2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12365184 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Zafer55

O kim olaa

Ceyla Büyükuzun...gece son sayfayı sunan şirin kıvırcık biz kız.

Çevrimdışı o2bucak

Mario Gomez resmi olarak hala bizim futbolcumuz olarak mı gözüküyor?
İtalya maçında Klüp takımı olarak Beşiktaş yazıyor hala.

Çevrimiçi Rasim

CV sinde BJKTV var :tabe:
Beşiktaş!

Çevrimdışı Tolga

Bu asporda ali cansunun yaninda oturan kerem inani taniyan var mi?
Acayip besiktasli kokuyor cocuk, yanlis takimda oynamis olmasin yillarca, cok mantikli konusuyor.
Koyu Gs'lidir.

Hatta birkaç güne Gs'ye kaleci antranörü oluyormuş. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı can1903

Iyi Bir stoper daha zorlanacaktir
Omer garanti olsun diye alindi sanırım
Olmazsa mevcutlarla dewam edicez
Omer duruma gore marcelo nun yanında oynar
Omeruo ve Marcelo mu? Allah korusun.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı mylife1903

Koyu Gs'lidir.

Hatta birkaç güne Gs'ye kaleci antranörü oluyormuş. :)
Aaa duzgun adam cikiyor gsden demek, insallah sayilari artar. Bu cocuk gibi 50 tane falan cikarmalari lazim rasimin verdigi zarari telafi etmek icin.

Ali cansunu cok severim ben cok efendi cocuk.

Adam dogru konusuyor, besiktas yorumlarini bugun seyredemedim ama fbye iyi giydirdi bu kerem.

Çevrimdışı o2bucak

Aaa duzgun adam cikiyor gsden demek, insallah sayilari artar. Bu cocuk gibi 50 tane falan cikarmalari lazim rasimin verdigi zarari telafi etmek icin.

Adam dogru konusuyor, besiktas yorumlarini bugun seyredemedim ama fbye iyi giydirdi bu kerem.
Her asırda 1 tane Süleyman Seba GS Lisesinde okumuş 1 yıl :D

Çevrimdışı mylife1903

Yahu kivircik salata kafaymis gugilladim kadini simdi.  10 uzerinden 3

Çevrimdışı Yalçın

Bizim Gomez'i izliyorum da.. Bizdem baska biryerde oynamaz panzer. Biz hakikaten iyi besliyormusuz bunu bu aksam daha iyi anliyorum.

"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Kemal

Gs den çok nadirde olsa cikiyorda,  Fb den 1 tane çıkmaz mi arkadaş .

Çevrimdışı mylife1903

Gs den çok nadirde olsa cikiyorda,  Fb den 1 tane çıkmaz mi arkadaş .
Fbden var yahu en normali en iyisi aziz yildirim iste.

Çevrimdışı Kemal

Bizim Gomez'i izliyorum da.. Bizdem baska biryerde oynamaz panzer. Biz hakikaten iyi besliyormusuz bunu bu aksam daha iyi anliyorum.

Vaktim yok , inan olsa bizde yediği harcadığı pozisyonlardan klip yapacam salacam nete

Çevrimdışı mylife1903

Vaktim yok , inan olsa bizde yediği harcadığı pozisyonlardan klip yapacam salacam nete
Forvet adam pozisyon kaciracak tabii, asil pozisyona giremiyorsa problem vardir. Gomez bir ara cok kacirdi ve cok top ezdi ama katkisi tartisilmaz.

Çevrimdışı 38life

Bakl bu iyi fikir. Ben yapıp yükleyeyim twitter'a talip olacak olanlar bi kez daha düşünsün :D

Çevrimdışı MrtBlgc

Büyük takım tecrübesi yok ama geçen yılki performansı oldukça iyiydi tecrübeli stoperde mutlaka gelmeli tabiki.Bu arada başkan copa Amerika dan 2 oyuncu diyordu yem attı sanırım ortalığa.
Hocam o bölgede yaşı 22-23 olan topçuyu büyük takımlar oynatmazlar yalnız. İstisnai durumlar vardır elbet ama genelde 27-32 arası.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı BlackEagle26

Mario dönsün yuvaya Cl'de onun tecrübesine ihtiyacımız var

Çevrimdışı Ersoy

Gomez ile çöplerin kralı balotellinin aynı cümlede kullanılması ayıp.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Zafer55

Yahu kivircik salata kafaymis gugilladim kadini simdi.  10 uzerinden 3
Öyle gugıldan 3 ama izledikçe 4 5 6 7 gidiyor 😀
Ekşideki yorumlarına falan bakarsan veya bikaç kere izlersen anlarsın.Yanında çıkan yorumcu müsfettelerine ince ince ayar verdikçe güzelleşiyor

Çevrimiçi Necmi

Büyük takım tecrübesi yok ama geçen yılki performansı oldukça iyiydi tecrübeli stoperde mutlaka gelmeli tabiki.Bu arada başkan copa Amerika dan 2 oyuncu diyordu yem attı sanırım ortalığa.
belki biri kalecidir :upto:

Çevrimiçi Necmi

Öyle gugıldan 3 ama izledikçe 4 5 6 7 gidiyor 😀
Ekşideki yorumlarına falan bakarsan veya bikaç kere izlersen anlarsın.Yanında çıkan yorumcu müsfettelerine ince ince ayar verdikçe güzelleşiyor
ceyladanmı bahsediyorsunuz yanında yorumcu diye çıkanlardan daha fazla futbol bilgisi var
bazen dalga bile geçiyor :D

Çevrimdışı ardiles

Löv 3-5-2 yi bozmak için sahaya çıkmış saha dizilişi formasyon yüzünden maç yavan geçiyor. 2 yarı muhtemelen Kimmich-Podolski değişikliği yapacak ilk yarıdaki gibi devam etmez. Müller Kimmich in kanadına Mesut forvet arkası ileride Gomez-Podolski

Çevrimdışı MUSTAFA_

@Necmi abi sen bir şeyler duymuşsun ama söylemiyorsun gibi geliyor :upto:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Kutay

ospik mi geliyor yoksa abi ?  :upto:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Zafer55

ceyladanmı bahsediyorsunuz yanında yorumcu diye çıkanlardan daha fazla futbol bilgisi var
bazen dalga bile geçiyor :D

Aynen abi..çoğu zaman tutuyor kız kendini yanında çıkanı bozmamak için.

Çevrimdışı Ensar

ben transferi Necmi abiden takip ediyorum bu konular da boş laf etmez çünkü , bi kaç gündür bayağı mesaj veriyor bu konuda :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Etiketler: