2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12403715 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Kolarov ile prensipte anlaşmaYA YAKINMIŞIZ. Guardiola'nın net kararını bekliyormuş kulüp.

Çevrimdışı MrtBlgc

Aleksandar Kolarov will join Besiktas in a £3m deal and will earn £50,000/week following successful talks over the weekend.
City defender Aleksandar Kolarov is set to join Turkish giant Besiktas later this week.
( sun )

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi 38life

Çevrimdışı murat baltacı

Ben yönetimin bazı isimleri yem olarak attığını düşünüyorum hem basına oyalanması için malzeme veriyo hemde fener alacağımız oyuncuya bulaşmasın istiyolar. kalede fabri ile anlaşılıp arka planda adler,ospina pazarlığı yapılıyo oyuncuların kulübüne karşı elimiz güçlü gidiyoruz stoperde adı geçen isimlerde yem bence arka planda subotiçi bitirmeye çalışıyolar.

adler
gg  omeruo  subotiç  kolarov

Bu şekilde bi defans hattı kurulabilirse siler süpürürüz ortalığı. omeruo konusunda endişe etmeye gerek yok oyuncu zaten kiralık atletik özelliği var hızlı seri oyuncu yaptıkları videodaki hatalar motivasyon kaybı ile alakalı bizde olmaz geçen sene aldığımız opare bile liverpol maçında ne top oynamıştı omeruo arenadaki maçlarda avrupa maçlarında falan ful motive ile oynar böyle basit hatalar yapmaz heleki yanında böyle tecrübeli stoper ve bekler olursa sırıtacağını sanmıyorum.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Helal olsun işte realist düşünce.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kalirsada efsane olur jübilesini yapar

Bu sene olmazsa seneye de satabiliriz boyle bir adamin piyasasi her zaman olur

Sirf popülarite icin dunya para veriyor Çinliler ! Illa bu sene satacagiz diye bir sey yok

Quaresma da onlar icin bicilmis kaftan..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Biz bu GG'ye sevindik baya. Kozmetik işine benzemesin? :evillol:
Kozmetik isi derken :alala:

Kimi aldılar abi yerine kaçırmışım ben roman stoper değilmi? Topal gömülecek oyuncu değil bence he atiba kalmalı çok işimizi görüyo ama illede gidicem derse topal ile farklı bi oyuna dönebiliriz daha hızlı çıkarız atağa olmadı topal-tolgay yapar oziyi öne atarız.
Topali stoper düşünüyormuş Vitov :evillol:

Oyuzden Topal zu Stoper

Neustadder zu On libero :evillol:

Neustadder Hem stoper hemde On libero oynayabiliyor ( Joker) oyuzden aldilar zaten

Topal tamda gömülecek adamdir bu arada
[ Son Düzenleme: 05 Temmuz 2016, 02:21:03 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı atalay

Bazen hücum en iyi savunmadır, diyeceğim tarife uygun iki bek profili...
[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2016, 12:12:47 atalay ]

Çevrimdışı can1903

@Yunus Emre Dökmeci 30.06.2017 bitiyor Quaresma sözleşmesi. Uzatmalıyız. Ki uzatırsak jubilesini burda yapsın.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

BTD vermaalen diyor galiba..

Ters kose dedigim basin icin ters kose bizim icin degil yazmis..

Ve 4 hazirandaki Vermaalen icin nabiz yoklaniyor paylasimini , Paylaşmış..

Ben bu payalsimdan bisey anlamadim devrelerim yandi

Acaba ters kose derken Denayer mi.diyor

En belçikalısindan diyor
[ Son Düzenleme: 05 Temmuz 2016, 02:31:21 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı onurturan

Topal gelirse her maç Türk ivan bebeklerle tanısır kart görmedigi mac olmaz sırtında namuslu bir forma varken onun o kasaplıklarını ve kazmalıklarını kimse gormezden gelmez şaşırır da şaşırır artık o faul müydü yaa fenerdwyken hic calmazlardi diye diye kafayı sıyırır..

Topal gelirse her maç Türk ivan bebeklerle tanısır kart görmedigi mac olmaz sırtında namuslu bir forma varken onun o kasaplıklarını ve kazmalıklarını kimse gormezden gelmez şaşırır da şaşırır artık o faul müydü yaa fenerdwyken hic calmazlardi diye diye kafayı sıyırır..
Aynen öyle kasapligi var , Cok dengesiz ve sert mudahalelerde bulunuyor

Sonra ben birda kazma bu adam diyince kotu oluyorum :bandit:

Çevrimiçi Samet Ç

Kolarov için 2.1 milyon Euro deniyordu basında maaş olarak 3 milyon Euro maaş teklif edilmiş.

Kolarov için 2.1 milyon Euro deniyordu basında maaş olarak 3 milyon Euro maaş teklif edilmiş.
Hic sanmiyorum oyle bir para vereceğimize

Yahu bu Kulübün Baskani FIKRET ORMAN , O paralari verirmi hic adamon doğasına aykiri :evillol: :busted_cop:

Çevrimiçi Necmi

@Yunus Emre Dökmeci 30.06.2017 bitiyor Quaresma sözleşmesi. Uzatmalıyız. Ki uzatırsak jubilesini burda yapsın.
+1 opsiyonu var

Çevrimiçi Samet Ç

Hic sanmiyorum oyle bir para vereceğimize

Yahu bu Kulübün Baskani FIKRET ORMAN , O paralari verirmi hic adamon doğasına aykiri :evillol: :busted_cop:
Bu dediğine göre Gomez'e de vermez o zaman  :) Giden oyuncular oldu maaş bütçesinde belli bir azalma oldu bu yüzden verirler. Zaten Kolarov'u 2 milyon maaşla getiremezsin en az 3 milyon ister. 2 milyon maaş vererek getirirlerse ayakta alkışlarım orası ayrı.

Çevrimdışı Ersoy

The Sun Kolarov 48 saat içinde açıklanacak diyormuş.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimiçi Necmi

hiç sanmam

Çevrimdışı mellfred

Atiba'yı şu paraya gönderelim diyenlere şaşıyorum. Koca sezonu hiç mi izlemediniz ?  iki sene benzer performans verse yıllık getirisi satışını 4'e katlar

Çevrimdışı mellfred

Hep gelenlerden bahsediliyor, yok mu giden ?

Çevrimiçi 38life

BTD vermaalen diyor galiba..

Ters kose dedigim basin icin ters kose bizim icin degil yazmis..

Ve 4 hazirandaki Vermaalen icin nabiz yoklaniyor paylasimini , Paylaşmış..

Ben bu payalsimdan bisey anlamadim devrelerim yandi

Acaba ters kose derken Denayer mi.diyor

En belçikalısindan diyor
Vermaelen diyor işte. Basın için ters köşe olacak/olabilir diyor.

Çevrimiçi 38life

Kolarov gelsin 3 de olur 3 buçuk da. Farketmez. Kolarovdan bahsediyoruz...

Çevrimiçi Necmi

Bu dediğine göre Gomez'e de vermez o zaman  :) Giden oyuncular oldu maaş bütçesinde belli bir azalma oldu bu yüzden verirler. Zaten Kolarov'u 2 milyon maaşla getiremezsin en az 3 milyon ister. 2 milyon maaş vererek getirirlerse ayakta alkışlarım orası ayrı.
gomezle kolarov birmi biri alman milli takımın santraforu hemde dünyanın sayılı santraforlarından aslında değeri verdiğimizin çok üstü
diğeride bek oyuncusu

Çevrimdışı Renton

Kolarova hala inanamıyorum gelirse cok baska oluruz  :steamed:
See you in another life,brother.

Çevrimiçi Samet Ç

gomezle kolarov birmi biri alman milli takımın santraforu hemde dünyanın sayılı santraforlarından aslında değeri verdiğimizin çok üstü
diğeride bek oyuncusu
Benim için bir.

Etiketler: