2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12400732 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

oyuncular röportaj vermeme kararı aldı aspor kameralarına sırtlarını dönüyorlar :D

Zaten sırf renkli yazarlar oluyo yayınlarda.

Adam GG'ye imza parası yerine gece kulübü verilmiş dedi ya. :kop:

Edit:

http://twitter.com/erginaslan/status/749276762559963136
[ Son Düzenleme: 04 Temmuz 2016, 14:39:16 Yusuf Tekeli ]
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

Zaten sırf renkli yazarlar oluyo yayınlarda.

Adam GG'ye imza parası yerine gece kulübü verilmiş dedi ya. :kop:

Edit:

http://twitter.com/erginaslan/status/749276762559963136

ee aylarca 2 mio imza parası die debelendiler şimdi kontratta öyle bi halt göremeyince ne diyeceklerini şaşırdılar. utanmasalar antrenmandan sonra mutlu sonla biten masaj paketi de varmış sözleşme de diyecekler  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı alimm

Biz bu gustavo'yu alacağız galiba ama o kadar para verir mi f.orman onu kestiremiyorum....
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimiçi murat

Geçtiğimiz sezon Gomez'in kaçırdığı golleri derledim, güzel bir video oldu :) Dosyaları ayarlarken bir kaç dosya karıştı bu yüzden bir-iki pozisyon kayboldu sanırım. Onun dışında kaçırdığı tüm pozisyonlar burda :)

Şimdi bu videoyu Westham ve Milan forumlarına atacak arkadaşlar arıyoruz  :lol:

Bu videoyu bizim başkan seyretmesin  ya vazgeçer yada üste para ister  :D

Çevrimiçi Necmi

Geçtiğimiz sezon Gomez'in kaçırdığı golleri derledim, güzel bir video oldu :) Dosyaları ayarlarken bir kaç dosya karıştı bu yüzden bir-iki pozisyon kayboldu sanırım. Onun dışında kaçırdığı tüm pozisyonlar burda :)

Şimdi bu videoyu Westham ve Milan forumlarına atacak arkadaşlar arıyoruz  :lol:

yanlız gomezi kurtaralım derken quaresmayıda kaptırmayalım :busted_cop:

Çevrimdışı tangaz

bol sıfırlı bir teklifle gelsinler yoksa vaktimizi çalmasınlar pls  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı onurturan

oyuncular röportaj vermeme kararı aldı aspor kameralarına sırtlarını dönüyorlar :D
iyi bile yapıyoruz hakedene hakettiği gibi davranıcaksın bunlar medya gücüyle yapabileceklerinin sınırı olmadığını düşünüyolar ve bu konuda ne yazıkki kötü yönde çok olumlu pekiştireçler aldılar siyasi yayıncılıkta..
Ama şunu unutuyorlar Beşiktaş başka platformlara benzemez Beşiktaş taraftarını yalanla riyayla hileyle kandırıp gaza getiremezsin.. Ucuz ayak oyunlarıyla birbirine düşüremezsin ..Biz sorgularız tartışırız filtreleriz ve adamına göre muamele ederiz..
Sımsıkı taş gibi diye başlayıp Erman ve Şansaldan bahseden yöresel türkümüzü armağan edicez bu sene bunlara herkes emin olsun..

Çevrimiçi Necmi

falcao'nun bonservisini almak hayal gibi birşey satın alma opsiyonu 50 milyon € yazıyor.
Ancak kiralarız.

http://www.transfermarkt.com.tr/falcao/profil/spieler/39152
falcao ya şu anda biri teklif yapsada maaşından kurtulsak diye ellerini açmış bekliyorlar :D

Çevrimiçi Samet Demir

falcao ya şu anda biri teklif yapsada maaşından kurtulsak diye ellerini açmış bekliyorlar :D
Maaşı da fazla adamın

LG-D802 cihazımdan gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı 38life

Quaresma bizim fedaimiz ya. :) gitmez biyere o.

Çevrimiçi Necmi

Mario Gomez'in sakatlığı canımı sıktı. 6 hafta süreceği söyleniyor bu da demektir ki yaz kampına katılmayacak, süper kupa finalinde yok, ligin ilk 2,3 haftasında yok.Şampiyonlar liginin ilk maçında muhtemelen tam hazır olmayacak. Tabi sözleşme yapacağını varsayarak bu durumun dezavantajlarını yazdım.

Ben de ibre fena halde Falcaoya döndü...Nasıl Falcao iş yapar mı bizde?Monaco çok büyük bir bonservis istemez diye tahmin ediyorum.
sakatlığı düzeldiyse 30 gol barajını güle oynaya geçer :D

Çevrimdışı Kalyoncu

En hazır kadro bizde hala fenerin transferleriyle karamsarlık saçanlar var.nokta atışlarınıda yapıp bidaha bir sene boyunca kaleciyi konuşucaz çünkü orası hep eksik hep eksik.tecrübeli kadro derken biz abarttık sanki yaş ortalamamız çok arttı bunun içinde genç oyuncular bulmak lazım.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Bishamon

Quaresma cidden Avrupada en iyi orta yapan adamlardan biri.Ayaginin disi ile ortalariyla kac tane assisti var

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimiçi Necmi

Anlamadığım şeylerden birisi. CL tecrübesi olan Subotic yerine genç Gustavo.
:alala:
artık kendi kendinimi alıntılamaya başladın :kop: :kop: :kop:
kendinle tartışırsan ikili tartışmadan ceza alırsın peşin söyleyeyim
üstüne üstlük ikiside sen olduğun için duble alırsın  :D

Çevrimdışı Yalçın

Tarihin en ketum yonetimi. Ahh simdi Kivanc Oktay'lar olacakti. Her gun carsaf carsaf. Sonra 500 binlik futbolcuyu al 2 milyona :)
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Yalçın

Yalniz Quaresma'yi herkes bu sene iyice kabullendi ve sevdi. Yoksa herkesin kafasinda vardi soru isareti.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı can1903

:alala:
artık kendi kendinimi alıntılamaya başladın :kop: :kop: :kop:
kendinle tartışırsan ikili tartışmadan ceza alırsın peşin söyleyeyim
üstüne üstlük ikiside sen olduğun için duble alırsın  :D
Bayram esprisi galiba :)
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Tarihin en ketum yonetimi. Ahh simdi Kivanc Oktay'lar olacakti. Her gun carsaf carsaf. Sonra 500 binlik futbolcuyu al 2 milyona :)
Kızıyoruz ama takviye lazım diye. Yoksa YD falan olsaydı şimdi Kolarov'a yıllık 4 Gustavo'ya 10 milyon € verip alırdık. Hala unutamıyorum o günleri ya. Batırdı kulübü resmen adam.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı dkn_34

kolarov gelirse bence tosicin büyük bir katkısı olmuştur.
tosicin kadroda yedek stoper olarak kalmasından yanayım .sol ayaklı,sol stoperde oynar yanında kolarov uyum sorunu olmaz.

Çevrimdışı can1903

Erdal Torunoğulları'nı 3 gündür konuşan medya Fernandao'nun 102 kilo olmasını konuşmuyor. Kafalarına vuracağız yine  :sevinc :sevinc

Çevrimiçi Necmi

En hazır kadro bizde hala fenerin transferleriyle karamsarlık saçanlar var.nokta atışlarınıda yapıp bidaha bir sene boyunca kaleciyi konuşucaz çünkü orası hep eksik hep eksik.tecrübeli kadro derken biz abarttık sanki yaş ortalamamız çok arttı bunun içinde genç oyuncular bulmak lazım.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

turnuvalarda başarılı olacak kadronun 27 üstü olması gerekiyor genelde genç kadrolar başarısız
oluyor. Tecrübelilerle gençleri iyi harmanlayarak olur buda tecrübe şart biz iki senedir panik futbolu oynuyorduk
kadronun yaş ortalaması yükselince bu olgun futbola dönüştü geçen senede şampiyonluk bu nedenle geldi.
incelerseniz panik yapmamız gereken noktalarda çok soğukanlı geçtik ve rakibe panik yaptırdık.

Çevrimdışı can1903

Fener CL'den elenirse kaç milyon € alıyorduk bilen var mı?

Çevrimdışı Orhan

gustavoya 6,5 vereceğimize inanmanız da enteresan  :bandit:
Töre için West Ham la anlasşmıs olabilirler abi. Transferleri bitirene kadarda acıklamayabilirler. Başkandan bekletim yani :D

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Ergin1903

Sirp  basini kolarov bizde diyor. twitter'da öyle bir haber dolaşıyor. Görünen o ki kolarov  bize çok yakın.

Etiketler: