2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12362568 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı brkntcnr

O bin euro işi de bildiğin efsaneymiş demek ne gerek var böyle işlere arkadaş çıkın bir sene kiraladık diyin işte yok o öyleymiş bu böyleymiş işin içine ne diye bir gizem efsane katmaya çalışıyorsun

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yalnız 1000 euro olayı yalan değil. Dün Ahmet Bulutta söyledi Gomez' i 1000 euroya getirdim diye. Hatta Turgay Demir madem 1000 euro opsiyonu vardı niye kullanılmadı dedi hatta. Ahmet Bulut' ta ben nerden bileyim kardeşim onu kulüp yöneticisine sor oyuncuya sor dedi.

Çevrimdışı Tolga

Balotelli mi Allah korusun...

Onunla Gomez'i karşılaştırmak Gomez'e ayıptır. Bir defa adam profesyonel değil ve saha içerisinde ne zaman ne yapacağı belli değil.

Bunun dışında öyle yetenekli de bir oyuncu değil. Hani oldu da aldık diyelim Cenk daha fazla forma giyer.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

O bin euro işi de bildiğin efsaneymiş demek ne gerek var böyle işlere arkadaş çıkın bir sene kiraladık diyin işte yok o öyleymiş bu böyleymiş işin içine ne diye bir gizem efsane katmaya çalışıyorsun

Efsane değil 21 Nisan'da yanılmıyorsam opsiyon hakkımız sona erdi. Eğer Gomez kalmak isteseydi o tarihe kadar 1000 euro'ya bonservisini alabiliyorduk.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı brkntcnr

Lan!

http://twitter.com/HaberKartali/status/749269103421128704

Gerçi şuan adamların oyuncusu. Yazmakta haklılar ama insan korkuyo be. :bawling:
Gomez geçen sene de tam geldi derken Fiorentina' yla kampa gitmişti ABD' ye. O yüzden bir sıkıntı olmaz bence.

Çevrimiçi Necmi

Burda hakaret demişsin.

Burda da değil demişsin Necmi abi. Hani seni bilmesem çift kişiliklisin diyeceğim ama seni tanımasam da sayar severim. Ama kendi içinde çelişkiye düşmüssün. Bilmem yanılıyor muyum acaba?
nasıl çelişkiye düşmüşüm anlamadım
çöp dedin moderasyona aldım burda kim bu kelimeyi kullandıysa başına aynı şey
geldi çelişki bunun neresinde. bu konuda çok netim ben Beşiktaş oyuncusuna hakaret eden
kelime hafifse moderasyona alınır ağırsa atılır. hafif bile olsa sürekli tekrarlıyorsa gene gider burdan
bu forumu Beşiktaş oyuncularına hakaret edilsin diye kurmadık. Varsa eleştiriniz bunu
hakaret etmeden yapın @Arena

Çevrimiçi Kapkarakartal

Balotelli'nin İstanbul'da ayık gezdiği her gün kurban kesersiniz.

Çevrimiçi Necmi

Burda hakaret demişsin.

Burda da değil demişsin Necmi abi. Hani seni bilmesem çift kişiliklisin diyeceğim ama seni tanımasam da sayar severim. Ama kendi içinde çelişkiye düşmüssün. Bilmem yanılıyor muyum acaba?
bu arada sen algı sorunu yaşıyorsun hakaretten moderasyona alındığın mesajla
at eşşek benzetmesini yaptığın mesaj farklı mesajlar. Hakaret ettiğin mesaj silindi.
at eşşek benzetmesini yaptığın mesaj duruyor. eğer o mesajı hakaret olarak görseydik onuda silerdik
çelişki bunun neresinde. @Arena

Çevrimdışı murat baltacı

Gökhan'ın bu meziyetleri Beck'e göre daha iyidir. Keza geçişleri de öyle. Fakat uzun metrajlı diagonal paslar atıp, oyunun yönünü değiştirme konusunda yüksek kalibreli oyuncu değil. Bekleri oyuna sokacak, tempoyu ayarlayacak bir orta saha oyuncusu Atiba varken de bi' ihtiyaç.
Aynen özellikle avrupa maçlarında atiba ozi sosa orta sahasıyla ezerler bizi atibadan farklı özellikte eksikliği giderecek bi orta saha alınmalı ama daha defansı toparlayamadık oyuncuda satamazsak orta saha ve kanat forvet bölgelerinde eksiklik yaşayacağız.

Tek umudum tolgayın sağlam bi dönüş yapması atiba tolgay orta sahasına geçip oziyi öne sosayı kanada atıp biraz olsun orta sahayı toparlayabiliriz diye düşünüyorum.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Arena_

nasıl çelişkiye düşmüşüm anlamadım
çöp dedin moderasyona aldım burda kim bu kelimeyi kullandıysa başına aynı şey
geldi çelişki bunun neresinde. bu konuda çok netim ben Beşiktaş oyuncusuna hakaret eden
kelime hafifse moderasyona alınır ağırsa atılır. hafif bile olsa sürekli tekrarlıyorsa gene gider burdan
bu forumu Beşiktaş oyuncularına hakaret edilsin diye kurmadık. Varsa eleştiriniz bunu
hakaret etmeden yapın @Arena

Ben kime çöp demişim ya mesajlarda bulabilir misiniz acaba? Ben son yazılarımda hiçbir Beşiktaşlı oyuncuya hakaret etmedim? Yalan söylemeyin!

Çevrimiçi Necmi

gerçekten hiçmi gündem takip etmiyorsunuz hadi etmiyorsunuz o zaman gelip burda neden eleştiri yapıyorsunuz.
demekki konuştuğunuz hiç bir şey bir temelin üzerinde değil.  Erdal Torunoğulları çıkıp tv ye birinci ağızdan sözleşme bedeline
1000 euro yazdık diyor daha dün ahmet bulut çıkıp aynı şeyi söylüyor şimdi sen çıkmışsın efsane diyorsun
bir şeyi istediğin kadar basit anlatmaya çalış anlamak istemeyen anlamazmış demek bu doğru.

Çevrimdışı Arena_

bu arada sen algı sorunu yaşıyorsun hakaretten moderasyona alındığın mesajla
at eşşek benzetmesini yaptığın mesaj farklı mesajlar. Hakaret ettiğin mesaj silindi.
at eşşek benzetmesini yaptığın mesaj duruyor. eğer o mesajı hakaret olarak görseydik onuda silerdik
çelişki bunun neresinde. @Arena

Ben ne yazdığımı bilmeyecek birisi miyim anlamadım. En çok eleştiride bulunmuşumdur. Beşiktaşlı bir oyuncuya asla hakaret etmem eğer siz hakaret ettiniz diyorsanız ve o mesajı sildik seni de moda aldık diyorsanız. Suçlu sissiniz demektir. Kusura bakmayında. Benim hakaret edip suçlu olduğumu şu an kanıtlamanız lazım!

Çevrimiçi Necmi

Ben kime çöp demişim ya mesajlarda bulabilir misiniz acaba? Ben son yazılarımda hiçbir Beşiktaşlı oyuncuya hakaret etmedim? Yalan söylemeyin!
silinen mesajlar kaybolmuyor şimdi o mesajı getirip bunu kanıtlar sonrada senin kaydını silerim forumdan
bunu istermisin
Bu ikisi alındıktan sonra ben kalede Mustafa Pektemek'e bile ses cıkarmam ama bunca senedir gerceklesen cöp stoperlerlerden sonra bu isimlerin alınacağına zerre inancım yok. O yüzden kendinizi fazla inandırmayın savunma hattı icin
buyur ceza aldığın mesaj bu

Çevrimdışı murat baltacı

omeruo hamlesi iyi oldu bence stoperde farklı özelliklere sahip bi oyuncu kiralık olmasıda avantaj bu şartlarda iki stoper alamayacağımız belliydi en azından bitane sağlam stoper alıp yanına rodolfo,marcelo,omeruo dan birini monte edeceğiz bence özellik olarak omeruo iş yapar bizde şimdi tüm mesaiyi sağlam stopere harcamalıyız aslında gliki alabilmiş olsak stoper sorununu halletmiş olacaktık glik-omeruo sağlam tandem olabilirdi.

BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Arena_

silinen mesajlar kaybolmuyor şimdi o mesajı getirip bunu kanıtlar sonrada senin kaydını silerim forumdan
bunu istermisin buyur ceza aldığın mesaj bu

Bunun neresinde hakaret var anlamadım. Çöp demek hakaret mi? Küfür mü etmişim ben stoperlere. Bu forumda İsmail Köybasına maçlarda ağzına geleni yazanları burada tutarken benim stoperlere çöp demem mi hakaret olmuş. Çöp demek sadece eleştiridir hakaret mi?

Çevrimdışı Türkay

Mario giderse yerine Edin Dzeko gelmeli
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ismail

Sol bekde Opera vardi ismail den daha mı kötüydü
 bu adamı neden gönderdik .adam İsmail in 10 yılda yapamadığı asist golü 1 sezonda yapmıştı ...

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Bunun neresinde hakaret var anlamadım. Çöp demek hakaret mi? Küfür mü etmişim ben stoperlere. Bu forumda İsmail Köybasına maçlarda ağzına geleni yazanları burada tutarken benim stoperlere çöp demem mi hakaret olmuş. Çöp demek sadece eleştiridir hakaret mi?
birisi sana bu forumun çöpüsün dese sana eleştirimi getirmiş oluyor yoksa direk
hakaretmi etmiş oluyor. bir düşün bakalım burda sana çöp denmesi hoşuna gidecekmi. @Arena
senin ne düşündüğünün bir önemi yok burda çöp denmesi hakaret kabul edilir bu konu bu kadar basit.
kullanmayacaksınız kullandığınızda işlem yapılır. Herkese yapıldı.

Çevrimdışı BlackEagle26

Balotelli istekliyse eğer yeni bir sayfa açıcam diyorsa taraftarla çok iyi anlaşırlar. Gomez ve Balotelli aynı anda sahada düşünemiyorum 2 yesek 6 atarız ama Gomez varken Balotelli'yi almazlar Gomez yoksa Balotelli risk..

Çevrimdışı Kutay

şu portodaki stoper ıvan marcano nun ismi bizimle geçmiş nasıl bir oyuncu olduğunu bilen var mı ? iş yapar mı acaba gelse
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

ysariusta

• Ziyaretçi

Kopardin beni abi ya :kop: :kop: :kop:

Ama %100 der bunu roportajda , adam Tam sakat :bandit:
demeç gerçek @Yunus Emre Dökmeci

ysariusta

• Ziyaretçi

Sol bekde Opera vardi ismail den daha mı kötüydü
 bu adamı neden gönderdik .adam İsmail in 10 yılda yapamadığı asist golü 1 sezonda yapmıştı ...

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Opare sol bekte perişan etti bizi. Ben mi yanlış hatırlıyorum. Sağ bek olduğunu da göz önüne alırsak.

Çevrimdışı can1903

1000 € olayını kullanamadıktan sonra ne anlamı var? Geçiniz. O bonservisi ya ödeyeceğiz ya da elveda diyeceğiz.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı abdusta

riza calimbay omerou yu cok ovdu besiktas 11 oyuncusu olur derken ozelliklerini sayarken serdar azizden 2gomlek ustun oldugunu kastetti

Çevrimdışı BlackEagle26

Sizce 1 stoper daha alırlar mı

Etiketler: