic

ya şu oyuncu alma verme olayını menajerlik oyunları ile karıştıran arkadaşlar var..pektemek diyoruz ama adama bi teklif var mı? (satılık-kiralık) , tranfermark denilen siteye baktım gustavo 1.75m e bonservisi dönüp bakıyorsun adamlar 8m e dan aşağı inmiyorlar...ziyech diyosun 10m e diyor ki sen kaça alabilirsin hesap et? atiba diyorsun 33 yaş adama 5-6 bonservis istiyorsun..Atiba yerine onun ayarında genç bir adam bonservis verip alamazsın anca kiralayabilirsin o da ortalama 30 yaş civarı olacak..şimdi yaş ortalamasına takılan arkadaşlar samet aybaba ve bilic zamanı bu takımın yaş ortalaması kaçtı? samet hoca zamanı kafadan 10maç bu takım 2 farklı önde iken 3 puan alacağı yerde hep 1 puan çekti derbilerde 1 maç kazandı..sonra bilic ile 1 tık ileri gitti finali yapmaya ramak kalmıştı ki beceremediler kaldıramadılar heyecenı yenemediler..şimdi şenol hoca zamanına bakıyorsun hepsi tecrübelendi bi yanlarına kurt bi kaç oyuncu eklenince finali yaptılar derbileride aldılar eze eze şampiyon oldular..yani diyeceğim o ki öyle oyunlardaki gibi elindekileri hemen sat onla başka oyuncu al..yaşı büyük takımın gençleştirme yapayım yine zirveye oynayayım diyerek olmuyor o işler..

Çevrimdışı tuncaboylu

Harika bir transfer dönemi geçiriyoruz gerçekten. Aynen 3 kupalı basketbol takımı nasıl dağıtıldıysa futbol takımına da aynen rezerv uygulanıyor. Yaşa Fikret Başkan  :ok:

Siz kendinize bakın. Gökhan Gönül'ü aldık elinizden, yerine 2.5 milyon euro maaşlı adam aldınız :)

Çevrimdışı tangaz

terör yüzünden akılları çelindi biraz.. ama 1-2 futbolcuya teror yüzünden yol verirsen bu sefer diğer oyuncuları da İstanbulda motive edemezsin.. Ne yap et takımı koru... transferden ziyade bence takımı korumak daha önemli ( Töre istisna idi çünkü kafa olarak Beşiktaşı uzun zaman önce bitirmişti)

terör konusunda damardan girilmeli bence "arkadaş fenerliler kadar olamıyormusunuz roman havaalanından çıkarken bomba patladı geldi de siz korkuyormusunuz  :D " die gaz verilmeli :) terör üzerine fb 3 yeni yabancı transfer yaptı, ben istisnalar dışında futbolcuların tek korkusunun parasını alamamak olduğunu düşünüyorum  :money:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Neresi dağıtıldı :alala: Senin görüp bizim göremediğimiz ne abicim?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı can1903

Neresi dağıtıldı :alala: Senin görüp bizim göremediğimiz ne abicim?
Sosa,Atiba,Gomez. Gidebilir bunların hepsi?
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

PAUL POGBA :

Quaresma dan ilham aliyorum , Ayaginin disinin nasil kullanacağın konusunda kusursuz bir ornek o. Onun silahi bu..

( EUROSPORT )

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

ya şu oyuncu alma verme olayını menajerlik oyunları ile karıştıran arkadaşlar var..pektemek diyoruz ama adama bi teklif var mı? (satılık-kiralık) , tranfermark denilen siteye baktım gustavo 1.75m e bonservisi dönüp bakıyorsun adamlar 8m e dan aşağı inmiyorlar...ziyech diyosun 10m e diyor ki sen kaça alabilirsin hesap et? atiba diyorsun 33 yaş adama 5-6 bonservis istiyorsun..Atiba yerine onun ayarında genç bir adam bonservis verip alamazsın anca kiralayabilirsin o da ortalama 30 yaş civarı olacak..şimdi yaş ortalamasına takılan arkadaşlar samet aybaba ve bilic zamanı bu takımın yaş ortalaması kaçtı? samet hoca zamanı kafadan 10maç bu takım 2 farklı önde iken 3 puan alacağı yerde hep 1 puan çekti derbilerde 1 maç kazandı..sonra bilic ile 1 tık ileri gitti finali yapmaya ramak kalmıştı ki beceremediler kaldıramadılar heyecenı yenemediler..şimdi şenol hoca zamanına bakıyorsun hepsi tecrübelendi bi yanlarına kurt bi kaç oyuncu eklenince finali yaptılar derbileride aldılar eze eze şampiyon oldular..yani diyeceğim o ki öyle oyunlardaki gibi elindekileri hemen sat onla başka oyuncu al..yaşı büyük takımın gençleştirme yapayım yine zirveye oynayayım diyerek olmuyor o işler..

transfermarkt denen siteye göre volkan demirel 2 sene önce 10 milyon euroydu o siteye bakmayın fiyatı arz talep olayı belirler aynı siteye göre bu satırlarda yazılan cardono isimli genç 5 milyon gözüküyor ama alıcısı çıktığı anda 15 civarına satışı gerçekleşecektir. uzun lafın kısası o sitedeki rakamlara çok takılmayın.

Çevrimdışı Ersoy

transfermarkt denen siteye göre volkan demirel 2 sene önce 10 milyon euroydu o siteye bakmayın fiyatı arz talep olayı belirler aynı siteye göre bu satırlarda yazılan cardono isimli genç 5 milyon gözüküyor ama alıcısı çıktığı anda 15 civarına satışı gerçekleşecektir. uzun lafın kısası o sitedeki rakamlara çok takılmayın.

Şuan Kolarov'un değerine baktım 11M. :evillol:
Bundan sonra her sene!

Etiketler: