2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12364795 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ergin1903

matias da pirlanta gibi çocuktu ama bana göre yeterli degildi.

Çevrimdışı tangaz

matias da pirlanta gibi çocuktu ama bana göre yeterli degildi.

matias bize gelmeden önceki sezon baselle uefada yarı final gördü 18 uefa maçında 11 golle sanırım gol kralı oldu, gördüğü heryerden kaleye şut çeken biriydi uzaktan taş gibi şamdel şut falan sıksık denerdi. o da planlama kurbanı oldu aslında çocugu 10 numara mevkisi için aldık sonra sol açık mevkisi için norveçli martin jorgensen vardı fio.da oynuyordu taş gibiydi küme düşüyordu fio onu alacaktık sonra küme düşmeyince herif italyada kaldı YD Brezilya milli takımının sol açığı die aslında 10 numara ve çapa oynayan Ricardinhoyu aldı bunları da tiganaya verdi. elimizde oldu 2 adet 10 numara herif ürktü burada o cesur özgüvenli şut deneyen herif gitti şaşkın biri oldu çıktı. hep konuşuyoruz ya kadro mühendisliği die işte bunun nasıl berbat edileceğinin bir örneğidir...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

günaydın :D

KAP'ın tadı damağımızda kaldı bir KAP'ta isteriz bugün :D

Çevrimdışı tangaz

pazartesi günü belki başkan bir bayram hediyesi kolarov verir  :biggrinking:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı onurturan

Günaydın Karakartallar :)
bakıyorum keyifler gıcır  :bandit:
öyleyse;
show must go on :super:
Ooooww Tangaz abi günaydın.. Koymuşssun Metin Tekini aldın heralde formaları..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ospina + kolarov ?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ospina + kolarov ?

Hala mi Ospina :evillol:

Umudumuzu bizden sokup alamazlar diyosun yani :evillol:

O adama kavusamayacagiz biz hasret gidecegiz :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Hala mi Ospina :evillol:

Umudumuzu bizden sokup alamazlar diyosun yani :evillol:

O adama kavusamayacagiz biz hasret gidecegiz :bandit:
Dün satın alm opsiyonuyla kiralama haberleri çıktı bekliyoruz :) fabri açıklanmıyor hala bayram girer araya vazgeçilir

Hayaller --------->>  Ospina - Adler - Costil :bandit:

Gerçekler ---------->> Fabricio - Tolga - Ali Sasal :lol: :lol:
[ Son Düzenleme: 02 Temmuz 2016, 10:56:58 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı brkntcnr

Günaydın

Ospina - Gökhan - Marcelo - Subotic - Kolarov - Atiba - Ozzy - Quaresma - Sosa - Olcay - Gomez.

Keşke be keşke  :super: :super:

Çevrimdışı alimm

Gt7 :busted_cop:
yok artık  cenkten sonra gitmeyeceğini düşündüğüm ikinci isimdir...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

yok artık  cenkten sonra gitmeyeceğini düşündüğüm ikinci isimdir...
Ciddimisin :alala:

Devre arasi Beni satin diye Anc nin odasini basan baskasimiydi :alala:

Bu potansiyele sahip Tek adam takimda o maalesef @Necmi abi de acik acik onu kastedltti zaten onu yapmadan satmamiz lazim diyerek :tabe:

Ne Ozi ,Ne Olcay , Ne kerim ne Gomez ne Sosa ne Atiba ne Quaresma bu ihaneti yapmaz karakterleri belli çünkü
[ Son Düzenleme: 02 Temmuz 2016, 11:03:09 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı OrhanAker

Btd kolarov nöbetleri başlasın demiş :D rahat yok sana Beşiktaşlı :D gelsin şu adam ya.

Btd kolarov nöbetleri başlasın demiş :D rahat yok sana Beşiktaşlı :D gelsin şu adam ya.
:pray: :pray: :pray:

:mj: :mj: :mj:

Çevrimdışı tangaz

Ooooww Tangaz abi günaydın.. Koymuşssun Metin Tekini aldın heralde formaları..

maalesef henüz alamadım Onurcum, yoğunluğumu biliyorsun alışverişe gitme imkanım henüz olmadı daha kızıma bayramlık bile almaya gidemedim. bayramı atlatalım formalar kolay  :ok:

metin tekin benim çocukluk efsanemdir en sevdiği oyuncudur. maçda beyin travması geçirince "metin öldü" haberleri çıkmıştı o haber üzerine ağlayan çocuklardan biri de bendim...

Çevrimdışı Bishamon

Mattiasi ben de cok severdim hatta formasi da var.Adam hala Baselde tas gibi oynuyor

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Hayaller --------->>  Ospina - Adler - Costil :bandit:

Gerçekler ---------->> Fabricio - Tolga - Ali Sasal :lol: :lol:
Yürü git

Çevrimdışı alimm

Ciddimisin :alala:

Devre arasi Beni satin diye Anc nin odasini basan baskasimiydi :alala:

Bu potansiyele sahip Tek adam takimda o maalesef @Necmi abi de acik acik onu kastedltti zaten onu yapmadan satmamiz lazim diyerek :tabe:

Ne Ozi ,Ne Olcay , Ne kerim ne Gomez ne Sosa ne Atiba ne Quaresma bu ihaneti yapmaz karakterleri belli çünkü

futbolcu yönetici aradındaki ilişkileri pek bilmm. töre'nin bize  transferi sürecinde gs'nin fazla para vermesine rağmen reddetmesini hatırlıyorum, yanlış mı hatırlıyorum acaba. :alala: Dediğin gibi olsa o zamanda belli ederdi...

@Necmi abi gerçekten töre'yi mi kastetti ¿

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

maalesef henüz alamadım Onurcum, yoğunluğumu biliyorsun alışverişe gitme imkanım henüz olmadı daha kızıma bayramlık bile almaya gidemedim. bayramı atlatalım formalar kolay  :ok:

metin tekin benim çocukluk efsanemdir en sevdiği oyuncudur. maçda beyin travması geçirince "metin öldü" haberleri çıkmıştı o haber üzerine ağlayan çocuklardan biri de bendim...
Özel sektör öyle abi çok yoğun devlet rahat bugünde mi çalışıyorsun

Çevrimdışı tangaz

futbolcu yönetici aradındaki ilişkileri pek bilmm. töre'nin bize  transferi sürecinde gs'nin fazla para vermesine rağmen reddetmesini hatırlıyorum, yanlış mı hatırlıyorum acaba. :alala: Dediğin gibi olsa o zamanda belli ederdi...

:tabe: başka birini kastetmiş olma olasılığı sıfır...

bu arada röportaj konusunda ben @Necmi abiyi ve @mylife1903 üstadımı iple çekiyorum  :biggrinking:  @COB

Çevrimdışı alimm

Bu sefer bi farklılık yapıp geldikten sonra nöbet tutsak :D Yok yani kolarov bu ha diyince de gelmezki, çok kayıp yaşarız o süreçte..... :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Forumda en çok merak ettiğim kişi olabilir mylife abi birçok kişiyle yollarımız kesişebilir de onla zor Sibirya'da

Çevrimdışı tangaz

Özel sektör öyle abi çok yoğun devlet rahat bugünde mi çalışıyorsun

şuan işteyim :) yarın bir uğrar görünürüm. pazartesi tam gün mesai bayramın 1 ve 2. günü nöbetci çalışanlar olacak bayramın son günü full kadro işteyiz. dün genel müdür arayıp Bodrumdaki residence dairesine gitmeden önce "Murat, naptın tedbirlerini aldın mı sıkıntı yok değil mi? bayramda ankaradamısın. arada tesise uğrar bir görünürsün vbvbv" deyip bayramımı bile kutlamadan  sabiha gökçene doğru yol aldı  :D

Benim Tahminim Evet %90 Toreyi kastetti

Torenin vukati 1 tane degilki

Devre Arasi satin beni diye Anc nin odasini basan

150-200.000 luk Alacağı icin kulübe 3 kez ihtarname ceken

Bununlada yetinmeyip Kulup binasina AVUKATINI yollayan adamdan herseyi beklerim ben :busted_cop:

Çevrimdışı abdusta

Alıntı
Arsenal no prestará a David Ospina a los Juegos Olímpicos de Río de Janeiro

http://caracol.com.co/radio/2016/06/30/deportes/1467253356_580712.html

Arsenal Rio olimpiyatları için Ospino ya izin vermemiş
muhtemelen 20 temmuzdaki Beşiktaş kampına katılma zorunluluğundadır  :D

Saygılar

Etiketler: