2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12391143 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

13 milyon ingilaz marki gibi miktar dedikodusu var ama adi ustunde dedikodu.
Bu arada ben bilici severdim ama okkali kufurleri hak ediyor suan. Abuk sabuk adamlara ne paralar saciliylr herifler kayserili pazarligi yapiyor tore icin ver iste 25 milyon yuro al. Biz de seni hep iyi analim
Diğer oyuncularımıza salça oluyor bir de paran var git başkasından al allahından bul bilic

Çevrimdışı mehmetkorfez

Aziz gerekirse klübü batırır ama bizim inadımıza basar parayı kolarova

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Aziz gerekirse klübü batırır ama bizim inadımıza basar parayı kolarova
Bir şey olmaz bassın alsın biz başka adam alırız kaybeden kendisi olur...

Çevrimiçi Samet Ç

Ertem Şener kuyuya bir taş attı burada da bahsedilmiş. Aziz Kolarov'u alacakmış. O dönemler bitti. Bir de rica ediyorum Ertem'e inanıpta gelip burada insanların moralini bozmayın adam Gomez'e 14 milyon teklif var diye Bild kaynaklı sallama haber yaptı.

Çevrimdışı Bishamon

West Ham Atibaya 3m avro teklif yapmis.Resmen dalga geciyorlar

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ertem Şener kuyuya bir taş attı burada da bahsedilmiş. Aziz Kolarov'u alacakmış. O dönemler bitti. Bir de rica ediyorum Ertem'e inanıpta gelip burada insanların moralini bozmayın adam Gomez'e 14 milyon teklif var diye Bild kaynaklı sallama haber yaptı.
Şarlatan ya sıkıyor

Çevrimdışı abdusta

Bizim sıkıntılarımızdan biri

geçen sene kale ve defans hatalarından çok çektik

Noyer gibi kaleci - Pepe gibi stopper istiyoruz

geleni begenmiyoruz..ama şimdi başka çelişki ortaya çıktı

sagda Gökhan Gönül - solda Kolarov  olunca ortayada onlara yakışan stopper lazım

aynı dil nedeniyle Gustova Gomez ve Rudolfo şu an en yakışan gibi

keşke aynı dil Ospino olsaydı ama Arsenal bırakmıyor

saygılar

Çevrimdışı Kartal Ç

Biz bu seneki 23 kişilik uefa A listesine 4+4 kuralı olarak hangi 8 ismi yazacağız ve bu kontenjan yüzünden kimler 23 kişi dışında kalacak?

Çevrimdışı can1903

Kolarov ve M.City ile kiralık anlaştığımızı söyledi bir arkadaş  FB sulanmış ama CL ve Tosic faktörü var diyor.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Kalyoncu

Ahmet nur Çebi: Necip,oğuzhan,sosa,ismail,tolgay sözleşmelerinde iyileştirme istiyorlarmış ayrıca sosa ve atiba gitmek istiyormuş.iyileştirme şart bu oyuncuları anlayabiliyorum ama ismail ve tolgay takıma ne verdilerde neyin iyileştirmesini istiyolar anlamıyorum ben.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı can1903

Ahmet nur Çebi: Necip,oğuzhan,sosa,ismail,tolgay sözleşmelerinde iyileştirme istiyorlarmış ayrıca sosa ve atiba gitmek istiyormuş.iyileştirme şart bu oyuncuları anlayabiliyorum ama ismail ve tolgay takıma ne verdilerde neyin iyileştirmesini istiyolar anlamıyorum ben.

link?
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Kalyoncu

link?
Kusura bakmayın belirtmeyi unutmuşum sabah gazetesi röportajında söylemiş

Çevrimdışı Türkay

:kop: hey sen badem bizim türkayın hesabını sessizce yere bırak  :D

Gazetecilik çok güzel bir şey yaa  :biggrinking: olabilir fakat olmayadabilir  :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Türkay

Kolarov'u Fener'e kaptırırsak YI-KI-LI-RIM.

Çevrimdışı Türkay

Diego Sneijder Selçuk top oynamayıp bizimkilerden fazla maaş alıyorlar bizimkiler de haklı olarak zam istiyor olabilirler. Bu renkliler her türlü zarar bize ya.

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Biz bu seneki 23 kişilik uefa A listesine 4+4 kuralı olarak hangi 8 ismi yazacağız ve bu kontenjan yüzünden kimler 23 kişi dışında kalacak?
Bence yönetim 4+4 kuralını esnetebilir..bu iyi gidişatla uefa 2+2 gibi kolaylık sağlayabilir.. Psg yede yapmışlardı sanırım kolaylık..yönetimin başvurması gerekli bi an önce

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Birazda gülelim :)))

Çevrimdışı Kalyoncu

Kolarov'u Fener'e kaptırırsak YI-KI-LI-RIM.
Ben arkama yaslanırım kolarovun nasıl pişman olduğunu izlerim :)

Çevrimdışı Türkay

Ben arkama yaslanırım kolarovun nasıl pişman olduğunu izlerim :)

Pişman olmasına gerek yok abi ben bu adamı İS Tİ YO RUM.

TOSIC VE JELENA ACİL GÖREVEE

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Zam olayı saçma olur bence iyi oynadın diye zam istemek akıl dışı kötü oynadığın veya sakatlandığında indirim yapmıyorsan sözleşmeden

Çevrimdışı can1903

FB Asbaşkanı Kolarov tweeti RT'lemiş. Elimziden alırlarsa yine pişman olacaklar:

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Zam olayı saçma olur bence iyi oynadın diye zam istemek akıl dışı kötü oynadığın veya sakatlandığında indirim yapmıyorsan sözleşmeden

Zam şöyle olur; takım borçtadır ve yönetim indirim ister, düzlüğe çıktımı takım oyuncularının sözleşmelerini artırır.. Biz bunu yaptık feda sezonundan sonra.. İkikere yapılır mı.. 1.5 milyar borç var bu kötü dediğimiz fenere karşı zar zor olduk şampiyon ve hakkın yokken zam istiyorsun.. Sanane başka kulupteki adamların sözleşmelerinden.. Tr harici bi yere gitsen anca bu kadar alırsıın zaten.. 1.2 m € yu beğenmiyormuş ismail.. git₁ kulupten ozamn..oguzhana yaparsın ama sözleşme uzatma bahanesiyle,tolgayada ama 31 yaşına gelmiş adamlar istemesin bi zahmet..bas parayı bonservisini al git.. Herkeze zam yapsan 5 m € yapar..bu futbolcuların işi gücü para

Çevrimdışı Ersoy

fbnin biz ilgilenirken saçma sapan yüksek fiyatlarla elimizden aldığı hangi isim iş yaptı ? Kolarov'da azcık bir vizyon kırıntısı varsa bize gelir zaten.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Berat

Töre bir şekilde gittikten sonra Avrupa tecrübesi görmüş sağlam bir stoper isterim Kolarov ile birlikte.

Gustavo değil.

Etiketler: