2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12391514 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ersoy

Kolarov yarın kap zor. Belki 1 hafta içinde gelir.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı cursedofdragon

yönetimin 3 milyon euro bedelle kiralayacağına ihtimal vermiyorum, zira bu bedelle hiç bir şey yapamazsın. EPL için çok düşük bir bedel bu, kötü salih uçanın sadece 2 sene yatmak için 4,5 milyon kira +11 milyon bedelle italyaya gittiği ortamda töreyi bu bedele kiralamış olamayız.  mantıklı olan yüksek kira + nispeten düşük satınalma opsiyonu ile paçal fiyat 17-18 milyon euroluk bir paketi kabul etmek olabilir mesela 6 milyon kira +12 opsiyon gibi.

aksi halde kimse bana 3 milyon kira izahati yapamaz bu para hiç bi işe yaramaz bazen ilke uğruna parayı çizersin tabii yanında bahsi geçen oyuncuyu da, bittiğin noktada sana el uzatan camiaya ihanet ediyorsan sonuçları paf takımı ile yatış olmalıdır...

belli ki töre gitmek için çok kararlı ama oyuncunun cv.si ve mevcut performansı biliç dışında kimseyi alıcı pozisyonuna sokmuyor whu yönetimi de biliçe hooop dur demişler belli ki.

ben bu noktada 3e flan kiralamam zira kötü oynarsa bir daha satma şansın kalmaz en fazla 3-5e satabilirsin. ben kiralamam. tutarım adam gibi ŞL oyna dilediğin yere git aksi halde paf takımı orada der yada çinlilere satarız.

bir yerde bugün 3 milyon sterlin yazıyordu hatta burda da paylaşmıştım 3 milyon € değil miydi diye.Yabancı bir twitter adresiydi onlar 3 milyon sterlin yazmışlardı kaç para yapıyor 5 milyon € gibi bir para yapıyor galiba demi ?

Edit : Hesapladım 3.5 milyon € yapıyormuş çokta birşey farketmedi.  :D
[ Son Düzenleme: 07 Temmuz 2016, 01:26:26 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Şöyle bişe var .. 4-6 m £ verecek  sanırım bu para  eğer satın alınırsa 13m £ dan düşecek.. Bana ilginç geldi böyle bişe

Şöyle bişe var .. 4-6 m £ verecek  sanırım bu para  eğer satın alınırsa 13m £ dan düşecek.. Bana ilginç geldi böyle bişe

4 milyon sterlinse 4,660,000 € yapıyor 5 milyon € yakın güzel hatta 5 milyon sterlin olursa tadından yenmez 5,825.000 € yapıyor 6 milyon € yakın kiralama bedeli.

Çevrimdışı underworld

töre asla kiralanmamalı  böyle bi saçamalık yapmamalıyız.
versinler direk parayı alsınlar yoksa baksınlar çorbalarına

İnşallah 5 milyon sterlin'e kiralamışlardır 6 milyon € burda var.6 milyon € harcıyabilir paramız vardı 1.2 milyon € marcelo'ya gitti.11 milyon € yakın para bu para ile 3.5'a kolarov 1 tane stoper gomez'in bonservis ücreti tamamdır  :D

Keyfim yerine geldi rahatça uyuyabilirim  :ishock:

Çevrimdışı mehmetthedum

Al takke ver külah yapılmış belli ki :)

G.gomez+kolarov+marcelo = tore+HBA+başlangıç hakkı olacak şekilde bir şeyler..

Daha bunun atiba giderse = lucas leiva'lı denklemi de var..

Anlaşılan santrafor gene kiralık :(
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Al takke ver külah yapılmış belli ki :)

G.gomez+kolarov+marcelo = tore+HBA+başlangıç hakkı olacak şekilde bir şeyler..

Daha bunun atiba giderse = lucas leiva'lı denklemi de var..

Anlaşılan santrafor gene kiralık :(

bi ihtimal gomez bonservisini alabilir kendi alacaklarında vazgeçerek biz imza parası veririz maaşını yükseltiriz.

Abi ayrıca gomez giderse 6-7 milyon € ordan atiba giderse en az 3 milyon €'da ordan gelicek :D

Ayrıca 11 milyon € paradan kolarov ve stoper alsak bile kalır :)

Yeter ki töre en az 5 milyon sterline filan kiralanmış olsun satın alma opsiyonu düşük olsun farketmez para bize şimdi lazım :D  :evillol:

[ Son Düzenleme: 07 Temmuz 2016, 01:38:34 cursedofdragon ]

Çevrimdışı s4rc4stic

bu kolarov'da hiç renk vermiyor kardeşim...menajeri fln kimdir?bi ingiliz,sırp veyahut türk muhabiri ulaşamıyor mu?

Çevrimdışı Kutay

bu kolarov'da hiç renk vermiyor kardeşim...menajeri fln kimdir?bi ingiliz,sırp veyahut türk muhabiri ulaşamıyor mu?
aynen hiç sosyal medya hesabı falanda yok bildiğim kadarıyla
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı BlackEagle26

Menajeri kardeşi

neyse cümletten herkese iyi geceler arkadaşlar inşallah yarın güzel hayırlı bir gün olur bizim için.  :bye:

Çevrimdışı s4rc4stic

bu sırpların keskin nişancıları meşhurdur..yoksa o da uzaktan bizi mi izliyor :lol:

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Ersoy

http://www.transfermarkt.com.tr/per-mertesacker/profil/spieler/6710

İmkanları zorlamamız gerek bence bu olabilir ingilterefen.
İçime doğdu bu.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı can1903

İçime doğdu bu.

2-3 tane daha var ismini duydugum ama yarın yazarım artık.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı sallapati

Herkes Atiba yı gözden çıkarmış bakıyorum.. medyanın algı oyunlarına gelmeyelim.. Atiba kalmalı.. takımda tahtaya ilk atiba yazılır sonra diğer 10 kişinin ismi yazılır...

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Liverpool yolumuza taş koyuyor resmen :)) bu rakamlara nası çıkıyoz biz öyle ilginç..bu iki stoperde çok zor değil bence

Hayal ~

Kolarov vermaelen mertasacker gg
                          Kaleci :)

[ Son Düzenleme: 07 Temmuz 2016, 02:58:39 Uğur Uğurlu ]

Çevrimdışı can1903

İngiltere'de stoper bol. Arkadaşlarla kafa yorduk 10-15 tane alabileceğimiz adam var. Kısmet.

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Atiba yerine düşünülen adam.. Atibanın eski takımı :))

Bence bu oyuncu iş görür atibanın yerine..4m € serbest kalma maddesi varmış.. Çok ucuza bitebilir bu

Çevrimdışı murat baltacı

boyko'yu kayserispor'a kiralasak onlardan ali ahamada'yı kiralasak nasıl olur :D

http://www.transfermarkt.com.tr/ali-ahamada/profil/spieler/126767
Olurdu bence geçmişini falan bilmem ama geçen seneki yarım dönem performansı beni tatmin etti hele kayseri fener maçındaki oyunu çok iyiydi kayseri defansı sürekli kaleciye döndü kaleden oyun başlattı eliylede ayağıylada oyun başlatmada çok iyiydi refleksleride iyi çabuk atletik bi kaleci fabri yerine alınmış olsa en azından daha fazla anlam verebilirdim standart bi performans sergiler iyi oynadığı maçlarda oyun alırdı. Kayseri bu kaleciyi çok ucuz paraya devre arası aldı biz gittik boykoyu 3.3 milyona aldık madem tolga ile rekabet edecekti niye ahamadayı almadık. boykoya verilen parayla daha kaliteli bi stoper alsak hiç zorlanmadan şampiyon olacaktık belki.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı murat baltacı

stoper mevkine gomez alınırsa yeterli olmaz bence hem bonservis verilip hem genç parlama yapacak stoper alınmaz elimizde yeterinde stoper var tutarsa diye omerou alındı en azından birinci stoper olarak şampiyonlar ligi maçlarına bi oyuncu yazalım gomez gelse nasıl bi tandem kurulacak kurulacak tandem ne kadar kaliteli olacak kimi tatmin edecek soru işareti umarım arka planda subotiç alınmaya çalışılıyordur.

BeŞiKtAşK

Çevrimdışı BlackEagle26

Yarın kesin kap gelir ama tatmin eden (kolarov) kap gelmeyebilir. Fabri veya Omeruo gelir kap olsun yeter derseniz bilemem ;)

Çevrimdışı murat baltacı

Bi ara shaqiriyi menajeri bize kiralamaya çalışıyo diye haberler çıkıyodu gazetelerde töre satıldı o mevkiye bi oyuncu lazım bu haberlerin bi kaynağı varsada böyle bi kiralama işi olursa gomezden kolarovdan daha çok sevinirim. Bi kanatta q7 diğerinde shaqiri olursa arkalarındada kolarov gökhan düşünemiyorum rakipleri.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı cagdas44

Çok çabuk gaza geliyoruz çok çabuk adam harcıyoruz

Etiketler: