2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 47 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12386799 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı s4rc4stic

Arkadaşlar, moralinizi bozmak istemem ama City Watch isimli tweeter hesabında City taraftarlarının  Kolarov'un gidişi hakkında yazdıklarını okudum. Hiç iç açıcı değil. Gittiğine sevinenler, bedava gönderilim diyenler, hatta üstüne bir de para verip gönderelim  diyenler bile  var. Bir tanesi "Beşiktaş defans oyuncusu ile oynamıyor mu ?" Diye sormuş.
Abi adamlar alıştı porsche,ferrariye binmeye şimdi garajda bmw görünce burun kıvırıyor:)))

Çevrimdışı Yalçın

Gomez'in niye sakatlandigini dusunuyordum. Low'un aciklamasi vardi hatirlarmisiniz; "Gomez'in daha fazla kendine alan yaratmasi grekir" diye.. Evet alan yaratti fakat kapasitesini zorlayinca overload oldu. Hemen sakatlandi. Diyecegim su ki Gomez burada ciddi anlamda beslendigi icin o alani yanindakiler yaratiyordu. Umarim Gomez bunlari dusunur ve baska yere gitmek gibi bir sacmalik yapmaz.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kimse bok atmasın adamların tandemi çok sağlam oldu.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bizimkisi ise halen berbat..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Geçen seneden tecrübe kazandığım için pek sallamıyorum, kızmıyorum bu transferlere. Heyecan yapmayın ahali biz de yapıcaz bişiler :D

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı s4rc4stic

gomez kalırsa skrtel'in içinden geçer..falcao ve balotelli onlarda geçer...ama pektemek geçemez.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Geçen seneden tecrübe kazandığım için pek sallamıyorum, kızmıyorum bu transferlere. Heyecan yapmayın ahali biz de yapıcaz bişiler :D
Gg dahil yapılan 3 hamle de başarılı değil bence. Gg konusunu daha önce yazmıştım tekrar detaya girmeyeceğim.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Bishamon

Daha once de yazmistim Kolo Toure bosta 1 sene bile olsa isimizi gorur.Skrtelden cok daha iyi.Neden almiyoruz :D

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı canU

Fenerin yaptığı hamleleri aslında biz yapmalıydık stopere. Çok pahalı da değillerdir diye düşünüyorum. Tabi skrtelin yıllık maaşı yüksek olabilir

Çevrimdışı onurturan

Imza parasi dedigimiz sey genel olarak kapa bildirilmek zorunda olan bir sey mi ? diye soruyosn demi sozkul abi ben de cok merak ediyom .
Herkese iyi bayramlar
:director:   :busted_cop:

Çevrimdışı MrtBlgc

Önce Gökhan Töre Kap'ı sonra Kolarov Kap'ı gelecek gibi.

Bakalım Kerim'i yada Aras'ı parlatabilecek miyiz bu sene.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aras'ı parlatmak zorundasın zaten, tek Kerim Frei'la olmaz koca bi sezon...

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 07 Temmuz 2016, 14:59:12 MrtBlgc ]

Çevrimdışı Arena_

Hani şampiyon olmasalar batarlardı transfer dahi yapamazlardı. Burada cok ötenler vardı bu konuda. Sanki onlar şampiyon oldu biz 2. olduk. Allah'tan şampiyon olmuşuz yoksa 2. Lig'den ve 3. Lig'den topcu toplardık. Gerci pekte fark yok. Küme düşen takımdan Marcelo ile küme düşme hattındaki Deportivo'dan Fabri'yi aldık.

İsmail orta açar Pektemek kafa vurur golü atar artık 90'a  :biggrinking:

Bayern Münih karşısına G.G-Alexis- Marcelo-Köybaşı şeklinde çıkar handikap oynarız
[ Son Düzenleme: 07 Temmuz 2016, 15:08:11 Tolga ]

Çevrimiçi Samet Ç

Kolarov-Falcao-Vermealen yaparız inşallah. Gomez'in kalmasını hiç istemiyorum.

Çevrimdışı Ersoy

Fb bu transferden sonra Kolarov'a salça olmazsa bende bisey bilmiyorum. Bitireceksek bitirmemiz lazım Kolarov'u. Ayrıca City taraftarının Kolarov'u beğenmemesinden normal bişey yok bende Cityli olsam sınırsız bütçem olsa bende beğenmezdim. Bizim lig için baya iyi.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı panic13

Ismail turkiye'nin en iyi sol beki, tolga da takimin abisi.

Bu arada fener'in yaptigi 3 transferden bize uyabilecek sadece skertel idi. Vdw ile neudester kayip degil, fener'e kazik. Skertl fb'ye gitti ise bizimkiler "cl de oynacak takima degil de fb ye neden gidiyor bu adamlar" diye dusunmeli.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ooo kaos :D

Beyler gidin geçen seneki maç özetlerimizi gollerimizi falan izleyin. Oyun havası da açın bi kendinize gelin.
Küme düşmemeye değil, şampiyonluğa oynuyoruz.

Şampiyonlar liginde Bayern'i zaten yenemezsin. İstediğiniz adamı alın.

Bu sene de şampiyon biziz. Azcık güven.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı MrtBlgc

Arkadaşlar, moralinizi bozmak istemem ama City Watch isimli tweeter hesabında City taraftarlarının  Kolarov'un gidişi hakkında yazdıklarını okudum. Hiç iç açıcı değil. Gittiğine sevinenler, bedava gönderilim diyenler, hatta üstüne bir de para verip gönderelim  diyenler bile  var. Bir tanesi "Beşiktaş defans oyuncusu ile oynamıyor mu ?" Diye sormuş.
Geçende de bunun mevzusu olmuştu, @Necmi abi ile konuşmuştuk. Siklet farkı olunca Manchester City gibi kulüpler Kolarov gibi oyunculara Gökhan Süzen muamelesi yapabiliyor,normal yani :)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı s4rc4stic

Kolarov-Falcao-Vermealen yaparız inşallah. Gomez'in kalmasını hiç istemiyorum.
gol kralı olduğu için mi kalmasın?

Çevrimdışı kartal43

İsterlerse kolarovuda alır bunlar. Kolarov giderse sol bek İsmail tosic devam edecek yani yeni bir isim gelmeyecek o yüzden kolarov şart.

Çevrimdışı onurturan

Forumun necmi abisi gelmiş  :evillol:

Çevrimiçi murat

abartmayalım bence yaptıkları en iyi transfer skrtel olmuştur.wiel defansif anlamda fazla katkı vermez.daha sol bekleri yok.kulübeleri zayıf.bonservis harcamamak için para saçmaya devam ediyorlar.onların iyi yaptığı birşey yok sadece biz yanlış hamleler yapıyoruz.
bana kalsa gg ile hiç uğraşmaz boykoyu satar iyi bir sol bek ve çok iyi bir kaleci ile transferi kapatırdım.bence bizim bu parasızlıkta iyi bir stoper ihtiyacımız yok.eksik olan iki bölgemizi a class oyuncuyla tamamlamamız yeterli olurdu.stoperlerin geçtiğimiz sezondaki hatalarının büyük nedeni birbirlerini yeterince tanımamaları nedeniyledi.yanyana 5 maç oynamış stoperimiz yok.

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Taraftar istemiyor ama city nin yedek solbeki yok.. Denayer falan diyorlarda ona güvenip kolarovu yollamazlar gibi..bakalım hayırlısı

[ Son Düzenleme: 07 Temmuz 2016, 15:02:07 Uğur Uğurlu ]

Çevrimdışı mehmetkorfez

Adamların defansı 3-4 gömlek üstün bizden adam gibi bir 10 numara bulsalar ligin anasını ağlatırlar ama Allah'tan başlarında Vitor var tek umudumuz,tesellimiz

Çevrimdışı Bishamon

Sanirsin Skrtel Boateng falan olmus.Yillardir dususte olan ve Liverpoolda 4. Stoper tercihi oldu bazen Lucas Leiva tercih ediliyordu yerine.

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı s4rc4stic

Biz 2'ye Marcelo'yu alıyoruz adamlar 3'e Skrtel'i alıyor. Bizimde geri adamlar Ramos ve Alba ya. Kalede de Tolga-Dea var  :biggrinking:
bi de olaya hücum yönünden bakmanı isterim..ki şimdi beklerinle kaleyi öyle bi kuşatırız ki..o kaleye ne yemek girer ne su:)))

Çevrimdışı onurturan

Adamların defansı 3-4 gömlek üstün bizden adam gibi bir 10 numara bulsalar ligin anasını ağlatırlar ama Allah'tan başlarında Vitor var tek umudumuz,tesellimiz
ileri hatları da yok bizim kadar kaliteli ve yarışabilecekleri tek yer defansları daha transfer sezonu bitmedi ayrıca
Bundan sonra anası ağlayacak birisi varsa renklilerdir..
Göreceksiniz bu sene kendimiz çalıp kendimiz söyleyeceğiz..  :bateri:

Etiketler: