2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12387832 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

SON DAKİKA|Beşiktaş, Aleksander Kolarov ile senelik 2.1 milyon €dan 3 yıllık sözleşme imzaladı. KAP bayramda (Aksam)

3 yıllık sözleşme nasıl imzalayabiliriz ? 6 milyon € paramız vardı onunla aldık yada oyuncu alacaklarına karşılık bonservisini istedi inşallah 2.ci şıktır.

Çevrimdışı mylife1903

SON DAKİKA|Beşiktaş, Aleksander Kolarov ile senelik 2.1 milyon €dan 3 yıllık sözleşme imzaladı. KAP bayramda (Aksam)

3 yıllık sözleşme nasıl imzalayabiliriz ? 6 milyon € paramız vardı onunla aldık yada oyuncu alacaklarına karşılık bonservisini istedi inşallah 2.ci şıktır.
Aksam yazinca boyle bulmaca gibi iste.
Buyuk ihtimal 1+2 dir sozlesme eger uc yilliksa, once bir miktar kiralama sonra opsiyon, sosanin alinmasina benzer sekilde. Insallah bonservisini eline vermislerdir, zengin takim lagaluga yapmasin iste.

Çevrimdışı 38life

Akşam gazetesinden ne bekliyorsun ki?

Çevrimdışı 38life

Gomez müzmin sakat.  :evillol:

Çevrimdışı LuceGel

Kolarov bonservisini alır biz imza parası veririz en iyi senaryo bu olur zaten istediğimiz buymuş.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı BelekKartaLı

Gomez İnstagramda yeni foto paylaşmış altına yüklenelim arkadaşlar. destek verelim adama... Üzülme yanındayız falan.

Adam haklı beyler aklında başka şeyler varsa aklı karışsın tam destek..
Sana Söz Büyük Başkan.Şampiyon Olamasakta Hep Şerefli Kalacağız..!!!

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Iyi okuyun Arkadaşlar :busted_cop:

RÜŞTÜ REÇBER :

Bende Ayni süreçten geçmiştim , Sunu bilinki ; HİCBİR FUTBOLCU PARA İÇİN Fb den Ayrılmaz.

Gokhan MANEVI EKSİKLİKTEN dolayi ayrilmak zorunda kalmıştır
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

kolarov alacağı paradan vazgeçip bonservisini kendisi alsa gelse :D
Çok şey istiyorsun gelsinde nasıl geldiği önemli değil

Çevrimdışı Çağatay

Gomez kendini Türk doktorlarına emanet etse hemen duzelir aslında.
Hope for the Best, Plan for the Worst

M.Citynin KAMP KADORUSUNA ALINMAYAN Alexander Kolarovun yarin Saat 15:00 da Istanbulda olmasi bekleniyor :ishock: :ishock:

Via Lig Radyo

Vay beeee Vurma Ismailden , Yapistir Kolarov demeye

Are you Ready :super: :super:

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Almanya Futbol Fedarasyonun açıklamasına göre sakatlık kas yırtığımış , tedavi süreci min 4 hafta max 6 hafta kaynak Btd

Çevrimdışı Bishamon

Sicezni 1 yil daha Romada kalabilirmis....

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı can1903

Oda olumlu :bandit:

Tabi Satin alma opsiyonlu kiralık olursa tadindan yenmez seneye FFP bitiyor cunku :busted_cop:
FFP 2018e kadar değil mi?
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

M.Citynin KAMP KADORUSUNA ALINMAYAN Alexander Kolarovun yarin Saat 15:00 da Istanbulda olmasi bekleniyor :ishock: :ishock:

Via Lig Radyo

Vay beeee Vurma Ismailden , Yapistir Kolarov demeye

Are you Ready :super: :super:

Bak yine aklıma geldi :kop:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kolarov'a imzayı attırmamız lazım

Çevrimdışı tuncaboylu

Kolarov konusunda temkinli olmamızda fayda var, Fenerbahçe Van Persie'de olduğu gibi saçma bir fiyatla gidip City'nin ve Kolarov'un aklını çelebilir.

O yüzden erken sevimeyelim derim ben.

Çevrimdışı can1903

Kolarov'un 2.1 milyon €'ya gelme imkanı yok. Ayrıca Tosic & Cl imkanı var bizde Fener işini geçiniz.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Kolarov konusunda temkinli olmamızda fayda var, Fenerbahçe Van Persie'de olduğu gibi saçma bir fiyatla gidip City'nin ve Kolarov'un aklını çelebilir.

O yüzden erken sevimeyelim derim ben.

fenerbahçe yine araya girmişti galiba kolarov şampiyonlar liginde oynamak istediği için tekliflerini red etti.

Manchester city paraya muhtaç bir klüpte değil ayrıca

Bu azize yi gözünüzde büyütmeyin onlarında durumları bizle aynı oyuncu satmadan oyuncu alamıyorlar :)

Kolarov'un 2.1 milyon €'ya gelme imkanı yok. Ayrıca Tosic & Cl imkanı var bizde Fener işini geçiniz.

kolarov'un neden 2.1 milyon € gelme ihtimali yok güzel kardeşim ?

Çevrimdışı mylife1903

Ismail dahil sayarken 4 tane bekimiz olacak bu kolorov gerceklesirse takima maliyeti 6milyon eurodan fazla. Bu bizim seviyemizde bir takim icin cok cok ama cok fazla. Kolarof 2 milyon civari alacaktir en az pahali bir oyuncu. Bu tarz bir maliyetin altina giriyorsaniz o 4 bek sezonu 10-12 asist 8-10 golle tamamlamali bence. 4 bek arti tosici de koyarsak oraya bucuktan 7 milyon civari para alacaklar mac basilar haric. Forvetlerimiz o kadar para kazanmiyor.

Bu kolarof iyi oyuncu benim kendisiyle bir derdim yok, bizim daha farkli bir oyuncuya ihtiyacimiz vardi bence, daha once yazmistim simdi is ciddiye binince @atalay fikirlerini yazar. Ben bize uygun oldugunu dusunmuyorum hem maliyeti hem de tarz olarak. Bize %80 savunmaci %20 hucumcu bir bek lazimdi. Kisa boylu, yere saglam basan, gidip gelen, duracagi yeri bilen, ofsayt bozmayan, her atakta bindiren, pas isyasyonu olan bir savunma beki lazimdi. Hucumcu ben aliyoruz ama biz ceza sahasina kalabalik giren bir takim degiliz. Kanat oyuncularindan sadece olcay ceza alanina direk kosu yapiyor. Kolarof gerceklesirse belki biraz farkli oynamamiz gerekebilir.

Cok buyuk maliyetlerin altina giriyoruz, ben biraz titremeye basladim.
Mustafa, pedro, milosevic, fabri, boyko, veli givi belirsizlerimiz var hala. Toplam maaslari hesaplamamiz gerekecek ilk is olarak.

BTD

Kolarav yarin Saat 15 : 00 de istanbulda iddalarina itibar etmeyiniz onumuzdeki haftayi bekleyin diye entr girmiş :busted_cop:

Etiketler: