2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12370481 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mehmetkorfez

Rhodolfo-Tosic-Marcelo-Alexis-Omerou-Milosevic

6 stoper.Kafadan 11'e yazacagımız 1 adam var.Halimiz duman

Çevrimdışı Ergin1903

Milosevic ve alexis i saymayim. İkisi de gönderilecek. Herkesi tatmin edecegini düşündügüm bir stoper alacagiz.

Çevrimiçi Mehmet57

Hayretler icindeyim.

Gecen sene, ozellikle ilk Pasa macindan sonra herkes Omeruo alinsin, tam istedigimiz oyuncu derken simdi rotasyon oyuncusu olur.

Ben Omeruo'yu 18 yasindayken Ado Den Haag'da izledim. Orda ozellikle sagbek oynuyordu. Nijerya ile dunya kupasinda yine gayet iyiydi. Alper'den yedigi calimi hatirlayacaksak, Lahm'in Sabriden yedigi calimi da hatirlayalim, ki Serdar Ozkan ligde her bek'e calim atmistir.

Yaninda deneyimli, lider bir stopper ile Rhodolfo duzelene kadar x isim-omeruo tercih ederim. Bence ozellikle Marcelo'dan daha iyi bir stopper.

Çevrimdışı Ersoy

Deportivo kaleci almış beyler maalesef iş bitti umutlanmaya gerek yok artık. Fabri bizde büyük ihtimal.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı LuceGel

Gomez gibi bir winner profesyonelden Balotelliye düşünemedim  :akuma:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı abdusta

Rıza Calımbaya güveniyorsak samimi acıklamalarınada kulak verelim

Omeruo elden cıkarmak istemedim ama kuculdugumuzden yönetime pahalı geldi dedi

biz burada yedek stopper olarak dusunuyoruz ama o cabuklugu,sertliği ,kafa topu hakimietiyle 11 oyuncusu olur Beşiktaşa dedi

beni endişelendiren aynı negatif dusuncem Gustova Gomez içinde vardı,Genç oyuncudan A sınıfı takıma stopper olmak zor

deneyim,akıl arıyorsak en az 27 yasında olması ,ama iyi elemansa Omeruo 1-2 yılda pişer Beşiktaşda

Çevrimdışı LuceGel

Omereuyu opsiyonlu kiralamışız bu iyi oldu opsiyon ne kadar acaba potansiyelli adam parlayıp dönmesi iyi olmazdı,tabi defansa şampiyonlar ligi ayarında lider stoperi bekliyoruz. :bandit:

Çevrimdışı Çağatay

Iyi Bir stoper daha zorlanacaktir
Omer garanti olsun diye alindi sanırım
Olmazsa mevcutlarla dewam edicez
Omer duruma gore marcelo nun yanında oynar
[ Son Düzenleme: 02 Temmuz 2016, 21:00:08 Çağatay ]
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı mylife1903

Iyi bir sol bek alinacaksa alinan stoper cocukla beraber transferi kapatabiliriz bence. Uefaya nasil kadro vericez o buyuk problem olacak, iki tane turk oyuncu gerekiyor rotasyona bence. Bu musayi zorlayabilsek osmanlidan bir de @atalay in begendigi irfan can var.

Çevrimdışı 38life

Hayretler icindeyim.

Gecen sene, ozellikle ilk Pasa macindan sonra herkes Omeruo alinsin, tam istedigimiz oyuncu derken simdi rotasyon oyuncusu olur.

Ben Omeruo'yu 18 yasindayken Ado Den Haag'da izledim. Orda ozellikle sagbek oynuyordu. Nijerya ile dunya kupasinda yine gayet iyiydi. Alper'den yedigi calimi hatirlayacaksak, Lahm'in Sabriden yedigi calimi da hatirlayalim, ki Serdar Ozkan ligde her bek'e calim atmistir.

Yaninda deneyimli, lider bir stopper ile Rhodolfo duzelene kadar x isim-omeruo tercih ederim. Bence ozellikle Marcelo'dan daha iyi bir stopper.

Bizde kör ölünce badem gözlü olur. Badem gözlü diriyken de kör olur. İlginç bir hal.

Çevrimdışı Çağatay

Sola kolarov gelirse stoper transferi yapilmaz. Olurda tore giderse kale stoper filan belki
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Unser Mario ilk 11 de :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı MrtBlgc

Rıza Calımbaya güveniyorsak samimi acıklamalarınada kulak verelim

Omeruo elden cıkarmak istemedim ama kuculdugumuzden yönetime pahalı geldi dedi

biz burada yedek stopper olarak dusunuyoruz ama o cabuklugu,sertliği ,kafa topu hakimietiyle 11 oyuncusu olur Beşiktaşa dedi

beni endişelendiren aynı negatif dusuncem Gustova Gomez içinde vardı,Genç oyuncudan A sınıfı takıma stopper olmak zor

deneyim,akıl arıyorsak en az 27 yasında olması ,ama iyi elemansa Omeruo 1-2 yılda pişer Beşiktaşda
Yalnız oyuncunun A Milli takımda 28 kez forma giymiş olması benim için önemli bir artı. Yaşının 23 olmasını hesaba katarak söylüyorum bunu. Kasımpaşa'daki performansı da oldukça iyiydi. Yahu Alper Potuktan yediği çalımı konuşacaksak dünyanın en iyi sol beki olduğu dönemde ilhan mansızdan çalım yiyen Roberto Carlosu da konuşalım.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Riza calimbayin ipiyle kuyuya inilmez, gecen sezon devre arasi hakemler soyle boyle diye tv tv gezip bagiriyordu, yok lider olacakmimis falan filan. Bizim maclar disinda bir numarasini goremedik gecen sezon, bu sene o kasimpasa gelecek vodafone arenaya, bizim eski donemlerimizdeki kadrolarimiz yok artik bu cocuklar besiktasli, unutmuyorlar sahaya cikip geregini yapiyorlar bu konularda da encok olcaya guveniyorum, bu kasimpasa macindan evvel erken uyari yapariz olcaya sosyalden.

Riza calimbayin donk guzellemelerini de hatirliyoruz

Ama benim kafamda riza calimbay hep soyle kalacak, youla, adam, kursat... Besiktasin cokusunu hizlandiran adamlardan biridir benim gozumde

Çevrimdışı LuceGel

Yalnız oyuncunun A Milli takımda 28 kez forma giymiş olması benim için önemli bir artı. Yaşının 23 olmasını hesaba katarak söylüyorum bunu. Kasımpaşa'daki performansı da oldukça iyiydi. Yahu Alper Potuktan yediği çalımı konuşacaksak dünyanın en iyi sol beki olduğu dönemde ilhan mansızdan çalım yiyen Roberto Carlosu da konuşalım.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Büyük takım tecrübesi yok ama geçen yılki performansı oldukça iyiydi tecrübeli stoperde mutlaka gelmeli tabiki.Bu arada başkan copa Amerika dan 2 oyuncu diyordu yem attı sanırım ortalığa.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Böyle diyorlar.

Kenneth Omeruo
BEŞİKTAŞ CAMİASINA HAYIRLI OLSUN
4 ML € Satın alma Opsiyonlu ile BEDELSİZ kiralık
Yıllık 1 ML € + Puan başı 2500 € alacak

Çevrimdışı mylife1903

Böyle diyorlar.

Kenneth Omeruo
Uygun maliyet olur. Tutarsa aliriz, tutmazsa sahibi dusunsun

Çevrimdışı OrhanAker

Böyle diyorlar.

Kenneth Omeruo
Gayet güzel transfer tutarsa ve  opsiyonda 4 se gerçekten daha güzel.

Çevrimdışı mylife1903

Bu asporda ali cansunun yaninda oturan kerem inani taniyan var mi?
Acayip besiktasli kokuyor cocuk, yanlis takimda oynamis olmasin yillarca, cok mantikli konusuyor.

Yalnız Turgay Demir dün ağır saçmaladı.resmen Gökhan Gönül transferine fb Nasıl sabote eder desek böyle olurdu.yarası var besbelli kendisi de söyledi zaten programa çıkmadığı için futbolcular bundan snr grsrz falan..Erdal Başkan'da gerekli açıklamayı yaptı Bayram'dan snr birimde söyleyeceklerimiz olacak falan.bayramdan snr özel bir jet Sabiha Gökçene iniyor Erdal Başkan sağında ospina solunda kolarov oy oy ne güzel cevap olur be çok eğleneceğiz çok hissediyorum o tarz birşeyler bekliyorum hadi inş...

Çevrimdışı LuceGel

Böyle diyorlar.

Kenneth Omeruo
Gayet makul olmuş  :ok:

Çevrimiçi Kapkarakartal

Bu asporda ali cansunun yaninda oturan kerem inani taniyan var mi?
Acayip besiktasli kokuyor cocuk, yanlis takimda oynamis olmasin yillarca, cok mantikli konusuyor.

GS'nin kalecisiydi.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Emre Bol: GG'nin orta istatistiği düşük.
Ali Cansun: GG orta açıyordu ama RVP atamıyordu.

Neremle gülceğimi şaşırdım  :sevinc :sevinc

Çevrimdışı Zafer55

Aspor da izlenecek bir  tek Ceyla var.

Çevrimdışı mylife1903

Etiketler: