2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12391575 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Kolarovun yıllık kazancı 4.2m€ muş.. Ve 2 yıl sözleşmesi var..  8.4 m€ min. bizim vermemiz gerek.. Kasımda 31 yaşında olcak.. 3 m€ dan 3 yıllık sözleşme yapılsa buda 9 m€ eder.. Sözleşmeleri bittiğinde Gg 35 kolarovdo 34 yaşında olacaklar :)) 3m € başkan vermez gibime geliyor.. Bide bonservis olursa bittik demektir :))

Çevrimdışı cursedofdragon

Kolarovun yıllık kazancı 4.2m€ muş.. Ve 2 yıl sözleşmesi var..  8.4 m€ min. bizim vermemiz gerek.. Kasımda 31 yaşında olcak.. 3 m€ dan 3 yıllık sözleşme yapılsa buda 9 m€ eder.. Sözleşmeleri bittiğinde Gg 35 kolarovdo 34 yaşında olacaklar :)) 3m € başkan vermez gibime geliyor.. Bide bonservis olursa bittik demektir :))

kıskanma uğur :)

33 yaşındaki dani alves juventusa imza atıyorsa normaldir. 30 yaşında ki kolarov'un bize imza atması :)

lahm 32 yaşında çatır çatur oynuyor :)

Çevrimdışı can1903

https://twitter.com/gokmnozdmr/status/750785315212763138

Herkes birşeyler yazıyor inanılmaz. Ne olacak acaba.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

kıskanma uğur :)

33 yaşındaki dani alves juventusa imza atıyorsa normaldir. 30 yaşında ki kolarov'un bize imza atması :)

lahm 32 yaşında çatır çatur oynuyor :)
benden çok istiyen yoktur şu adamı ama üzülmek için kendimden soğutuyorum  :)))) inş olur ama beklemeden bitirmek lazım yoksa başkaları alırsa alamadığımızdan daha çok üzülürüm :(

Çevrimdışı worns

Kolarov bizde defansif açıdan sırıtmaz.

Çevrimdışı mehmetthedum

Kolarovun yıllık kazancı 4.2m€ muş.. Ve 2 yıl sözleşmesi var..  8.4 m€ min. bizim vermemiz gerek.. Kasımda 31 yaşında olcak.. 3 m€ dan 3 yıllık sözleşme yapılsa buda 9 m€ eder..

O hesap öyle olmuyor sanırsam % 46 vergi kesiliyor. Net ücret 4,2 değil ; 2,27 m ero oluyor. 3+1 yıllık1,7 + maç başı ve bonuslarla hallolabilir. Zira guardiola kendisine bi git "s" ile demiş. Yerine uefa'ya bildirilmek üzere kendi yetiştirdikleri bir genci yazmak durumundalar. Uefa kuralları gereği :)

Tabi araya Türkiye liginden bir adam girmezse. Ama benim tanıdığım başkan ona ön sözleşme imzalatmıştır.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

O hesap öyle olmuyor sanırsam % 46 vergi kesiliyor. Net ücret 4,2 değil ; 2,27 m ero oluyor. 3+1 yıllık1,7 + maç başı ve bonuslarla hallolabilir. Zira guardiola kendisine bi git "s" ile demiş. Yerine uefa'ya bildirilmek üzere kendi yetiştirdikleri bir genci yazmak durumundalar. Uefa kuralları gereği :)

Tabi araya Türkiye liginden bir adam girmezse. Ama benim tanıdığım başkan ona ön sözleşme imzalatmıştır.

bilgili adamları çok seviyorum çünkü onlardan birşeyler öğreniyorum :)

cahil'in olduğu ortamdan uzaklaşmak istiyorum zira benide cahilleştiriyor :)

seviyorum abi seni güzel abimizsin :D  :evillol:

Çevrimdışı Çağatay

Kolarov diyoruz sonra balotelli diyonuz
Ya bu adamlar frikik kullanirken bile tartisan adamlardi city de iken burada da bir araya gelirlerse hadron carpistiricisinda cikan sonuclardan daha ilginc sonuclar olabilir
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Tolga

Kolarov'un vergiler düştükten sonra aldığı ücret zaten öyle çok fazla değildir.

Açıkçası sürpriz bir talibi çıkmazsa Kolarov'dan yana bir sıkıntımız olmaz. M.City'nin kararı burada çok önemli tabi.

M.City olur derse bu transfer gerçekleşir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Bu paylaştığım ücret net. 4.2 m net maaşı

[ Son Düzenleme: 07 Temmuz 2016, 00:06:28 Uğur Uğurlu ]

Çevrimdışı MrtBlgc

Net maaş mı?  8 milyon mu alıyor bu adam yıllık?

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ardiles

Galler'in kalecisi uzerine gelen topu aldi iceri. Bu kalecinin kariyeri Boyko'dan assagi mi yukari mi? Hani kistas aliyoruz o manada.

İki golde bariz defans hataları olsa da ilk golü güç bela çıkarabilirdi. Oynadığı yüzlerce maçı izlemeyip tek maç üzerinden hangi kıstasla değerlendirme yapacaz? Maçı izleyen biri ilk defa gördüğü Gareth Bale için vasat topçu diyebilir. Karar vermek için bırak tek maçı tüm turnuva bile yeterli değil. Bu amatörlüğe Pazdan la aşinayız.

Çevrimdışı solar

Kisa bir internet aratmasi gösteriyor ki, 15-16 sezonu haftalik 85.000 sterlin aliyormus Kolarov, yani yillik 4.420.000 sterline denk geliyor. Vergiyi %46 düsünce 2.475.200 sterline oluyor o, bugünkü kur oranlari ile de 2.880.000 euro ediyor.

Çevrimdışı atalay

Kolarov'un haftalık kazancı: 85 Bin £. %45 vergi var. Fakat Copmplex Tax Avoidance ile %22-25'e kadar düşürebilir.

Çevrimdışı scarfright

Kisa bir internet aratmasi gösteriyor ki, 15-16 sezonu haftalik 85.000 sterlin aliyormus Kolarov, yani yillik 4.420.000 sterline denk geliyor. Vergiyi %46 düsünce 2.475.200 sterline oluyor o, bugünkü kur oranlari ile de 2.880.000 euro ediyor.
Net bilgi için teşekkürler.

Çevrimdışı Yalçın

İki golde bariz defans hataları olsa da ilk golü güç bela çıkarabilirdi. Oynadığı yüzlerce maçı izlemeyip tek maç üzerinden hangi kıstasla değerlendirme yapacaz? Maçı izleyen biri ilk defa gördüğü Gareth Bale için vasat topçu diyebilir. Karar vermek için bırak tek maçı tüm turnuva bile yeterli değil. Bu amatörlüğe Pazdan la aşinayız.

O zaman izledigimiz maclari kistas alirsak Boyko iyi kaleci  :bandit: :bandit: :bandit:
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı mehmetthedum

2015/16 sezonu öncesi yaptığı kontrat uzatma anlaşması ile vergi ve ulusal sigorta öncesi haftalık maaşı 85000 sterline çıkartılmış.
 İngilterede haftalık kazancı 43001 ile 150000 sterlin arası olanlar % 40 gelir vergisi ödüyorlar. Ayrıca o gelirdekiler için % 2 ulusal sigorta mevcut. Yani maaşından % 42 kesiliyor. (İlk hesabımda % 46 demiştim özür dilerim)

85bin'in % 58'i = net gelir = 49300 sterlin yapar.

49300x52 = 2563000 sterlin yıllik ücret demektir. Bu da günümüzün kuru ile yaklaşık = 3 milyon ero yapıyor.

Kalan kontratı 2 yıl x 3 m ero = 6 milyon ero

Sen 1,75 x 4 yıllık kontrat verirsen = 7 milyon ero garanti para yapar.

Ayrıca maç başılar ve puan primleri ile şampiyonluk primleri de cabası.. ( yılda 750 bin eroya kadar prim alabilir.böylece sana maliyeti 4 yılda 10 milyon ero olur)
[ Son Düzenleme: 07 Temmuz 2016, 00:43:38 mehmetthedum ]

Çevrimdışı mehmetthedum

Atiba giderse hedef lucas olur zaten.. evvelden tanışıklık da mevcut..

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

7 Numara gercek sahibine kavuşuyor...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Kapkarakartal

Çevrimdışı mehmetkorfez

Kolarov 3m€
Gomez  5m€
Leiva 3m€
G.Gomez 6.5m€
+Sağ Açık(Kiralık)

Töre 13 m€
Atiba 5m€

Ne güzel olurdu be...

Çevrimdışı mehmetkorfez

EPL'de adamlar kapının önünden geçene onlarca milyon pound veriyorlar.

Bilic Atiba ve Töre'nin kalitesini bilen biri bu fiyatlar gayet normal versin alsın işte

Etiketler: