2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12359932 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Türkay

Abi ben neden mod yedim yaaaa @Necmi  @Tolga
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2016, 00:44:41 atalay ]

Çevrimdışı abdusta

Başkanın açıklamalarına göre Atiba ciddi anlamda gidici.mevcut kadroda şu an Atibanın alternatifi yokken birde Atiba giderse o bölge dolmaz.Sosanin yeri rahat dolar ama Atiba gerçekten özel bir oyuncu.bu sene çok daha ağır bir tempoda mücadele edecekken atiba giderse onun yerine lucas ve delaneyi birlikte almak lazım çünkü gelecek adamın bu kadar maç kaçırmadan oynayacağının garantisi yok.

Şenol hocanın kafasındaki isim TOLGAY defans yönünü geliştirene kadar ,oyun formatı değişecek ,muhtemelen Stoperlerden biri o bolgede Tolgaya yakın sarkık ön libero oynarken bekler (kolarov)  boş alanı dolduracak

saygılar

Çevrimdışı Tolga

Abi ben neden mod yedim yaaaa @Necmi  @Tolga
Konu dışından dolayı çoğu kişi moderasyona alındı uyarıyorum sizi dinlemiyorsunuz işte :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tangaz

Abi Beşiktaş taraftarı kadar ( buna kendimide katiyorum ) pesimist , karamsar , muhalefet başka bir taraftar grubu daha dünya üzerinde yoktur .

ben kendi adıma pesimist, karamsar ve muhalefet değilim. ürün ortada abartmayalım diyorum. ligimiz bildiğin kötü futbolun oynandığı tekme atmanın faul yapmanın sert futbol oynanıyor mücadeleci bir lig die algı operasyonu ile şişirildiği ama bunu sadece ülkemizdeki insanlara yutturulabildiği bir lig olduğu kanaatindeyim.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Türkay

Konu dışından dolayı çoğu kişi moderasyona alındı uyarıyorum sizi dinlemiyorsunuz işte :)

Valla hatırlamıyorum ne zaman konu dışı yaptığımı :D Neyse kaç gün sürecek cezam

Çevrimdışı Tolga

Gökhan Gönül'den sonra Fabri açıklanır diyordum ama hala açıklanmadı.

Kolarov'u mu bekliyorlar acaba :icool:

Çevrimdışı Türkay

Töre imzayı atmış. Halen açıklama yok. Keza Fabri ve diğerleri içinde...

Bence Töre imza atınca Kolarov ve Fabri'yi birlikte açıklayacaklar. Fabri arada kaynayıp gidecek

Çevrimdışı Kemal

Töre imzayı atmış. Halen açıklama yok. Keza Fabri ve diğerleri içinde...

Aynen öyle , cok garip bir durum

Çevrimdışı Tolga

Valla hatırlamıyorum ne zaman konu dışı yaptığımı :D Neyse kaç gün sürecek cezam
3 gün :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Bunun ana nedeni eski - Kohne - Tribunelrin sahaya olan uzakligi 20 metre olan stadlar ve Passoligdi

Passo dan once yine tribunler doluyordu , Passonun ilk 2 yili stadlar bosaldi

Ama yeni yapilan stadlarla birlikte insanlar yeniden stadlara gelmeye basladi , Yeni , Sahaya yakin , Konforlu stadlar seyirciyi tribune ceker

Konya - Bursa , Antalya buna ornektir mesela

Daha bunun Adanasi - Eskisehiri - Trabzonu da var bu stadlarda tamamlandiginda buyuk oranda dolacaktir diye dusunuyorum cunku seyirci potansoyeli olan takimlar bunlar..

Konya Yeni stadi ile 30.000 seyirci ortalamasina ulaştı ve herkesin takdirini kazandı dahada orneklendirilebilir

analizler doğru değil birkaç örnek vereyim. mersin idman yurdu 4-5 sene önce yıllar sonra süperlige çıktı sezonun ilk maçıydı sanırım fb ile oynuyorlardı normalde stadın tıka basa dolması lazımdı yarıdan çoğu boştu düşün bu maçda dahi boştu ben maçı izlerken kendi kendime süperligi haketmiyorsunuz die eleştirisel bir cümle kurmuştum. sonra balıkesir benzer şekilde lige çıktı sezon boyu boş tribüne oynadı yıllar sonra süperlige çıkmıştı onlarda. yeni modern stadların ilklerinden kayesri 1TLye bilet sattı stad boştu sürekli. ts desen ceza almakdan seyirci sokamıyor. e.şehir küme düştü. konya hergeçen maç seyirci ortalaması düşüyor en son 22binlere geriledi... fb 40 bin kombine sattı yarısı maça gelmedi cinconun hali bitik şuana dek satılan kombineleri 3binlerde başakşehir sürekli boş, bursa potansiyelli deriz ama yeni stadda full oynadıkları maç yok denecek kadar az. şu an stadını dolduracak tek takım biziz. tablo cidden kötü...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Türkay

Çevrimdışı tangaz

Gökhan Gönül'den sonra Fabri açıklanır diyordum ama hala açıklanmadı.

Kolarov'u mu bekliyorlar acaba :icool:

fabriyi değil kolarov anca messi ronaldo kurtarır  :D

Çevrimdışı Ersoy

Cuma'dan sonra bir sürü KAP gelecek gibi bir his var içimde ama neyse. :D
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Tolga

fabriyi değil kolarov anca messi ronaldo kurtarır  :D
Bir yere sıkıştıracaklar başka yolu yok :evillol:

Çevrimdışı tangaz

forum yönetimine nacizane bir önerim olacak bu konu dışı mod olayını yapmayın demiyorum ama 3 gün uzun bir süre şu günlerde 1 günle sınırlandırılabilir. olmayan transferler için bu ahali 903 sayfa katılım sağladı. bu bağlamda bir tekrar değerlendirme yapmanızı rica edeceğim. :) @Necmi @Tolga

Çevrimdışı Türkay

forum yönetimine nacizane bir önerim olacak bu konu dışı mod olayını yapmayın demiyorum ama 3 gün uzun bir süre şu günlerde 1 günle sınırlandırılabilir. olmayan transferler için bu ahali 903 sayfa katılım sağladı. bu bağlamda bir tekrar değerlendirme yapmanızı rica edeceğim. :) @Necmi @Tolga

Aynen @Tolga abi bunu bi değerlendirin yaa  :claps:  tam da Kolarov falan gelebilir bu aralar ben cezalıyım olmaz böyle :D

Çevrimdışı Ersoy

Bende buna katılıyorum zaten ben bizim de ilgilendiğimiz futbolcular diye konu dışı olmaz sanmıştım. :evillol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Tolga

Aslında dün tolerans gösterdim ben ama Necmi abi acımamış hiç kimseye :D Aslında benim de moderasyona almam lazımdı. Sürekli burada sadece bizim transferlerimiz konuşuluyor diye uyarıyorum ama burada diğer takımların transferleri ısrarla konuşulmaya çalışılıyor.

Başka türlü önüne geçemiyoruz biz de. :)

Aynen @Tolga abi bunu bi değerlendirin yaa  :claps:  tam da Kolarov falan gelebilir bu aralar ben cezalıyım olmaz böyle :D
Konu dışından dolayı moderasyona alınanlarınkini kaldırabiliriz :bandit:

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Eğer başkan altaki sözü söylediyse satılmasını istiyordum iyi paralara ama atiba sosa satılmasın..alacakları oyuncu bizim istediğimiz zyech leiva falan olmaz bu zihniyetin..gider 3. Sınıf oyuncu alırlar hiç gerek yok

Çevrimdışı Ersoy

Aslında dün tolerans gösterdim ben ama Necmi abi acımamış hiç kimseye :D Aslında benim de moderasyona almam lazımdı. Sürekli burada sadece bizim transferlerimiz konuşuluyor diye uyarıyorum ama burada diğer takımların transferleri ısrarla konuşulmaya çalışılıyor.

Diğer sefer yaparsak 5 olsun şimdi yapmayın be abi. :D Ben herkes buradan konuşuyor Süper Lig onusunda da kimse yok diye devam ettim. :evillol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı tangaz

bayram dönüşü yapın gençlere bir güzellik  :D saygısız üslup olursa ben dahil yapana en ağır yaptırımı yapın ama konu dışına biraz yumuşatın bence şu kısır günlerde en azından

Çevrimiçi sozkul

konu dışı 3 gün  :)
hakaretten yiyenler 7 gün
küfürden müebbet :bandit:
@Ersoy

küfür dışındaki cezalar sahıs istatiğine bağlı olmalı bence, yoksa adaletsiz.
Kötü niyetli olsam konu dışı ve hakaret cezası bana vız gelir tırıs gider, haftada bir yazıyorum çünkü.
Ama günde 20 mesaj atmadan ruhunu dinlendiremeyen adam için çok ağır ceza..  :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Diğer sefer yaparsak 5 olsun şimdi yapmayın be abi. :D Ben herkes buradan konuşuyor Süper Lig onusunda da kimse yok diye devam ettim. :evillol:
Zaten niye insanlar her konuyu bu başlıkta konuşmak ister anlamıyorum. Öteki başlığı bu yüzden açtık :icool:

@Çağrı bıraktı gitti bana buraları :money:

Çevrimdışı Ersoy

Zaten niye insanlar her konuyu bu başlıkta konuşmak ister anlamıyorum. Öteki başlığı bu yüzden açtık :icool:

@Çağrı bıraktı gitti bana buraları :money:

Sahi o nerelerde yine ben anlamadım onu ? :alala:
Bundan sonra her sene!

Etiketler: