2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12380487 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ersoy

Kim yıldız stoper arka direk bugünde haber yaptı bodrumda temsilcilerle gorüşülüyormuş. Belgelerle de kanitlayacagiz transfer sonuçlanınca diyolar.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimiçi Samet Ç

Daha forvet yok takımda. Bu takım bu sene 3 kulvarda oynayacak. Şampiyonlar Ligi'nde bu kalecilerle bu savunma hattı ile patates oluruz. Lig bir şekilde gider belki.
Benim hedefim şu anda sadece Türkiye ligi. Avrupa'da belli hedefler koymak için bence daha erken ilk önce UEFA ile yaptığımız anlaşmanın bitmesi gerek. Hedefleri fazla büyüterek sonunda üzülmeye gerek yok.

Çevrimiçi Samet Ç

Kim yıldız stoper arka direk bugünde haber yaptı bodrumda temsilcilerle gorüşülüyormuş. Belgelerle de kanitlayacagiz transfer sonuçlanınca diyolar.

Mangala'dır kısacası hayal.

Çevrimdışı s4rc4stic

Adamların defansı 3-4 gömlek üstün bizden adam gibi bir 10 numara bulsalar ligin anasını ağlatırlar ama Allah'tan başlarında Vitor var tek umudumuz,tesellimiz
volkan fernandao atıf ile mi ağlatacak???10 numara bi uzaylı gelse bile bi cacık olmaz..

Çevrimdışı Arena_

Sanirsin Skrtel Boateng falan olmus.Yillardir dususte olan ve Liverpoolda 4. Stoper tercihi oldu bazen Lucas Leiva tercih ediliyordu yerine.

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Evet o yüzden 9 sezonda ortalama 324 maçın 317'sinde 298 kez ilk 11'de sahaya çıktı  :biggrinking:

Sanki Alexis, Fabri ile Marcelo Bayern'den geldi. Biraz akıllı yorumlar yapın. 3'ü de küme düşme hattı takımlarından

Çevrimiçi Samet Ç

Çok abartıyorsunuz. Adamların defans hattı geçen sene de lige göre mükemmeldi sonuç ne oldu ? Bu sene hücum hatları daha kötü hatta. Kanatlarda Aatıf ve Volkan Şen oynayacak ikisi de topu ayağında isteyen oyuncular hücumda tamamen bireyselliğe kalacak işleri.

Çevrimdışı Arena_

33 yaşında adam kaça alıcaklar.bizde 33 yaşında atiba var takımın gözdesi 3 milyon teklif ediyorlar bizde kazandığı bonuslarla 1.5 .
onlar gözde düşmüş oyuncuyu 3 milyona satıyorlar maaşı 4.5 milyon.
tamam iyi oyuncu vs ama seneye yaşı 34 muhtemelen seneye veya iyi ihtimalle 2 sene sonra terine oyuncu arayacaklar.
denize düşmüş yılana sarılıyorlar.paraları olsa toplamda aynı maliyetle 27 yaş ve altında uzun yıllar takımda kalabilecek bir oyuncu bakarlardı.

Tamamda biz elimizdeki genç oyuncuyu kiralık gönderiyoruz. Forveti kiralık alıyoruz. 30 yaş üstü oyuncularla sözleşme yeniliyoruz. Bizim şu anda forvetimizin kim olduğu belli değil. Bu takımın temel taşlarından biri Mario Gomez'dir.

Çevrimdışı Tolga

Fb yine sağlam bir savunma hattı kurdu kabul etmek lazım.

Fakat telaşlanacak birşey yok ortada. Sol beke Kolarov'u alıp ortaya da savunmaya liderlik yapacak tecrübeli bir stoper alırsak bizim de savunma kalitemiz üst düzeyde olur.

Kaleci konusu sıkıntı tabi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cursedofdragon

Adam fenere geldi diye gömmeye gerek yok. Ligimizde Skrtel kalitesinde kaç tane adam var da begenmiyorsunuz anlamıyorum. Tutar tutmaz ne verir bilemem ama ligimiz için iyi bir stoper. Ki şu an elimizde Skrtel kalitesinde de stoper yok.

görücez lig başlayınca skertel'i.

Çevrimdışı Paletli Vinç

1 şampiyonlukla birden her şeyin değişmesini beklemiyordum ama biraz umudumu kaybetmeye başladım.

Çevrimdışı Arena_

Adamlar komple stoperlerlerini gönderdiler alves,kadlec,serdar kesimal birtek kjaer kaldı.

Free hiçbirşeye yaramayan roman'ı aldılar bide elden ayaktan düşmüş kendi taraftarları bile gittiğine sevinen skertel'i.

Kolarov'un gideceğine de Manchester City taraftarları seviniyor. Bize gelse o da mı kötü transfer

Çevrimdışı Ersoy

Elde para yok ki tore kiralık gitti çok saçma bi şekilde o kiraliktan gelen para marcelo+fabriye gider birazı Kolarov'u da aldık diyelim stoper işleri nasıl olacak o da belli değil atibanin gitme olayı var onun yerine de birisi lazım giderse. Bakalım nolacak

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Fener geçen sene de sezonu erken açacağı için ard arda transferler yapmıştı forum tribe girmişti :D

Üstelik geçen sene aldıkları Nani, Rvp falandı. Bu sene adamlar defansa takviye yapıyor biz yine tribe giriyoruz anlamış değilim :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı can1903

Söylenti: Başkan ok dediğinde Kolarov ve Stoper açıklanıcakmış.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı cisse557

siz bizim ligimizi eskisi gibi mi zannediyorsunuz ?
Evet. Beşiktaş maçları dışında zevk alarak maç izleyen oldu ise tebrik ederim.

Çevrimdışı Tolga

Fb geçen sezon da iyi bir savunma hattına sahipti bu sezon da isimler değişse de iyi bir savunma hattına sahipler.

Fakat ön taraftaki oyuncuları hala iyi değil ve bu lig de gol atamazsan şampiyon olamazsın bunu geçen sezon da ısrarla söyledim yine söylüyorum.

O yüzden telaşlanacak birşey yok biz savunmaya 2 ya da 3 tane daha kaliteli takviye yaparsak geçen sezondan daha kolay şampiyon olabiliriz.

Yapamazsak zorlanırız belki ama yine oluruz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ersoy

Söylenti: Başkan ok dediğinde Kolarov ve Stoper açıklanıcakmış.
Başkanım onay vermek için beklemesin artık transfersizlikten olücez artık günlerimiz Kolarov videoları izlemekle geçiyor.

Bundan sonra her sene!

Çevrimiçi Mehmet57

Skrtel'i severim. Ozellikle sertligini. Lider, atesli futbolcu. Ama seneler gectikce daha fazla hata yapiyor. Eskisi gibi degil. Tabii, eskisi gibi olsa gelmezdi zaten. Kjaer-Skrtel hava toplarinda cok iyi olacaklar ne yazik ki.

Subotic sart oldu. Atiba giderse Mikel.

Tolga(Fabri)
Beck-Rhodolfo-Subotic-Kolarov
Mikel-Oguzhan
Quaresma(Aras)-Sosa-Olcay(Frei)
Gomez

Winter is coming :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Adamlar Nani'den gelen paranın yarısını verdiler. 4.5 milyon Euro var daha ellerinde. Getirdikleri diğer oyunculara ise bonservis ödemediler. Neden batsınlar

Maas ödemelerinden dolayı.

Toplam gelirin % 60 ından fazlasını maaş olarak ödeyemezler, taahhütleri var.

FFP kurallarını ve kısıtlamalarını incelemeni tavsiye ederim. O transfer iyi bu transfer süper diye atıp tutmadan önce bilgi sahibi olmak iyidir.

Çevrimdışı Ömer Kaan

Forvet hattımız canavar gibi defans vasat üstü olsa ligde şampiyon oluruz çok uçmaya gerek yok.. Hem ben de şampiyonlar liginde rezil olmayalım yeter diye dusunenlerdenim gruptan çıkmak henüz kurabilecegimiz hayallerden değil uefa kiskacindayken. İyi bir sol bek ve stoper ile ligde şampiyon oluruz uefa da çeyrek final ve üstü görürsek tatmin olurum şahsen  :tabe:

Çevrimiçi Samet Ç

Skrtel'i severim. Ozellikle sertligini. Lider, atesli futbolcu. Ama seneler gectikce daha fazla hata yapiyor. Eskisi gibi degil. Tabii, eskisi gibi olsa gelmezdi zaten. Kjaer-Skrtel hava toplarinda cok iyi olacaklar ne yazik ki.

Subotic sart oldu. Atiba giderse Mikel.

Tolga(Fabri)
Beck-Rhodolfo-Subotic-Kolarov
Mikel-Oguzhan
Quaresma(Aras)-Sosa-Olcay(Frei)
Gomez

Winter is coming :D
Rhodolfo'nun yanına Vermealen'de olur uçmaya gerek yok bence.  :) :)

Çevrimdışı mrred

Ben takımımı mı gömüyorum. Sen öyle görüyorsan öyledir. Benim tipimin sana zararı varsa gelmezsin burada olur biter. Yaran mı var koçum. Eleştiririm eleştirmem sana mı kalmış.
Sokak ağzıyla konuşuyorsun arkadaşım biraz dikkat et üslübuna lütfen.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Ensar

Evet. Beşiktaş maçları dışında zevk alarak maç izleyen oldu ise tebrik ederim.
+1
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı MrtBlgc

Yahu burdaki bazı arkadaşları da anlamıyorum ben. Skertel gelmesin diye neler söylendi burda. Fenerbahçe alınca bir anda yorumlar değişiyor.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Mehmet57

Rhodolfo'nun yanına Vermealen'de olur uçmaya gerek yok bence.  :) :)

BTD'e gore BPL'den bir stopper ile gorusuyoruz. Gercek hedef o stoppermis. Umarim Ivanovic olur. Ivanovic + Kolarov. Vay anam vay. Birde Atiba giderse Mikel. Al sana BPL deneyimi olan, hizli futbola alisik, fizik gucu yuksek takim.

Etiketler: