2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12404981 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

Quaresma mi gidecek :lol: :lol:

Adam 6 takimdan gelen teklif icin menajerine teşekkür et ben Beşiktaşta mutluyum demiş :bandit:

O bizim..
Menajeri konuştu  :tabe:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

iyi bir teklif gelsin bak giderken arkasına teneke bile bağlarız :evillol:
10 milyonun altindaki hicbir teklif değerlendirmeye bile alinmamali :busted_cop:

Baknz: Demba ba bence uzcuza gitti hemde baya ucuza gitti su bütçelerin döndüğü Cin ligine 13 m ye giden adam 16 macta 14 Golle acik ara Gol krali

Fotoyu ekledim
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

Boyko rusya'ya gidici gibi zaten kalmak istiyorsa lig başlayana kadar en azından defansla iletişim kurabilecek kadar dil öğrenir
hangi dili öğrensin :D
şimdi hangi ülkeden hangi dili konuşacağı bell değil stoperin :bandit:

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Takımda muhakkak tutulması gereken adamdır Atiba. İkna edilip zam yapılarak kalması sağlanmalı. Takımın ofans ve defansına sağladığı fayda ve katma değer 4-5 mil. €'dan kat kat fazladır.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı can1903

Quaresma'ya 20 milyon € verir Çinliler turnuva sonrası.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Menajeri konuştu  :tabe:
Ne zaman ne konuşacağimi sanami soracagim aslanım :money:

Düşüncemi yazdim artik derdi para degil O hatayi bir kez yapti geri dönebilmek icinde kirk takla atti simdi ayni hatayi 2.ci kez yapma ihtimali bana gore yok

Çevrimdışı can1903

Ne zaman ne konuşacağimi sanami soracagim aslanım :money:

Düşüncemi yazdim artik derdi para degil O hatayi bir kez yapti geri dönebilmek icinde kirk takla atti simdi ayni hatayi 2.ci kez yapma ihtimali bana gore yok
Basında yazanları kesin yaşanmış gibi yazma mış-miş kullan. Hem Beşiktaş hem Quaresma için iyi bir teklif gelirse satılabilir. 33 yaşında ne de olsa. İlk tercih Töre olmalı ama.

Quaresma mi gidecek :lol: :lol:

Adam 6 takimdan gelen teklif icin menajerine teşekkür et ben Beşiktaşta mutluyum demiş :bandit:

O bizim..
Basında yazanları kesin yaşanmış gibi yazma mış-miş kullan. Hem Beşiktaş hem Quaresma için iyi bir teklif gelirse satılabilir. 33 yaşında ne de olsa. İlk tercih Töre olmalı ama.
Bak ne yazmisim :bandit: :busted_cop:

Okuduğunu bile anlamiyorsun daha

Çevrimdışı can1903

Bak ne yazmisim :bandit: :busted_cop:

Okuduğunu bile anlamiyorsun daha
Tamam yüksek lisanslı abi :))

Çevrimdışı can1903

Sosa giderse Ziyech'e çökelim.

Gg77

Kıyafetler ve ayakkabidaki uyuma dikkat :bandit:

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Alın şu adamı artık :))

Çevrimiçi Necmi

Tamam yüksek lisanslı abi :))
çok ileri gidiyorsun
dikkatli ol biraz insanlara laf yetiştirme  :bandit:
bu gün kaçıncı oldu bu

Çevrimiçi Necmi

Gg77

Kıyafetler ve ayakkabidaki uyuma dikkat :bandit:
bize geldi yüzü gülmeye başladı mutlu :)

Çevrimdışı Ersoy

Quaresma'ya 20 milyon € verir Çinliler turnuva sonrası.
Mükemmel olur ama zor. 20M'ye Quaresma her türlü satılır beyler duygusal olmaya gerek yok.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı mehmetkorfez

Yönetim GGomez için bastırıyorsa birisi satılmıştır ya da kesin satılacaktır.En mantıklı gözüken Quaresma ya da Atiba.
Biri gitmek istiyor diğeri de çok para edebilir.

Çevrimdışı mehmetkorfez

Töre bu sene göstereceği iyi performansla fiyatını 2'ye 3'e katlayabilir.Bence 7-8 altında fiyata gönderilmemeli.Şenol Güneş onun için şampiyonluktan sonra seneye iyi olacak demişti ben güveniyorum.

Mükemmel olur ama zor. 20M'ye Quaresma her türlü satılır beyler duygusal olmaya gerek yok.

10 m uzeri her rakama satılabilir..

33 yaşına girecek , üzülürüz , Aglariz ama kulubun menfaatleri doğrultusunda istemeye istemeye de olsa gondeririz , Göndermezsek hata yapmis oluruz

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Biz bu GG'ye sevindik baya. Kozmetik işine benzemesin? :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı murat baltacı

pek hayal olmama ihtimali var :evillol:
sözleşme imzalamadı daha yerinede aslında adam aldılar
vitorda istemiyor onu. yakında Aziz kötülemeye başlarsa şaşırmam :evillol:
Kimi aldılar abi yerine kaçırmışım ben roman stoper değilmi? Topal gömülecek oyuncu değil bence he atiba kalmalı çok işimizi görüyo ama illede gidicem derse topal ile farklı bi oyuna dönebiliriz daha hızlı çıkarız atağa olmadı topal-tolgay yapar oziyi öne atarız.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Ersoy

10 m uzeri her rakama satılabilir..

33 yaşına girecek , üzülürüz , Aglariz ama kulubun menfaatleri doğrultusunda istemeye istemeye de olsa gondeririz , Göndermezsek hata yapmis oluruz
Helal olsun işte realist düşünce.

Bundan sonra her sene!

Çevrimiçi Samet Ç

Umarım Gustavo Gomez'i almayız. Omeruo'nun yanına oyuna akıl katabilecek bir stoper lazım aslında var da sakatlıktan çıktığı için ne vereceğinden emin olamıyorsun.

Çevrimdışı can1903

Gustavo'nun 2 maçını ve 30 dakikalık bir defansif kasetini izledim. Bayramın 2. ve 3.günü tekrar bakıcam. Et mi balık mı abkalım.

Etiketler: