2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12367842 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

15 e bitmiştir büyük ihtimalle çünkü konuşulan raklamlar 3 +13 tü.Sıcak para lazım olduğu için böyle bir anlaşma olabilir 5 +10 gibi tabi sadece tahmin bu.

5 milyon sterlin deniyor 5.8 milyon € yapıyor.

10 milyon € satın alma opsiyonu olsada farketmez beğenmeseler bile bir oyuncuyu yaklaşık 6 milyon € kiralamak müthiş bir iş olur.

fener naniyi 8.5 milyon € satıyor biz 1 seneliğine kiralamak için 6 milyon € para alıyoruz :D inşallah bu şekildedir tabi.

Bide aramızda 8-9 milyon € satalım diyenler vardı 6 milyon €'ya kiralamış oluyoruz :)

Çevrimdışı 38life

5 milyon pound çok iyi para yalnız ama bu para eğer Gt WestHam'da kalırsa opsiyondan düşecek diye duydum ben. 13 alma bedeli ise 6 çıktığın zaman 7 mil euro verip alacaklar. Duyum bu yalnız, emin değilim..

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu da iyi. Her türlü iyi bence :)

Çevrimdışı MrtBlgc

15 e bitmiştir büyük ihtimalle çünkü konuşulan raklamlar 3 +13 tü.Sıcak para lazım olduğu için böyle bir anlaşma olabilir 5 +10 gibi tabi sadece tahmin bu.
Umarım dediğin gibidir ama 6 mil euro ya kiralamak.... Bu bedele diğer kulüpler şişirdikleri oyuncuları zor satıyorlar... Bkz Burak Yılmaz

Çevrimdışı Ersoy

Kolarov'un yarın açıklanma ihtimali?

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Umarım dediğin gibidir ama 6 mil euro ya kiralamak.... Bu bedele diğer kulüpler şişirdikleri oyuncuları zor satıyorlar... Bkz Burak Yılmaz

5.8 milyon € kiralama 9,3 milyon €satın alma opsiyonu toplam 15.1 milyon €.

Valla 5.8 milyon € kiralasınlarda ondan sonra isterse alsınlar isterlerse almasınlar hatta almazlarsa işimize gelir :D

Manchester City İsviçreli sol bek Rodriguez transferini bitirmeye çalışıyor. Bu transfer bittiği an Kolarovu bırakacaklar. Oyuncu İstanbula gelmeye hazır (BTD)

Çevrimdışı OrhanAker

6 milyon kiralama bedeli kulağa absürt geliyor bende farkındayım :D

Çevrimdışı 38life

Manchester City İsviçreli sol bek Rodriguez transferini bitirmeye çalışıyor. Bu transfer bittiği an Kolarovu bırakacaklar. Oyuncu İstanbula gelmeye hazır (BTD)

City net şekilde Kolarov'u Roriguez pazarlığında elini güçlü göstermek için tutuyor. Tok alıcıyız ayakları yapmak için Kolarova ihtiyaçları var şuan. Buyüzden ilk gün gelmemesinden sonra ikinci gün antrenmana çağırdılar Kolarovu.

6 milyon kiralama bedeli kulağa absürt geliyor bende farkındayım :D

5 milyon sterlin böyle bakınca absürt görünmüyor :D

Muhtemelen başkan para bize şimdi lazım parayı biraz yükseltin satın alma opsiyonunu düşürelim dedi beğenmezlerse daha çok işimize gelir biz paramıza bakarız :D

[ Son Düzenleme: 07 Temmuz 2016, 22:40:56 cursedofdragon ]

Ömer şişmanoğlu geliyor sözleşmesinde ki maddeyi kullanmışız :)

Bu demek oluyor ki pektemek gidicek büyük ihtimal ondanda 3-5 birşey gelir inşallah.

Mario gomez (Transfer)
Cenk Tosun
Ömer Şişmanoğlu

Çevrimdışı 38life

Tahmin ettiğim gibi bu fiyat bonservisin büyük bir kısmı. Memnun kalırlarsa geri kalanını ödeyip alacaklar. Farketmez bu haliyle bile gayet iyi.

http://twitter.com/sercan_dikme/status/751137480360026113

Çevrimdışı OrhanAker

5 milyon sterlin böyle bakınca absürt görmüyor :D

Muhtemelen başkan para bize şimdi lazım parayı biraz yükseltin satın alma opsiyonunu düşürelim dedi beğenmezlerse daha çok işimize gelir biz paramıza bakarız :D
Aynen öyle :D

Gökhan için 5.8 milyon euro kiralama bedeli + 9 küsür milyon euro satın alma bedeli ile anlaştığımız yazılıyor. Eğer doğruysa (ki bugün bir yöneticimiz İngiltere'deydi) bu seneki transfer bütçemiz için çok iyi olacak.
Beşiktaşla Transfer/ Ömer Akbaba

Her tarafa düşüyor haber.

Çevrimdışı 38life

Ömer şişmanoğlu geliyor sözleşmesinde ki maddeyi kullanmışız :)

Bu demek oluyor ki pektemek gidicek büyük ihtimal ondanda 3-5 birşey gelir inşallah.

Mario gomez (Transfer)
Cenk Tosun
Ömer Şişmanoğlu

Bu pektemek gitsin diye yapılıyor muhtemelen. Yönetim Pektemeğe git diyor o gitmiyor. Yıldırma politikaları başlayacaktır sanırım ve umarım...

Çevrimdışı 38life

Gökhan için 5.8 milyon euro kiralama bedeli + 9 küsür milyon euro satın alma bedeli ile anlaştığımız yazılıyor. Eğer doğruysa (ki bugün bir yöneticimiz İngiltere'deydi) bu seneki transfer bütçemiz için çok iyi olacak.
Beşiktaşla Transfer/ Ömer Akbaba

Her tarafa düşüyor haber.

Böyle olursa ultra süper olur. Ama şöyledir diye tahmin ediyorum: 5.8 milyon euro kiralama bedeli satın almak isterseler 4 milyon euro daha. 9 küsüre - 10'a tamamlayacaklar.

Çevrimdışı cagdas44

Dün GT için yakılan yönetim el üstüne çıakrtılmaya başlanmış ne yanıyoruz be saman alevi gibi :hiho:  :biggrinking:

Dün GT için yakılan yönetim el üstüne çıakrtılmaya başlanmış ne yanıyoruz be saman alevi gibi :hiho:  :biggrinking:

ben kendi adıma kiralamanın mantıksız olduğunu söyledim doğrudur ancak kiralama için 5.8 milyon € verildiğini bilmiyordum inşallah böyledir tabi :D

nani 8.5 milyon € satılıyor biz 6 milyon € 'ya kiralıyoruz lükse bak :D

Bide 8-9 milyon €'ya satalım diyenler vardı :D

Çevrimdışı MrtBlgc

Çevrimdışı MrtBlgc

5.8 milyon € kiralama 9,3 milyon €satın alma opsiyonu toplam 15.1 milyon €.

Valla 5.8 milyon € kiralasınlarda ondan sonra isterse alsınlar isterlerse almasınlar hatta almazlarsa işimize gelir :D
Ya bi de başkan sözleşmeye sonraki satıştan %15 pay falan koysa :D çok mu şey istiyorum :D

Çevrimdışı 38life

Yakanlar ve el üstüne çıkaranlar farklı kişiler. Yakanlar şuan piyasada yok henüz.

Çevrimdışı abdusta

Hakan Gündoğar

Töre için WHU 2,5 euro veriyor Beşiktaş 3 istiyor daha anlaşma sağlanamadı dedi az önce..
bana çelişkili gelen anlaşma olmadıysa Töre neden İngilterede sağlık kontrolunden geçiyor?

tuhaf

saygılar

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/BesiktasOrdusu/status/751136079382777859

Bleacher report güvenilir bir kaynak değil.

Çevrimdışı MrtBlgc

@tuncaboylu yok zaten güvenilir diye paylaşmadım, twitter'da bu video dönüyordu ondan burdaki arkadaşların da bilgisi olsun istedim. İngiliz basınını pek takip etmiyorum ben,güvenilir değil diyorsan öyledir..

Çevrimdışı OrhanAker

Bleacher report güvenilir bir kaynak değil.
Btd de burdan mı alıp yazdı acaba :)

Çevrimdışı can1903

Sosa giderse ZİYECH ALALIM.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Etiketler: