2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12374662 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mehmetkorfez

Töre--->Kiralık denayer+Kolarov takası çok iyi olurdu

Çevrimdışı Yalçın

Erdal Torunoğulları görevinde başarılı biri. Maliyet ve fayda analizi yaptığımız zaman bunun aksini kimse söyleyemez.

Hal böyleyken ortada hiçbir neden yokken pasifize edilirse ister istemez kalp kırıklığı olur. Yoksa görev değişiklikleri olabilir tabi ama maddi anlamda hala problemlerimizin sürdüğü bu dönemde daha az maliyetlerle önemli oyuncuların transfer edilmesini sağlamış birine güvenerek yola devam etmek en mantıklı olanıdır.

Yani iyi işleyen bir düzeni bozmamak gerekir ki bozulmayacağına da inanıyorum :)

Baskan transfer hakkindakibutun konusmalarinda "Bir pazarliga giderken masadan kalkacaginizi bilerek gitmeleri yonunde telkinlerde bulunuyorum arkadaslara" der. Sen saniyormusun ki tum o pazarliklar ve anlasmalar sadece Erdal Torunogullari'nin insiyatifiyle gerceklesiyor? Atilacak adimlarin hepsinde Baskanin direktifi ve onayi vardir. Ha Erdal Torunogllari nerde etkin diye sorarsan o da davranis tarzi, ikili iletisimlerdeki ikna gucunu kullanmasi burda etkendir. Ben her durumda da gucenme olacagini sanmiyorum. Hakca olmaz. Erdal Torunogullari'ni bu yonetim goreve getirmeden once kac kisi taniyordu? Bunlara da bakmak gerekir.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı emrecakmak

Aspor karıştı Ahmet bulut bağlanacakmış :/

Çevrimdışı mehmetkorfez

Art spor ne yahu trollüyorlar yine taraftarı:D

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Aspor da Beşiktaş üzerinden günden oluşturuluyor...
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı brkntcnr

Yalnız denayer i bende beğeniyorum. Yazık çocuk galatasaray da bir sezon harcandı. Sag bek, ön libero falan oynatıp harcadılar. Kaliteli bi stoper alıp yanına bu çocuğu kiralasak güzel olur.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı brkntcnr

A spor da ne oluyor acaba?

Çevrimiçi Necmi

Şu Denayer'i alamaz mıyız 1 sene de bize kiralasın city
Denayerin nesini beğeniyorsun. gs gibi çöp defansı olan bir takımda bile kendini gösterememiş bir
oyuncunun neresini Beşiktaşa yakıştırıyorsun.

Çevrimdışı Tolga

Baskan transfer hakkindakibutun konusmalarinda "Bir pazarliga giderken masadan kalkacaginizi bilerek gitmeleri yonunde telkinlerde bulunuyorum arkadaslara" der. Sen saniyormusun ki tum o pazarliklar ve anlasmalar sadece Erdal Torunogullari'nin insiyatifiyle gerceklesiyor? Atilacak adimlarin hepsinde Baskanin direktifi ve onayi vardir. Ha Erdal Torunogllari nerde etkin diye sorarsan o da davranis tarzi, ikili iletisimlerdeki ikna gucunu kullanmasi burda etkendir. Ben her durumda da gucenme olacagini sanmiyorum. Hakca olmaz. Erdal Torunogullari'ni bu yonetim goreve getirmeden once kac kisi taniyordu? Bunlara da bakmak gerekir.
Tabiki de işin en başında başkanın kendisi var ama yine pazarlık masasında oturan kişi de Erdal Torunoğulları.

Ortada işleyen bir düzen var bunu bozmamak gerek diyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Orhan_

Turgay Demir kimdir yahu? Resmen kulüp karışsın diye kasıyor. Çok önemsememek lazım.

Çevrimdışı can1903

Ahmet Bulut, Turgay Demir'i bitirdi.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Ersoy

Ahmet Bulut haklı gibi turgayı susturdu.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı mehmetthedum

Ahmet bulut, turgay demir'e ayarı veriyor ; nihayet çözülüyor ; "mario gomezi 1000 eroya beşiktaşa getiren benim. Ne torunoğlu ne başkası". "Beşiktaştan para almadım, atıncı satan, dembabayı alıp satan benim, tolgay'ı getiren benim" vs vs vs..

Ne oluyo yahu...turgay demir 2 isim verip ortaya attı, cevap alınca auwwwww...
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Aynen ben de bu Turgay Demir'den soğudum iyice.

Zaten hiç sevmem ortada bişey yokken sırf dedikodudan ortalığı bulandıranları.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı emrecakmak

Ahmet bulut: Gomez'i 1.000 Euro ya getiren benim, süreci ben yönettim Atınç'ı satan benim Demba ba yı alan-satan benim.

Çevrimiçi Necmi

A spor da ne oluyor acaba?

Turgay Demir intihar ediyor. iki Menejer üzerinden Beşiktaşa saldırdı
işte peşkeş çekiliyormuş Beşiktaşın parası bu iki menejere biri çıktı Ben 5 yıldır
Beşiktaşa bir tane oyuncu vermedim dedi. Ahmet bulut konuşuyor şimdi fena salladı Turgay Demire :D

Çevrimdışı mehmetkorfez

Denayerin nesini beğeniyorsun. gs gibi çöp defansı olan bir takımda bile kendini gösterememiş bir
oyuncunun neresini Beşiktaşa yakıştırıyorsun.
Aradığımız tipte bir stoper bence.Galatasaray gibi ne olduğu belirsiz bi takımda oyuncu değerlendirilmez bence.Zaten defansları tamamen çöptü Denayer'i de dogru düzgün stoper bile oynatmadılar sağ bek oynuyordu adam

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Turgay Demir intihar ediyor. iki Menejer üzerinden Beşiktaşa saldırdı
işte peşkeş çekiliyormuş Beşiktaşın parası bu iki menejere biri çıktı Ben 5 yıldır
Beşiktaşa bir tane oyuncu vermedim dedi. Ahmet bulut konuşuyor şimdi fena salladı Turgay Demire :D

Tam olarak bu :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı can1903

Ahmet Bulut, Mario Gomez, Beşiktaş üçgenini bozmak istiyorlar.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Orhan_

Ayrıca Önder Özen zamanında da taraftarların bir kısmı gitmesin hata olur diyordu ama belli oldu ki göründüğü gibi de değilmiş. Erdal Torunoğulları şu an çok önemli bir kişi olarak görünüyor belki ama düşündüğümüz gibi de olmayabilir. Yönetim doğru kararları alacaktır. Bundan şüphem yok. Yönetimin geldiklerinden beri yaptıklarına bakmak bütün sorulara cevap oluyor aslında. Haberleri öne süren kanalda A spor. Aslında bu bile yeterli bazı şeyleri anlamak için.

Çevrimdışı Ersoy

Ahmet Bulut, Mario Gomez, Beşiktaş üçgenini bozmak istiyorlar.
Karıştırmaya çalışıyor Beşiktaş'ı a spor komple olarak hepsi turgayın yanında.

Bundan sonra her sene!

Çevrimiçi Necmi

Tabiki de işin en başında başkanın kendisi var ama yine pazarlık masasında oturan kişi de Erdal Torunoğulları.

Ortada işleyen bir düzen var bunu bozmamak gerek diyorum.
işler öyle yürümez @Tolga dediğiniz gibi değil kim giderse gitsin orda konuşan Beşiktaş kulübü ve başkanıdır.
giden kişi vekalet yürütür. yöneticiler işin yumuşatılması karşısında temsil görmek içindir işi menejerler bitirir.
yöneticiler pazarlıkla çirkefleşmez işin gülen yüzüdür, tıkanan yerleri çözerler karşılıklı tıkanıklıkları açma görevi güderler.
imzalar atılırken poz verirler :)

Çevrimdışı Orhan_

Karıştırmaya çalışıyor Beşiktaş'ı a spor komple olarak hepsi turgayın yanında.

Turgay Demir tamamen sıvadı. Baktı ki sorduğu sorulara istediği cevapları alamadı kekeledi falan diye saçmalamaya başladı. Kaç yaşında adamın düştüğü durum vahim.

Çevrimdışı Ersoy

Helal olsun Ahmet Bulut turgay demir adam değil bide adam kekeme diye yalan söylüyo diyor hey Allah'ım.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Tolga

işler öyle yürümez @Tolga dediğiniz gibi değil kim giderse gitsin orda konuşan Beşiktaş kulübü ve başkanıdır.
giden kişi vekalet yürütür. yöneticiler işin yumuşatılması karşısında temsil görmek içindir işi menejerler bitirir.
yöneticiler pazarlıkla çirkefleşmez işin gülen yüzüdür, tıkanan yerleri çözerler karşılıklı tıkanıklıkları açma görevi güderler.
imzalar atılırken poz verirler :)
Dış transferde başkan ile beraber süreci yürütüyorlar bir de birkaç tane menajer vardır o kadar.

Ve bu şekilde transferlerde son dönemde daha başarılı olduğumuz da bir gerçek. Bende diyorum ki bunu durup dururken değiştirirsek hata yaparız.

Ama yine söylüyorum başkanın artık kolay hata yapacağını sanmıyorum. Oldu da Erdal T. pasifize edildi öldük bittik diyeceğimiz bir durum olmaz elbette :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Etiketler: