2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12391434 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kalyoncu

Keşke Gökhanı 10 milyon euro ve bir sonraki satışından %30-40 la bıraksaydık... FFP ye ilaç olurdu
Westhamı 11-12 yaşlarında çocuk yönetmiş olsa belki dediğin olur oda belki bak.bu adam 7 aydır top oynamıyor.geçen iki sezonun ekmeğini yemeye çalışıyoruz.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mehmetthedum

O değil de ;

Quaresma 7 numaralı formasına kavuştu.

Adam bonus transfer olarak geldi, as ve de has eleman oldu.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Şampiyon takımı bozmadan sadece kaleci ve sol bek bile yeterdi töreyi 3 m a kiraladın eline ne geçti büyük yanlış bu ne perhiz bu ne lahana turşusu bu sene şampiyonluk çok kritik

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kim gider kim gelir beni çok alakadar etmiyor artık şampiyon olmamız dışında hiçbir şey beni tatmin etmez...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

O bana mantıklı gelmedi ama eğer öyleyse çok daha büyük bir saçmalık yapmışız.
Neresinden tutarsan tut elinde kalıyor töre olayı böyle bir şey olacağına kalsaydı daha iyiydi

Çevrimdışı cursedofdragon

inşallah aras sağlam çıkarda töre'yi aratmaz.

Yoksa Quaresma,Kerim,Olcay ile kanatlar dönmez.

Çevrimdışı mylife1903

abi oyuncuların ismini düzgün yazarmısın sürekli dalga geçerek yazıyorsun.

farbi değil fabri.
pettemet değil pektemek
kolarof değil kolarov.
Yooo dalga gecmiyorum, her oyuncuya kolayima geldigi gibi bir nickname takiyorum cogu yabanci oyuncuyu da okundugum gibi yaziyorum, kendi okudugum gibi ha bazilarini da bizim spikerlerin okudugu gibi yaziyorum
Mesela keya
O fbli sesu mesela devamli kopi/pasta mi yapayim
Gsli cecu var
Yazi stilim bu, ha farbi nasil denk gelirse simdilik fabri yaziyorum bazen farbi cikiyor agzimdan
Tembellikten kolayima geldigi gibi yaziyorum yahu alinacak birsey yok. Dalga gecsem tolgaya bulurum ismaile bulurum yahu

Çevrimdışı Tolga

Neresinden tutarsan tut elinde kalıyor töre olayı böyle bir şey olacağına kalsaydı daha iyiydi

Son derece yanlış bir iş yapılır eğer kiralık giderse ki gitti gibi birşey artık.

Gomez'in bonservisini alabilsek bari o parayla.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı mylife1903

Bizim transferler icin bu deyimi cok kullanmaya basladik. Bazi operasyonlarimizin neresinden tutsan elinde kaliyor aciklayamiyorsun. Tehlikeli

Çevrimdışı mylife1903

Kim gider kim gelir beni çok alakadar etmiyor artık şampiyon olmamız dışında hiçbir şey beni tatmin etmez...

Senin ospina da yalan oldu yahu :by2:

Çevrimdışı s4rc4stic

ya arkadaş bizim tranfer için 3.5m euro iznimiz vardı..töre olayı bugun ayyuka çıktı..şimdi merak ettiğim bizimkiler gomez'e nasıl 6.5m euro teklif ediyorlar..kolarov içinde bonservisini al imza parası ile çözelim mi dediler?  büyük olasılıkla töre kiralık giderken atiba'yı da sattık onuda 5'e fln okuttular..yoksa kolarov+gomez+mario işini başka türlü çözemezsin

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Senin ospina da yalan oldu yahu :by2:
Olursa olsun abi şampiyon olalım yeter benim olayım bir de derbilerde özellikle gs'yi delmek

Çevrimdışı mylife1903

Olursa olsun abi şampiyon olalım yeter benim olayım bir de derbilerde özellikle gs'yi delmek

Gs iki uc sene iflah olmaz artik, fb ise mermilerini bitirdi sungu hucumuna gecti, bu sene cok onemli. Bakalim onumuz kesilecek mi?

Çevrimdışı halvetifarazi

Takımda yeterli ne kaleci var, ne stoper ne de forvet.
Elde olan prim yapacak oyuncularda 3 paraya elden çıkarılıyor. Yönetim geçen sene yaptık bu sene de yaparız diye düşünüyor. Hayatanın hatalarını yapıyorlar. Geçen zarlar düşeş geldi. Her sene gelmez. Çağ atlayacakken felekate sürükleniyoruz.

Çevrimdışı Arena_

Real Madrid, Barcelona yada Bayern'den 5 yemen tatmin edecek seni yani bu  kaleci stoperler ve sol bekler ile. Bu da iyimiş  :biggrinking:

Çevrimdışı mylife1903

Real Madrid, Barcelona yada Bayern'den 5 yemen tatmin edecek seni yani bu  kaleci stoperler ve sol bekler ile. Bu da iyimiş  :biggrinking:
Yedigimize degil attigimiza bakacagiz, atamazsak sikinti var, deriz. Herkes yiyor bu takimlardan 5 ama bu takimlardan kendi evimizde de 5 yemeyiz 2-3 cakar, tokatlar gondeririz, hepsinin toplamasi gelsin, kalede tolga, bekte ismail oynasin bunlari kendi evimizde gene yeneriz.
Barcelona geldi yedi 3 tane gitti, deplasmanda 5 yedik. Yedigimiz besi konusmuyoruz, attigimiz 3u, nihatin makas sutunu, ibrahimin yardirmalarini konusuyoruz hala.

Çevrimdışı 38life

Rakiplerimiz bile bize "Hakkınızla şampiyon oldunuz" derken burda "Geçen sene şansa şampiyon olduk" diyenler var. Yazık...

Çevrimdışı Ersoy

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı 38life

Kolarov Beşiktaşt deniyor...

Çevrimdışı cursedofdragon

Rakiplerimiz bile bize "Hakkınızla şampiyon oldunuz" derken burda "Geçen sene şansa şampiyon olduk" diyenler var. Yazık...

onlar ayrı bir sıkıntı zaten geçen sene futbolumuzla rakiplerimizi ezerken onların gözü başka tarafa bakıyordu demek ki.

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Para harcıyamayacaksak3 transfer yapalım bitirelim transferi bence
1) kolarov
2)vermaelen
3)mehmet topal
Bunlara en fazla 6 m€ bonservis bedeli veririrz
Gomezde giderse En kötü siyahi bi forvet daha alırız yada kiralarız..

Çevrimdışı s4rc4stic

bu arada bu fb'yi de amma abarttınız ya..elle tutulur kimi aldılar ya wiel dediğiniz adamı ne şişirdiniz be kardeşim..gökhan fb ile uzatsaydı almıyacaklardı wieli..sanki fb psg gibi her maç tek kale oynuyorda wiel iş yapacak görsün vitor'un sistemi ondan sona konuşalım..skrtel kimdir yahu..kazma bi herif korktum bize gelecek diye alves gibi her maç sarı-kırmızı kart gider..o alman ise tam facia girmiyorum bile..şimdi bi de bunların yanına vitor diye bi denyo koydun mu? bi cacık olmaz..hatta konya bile bunları zorlar demedi demeyin..bu sene en rahat şampiyonluğumuzu alırız..ama mesele cl..biz orada ki takımı düşlediğimizden bu feryatlar

Çevrimdışı sallapati

Westhamı 11-12 yaşlarında çocuk yönetmiş olsa belki dediğin olur oda belki bak.bu adam 7 aydır top oynamıyor.geçen iki sezonun ekmeğini yemeye çalışıyoruz.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

transfermarktta değeri 15 milyon euro ve 24 yaşında
[ Son Düzenleme: 06 Temmuz 2016, 19:45:51 sallapati ]

Çevrimdışı 38life

onlar ayrı bir sıkıntı zaten geçen sene futbolumuzla rakiplerimizi ezerken onların gözü başka tarafa bakıyordu demek ki.

Aynen öyle. Bi de şuna ayar oluyorum; Gelecek sezon hayal edilen kadrolara bakıyorum 1 tanesinde bile Töre yok. Şimdi Töre gitti diye bu kişiler "Töre'nin yerine kimi oynatacağız?" diyor. Yav tamam transferin kiralık olmasından dolayı ffp meselesi fln bunu eleştir anlarım da bukadar da tutarsızlık olmaz...

Etiketler: